-
Δεν καταλαβαίνω τους συλλογισμούς σου βρε poseidon!Τι εννοείς? Και αυτά γιατι δεν τα σκεφτοσουνα οταν το αγόραζες το γ@.. το κ@λαμαξο και τα σκέφτεσαι τώρα? Μήπως δεν ισχύουν και με την καλή βεζίνη?Σου υπογράφει κανενας κανενα συμβόλαιο οτι το μοτέρ σου θα δουλευει αψογα με την αγωνιστική βενζίνη?Μήπως θυμάσαι απο τι εμεινε ο Μίχος στο Παλλάδιο και εχασε το Πρωτάθλημα? Μήπως γνωρίζεις την ζημιά του Τάκη του Καϊτατζή? Μα θα με τρελανεις?Εφτασες το 2011 να αναρωτιέσε για αυτά που επρεπε να γνωρίζεις απο την αγορά της φτερούγας?
Τελικά Θέλουμε 'ξύλο' ολοι σε αυτό το σπορ...μπας και συνέλθουμε.
Η μόνη διαφορά φίλε μου είναι τα 20 περίπου αλογα που θα χάσεις και τα 2 με 3 κιλά ροπή.Κατα τα αλλα εχεις σχεδόν τους ιδιους κινδύνους με οτι βενζίνη βάζεις, αν θέλεις να λέγεσαι σοβαρός αγωνιζόμενος. Διότι αυτά θα επρεπε να εχουν γίνει στο αυτοκινητό σου απο την ημέρα αγοράς του...Και αλλα τόσα που απο οτι φαινεται σιγά σιγά τα μαθαίνεις...Αμ γι άυτό μας εγγραφες οτι με 30000 Ευρώ ψωνίζουμε φτερούγα...ΥΓ: Για 100αρα μιλάμε, οχι 95αρα. Και ναι τα αυτοκίνητα που γράφεις μπορούν να δουλέψουν και με 100αρα.Του Χαλιβελάκη, απο οτι μου εχει πει βάζει 100αρα!
-
Ο χρήστης van έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω τους συλλογισμούς σου βρε poseidon!Τι εννοείς? Και αυτά γιατι δεν τα σκεφτοσουνα οταν το αγόραζες το γ@.. το κ@λαμαξο και τα σκέφτεσαι τώρα? Μήπως δεν ισχύουν και με την καλή βεζίνη?Σου υπογράφει κανενας κανενα συμβόλαιο οτι το μοτέρ σου θα δουλευει αψογα με την αγωνιστική βενζίνη?Μήπως θυμάσαι απο τι εμεινε ο Μίχος στο Παλλάδιο και εχασε το Πρωτάθλημα? Μήπως γνωρίζεις την ζημιά του Τάκη του Καϊτατζή? Μα θα με τρελανεις?Εφτασες το 2011 να αναρωτιέσε για αυτά που επρεπε να γνωρίζεις απο την αγορά της φτερούγας?ΤΟ ΕΝΑ 'ΕΜΕΙΝΕ' ΑΠΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΑ ΤΟΥ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.
Τελικά Θέλουμε 'ξύλο' ολοι σε αυτό το σπορ...μπας και συνέλθουμε.
Η μόνη διαφορά φίλε μου είναι τα 20 περίπου αλογα που θα χάσεις και τα 2 με 3 κιλά ροπή.Κατα τα αλλα εχεις σχεδόν τους ιδιους κινδύνους με οτι βενζίνη βάζεις, αν θέλεις να λέγεσαι σοβαρός αγωνιζόμενος. Διότι αυτά θα επρεπε να εχουν γίνει στο αυτοκινητό σου απο την ημέρα αγοράς του...Και αλλα τόσα που απο οτι φαινεται σιγά σιγά τα μαθαίνεις...Αμ γι άυτό μας εγγραφες οτι με 30000 Ευρώ ψωνίζουμε φτερούγα...ΥΓ: Για 100αρα μιλάμε, οχι 95αρα. Και ναι τα αυτοκίνητα που γράφεις μπορούν να δουλέψουν και με 100αρα.Του Χαλιβελάκη, απο οτι μου εχει πει βάζει 100αρα!
