-
Ωραιο το videακι στην ιστοσελίδα της ΟΜΑΕ:
http://www.youtube.com/watch?v=qwqB-daz ... r_embedded
Κριμα, γιατι αν μόνο αυτό εχουμε να προβάλουμε και πόσο μάλλον στην ιστοσελίδα της ΟΜΑΕ, είμαστε για κλάμματα...ΥΓ1: ιδιαίτερα, οταν δίπλα στο βιντεάκι, αλλάζουν οι φωτογραφίες του Ράλλυ ακρόπολις...
Ωραίος...!ΥΓ2: Επιπλέον φαίνεται οτι εχουν πέσει πέντε δραχμές σε αυτό το video...Σε αντίθεση με τα αλλα...αυτά των παρακατιανών που τρέχουν σε κάτι παλιο ράλλια και μάλλον, στην ουσία υποχρεώνουν τους Παραγωγούς να τους δώσουν υλικό...
-
Βασιλη μου εισαι λαθος εδω. Στην ΟΜΑΕ πανε ετοιμα και η ομοσπονδια δεν εχει καμμια σχεση με παραγωγη η να δωσει λεφτα, Μην σου πω οτι περνει μονο.
Απο την αλλη αυτοι οι παρακατιανοι που τρεχουν ραλλια και πιστες ισως θα επρεπε να παρουν καμμια ιδεα ως προς το promotion τουλαχιστον η επιτελους ας απευθυνθουν σε promoter. Α και μαλιστα ενα απο αυτα τα πρωταθλημτα το δειχνει πλεον και το MOTORS. Εχει αλλαξει η μοδα. Πως θα μαζεψεις θεατες (μια ματια στο φατσοβιβλιο να ριξει κανεις στο γκρουπ του συνδεσμου θα φυγει τρεχοντας) και χωρις θεατες δεν εχεις σπονσορες. Για αυτο σου λεω. Αν εναπαυθεις σε ομοσπονδιες, ΣΟΑΑ κλπ για αυτη την δουλεια καλυτερα αστο. Θα μεινει οπως ειναι μην σου πω και χειροτερα..... -
Κάπου σε χάνω...Αυτό εννοώ...Οτι δλδ, στην ΟΜΑΕ, πάνε ετοιμα τα βιντεάκια...Αλλά είναι τσάμπα...μάλλον.Διοτι η ποιότητα ορισμένων, μονο για 'τσαμπέ' μπορείς να την χαρακτηρίσεις.Επιπλέον, φαινεται ξεκάθαρα οτι το βιντεο του ντριφτ, εχουν πέσει μερικά ευρώ...Προφανώς απο κάποιον ...E, το ιδιο θα ηθελα και για τα παλιο ράλλια...Επιπλέον, δεν διαγωνώ οτι η μόδα εχει εξελιχτεί, αλλα σίγουρα δεν ειναι η ναυαρχίδα του motorsport...Αλλιώς να εισαι σίγουρος οτι τα εργοστάσια δεν θα ασχολιόντουσαν με τα βουνά και τις πίστες ως κύριο διαφημιστικό στόχο, αλλα με τις πάντες...
Εγώ το μονο που ζητάω, ειναι ενα ολόιδιο βιντεάκι μετά απο κάθε αγώνα (Πίστα - ανάβαση - Ραλλυ).Ας ειναι και λιγότερο σε διάρκεια.Να εχει τέτοια ποιότητα...
Επίσης, αν δεις και στην ευρώπη...Ολοι οι αγώνες πια, εχουν βίντεο promotion ωστε να προσελκύσουν κόσμο-συμμετοχές-χορηγούς...ψηλά γραμματα.!Ο νομος του εμπορίου πάντως λέει...Αν δεν επενδύσεις, μην περιμένεις είσπραξη...και αν θες βοήθεια, απευθυνσου στον ειδικό...και ο ειδικός δεν ειναι τα κανάλια του λιγότερο απο 1%...Αυτό ειναι σίγουρο...!
