-
Ολοκληρώθηκαν πριν λίγη ώρα οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ στο Αγωνιστικό της ΕΛΠΑ.
Τα αποτελέσματα έχουν ώς εξής:
Γιώργος Παυλόπουλος 70, Αντώνης Μπουκαούρης 48, Νίκος Κόγιας 43, Κατερίνα Χαλιβελάκη 41, Στράτος Μαυρουδής 37, Ντέπυ Δράκου 31, Μανώλης Μακρινός 30, Αλέξης Μαραντζίδης 29, Στράτος Φωτεινέλης 20, Γιάννης Αναγνωστόπουλος 15, Τάκης Κόκκινος 13 και Λάζαρος Παναγιωτούνης 10.
Τις αμέσως επόμενες ημέρες οι πρώτοι 9 θα συνεδριάσουν για να συγκροτηθούν σε σώμα. -
Ολοκληρώθηκαν πριν λίγη ώρα οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ στο Αγωνιστικό της ΕΛΠΑ.
Γιώργος Παυλόπουλος 70, Αντώνης Μπουκαούρης 48, Νίκος Κόγιας 43, Κατερίνα Χαλιβελάκη 41, Στράτος Μαυρουδής 37, Ντέπυ Δράκου 31, Μανώλης Μακρινός 30, Αλέξης Μαραντζίδης 29, Στράτος Φωτεινέλης 20, Γιάννης Αναγνωστόπουλος 15, Τάκης Κόκκινος 13 και Λάζαρος Παναγιωτούνης 10.
Τις αμέσως επόμενες ημέρες οι πρώτοι 9 θα συνεδριάσουν για να συγκροτηθούν σε σώμα. -
Ανανεωση...
Μακαρι να τους φωτισει ο Θεος να αρχισουν απο την ανασταση του 'εντευκτηριου Νεων'. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ανανεωση...
Μακαρι να τους φωτισει ο Θεος να αρχισουν απο την ανασταση του 'εντευκτηριου Νεων'.
100% A.
-
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νεοεκλεγέν συμβούλιο του Σωματείου «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΛΠΑ» με την εξής σύνθεση
**ΠΡΟΕΔΡΟΣ ** Γ.ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
**ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ** Κ. ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ
**ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΡΙΤΩΝ ** Ν. ΔΡΑΚΟΥ
ΕΙΔ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΑΥΤ.ΤΩΝ Μ ΜΑΚΡΙΝΟΣ
**ΤΑΜΙΑΣ. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟΥ ** Ε. ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ
**ΕΦΟΡΟΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ** Α. ΜΠΟΥΚΑΟΥΡΗΣ
**ΕΦΟΡΟΣ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΤ ** Ν. ΚΟΓΙΑΣ
ΕΦΟΡΟΣ ΤΕΧ.ΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Α. ΜΑΡΑΤΖΙΔΗΣ
**ΕΦΟΡΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ** Σ. ΦΩΤΕΙΝΕΛΗΣ -
Ζητωωω ο νεος εφορος επικοινωνιας κ' δημοσιων σχεσεων !
ασχετο .....
αληθεια ο Στεφανος Χιος δεν ειναι μελος της ελπα ? -
Εχουμε και εχουν κανει πολλα λαθη. Μερικα ηταν και τραγικα. Εχουμε και εχουν ομως κανει κι ενα σωρο καλά, που συνηθως δεν τους δινουμε σημασια. Αφου ξεκινανε απο την αρχη, και κυριως χωρις ...φραγκο, για να γινει δουλεια και να φανει, πρεπει πρωτα απ ολα να ξεχασουν το κακο στοιχειο της μεχρι τωρα διαδρομης τους, που δεν ειναι αλλο απ αυτο του κουφου ξερολα . Με εμφαση στις υποδομες και τη διαδοση στη νεολαια, υπαρχει πολλη δουλεια να γινει, και μακαρι να πετυχουν. Και στις επομενες εκλογες, τη θεση τους να παρουν τα παιδια και τ ανηψια τους...
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ζητωωω ο νεος εφορος επικοινωνιας κ' δημοσιων σχεσεων !ασχετο .....
αληθεια ο Στεφανος Χιος δεν ειναι μελος της ελπα ?....H ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΕΛΠΑ ,...ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ???
