-
Καλησπερα σας Κυριοι
Ειμαι καινουργιο μελος του forum και θα ηθελα τη βοηθεια σας για ενα προβλημα που παρουσιαζει το Α3 sportback που εχω
Ειναι αυτοματο DSG και οταν αλλαζει απο 1η ταχυτητα σε 2η η απο 3η σε 2η οταν πατησω το γκαζι το αυτοκινητο εχει ενα στιγμιαιο τρεμολο.Η αντιπροσωπεια απαντα οτι ειναι φυσιολογικο. Εχει κανεις αλλος παρομοιο προβλημα
Χαιρετισμους -
Καλησπερα σας Κυριοι
Ειμαι καινουργιο μελος του forum και θα ηθελα τη βοηθεια σας για ενα προβλημα που παρουσιαζει το Α3 sportback που εχω
Ειναι αυτοματο DSG και οταν αλλαζει απο 1η ταχυτητα σε 2η η απο 3η σε 2η οταν πατησω το γκαζι το αυτοκινητο εχει ενα στιγμιαιο τρεμολο.Η αντιπροσωπεια απαντα οτι ειναι φυσιολογικο. Εχει κανεις αλλος παρομοιο προβλημα
Χαιρετισμους -
Καλησπερα σας Κυριοι
Χαιρετισμους -
Τι ακριβώς εννοείς 'τρέμουλο';
Τρέμει ο λεβιές;
Τρέμει ολο το αυτοκίνητο; -
οχι τρεμει ολο το αυτοκινητο
-
Θα ελεγες οτι μιαζει με πατιναρισμα????
το κανει οταν αλλαζεις με λιγο γκαζι ή με ας πουμε τερμα??? -
Ναι μοιαζει με πατιναρασμα και γινεται οταν το DSG αλλαξει ταχυτητα απο 1η σε 2η η απο 3η σε 2η και πατησω το γκαζι.Αυτο παρουσιαζεται μονο στη 2η ταχητητα
-
Αν είναι 7τάχυτο και δεν υπάρχουν σφάλματα τότε πρόκειται για γνωστό πρόβλημα και πρέπει να αλλάξει όλο το σετ διπλού συμπλέκτη. 'ειναι φυσιολογικο' είναι η κλασική απάντηση, απαίτησε αλλαγή εντός εγγύησης (μια-δυο μέρες εργασία και υποτίθεται τώρα βάζουν βελτιωμένα).
-
Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια γιατι η KOSMOCAR με ειχε πεισει οτι δεν υπαρχει αλλη αναφορα με το συγκεκριμενο προβλημα και ειναι η φυσιολογικη λειτουργια του 7ταχητου DSG
Προβλημα DSG σε Audi A3 Sportback μοντελο 2010