-
ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ(ΟΠΩΣ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ) ,ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ,ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ,ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΜΕΝ SUPER ΑΜΟΛΥΒΔΗ,ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ 34 ΧΙΛ.
ΕΤΣΙ, ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΕΑΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ. Ο ΘΕΑΤΗΣ, ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΕΝΑ 'ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ' ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.
ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ 'ELIN' ΠΟΥ Η SUPER ΑΜΟΛΥΒΔΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 103 RON. ΓΝΩΡΙΖΩ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ 'ΕΚΟ' ΠΟΥ Η ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 104.2 RON.ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΕΤΟΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗ,ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ 'ΘΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ'.
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΑΛΛΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΜΗΝΕΣ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΚΟΙΝΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ SERVICE PARK,ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΘΑΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ.
ΕΤΣΙ, ΟΣΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΦΟΔΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΑΘΗΤΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ 'ΞΕΡΣΤΟΚΑΡΟΥΝ' ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΥΣΙΜΟ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΘΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΠΑ,ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ, ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.ΑΣ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ,'ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥΣ'.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Τι αλλο θα σκεφτει το μυαλουδακι σου Λου Μου μου , και τι αλλο θα διαβασουμε να φυγουν κι οι τελευταιες τριχες του σκαλπ μας ......
Α ωστε το ξερεις και το βενζιναδικο το στην γεφυρα διπλα γατουλι ?
και φυσικα θα ξερεις γιατι το κανει αυτο ο αδελφος του Σπυρακου και ριχνει στις δεξαμενες δυο βαρελακια ελφ σε καθε γεμισμα ? μιας και πολλα απ'τα πελατακια του με τα σουπερ ντουπερ τουρμπολουπερ θα ειναι φιλαρακια σου ... των βορειων προαστ.Αμ το αλλο κι αν ειναι καλο το 34 !!!
keep walking καλα το πας .........
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
:ysterical:
Τι αλλο θα σκεφτει το μυαλουδακι σου Λου Μου μου , και τι αλλο θα διαβασουμε να φυγουν κι οι τελευταιες τριχες του σκαλπ μας ......Α ωστε το ξερεις και το βενζιναδικο το στην γεφυρα διπλα ?
και φυσικα ξερεις γιατι το κανει αυτο ο αδελφος του Σπυρακου και ριχνει στις δεξαμενες δυο βαρελακια ελφ σε καθε γεμισμα ? γιατι πολλα απ'τα πελατακια με τα σουπερ ντουπερ τουρμπολουπερ θα ειναι φιλαρακια σου ... των βορειων πρ.Αμ το αλλο κι αν ειναι καλο το 34 !!!
keep walking
ΠΕΣ ΜΑΣ ΒΡΕ ΦΩΣΤΗΡΑ ΜΟΥ, ΑΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ Η ΟΧΙ ?
ΑΝΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑ,ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.'EL-EM'
-
Εσυ τι λες ? δεν θα εισαι ?
Μηπως αυτο σημαινει οτι επειδη αυτος πουλαει ετσι την κατασταρα του ..... ειναι αυτη του εμποριου ?
Φερε και την αποδειξη μαζι σου , να ξεκαρδιστουμε στα γελια
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Αμ το αλλο κι αν ειναι καλο το 34 !!!και γιατί να μην το κάνουμε 35...! Για να είναι στρογγυλό και να το θυμόμαστε ευκολα...
-
Ο χρήστης van έγραψε:
Αμ το αλλο κι αν ειναι καλο το 34 !!!
και γιατί να μην το κάνουμε 35...! Για να είναι στρογγυλό και να το θυμόμαστε ευκολα...
ΝΑΙ,ΓΕΛΑΤΕ !!!!