-
Για να κάνεις επαφές αξίας, πρέπει πρώτα εσύ να αξίζεις, και δεν το βλέπω από αυτούς. Μέχρι το 1% φτάνουν……
Α. -
κατι τετοιο θα ηθελες,ε?
βεβαια εμεις πασχουμε και στα τουτου(και οχι μονο)...αλλα σαν δουλεια βιντεο ακομα και σε απλοτητα κατι τετοιο θα ηθελες(δεν ειναι καν υπερβολικο..)
-
Ο χρήστης van έγραψε:
Κάπου σε χάνω...Αυτό εννοώ...Οτι δλδ, στην ΟΜΑΕ, πάνε ετοιμα τα βιντεάκια...Αλλά είναι τσάμπα...μάλλον.Διοτι η ποιότητα ορισμένων, μονο για 'τσαμπέ' μπορείς να την χαρακτηρίσεις.Επιπλέον, φαινεται ξεκάθαρα οτι το βιντεο του ντριφτ, εχουν πέσει μερικά ευρώ...Προφανώς απο κάποιον ...E, το ιδιο θα ηθελα και για τα παλιο ράλλια...Επιπλέον, δεν διαγωνώ οτι η μόδα εχει εξελιχτεί, αλλα σίγουρα δεν ειναι η ναυαρχίδα του motorsport...Αλλιώς να εισαι σίγουρος οτι τα εργοστάσια δεν θα ασχολιόντουσαν με τα βουνά και τις πίστες ως κύριο διαφημιστικό στόχο, αλλα με τις πάντες...
Εγώ το μονο που ζητάω, ειναι ενα ολόιδιο βιντεάκι μετά απο κάθε αγώνα (Πίστα - ανάβαση - Ραλλυ).Ας ειναι και λιγότερο σε διάρκεια.Να εχει τέτοια ποιότητα...
Επίσης, αν δεις και στην ευρώπη...Ολοι οι αγώνες πια, εχουν βίντεο promotion ωστε να προσελκύσουν κόσμο-συμμετοχές-χορηγούς...ψηλά γραμματα.!Ο νομος του εμπορίου πάντως λέει...Αν δεν επενδύσεις, μην περιμένεις είσπραξη...και αν θες βοήθεια, απευθυνσου στον ειδικό...και ο ειδικός δεν ειναι τα κανάλια του λιγότερο απο 1%...Αυτό ειναι σίγουρο...!
Τα ιδια λεμε Βασιλη μου. Τα λεφτα για τα βιντεακια τα δινουν ειτε τα ιδια τα παιδια (αγωνιζομενοι) ειτε ο οργανωτης.
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Youtube Videoκατι τετοιο θα ηθελες,ε?
βεβαια εμεις πασχουμε και στα τουτου(και οχι μονο)...αλλα σαν δουλεια βιντεο ακομα και σε απλοτητα κατι τετοιο θα ηθελες(δεν ειναι καν υπερβολικο..)
Το promotion video για την περσινη σεζον.
Youtube VideoΤο γρηγορο βιντεακι μετα τον αγωνα για το τι εγινε συνοπτικα.
Youtube VideoΟλοκληρη η ανασκοπηση του Σ/Κ ειναι αυτη που δειχνει και μοτορς (γυρω στα 30-40 λεπτα) το οποιο το πληρωνουν οι οργανωτες δεν ξερω ποσο στοιχιζει ολη η σεζον αλλα σε εμας το πουλανε γυρω στα 5 ευρο το DVD.
Εγω τους ζητησα να μου φτιαξουν ενα 5λεπτο βιντεο για την ομαδα απο φετος για τους σπονσορες κλπ και μου ζητησαν 200 ευρο. Μολις τελειωσουν αυτο θα τους κανω συζητηση για να μου φτιαχνουν και ενα ξεχωριστο για καθε αγωνα την καινουρια χρονια που αρχιζει τον Οκτωβριο.
Δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι δεν υπαρχει κανεις που να κανει τετοια δουλεια αμα πληρωθει?
