-
Να σας χαιρετήσω
είμαι νέο μελος εδω ....εχω ένα μικρό προβληματάκι ....αποφάσισα να βάλω αέριο στο 307 μου 1400 75 άλογα 2003 Μοντ.
δεν εχω τρακαρει ποτε ,μονο εβαλα κοτσαδορο .βγάζοντας την ρεζέρβα είδα κάτω στο χώρο της νερό περίπου 7 πόντους ....αρκετό ...οπα λέω τι έγινε εδω? ...πωσ θα βάλω την μποτίλια αερίου εδω μέσα σε λίγο διάστημα τα σκουριάσει ....αδειάζω όλο το νερό και ενώ έβρεχε μετά από 10 λεπτά βλέπω να ξαναγεμίζει ,βλέπω μια μικρή ροη νερού εσωτερικά στο χώρο τις ρεζέρβας ,λοιπόν βγάζω το φανάρι ,τσεκάρω μήπως μπάζει από το αφρολέξ του πίσω φαναριού αλλά δεν ήταν από κει είναι όλα σε καλή κατάσταση παίρνω το λάστιχο τις βρυσης και το βάζω να τρέχει πολύ λίγο ακριβώς στο κάτω χείλος του φαναριού και βλέπω ότι το πρόβλημα μου είναι από κι και κάτω, πάλη έμπαζε δηλαδή ....δεν τόλμησα να βγάλω τον προφυλακτήρα να δω από πού ακριβως μπενει μεσα το νερο , μιας και δεν ξέρω ποιες βίδες τον συγκρατούν και μην σπάσω κανένα κλιπ και τα παρατησα ....τι λέτε να το κάνω ενυδρείο?.... αλλά θα πρέπει κάθε μέρα να ταΐζω τα ψάρια και αυτό μου είναι λίγο δύσκολο μάλλον πρέπει να πάρω αποφαση η να το πάω στην αντιπροσωπεία η να το προσπαθήσω μόνος ....βέβαια γίνετε να ανοίξω μια τρύπα στο πάτωμα όποτε να αδειάζει αυτόματα, βγαίνει εύκολα ο προφυλακτήρας ?....για τον πίσω μιλώ....
πιστευω να το περιεγραψα καλα το προβλημα και να εγινει κατανοητο .... -
Να σας χαιρετήσω
είμαι νέο μελος εδω ....εχω ένα μικρό προβληματάκι ....αποφάσισα να βάλω αέριο στο 307 μου 1400 75 άλογα 2003 Μοντ.
δεν εχω τρακαρει ποτε ,μονο εβαλα κοτσαδορο .βγάζοντας την ρεζέρβα είδα κάτω στο χώρο της νερό περίπου 7 πόντους ....αρκετό ...οπα λέω τι έγινε εδω? ...πωσ θα βάλω την μποτίλια αερίου εδω μέσα σε λίγο διάστημα τα σκουριάσει ....αδειάζω όλο το νερό και ενώ έβρεχε μετά από 10 λεπτά βλέπω να ξαναγεμίζει ,βλέπω μια μικρή ροη νερού εσωτερικά στο χώρο τις ρεζέρβας ,λοιπόν βγάζω το φανάρι ,τσεκάρω μήπως μπάζει από το αφρολέξ του πίσω φαναριού αλλά δεν ήταν από κει είναι όλα σε καλή κατάσταση παίρνω το λάστιχο τις βρυσης και το βάζω να τρέχει πολύ λίγο ακριβώς στο κάτω χείλος του φαναριού και βλέπω ότι το πρόβλημα μου είναι από κι και κάτω, πάλη έμπαζε δηλαδή ....δεν τόλμησα να βγάλω τον προφυλακτήρα να δω από πού ακριβως μπενει μεσα το νερο , μιας και δεν ξέρω ποιες βίδες τον συγκρατούν και μην σπάσω κανένα κλιπ και τα παρατησα ....τι λέτε να το κάνω ενυδρείο?.... αλλά θα πρέπει κάθε μέρα να ταΐζω τα ψάρια και αυτό μου είναι λίγο δύσκολο μάλλον πρέπει να πάρω αποφαση η να το πάω στην αντιπροσωπεία η να το προσπαθήσω μόνος ....βέβαια γίνετε να ανοίξω μια τρύπα στο πάτωμα όποτε να αδειάζει αυτόματα, βγαίνει εύκολα ο προφυλακτήρας ?....για τον πίσω μιλώ....
Να σας χαιρετήσω
Πέρνα μια βόλτα απο τον φαρνατζή της περιοχής σου...
Όλο και κάτι θα ξέρει... -
κοιτα τις βιδες τις πινακιδας μηπως μπαζουν.αλλα καλο ειναι να πας φαναρτζη το αμαξι θα σκουριασει αν το αφησεις ετσι.το σασι ειναι ολα τα λεφτα που πληρωνουμε, ολα τα αλλα αλλαζουν το σασι οχι.ασε ανοιχτες τις ταπες στο πορτ μπαγκαζ να περνει αερα και να στεγνωνει μεχρι να το πας.
-
Ο χρήστης xaris-cd έγραψε:
...νερό περίπου 7 πόντους ...αρκετόΝερό 7 πόντους; ...
Και πολύ το καθυστέρησες! Φανοποιείο αμέσως ή συνεργείο ...
-
Ασχετο με το θέμα αλλά είχα την απορία, την παλεύει το 307 με τα 75 άλογα?
-
Όχι
-
Μπράβο στον φίλο που το έχει από το 2003
-
Ο χρήστης giorgosvet έγραψε:
Ασχετο με το θέμα αλλά είχα την απορία, την παλεύει το 307 με τα 75 άλογα?μια συνηθια ειναι ολα ....μια χαρα παει ...δεν ειμαι και ραλιστας ......
σαν συνταξιουχος οδηγω βεβαια !!!!!!
εντομεταξη ι γυναικα μου θελει να σουταρει το ενυδρειο απο το σπιτι οπότε λεω να το αφησω ετσι .....!!!!
δεν θα χρειαζεται και ανανεωση το νερο ....θα εχω παντα φρεσκο ....
λοιπον ασ αφεισουμε την πλακα ....οταν το παω για το αεριο θα πω τον μαστορα να το δει και μετα να προχορεισει στην εγκατασταση ....Μπράβο στον φίλο που το έχει από το 2003
πολλα χρονια ακομα θα το εχω ετσι που μας κανουν .....τωρα βαζω και αεριο ...μια ακομα 10ετια σιγουρα ....αν δεν εχουμε τιποτα εκτακτο ....
τωρα ανακαλυψα το προβλημα ,το σημειο ειναι σκεπασμενο και δεν φενονταν ....αλλα μαλλον το ειχα τοσα χρονια ...βεβαια σιγουρι απαντηση θα σας την πω οταν βγει ο προφηλακτηρας και φανερωθει το σημειο εισοδου του νερου ....μηπωσ ειναι απο τον κοτσαδορο ....αλλα δεν νομιζω.
νερό στο χώρο της ρεζέρβα