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΙΟ ΞΥΠΝΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΗ ΣΧΟΛΗ !!!!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΟΣΤΑ, ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΝΑΝΕ ?'EL-EM'
-
Λοιπον Λωρη , γιατι τα πολλα γελια δεν βγαινουν σε καλο , παρ'οτι κανουν καλο στην υγεια
Εισαι παλικαρι τουλαχιστον για εμενα , γιατι καθεσαι εδω μεσα και γραφεις τις αποψεις σου με οτι συνεπειες μπορει να εχει αυτο (και ισως καλα κανεις και τις ,οπως θα μας πεις σε λιγο ,εκει που τις γραφεις ) αλλα θα ηθελα αν γινεται να μας αναφερεις ονομαστικα , ΑΝ υπαρχουν κι αλλοι αγωνιζομενοι που συμφωνουν μαζι σου σ'ολα αυτα κι αν εχεις συζητησει μαζι τους , και γιατι δεν διατυπωνουν κι αυτοι την αποψη τους .
Ειναι παραλογο αυτο ?
Καποιοι σε αλλα ποστ ελεγαν οτι οι ελληνικοι αγωνες , ειναι ενα κλειστο κυκλωμα τελικα , και μονον ο Nass και o Thvarveris ειχαν το σθενος να τους απαντησουν για ολους εμας , και εγω ντρεπομουν γνωριζοντας οτι οι περισσοτεροι των αγωνιζομενων διαβαζουν το φορουμ αυτο , και ελαχιστοι καταθετουν την αποψη τους , κανοντας τις κοτες στην , και τα κοκορακια με υφακι ...στα πηγαδακια και στους κολλητους τους .
-
Ο χρήστης van έγραψε:
Διότι αυτά θα επρεπε να εχουν γίνει στο αυτοκινητό σου απο την ημέρα αγοράς του...Και αλλα τόσα που απο οτι φαινεται σιγά σιγά τα μαθαίνεις...Αμ γι άυτό μας εγγραφες οτι με 30000 Ευρώ ψωνίζουμε φτερούγα...Δεν ειμαι μηχανικος van!!
Μονος τα σκαλιζω μεχρι να τα χαλασω.... και μετα παω σε μαστορα!
Για να μην με λες ασχετο, προνοησα ομως και εχω 14 προγραμματα στο λαπτοπ για ολες τις βενζινες,ακομα και για 95οκτανια!
Για να ερθω ομως αθηνα με το τρειλερ σε δυναμομετρο και να βρω πιο ειναι το καλυτερο αρκετα €€€ θα κανουν φτερα!
Και επειδη ειναι κλειδωμενα αν χρειαστουν διορθωση για να μην κανει μπαμ (και να παει και λιγο) θα χρειαστουν κι αλλα €€€€!
Αλλα το τελευταιο ισχυει εε:lol:
Το εβο 9 π.χ που ετρεχε ο κατσιμης πουλιεται πληρες 32000€ στο φορουμ!!
Ενταξειιιι,κατοσταρα,κατοσταρααα!!
Και γω σε ενα απο αυτα τα γνωστα ΕΚΟ της αθηνας με την καλη βενζινη κοντα στο ποταμι ειχα βαλει βενζινη για να φτιαξω τα προγραματα!!
Και δεν πιστευα οτι υπαρχει βενζινας με καυσιμο ανοθευτο!!
Ειχα μεσα κατοσταρα και ο προγραμματιστης στην πρωτη βολτα προς στιγμην ξεγελαστηκε και μου λεει κοβω λιγο αβανς και ας εχεις μεσα καλη βενζινη!!!
Μετα ακολουθησε ελαφρως φατσα αποριας οταν ακουσε το... no carlless,gas fuel now!!
Γιαυτο και πιστευω τον λωρη και τον κυρ χρηστο σε αυτο το θεμα! -
-
«ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.
ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ 'ELIN' ΠΟΥ Η SUPER ΑΜΟΛΥΒΔΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 103 RON. ΓΝΩΡΙΖΩ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ 'ΕΚΟ' ΠΟΥ Η ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 104.2 RON.ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΕΤΟΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗ,ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ 'ΘΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ'.
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΑΛΛΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΜΗΝΕΣ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΚΟΙΝΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ SERVICE PARK,ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΘΑΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ.»
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΛΟΡΗ ΜΟΥ!!!.....