-
Ανιββα το θεμα ειναι οτι κατα 'δηλωσην' πολλοι μπορουν - το θεμα ειναι να δεις και 'δουλεια' του πριν 'αναθεσεις'...
Γιατι ξερω καποιον που εφτιαξε ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ teaser αλλα το after the race DVD ηταν...... για πεταμα to say the least.... -
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Αννιβα το θεμα ειναι οτι κατα 'δηλωσην' πολλοι μπορουν - το θεμα ειναι να δεις και 'δουλεια' του πριν 'αναθεσεις'...
Γιατι ξερω καποιον που εφτιαξε ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ teaser αλλα το after the race DVD ηταν...... για πεταμα to say the least....Ε τι να πω. Εαν πεσεις στην περιπτωση οτι θα σου κανει την δουλεια για να κλεισει το deal και μετα να βαριεται να φτιαξει ιδιου επιπεδου βιντεο. Εκει τον αλλαζεις αν δεν τον εχεις πληρωσει προκαταβολικα. Δεν γινεται να ειναι ολοι για πεταμα...
-
(οκ ειμαι ανορθογραφος - συγνωμη για το 'βιασμο' του ονοματος σου.)
του ειχαν εκχωρηθει τα δικαιωματα. κοινως τραβας - πουλας.
και τα 3 τραιλερ του ηταν πραγματικά φοβερα.....ποσο δυσκολο ειναι να βγει μια τετοια κινηση....
-
Ελα ντε...Αντε γιατι αρχίζω και πιστευω, οτι ειμαστε 2 και ολα στραβά τα βλέπουμε...Δεν είναι το θέμα αν ειναι στραβό ή οχι...Ο εχθρόε του κσλού είναι το καλύτερο, αλλα εδώ συζητάμε για τον εχθρό του κακού, που σίγουρα είναι το καλό...Φαντάσου να πάμε και ενα βήμα ακόμα πιο μπροστά. Δεν ειναι δύσκολο ρε γαμώτο...Πάντως, δεν ξέρω, αλλα οι περισσότεροι που βρίσκονται στην ΟΜΑΕ, μου δείνουν την εντύπωση οτι μάλλον τους αρέσει η μετριότητα...και η στασιμότητα... Ανανέωση και εξέλιξη...
-
Το εχουμε πει πολλες φορες Βασιλακη,
Οι πορτες ειναι ανοιχτες.
Ελα εσυ να φερεις την ανοιξη λοιπον, αφου πιστευεις οτι ολα ειναι ευκολα.
Εισαι ευπροσδεκτος.
Περυσι το καλοκαιρι ομως, να κανω γνωστο σε οσους δεν το ξερουν, εγινε προταση στον πατερα σου να γινει μελος καποιας επιτροπης, και αυτος 'λακισε'.
Οποτε μαλλον δεν δικαιουστε δια να ομιλειτε.Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Εισαι ευπροσδεκτος.
Περυσι το καλοκαιρι ομως, να κανω γνωστο σε οσους δεν το ξερουν, εγινε προταση στον πατερα σου να γινει μελος καποιας επιτροπης, και αυτος 'λακισε'.
'el-em'
Κ. Λωρη δεν ξερω τι παιζεται η οχι η τι προταθηκε η οχι αλλα αμα εγω ημουν στην θεση του κ. Χρηστου και του οποιοδηποτε αλλου ουτε εγω θα δεχομουνα, μονο και μονο πειδη εχω το παραδειγμα του αλλου κ. Χρηστου (Πλατη) οπου εφαγε τα μουτρα απο τις τρικλοποδιες και τα παιχνιδακια. (τουλαχιστον απο τα λεγομενα τα δικα του)
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Εισαι ευπροσδεκτος.
'el-em'
Κ. Λωρη δεν ξερω τι παιζεται η οχι η τι προταθηκε η οχι αλλα αμα εγω ημουν στην θεση του κ. Χρηστου και του οποιοδηποτε αλλου ουτε εγω θα δεχομουνα, μονο και μονο πειδη εχω το παραδειγμα του αλλου κ. Χρηστου (Πλατη) οπου εφαγε τα μουτρα απο τις τρικλοποδιες και τα παιχνιδακια. (τουλαχιστον απο τα λεγομενα τα δικα του)
+1000 A.
