-
....υπομονή!!! .... και σου λέω αυτό μόνο: τελικά το αμάξι είναι παραπάνω από ότι περίμενα ..... θα το δεις κι εσύ όσο το οδηγείς τόσο σε ενθουσιάζει..... με το καλό να έρθει....
-
καλορίζικο και καλοτάξιδο και από εμένα..με πολλά ασφαλή χλμ!
αν δεν γίνομαι αδιάκριτος, πόσο σου βγήκε? τι δώρα? κάποια έκπτωση? -
μπορείς να μου δώσεις λίγες πληροφορίες για το bluetooth κιτ? χωρίς αυτό δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου με τα χειριστήρια?? που τοποθετείται το κιτ?
-
Ο χρήστης jimdros έγραψε:
καλορίζικο και καλοτάξιδο και από εμένα..με πολλά ασφαλή χλμ!
αν δεν γίνομαι αδιάκριτος, πόσο σου βγήκε? τι δώρα? κάποια έκπτωση?1.6T Cosmo
+μεταλλικο χρωμα
+Navi pack 1
+Bluetooth
+πριζα 230V
+εργοστ. συναγερμός (δωρο 400 ευρώ)
+parking radar εργοστ. (δώρο 500 ευρώ)
+πατάκια - φαρμακείο - τρίγωνο -πυροσβεστήρας (στάνταρ σε όλα τα Opel)
-900 ευρώ εκπτωση (σύνολο με τα δώρα 1800 ευρώ)27850 τελική με πινακίδες κτλ
-
Ο χρήστης jimdros έγραψε:
μπορείς να μου δώσεις λίγες πληροφορίες για το bluetooth κιτ? χωρίς αυτό δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου με τα χειριστήρια?? που τοποθετείται το κιτ?δυστυχώς..... όπως το παρέλαβα τα χειριστήρια που αφορούν το τηλ απλά κανουν mute τον ήχο του ηχοσυστήματος και τιποτε άλλο.... ετσι κι αλλιώς δεν αναγνωρίζει τηλέφωνο γιατι δεν έχει δυνατότητα bluetooth.... αυτην τη δυνατότητα τη βαζεις extra με 300 ευρώ.... νομίζω είναι το πακέτο UPH ...
-
το δικό μου (ετοιμοπαράδοτο) είναι 1.8 cosmo με μεταλικό χρώμα, dvd800 και συναγερμό και παρκ (εδώ τοποθετημένα) και βγήκε με τα έξοδα όλα και το κλειδί στο χέρι 26200...
-
καλό deal. Εγώ από τα παζάρια που τους έκανα πέτυχα εγράφως να πάρω συμφωνία για το 1,6 Τ sport με το κλειδί στο χέρι (μεταλλικο+χρώμα+μεταφορικά+τελη ταξ. όλα μέσα στην τιμή) 25000 Ε + δώρο το park pilot (μαμα). Σκοπεύω να βάλω και το ναβι 1 και με σύνολο 26500 καθαρίζω, αλλά μάλλον θα πάει για καλοκαίρι η δουλειά λόγω προσωπικού προβλήματος..πάντως και πάλι καλορίζικο!
-
βέβαια με κάτιτις παραπάνω πάρνω το RAV4 που θέλει η γυναίκα..αλλά ξεφεύγουμε από το μπάτζετ. RAV 4 - Isignia σημειώσατε ???
-
2
-
άλλη κατηγορία, άλλα τέλη, άλλα κόστη συντήρησης, άλλη κατανάλωση καυσίμου (βάλε τα κάτω όλα αυτά...και θα δείς...είναι πολλά)... και τελικά παίζει και ρόλο το τί θέλεις από το αυτοκίνητο...
-
κυρίως αυτό...αλλά και αυτό που λένε για την TOYTA οτι δεν σπάει, δε χαλάει είναι γεγονος..Για την OPEL ειναι η πρώτη σοβαρη προσπάθεια να φτιάξει κάτι ποιοτικό μετά από πολλά χρόνια..άσε που είναι και καινούργιο και δεν ξέρουμε τι θα βγάλει στο χρόνο..
-
πάντως η διαφορά κυρίως είναι στην τιμή κτήσης. Τα τέλη είναι 200 Ε παραπάνω στο χρόνο (2 γεμισματα), η συντήρηση είναι ανά 15000 και 30000 χλμ και στα δύο και η κατανάλωση στα 10-11 λιτ./χλμ και στα 2. παρόμοια τιμή και στα ανταλακτικά..
-
εκτός και αν μιλάμε για οδηγική συμπεριφορα που κανένα SUV δεν έχει καλύτερη από τα σενταν..εκεί οκ!
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
1.6T Cosmo
+μεταλλικο χρωμα
+Navi pack 1
+Bluetooth
+πριζα 230V
+εργοστ. συναγερμός (δωρο 400 ευρώ)
+parking radar εργοστ. (δώρο 500 ευρώ)
+πατάκια - φαρμακείο - τρίγωνο -πυροσβεστήρας (στάνταρ σε όλα τα Opel)
-900 ευρώ εκπτωση (σύνολο με τα δώρα 1800 ευρώ)
27850 τελική με πινακίδες κτλΧαίρετε! Καινούριος στο forum, αν και το διαβάζω καιρό.
Παρήγγειλα κι εγώ το 1.6T Cosmo 15 Ιανουαρίου με προκαταβολή 1000€.