Σίγουρα όταν βελτιώνουμε ένα μοτέρ, προσπαθούμε να το κάνουμε ‘μπούνια’ δοκιμάζοντας και επιλέγοντας βενζίνες μετά. Ίδη τα μοτέρ είναι ‘φορτωμένα’, και ρυθμισμένα όπως εμείς τα έχουμε φτιάξει. Δεν είναι απλό να ρυθμίσουμε τον χάρτη και μόνον, όταν έχουμε επέμβει και στην δομή του χώρου καύσης.
Σίγουρα πρέπει να ανασταλεί το μετρό, να επιλεγεί με διαβούλευση, τουλάχιστον δυο τύποι βενζίνας ως νόμιμη, να μας πουν πια είναι και της ιδιότητες της, και να μας δώσουν τον χρόνο, να προσαρμόσουμε τα αυτοκίνητα. Αυτό μεσούσης κρίσης, δεν βλέπω πως θα μπορούσε να γίνει μέσα στο 2011.
Σίγουρα θα πρέπει να επιλεγεί και αγοραστεί και όχημα. που θα φουλάρι τα αυτοκίνητα, στην έξοδο των service park. Οπωσδήποτε θα πρέπει να παίρνετε δήγμα, κατά τον τερματισμό, επάνω από το αυτοκίνητο, δειγματοληπτικά και με κλήρωση?, διότι είναι δαπανηρό, το να ελέγχονται όλα τα αυτοκίνητα!!.
Κατά συνέπια όλα τα περί οικονομίας τα ακούω βερεσέ. Ημίμετρα του κερατά, σκοπιμότητες εξασφαλίζουν. Ναι να μειώσουμε της δυνάμεις, για λόγους ασφάλειας?, μα αυτό πρέπει να γίνει αναλογικά σε όλες της κατηγορίες. Και σίγουρα δεν είναι δυνατόν, να μειώνουμε δυνάμεις πρωτοκλασάτων, και τα υπόλοιπα ‘πριόνια’, με φτιαγμένους κινητήρες ‘μπούνια’, και λιγότερα κιλά στον ίππο να πρωτοστατούν. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ.
Εάν κόπτονται δήθεν για την ασφάλεια, ας διαλέξουν ένα ψοφίμι, και ας τρέχουν μόνον σε ενιαίο συναγωνισμό και κατηγορία!!!!!.
Έτσι όπως παρουσιάζεται το θέμα, κατά την γνώμη μου είναι ρατσιστικό, και μου φέρνει στο μυαλό , την γαλλική επανάσταση. Μα αυτοί που τα ‘έχωσαν’ και πήραν πρωτοκλασάτα αγωνιστικά, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ….
Antonis-team. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΛΟΡΗ ΜΟΥ!!!.....
Σίγουρα όταν βελτιώνουμε ένα μοτέρ, προσπαθούμε να το κάνουμε ‘μπούνια’ δοκιμάζοντας και επιλέγοντας βενζίνες μετά. Ίδη τα μοτέρ είναι ‘φορτωμένα’, και ρυθμισμένα όπως εμείς τα έχουμε φτιάξει. Δεν είναι απλό να ρυθμίσουμε τον χάρτη και μόνον, όταν έχουμε επέμβει και στην δομή του χώρου καύσης.
Σίγουρα πρέπει να ανασταλεί το μετρό, να επιλεγεί με διαβούλευση, τουλάχιστον δυο τύποι βενζίνας ως νόμιμη, να μας πουν πια είναι και της ιδιότητες της, και να μας δώσουν τον χρόνο, να προσαρμόσουμε τα αυτοκίνητα. Αυτό μεσούσης κρίσης, δεν βλέπω πως θα μπορούσε να γίνει μέσα στο 2011.
Σίγουρα θα πρέπει να επιλεγεί και αγοραστεί και όχημα. που θα φουλάρι τα αυτοκίνητα, στην έξοδο των service park. Οπωσδήποτε θα πρέπει να παίρνετε δήγμα, κατά τον τερματισμό, επάνω από το αυτοκίνητο, δειγματοληπτικά και με κλήρωση?, διότι είναι δαπανηρό, το να ελέγχονται όλα τα αυτοκίνητα!!.