-
Εισαι ευπροσδεκτος.
'el-em'
Δηλαδη, Αλεξανδρε, εμεις που το τολμισαμε ειμαστε ηλιθιοι και ηρωες.
Με αυτην την λογικη, τοτε δεν θα επρεπε κανεις να ρισκαρει και να κατσουν ολοι σπιτακια τους ελπιζοντας τα πραγματα να βελτιωθουν, ως δια μαγειας.
Ωραια η λογικη σου αλλα δεν με βρισκει συμφωνο.Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Εισαι ευπροσδεκτος.
'el-em'
Με αυτην την λογικη, τοτε δεν θα επρεπε κανεις να ρισκαρει και να κατσουν ολοι σπιτακια τους ελπιζοντας τα πραγματα να βελτιωθουν, ως δια μαγειας.
'el-em'
K. Λωρη δηλαδη τι θα βγει αν εγω πχ ερθω φρεσκος και προσπαθησω αν τρωω τρικλοποδιες? και περισσοτερες εχθρες θα δημιουργουσα και θα εδινα τροφη για σχολια οτι κοιτα αυτος τοσα χρονια μας κραζει και τωρα που ειναι στην θεση να τα αλλαξει δεν κανει τιποτα....
-
Εισαι ευπροσδεκτος.
'el-em'
'el-em'
K. Λωρη δηλαδη τι θα βγει αν εγω πχ ερθω φρεσκος και προσπαθησω αν τρωω τρικλοποδιες? και περισσοτερες εχθρες θα δημιουργουσα και θα εδινα τροφη για σχολια οτι κοιτα αυτος τοσα χρονια μας κραζει και τωρα που ειναι στην θεση να τα αλλαξει δεν κανει τιποτα....
Αλεξανδρε,
Πιστεψε με, οτι αν θελει καποιος να κανει εργο, θα το κανει και ουτε τρικλοποδιες θα φαει ουτε τιποτα.
Πιστεψε με, μαλλον κατι περισσοτερο ξερω.
Οσο για τις τρικλοποδιες του Πλατη, μην τις μπερδευεις, αυτο ηταν αλλο πραγμα.Φιλικα,
'el-em'
-
μια φορα ζητησα συναντηση με την ομαε και συγκεκριμενα με την επιτροπη ραλλυ και εφαγα υπερπορτα στη μουρη ,οποτε......αυτο το
απλα δεν ισχυει..........το εκανα δε αφου εγραφε στο site η ομαε, οτι οποιος πιστευει οτι μπορει να βοηθησει ας επικοινωνησει,ουτε καν δλδ επικοινωνησα ουρανοκατεβατος.....
να σημειωσω επισης οτι ολοι ηταν ενημερωμενοι,αφου το email μου κοινοποιηθηκε σε ολους τους ενδιαφερομενους.
-
Εγώ πάλι πιστεύω ότι όταν σε καλούν και σε αναγκάζουν να σου 'φορέσουν' συνεργάτες με ρόλο, τους οποίους θεωρείς τουλάχιστον ανεπαρκείς, έχεις κάθε δικαίωμα (για να μην πω υποχρέωση) να αρνηθείς....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Εγώ πάλι πιστεύω ότι όταν σε καλούν και σε αναγκάζουν να σου 'φορέσουν' συνεργάτες με ρόλο, τους οποίους θεωρείς τουλάχιστον ανεπαρκείς, έχεις κάθε δικαίωμα (για να μην πω υποχρέωση) να αρνηθείς....Δικαιωμα να αρνηθεις, παντα θα το εχεις, αλλα δεν μπορεις να κανεις κριτικη εκ του ασφαλους, χωρις να εχεις (τουλαχιστον) προσπαθησει να βαλεις και εσυ το λιθαρακι σου.
Φιλικα,
'el-em'
Στον "αέρα" το site της ΕΘ.ΕΠ.Α.