Ενδεικτικά αναφέρω τον εξοπλισμό: 1.6T Cosmo,μεταλ. χρώμα, DVD 800 (ήμουν από τους 'δεύτερους', οπότε το πήρα μισοτιμής 800€), δερμάτινο σαλόνι,Bluetooth, εργ. συναγερμός Τελική τιμή : 28600.
Οπως βλέπετε έχω λιγότερο εξοπλισμό από τον φίλο stanfromgreece και το πληρώνω 1000€ παραπάνω.
Ομολογώ πως όσα περισσότερα post διαβάζω, τόσο περισσότερο στεχοχωριέμαι.
Για 2 λόγους:
-Ο πρώτος είναι ότι το μόνο δώρο που έλαβα, από τη Motostar Θεσ/κης είναι ο εργοστασιακός συναγερμός (400 €).
-Ο δεύτερος είναι ότι ΔΕΝ έβαλα AFL, κάτι που το μετανιώνω ιδιαίτερα.Και για τα δύο προφανώς φταίω εγώ, που με τον ενθουσιασμό μου, δεν έκανα τις σωστές επιλογές και σωστή έρευνα αγοράς.
Επειδή όμως δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια ( ) , τι θα με συμβουλεύατε να κάνω;
Η παραγγελία δεν αλλάζει από την αντιπροσωπεία Θεσ/κης ηλεκτρονικά, ώστε να προσθέσω τα AFL. Έχει κλειδώσει. 'Είναι στο στάδιο 32' ,όπως με διαβεβαίωσε ο πωλητής η παραγγελία. Θα θεωρούσατε σκόπιμο να στείλω κάποιο μήνυμα στην κεντρική αντιπροσωπεία στην Αθήνα ή ακόμα και στη Γερμανία δεδομένου ότι το αυτοκίνητο κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει κατασκευαστεί ακόμη; (θαραλλέο σενάριο!)
Μπορεί κάποιος υπεύθυνα να μας ενημερώσει αν τα AFL μπορούν να προσθεθούν αργότερα;
Υποψιάζομαι ότι είναι σχεδόν αδύνατο(με λογικό κόστος παραπλήσιο της αρχικής τοποθέτησης των 1250€. Αν είναι να αλλάξω το μισό αμάξι, δεν έχει νόημα...)Η δεύτερη επιλογή που σκέφτομαι σοβαρά, είναι να ακυρώσω την παραγγελία και να χάσω τα 1000€. Θα μου βγει η ίδια τιμή, με περισσότερο εξοπλισμό, όμως.
**Προς stanfromgreece : ** Από ποια αντιπροσωπεία αγόρασες το αυτοκίνητο; Ήταν τόσο καλοί, ώστε πέραν του συναγερμού και του park control να προβούν και σε περαιτέρω έκπτωση;
Δώσε παραπάνω πληροφορίες σε παρακαλώ... Ημερομηνία παράδοσης;Περιμένω τις συμβουλές σας. Επαναλαμβάνω, το πιο σημαντικό είναι για μένα είναι τα AFL, γιατί είναι κάτι που δεν διορθώνεται. Το γεγονός πως από ό,τι φαίνεται έχασα κάποια χρήματα, με στενοχωρεί, αλλά εμείς να είμαστε καλά.
-
χωρίς να ξέρω και γω πολλά, θα σου έλεγα να πάρεις τηλ. Αθηνα στα κεντρικα της Οπελ μήπως βρεις ακρη και τους πιέσουν αυτοί και μετα Γερμανια..και ο Θεός βοηθός..αλλίως, μιλα με την αντιπροσωπία και πες τους οτι σκέφτεσαι να ακυρώσεις την παραγγελια, αλλά δεν βλέπω φως..
-
Ή πες τους αν κάποιος άλλος το θέλει έτσι όπως το παρήγγειλες οπότε θα του έρθει κουτί και πιο νωρίς Και εσύ κάνεις νέα παραγγελία.
-
ακύρωσε, abort abort abort.
θα ιδρώσουν, ειδικά σε τέτοιο οικονομικό περιβάλλον και ή θα σου κάνουν έκπτωση (οπότε και το παίρνεις και φεύγεις αν δεν επιμένεις για AFL ή θα σκιστούν να σου βάλουν AFL ή θα χάσεις το 1000 αλλά θα σου έρθει μια η άλλη με το να το βάλεις μετά.) -
Ευχαριστώ τους wannabe, konstantinosV και jimdros για το ενδιαφέρον και τις άμεσες απαντήσεις.
Οποιαδήποτε άλλη πρόταση ή ιδέα είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη (ιδίως από τον stan).
-
Μαθημα 1ο.H προκαταβολη δεν χανεται εφοσον το αυτοκινητο δεν εχει εκτελωνιστει στο ονομα του πελατη.Ο νομος ειναι ισχυροτερος απο τους 'ορους' στο δελτιο παραγγελιας.
Μαθημα 2ο.Οταν κλεινουμε αυτοκινητο φροντιζουμε να το κλεισουμε με οσο το δυνατο μικροτερο ποσο, π.χ. και τα 300 ευρω καλα ειναι.Και οποιος εμπορας αρνηθει να κλεισει αυτοκινητο με αυτο το ποσο γραφεται στα @@ του υποψηφιου πελατη ο οποιος παιρνει το καπελακι του και φευγει και παει σε αλλες περτικαλιες που κανουν περτικαλια. -
Φίλε Victorakos έχεις PM
Opel Insignia