Κατά συνέπια όλα τα περί οικονομίας τα ακούω βερεσέ. Ημίμετρα του κερατά, σκοπιμότητες εξασφαλίζουν. Ναι να μειώσουμε της δυνάμεις, για λόγους ασφάλειας?, μα αυτό πρέπει να γίνει αναλογικά σε όλες της κατηγορίες. Και σίγουρα δεν είναι δυνατόν, να μειώνουμε δυνάμεις πρωτοκλασάτων, και τα υπόλοιπα ‘πριόνια’, με φτιαγμένους κινητήρες ‘μπούνια’, και λιγότερα κιλά στον ίππο να πρωτοστατούν. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ.
Εάν κόπτονται δήθεν για την ασφάλεια, ας διαλέξουν ένα ψοφίμι, και ας τρέχουν μόνον σε ενιαίο συναγωνισμό και κατηγορία!!!!!.
Έτσι όπως παρουσιάζεται το θέμα, κατά την γνώμη μου είναι ρατσιστικό, και μου φέρνει στο μυαλό , την γαλλική επανάσταση. Μα αυτοί που τα ‘έχωσαν’ και πήραν πρωτοκλασάτα αγωνιστικά, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ….
Antonis-team.ΕΕΕΕΕΕππππππ!!!!!! Μπαρμπαντώνη(κατα το θείο)! Τα αυτοκίνητα που κυρίως εχουν πρόβλημα ειναι αυτοκίνητα του Gr.N.
ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ του Gr.N δλδ. Αρα τα μοτέρ τους ΑΠΟΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΑΛΙΣΤΟΥΝ, ΝΑ ΛΕΙΑΝΘΟΥΝ,ΝΑ 'ΣΥΜΠΙΕΣΤΟΥΝ'(κατα το: αυξάνω την σχέση συμπίεσης), ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΗΜΑ... κλπ. ΑΡΑ το μονο θεωρητικό πρόβλημα που εχουν, ειναι της 'χαρτογράφησης'... -
Χρηστο καλημερα σε εσενα και ολους τους υπολοιπους που ασχολουνται για καλο πιστευω μεσα εδω .Εγω προσωπικα για να το ξεκαθαρισουμε απο αρχης κανω μονο το κεφι μου και ολα αυτα περι προβολης και διαφορα αλλα που γραφεις να εισαι σιγουρος οτι δεν υπαρχουν σε καμμια γωνια του μυαλου μου ,τωρα εαν αυτο που κανω θελω να το κανω οσο καλυτερα γινεται ειναι ΛΑΘΟΣ τοτε ειμαι ΛΑΘΟΣ και δεν εχω κρινει αρνητικα κανεναν συναδελφο για οποια προσπαθεια κανει οσο μπορει και οπως μπορει .Εχω μια απορια απο ποτε η πρωτη θεση ειναι μπουρδα;γιατι εαν ειναι ετσι να τρεχουμε για να βγουμε τελευταιοι που δεν ειναι ΜΠΟΥΡΔΑ και οι πελατες σου να ερχονται να τους χαλας τα αυτοκινητα αντι να τα βελτιωνεις [ΜΗΠΩΣ ΓΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΧΑΖΕΨΕΣ ].Ολοι εχουν δικιο και εσυ το ξερεις καλυτερα απο τον καθε ενα λογο ειδικοτητος ,ατμοσφαιρικα με απλη βενζινα και 14=1 συμπιεση κανουν επιεικως εκρηξη οπως επισης και τα δικα μας θελουν καινουργιο προγραμα .Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα και απορω γιατι κανεις οτι δεν καταλαβαινεις ενω ξερεις και το κοστος και τον κοπο που χρειαζονται .Ο ΑΡΗΣ και ο καθε ΑΡΗΣ που μπορει θα νοικιασει ενα αυτοκινητο που θα καιει ΣΚΑΤΑ οι υπολοιποι που ειναι ετοιμοι να τρεξουν σε δυο εβδομαδες και που δεν εχουν πιθανον την ανεση του καθε ΑΡΗ τι θα κανουν;σκεψου το δεν ειναι λαθος ,οικονομια συμφωνω απολυτα καπως καθυστερημενα δεν νομιζεις .[ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΟΥ ] οι αλλοι που ειναι πολλοι τι κανουν