...ΤΙ ΛΕΣ ΜΑΝΑ ΜΟΥ..?Ποιοί χρωστούν τα 24 δισ. ευρώ στο δημόσιο που διαγράφονται
Ακόμα στη λίστα με τις εν λειτουργία εταιρείες περιλαμβάνονται οι:
Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου και Περιηγήσεων (5 εκατ.), ΝΑΥΕΠ Επισκευές Πλοίων (5 εκατ.), Τρία Αστέρια Ξενοδοχειακή (5 εκατ.), Intersec (4,8 εκατ.), Μπαλής (4,7εκατ.), Εριοϋφαντουργική ΑΒΕΕ (4,6 εκατ.), ΜΑΡΕΝΚΟ (4,6 εκατ.), Κατράντζος Security (4,6 εκατ.), Ατλάντικ Ανώνυμη Εμπορική Εταιρία (4,5 εκατ.), Ελαιουργική ΚΣΕΠΕΠ (4,5 εκατ.), Τουριστικό Συγκρότημα Καψή (2,8 εκατ.), Πίτσα Φαν (2,5 εκατ.), Ράδιο Κορασίδη (1,5 εκατ.), Σ.Κ. Παζαρόπουλος (1,5 εκατ.), Γλου (0,8 εκατ.), Ξενοδοχεία Μήτσης (0,8 εκατ.), Αλντεμάρ Ξενοδοχεία (0,8 εκατ.).πηγή: Πρώτο Θέμα
http://www.newscode.gr/oikonomia/story/autoi-pou-xrostane-sto-dimosio
...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΧΡΗΣΤΟ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΠΑ ....
ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO....**...MHΠΩΣ ΝΑ ΡΩΤΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ?? **:hmmm:
....ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ 'ΔΕΝ',....Ε ΤΟΤΕ ΡΩΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ!!!
-
Διακωμωδούμε ορισμένα θέματα, μα πρέπει και κάποιος να παίξει και τον απέναντι ρόλο.
- δεν ξέρω από ποτέ τα χρεωστάει, δηλαδή ποιος έβαλε τα φέσια. Και σίγουρα αυτό είναι απορίας άξιο…
- το αγωνιστικό της ΕΛΠΑ έχει δόση μεγάλη ώθηση στο σπορ, όταν οι πρόεδροι ήταν κολοσσοί όπως ο Νεγκας. Ήταν η πρώτη σε ικανότητα λέσχη, και της εύχομαι να ορθοποδήσει.
- Επιλέγει ένα ΔΣ, που για εμένα, είναι κατά το μάλλον και ήττον ικανό και με γνώση. Δεν θα πρέπει να τους κρίνουμε εκ του αποτελέσματος?.
- Μέσα στο σχήμα βεβαίως δεν υπάρχει ο Βασίλης, και εύχομαι να μην τους επηρεάσει, καπελώνοντας αποφάσεις τους.
- Εύχομαι να βοηθάναι της αδύναμες λέσχες, και όχι της λέσχες σφραγίδες…..
- Σίγουρα όποιος κάνει πολλά, κάνει και λάθη. Δεν θα πρέπει να το ξεχνάμε όταν κρίνουμε.
- Σχολιάστηκε η θέση του Στράτου. Και αναρτιέμαι, ποιος άλλος θα μπορούσε να την έχει?. Και αγωνιζόμενος είναι, και δημοσιογράφος είναι, και παραγωγός είναι, και παρουσιαστής είναι, και αναμφίβολα και σχολιαστής είναι. Πες είναι και φίλος μου, εεεε….. ας έχει και κάτι κακό……
Κάποτε προσπαθώντας ένας φίλος να με μειώσει, με ονόμασε ΕΛΠΑκια. Τιμή μου και καμάρι μου…..εάν ήμουν. Μα ΠΟΤΕ δεν ήμουν μέλος της ΕΛΠΑ, στα 49 χρόνια που περιπλανήθηκα σε λέσχες, και κατέληξα στους φίλους μου στην start line, από όπου ξεκίνησα. - Δεν κρίνω μεμψίμοιρα, κοντόφθαλμα, σκουντούφλημα, για να μην κριθώ αντίστοιχα έτσι…. Είναι σχεδόν όλοι φίλοι, είναι μελή της μικρής οικογένειας του σπορ, που μηνάμε με τον ένα η τον άλλο λόγο λίγοι.
- Ας διαβάσουν το βιβλίο της ιστορίας του αγωνιστικού τμήματος της ΕΛΠΑ, ας αποτάξουν τον σατανά, ας γίνουν ποιο σύγχρονοι, και όλοι μαζί αυτοί και εμείς, ας βοηθήσουμε το πολύπαθο σπορ του αυτοκινήτου, ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΙΔΙΑ….
Antonis-team.
Εκλογές στο αγωνιστικό της ΕΛΠΑ