-
Ο χρήστης kaitatzis giorgos έγραψε:
Χρηστο καλημερα σε εσενα και ολους τους υπολοιπους που ασχολουνται για καλο πιστευω μεσα εδω .Εγω προσωπικα για να το ξεκαθαρισουμε απο αρχης κανω μονο το κεφι μου και ολα αυτα περι προβολης και διαφορα αλλα που γραφεις να εισαι σιγουρος οτι δεν υπαρχουν σε καμμια γωνια του μυαλου μου ,τωρα εαν αυτο που κανω θελω να το κανω οσο καλυτερα γινεται ειναι ΛΑΘΟΣ τοτε ειμαι ΛΑΘΟΣ και δεν εχω κρινει αρνητικα κανεναν συναδελφο για οποια προσπαθεια κανει οσο μπορει και οπως μπορει .Εχω μια απορια απο ποτε η πρωτη θεση ειναι μπουρδα;γιατι εαν ειναι ετσι να τρεχουμε για να βγουμε τελευταιοι που δεν ειναι ΜΠΟΥΡΔΑ και οι πελατες σου να ερχονται να τους χαλας τα αυτοκινητα αντι να τα βελτιωνεις [ΜΗΠΩΣ ΓΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΧΑΖΕΨΕΣ ].Ολοι εχουν δικιο και εσυ το ξερεις καλυτερα απο τον καθε ενα λογο ειδικοτητος ,ατμοσφαιρικα με απλη βενζινα και 14=1 συμπιεση κανουν επιεικως εκρηξη οπως επισης και τα δικα μας θελουν καινουργιο προγραμα .Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα και απορω γιατι κανεις οτι δεν καταλαβαινεις ενω ξερεις και το κοστος και τον κοπο που χρειαζονται .Ο ΑΡΗΣ και ο καθε ΑΡΗΣ που μπορει θα νοικιασει ενα αυτοκινητο που θα καιει ΣΚΑΤΑ οι υπολοιποι που ειναι ετοιμοι να τρεξουν σε δυο εβδομαδες και που δεν εχουν πιθανον την ανεση του καθε ΑΡΗ τι θα κανουν;σκεψου το δεν ειναι λαθος ,οικονομια συμφωνω απολυτα καπως καθυστερημενα δεν νομιζεις .[ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΟΥ ] οι αλλοι που ειναι πολλοι τι κανουνΛοιπον Γιωργο για να ξεμπερδεψουμε λιγο τα θεματα , προσεξε ......
Εγραψα ως , θα μπορουσα να γραψω θα ηταν πιο ηπιο , το κυνηγι της κορυφης σαν καποιων αγωνιζομενων , για την χωρα μας ειδικα , που ως γνωστον τιποτα συνηθως δεν εχει για να **αξιολογησει **την κορυφη (κι η κορυφη διακρινεται μεσα απο ισαξιο **συναγωνισμο **ΜΟΝΟΝ ) και δεν θυμαμαι μεσα σε 30 τουλαχιστον χρονια να εχω ζησει τετοιο φαινομενο , εκτος μερικων ,ελαχιστων περιπτωσεων σε καποια πρωταθληματα !
Καταλαβα οτι εχεις παρεξηγησει τα γραφομενα μου και δεχομαι το υποτιμιτικο σου σχολιο .Παμε παρακατω ....
Εισαι ενας απ'αυτους τους αγωνιζομενους που ηθελε απο παλια , γιατι δεν θυμαμαι το δικο σου αυτοκινητο ποτε , να ειχε κατι παραπανω απ'τα αλλα δυο τρια ,του τοτε συναγωνισμου (δεν μιλαω για την εποχη της ασκονας ,αλλα μετ'επειτα)και να ελεγαν τα σχετικα ο περιγυρος , αντιθετα καποιοι προλαβαιναν τις εξελιξεις ....και υπηρχε θεμα .
Παντα οι εφερναν ενα βημα πισω , αυτους που με θυσιες ειχαν φτασει τον συναγωνισμο (παντα για αγωνιστικα μιλαω), και βασισμενοι στο ταλεντο τους ανεμεναν το καλο αποτελεσμα .
Το καλο αποτελεσμα στην καλυτερη , γινοταν μεχρι την επομενη εξελιξη , ετσι δεν ειναι ?Λες καπου οτι ** **ειναι οντως πολλοι ? και ποιοι ειναι αυτοι ?, που πραγματικα αν ειναι ετσι , δηλαδη για , ισως να πρεπει να κανουν θυσιες οι λιγοι .............και να εχεις δικιο !
Εισαι σιγουρος γιαυτο ? εγω δεν εχω κανενα προβλημα οπως το εχω ξεκαθαρισει , δεν με απασχολει προσωπικα , απλα πιστευα οτι η οποιαδηποτε αποφαση που θα μπορουσε να χαμηλωσει τον οικονομικο πηχη ....θα ηταν προς οφελος του αθληματος στον καιρο . Εσυ ξερεις πες μας .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Λοιπον Λωρη , γιατι τα πολλα γελια δεν βγαινουν σε καλο , παρ'οτι κανουν καλο στην υγειαΕισαι παλικαρι τουλαχιστον για εμενα , γιατι καθεσαι εδω μεσα και γραφεις τις αποψεις σου με οτι συνεπειες μπορει να εχει αυτο (και ισως καλα κανεις και τις ,οπως θα μας πεις σε λιγο ,εκει που τις γραφεις ) αλλα θα ηθελα αν γινεται να μας αναφερεις ονομαστικα , ΑΝ υπαρχουν κι αλλοι αγωνιζομενοι που συμφωνουν μαζι σου σ'ολα αυτα κι αν εχεις συζητησει μαζι τους , και γιατι δεν διατυπωνουν κι αυτοι την αποψη τους .
Ειναι παραλογο αυτο ?
Καποιοι σε αλλα ποστ ελεγαν οτι οι ελληνικοι αγωνες , ειναι ενα κλειστο κυκλωμα τελικα , και μονον ο Nass και o Thvarveris ειχαν το σθενος να τους απαντησουν για ολους εμας , και εγω ντρεπομουν γνωριζοντας οτι οι περισσοτεροι των αγωνιζομενων διαβαζουν το φορουμ αυτο , και ελαχιστοι καταθετουν την αποψη τους , κανοντας τις κοτες στην , και τα κοκορακια με υφακι ...στα πηγαδακια και στους κολλητους τους .
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ (ΣΠΑΝΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ) ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ,ΔΕΝ ΤΑ ΦΟΡΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.
ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΚΤΕΘΕΙ,ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Κανοντας χειμερινο σκι 20 και πλεον χρονια πιστευα-βλεποντας τους αλλους στα κελλαρια- οτι ειμαι πολυ καλος και κριμα που γεννηθηκα στην ελλαδα γιατι αν ημουν Αυστριακος θα ειχα και 2-3 ολυμπιακα μεταλια.
Ετσι, υπερηφανος και ταλεντο βρεθηκα σε ενα ασχετο- μη κοσμικο- βουνο στην ελβετια οπου διαπιστωσα οτι μαζευονται ολου του κοσμου οι βλαμμενοι.
Οταν περνουσαν απο πανω μου κανοντας και 2 στροφες στον αερα θυμηθηκα μια ιστορια που μου ειπε πριν αρκετα χρονια ο μιχελακακης. Μια ιστορια αντιστοιχη που αντι για σκι ειχε καρτ.
Μια φορα το χρονο ταξιδευω στην αμερικη για να μαθω καινουργιες τεχνικες που αφορουν το επαγγελμα μου και προσπαθω ετσι να παρεχω καλυτερες υπηρεσιες και να ειμαι και πιο ανταγωνιστικος.
Στα αυτοκινητα βεβαια ποτε δεν χρειαστηκε να κανω κατι τετοιο (αλλωστε τα χρηματα καλυτερα να πανε στο μοτερ και οχι στα χερια μου) αφου ειμαι ταλεντο.
Ετσι και εγω σημερα προβληματιζομαι για τις βενζινες.
Αλλα γιατι οταν περναω βρισκω κοσμο να περπαταει στην ειδικη και να μην ασχολειται μαζι μου? Μηπως ειμαι βαρετος και αδιαφορος?Υγ. Οφ τοπικ? Δε νομιζω!
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Εσυ τι λες ? δεν θα εισαι ?Μηπως αυτο σημαινει οτι επειδη αυτος πουλαει ετσι την κατασταρα του ..... ειναι αυτη του εμποριου ?
Φερε και την αποδειξη μαζι σου , να ξεκαρδιστουμε στα γελια
ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ.
ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΤΕ ΕΓΩ ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ,ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΑ ΒΑΡΕΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ (ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ) ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ. ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΕΦΟΡΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.
ΤΙ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ?
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ,ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ 'ΜΠΑΖΕΙ' ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΚΟΤΟΠΙΑ,ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ.
ΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ,ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΥΣΙΜΟΥ,ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΜΕΝΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΞΑΛΕΙΦΟΝΤΑΙ.
Ο ΜΟΝΟΣ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΒΑΡΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ SERVICE PARK.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΣΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ.
ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΤΕ ΕΓΩ ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ,ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΑ ΒΑΡΕΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ (ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ) ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ. ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΕΦΟΡΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.
ΤΙ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ?
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ,ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ 'ΜΠΑΖΕΙ' ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΚΟΤΟΠΙΑ,ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ.
ΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ,ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΥΣΙΜΟΥ,ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΜΕΝΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΞΑΛΕΙΦΟΝΤΑΙ.
Ο ΜΟΝΟΣ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΒΑΡΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ SERVICE PARK.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΣΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Θα μπορούσα να σου αντιστρέψω λίγο την ερώτηση και να σου πω:
Αν αντι για τον βενζινά σου, ο 'Πρωτομάστοράς' σου, σου ερειχνε και λιγο μαντζουνάκι μέσα στο ρεζερβουάρ σου, εν' αγνοία σου, διοτι απο ανασφαλεια, είπε να σε βοηθήσει και να προστατέψει και το μοτέρ σου. Εσύ σαφως δεν το είδες διοτι βρισκόσουν με αλλους οδηγούς.Στον Τελικό τεχνικό ελεγχο που θα σε πέταγαν εξω, εσύ, σε τι θα εφταιγες?
Και για να στο απλοποιήσω κι'άλλο, Αν ο μηχανικός σου, την ωρα του Rebuilt, σου αντικαταστήσει ενα αντ/κο με ενα αλλο ιμιτασιον. και οχι και τοσο ζωτκής σημασίας, για θέμα κόστους και επειδή σε αγαπάει, αλλα σε εναν Τεχνικό ελεγχο σε βρουν παράνομνο απο αυτό και σε πετάξουν εξω.Πάλι εσύ σε τι θα φταις? Είσαι υποχρεωμένος για παράδειγμα να ξέρεις οτι ΠΧ το πλατώ που φοράει το MItsubishi είναι με 6τρυπες και μαρκα Valeo(το γνήσιο) ενώ ο μαστοράς σου, σου το αγόρασε 50 Ευρώ λιγότερο αλλα με 7 τρύπες(SACHS)...Για καλό στο εκανε, αλλα?
Την Ευθύνη λοιπόν την Εχει ο οδηγός σε ολα τα επίπεδα, αλλιώς θα μπλέξουμε σε εναν αλλο κυκαιώνα...Εδώ, δεν μπόρεσε ολοκληρη Formula 1, να διώξει τον μαϊμουδιάρη Μπριατόρε, η ΕΠΑ θα το κάνει?
Και στο βάθος βάθος, ο οδηγός ξέρει... Πάντα ξέρει... Αρα? -
παντως το θεμα με τις βενζινες εχει φερει αναστατωση στις ταξεις των αγωνιζομενων της φορμουλα σαλουν
Περί αγωνιστικής βενζίνης