-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Εγώ θα διάλεγα μαμά AFL και θα έβαζα aftermarket Navi με τους χάρτες που θέλω.
Soch+1
+100 ...με τα AFL είσαι πράγματι αλλού!!!
-
να γίνω λιγο κουραστικος και να ξαναπω πως τα εχουμε μπερδέψει λιγακι εδώ μέσα....
μιλάμε για το 1.8 χωρίς AFL αλλά και για το 2.0Τ με AFL λες και μιλάμε για μια απλή επιλογή..... κι ας αναφερόμαστε σε τελείως άσχετες μεταξύ τους αγορές .... Ρε παιδια μιλάμε για 10 χιλιάρικα πάνω ή κάτω!!! πόσοι από εμάς το θεωρουν μικρή και ασήμαντη λεπτομέρεια..;;;
Φίλε μου εγώ με τις λίγες μου γνώσεις (αλλα και με τα μετρια βαλάντιά μου) ένα θα σου πω:
εάν με το να πάρεις το 2.0Τ έφτασες οριακά το ποσό που δύνασαι να ξοδέψεις για αυτοκίνητο τότε μην το συζητάς για AFL.... δεν εχουν τιποτα επι της ουσίας να σου προσφέρουν που να αξιζει να ζοριστείς αρκετά οικονομικά για να τα αποκτησεις.... μια χαρα ειναι και τα συμβατικά φωτα και δεν θα σου λείψουν εφοσον δεν τα είχες και στο παλιο σου αυτοκινητο....
εάν από την άλλη έχεις την οικονομική άνεση για ακόμα ένα αξεσουάρ των σχεδόν 2000 euros τότε μην το σκέφτεσαι, βάλτα γιατί εκτος του εντυπωσιακότερου αυτοκινήτου τη νύχτα, θα έχεις και καλύτερη ορατοτητα (άρα και ασφάλεια) κατα τη νυχτερινη οδήγηση.....
Τώρα τι καθόμαστε και λέμε για το εάν στο 1.8 έπεσε λίγο βαρύ το αμάξωμα και διάφορα τέτοια και πως καλυτερα τραβάει ο 2.0Τ και επισης πως καλυτερα πάει με 4χ4 παρά με απλή κίνηση σε 2 τροχους και και και..... Ευχαριστω πολυ για την πληροφορία μα δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες γνώσεις για να καταλαβεις πως ένα αμάξι των 24000 euros δεν μπορει να εχει τις ίδιες επιδοσεις με ένα των 36000 euros!!!
Βασικότερος παράγοντας πιστευω πως ειναι ο οικονομικός και το μεχρι που μπορουμε να φτασουμε...
Αν κάποιοι απο εμάς δεν εχουν χρηματικούς περιορισμούς δεν νομιζω πως θα ήταν εδώ αυτη τη στιγμή μα στο site της Porsche ή της Mercedes ...... και πριν βιαστήτε να απαντησετε σας λεω πως οι πραγματικοι λατρεις της opel που θα διάλεγαν opel οσα χρηματα κι αν έιχαν,φυσικά και θα υπάρχουν αλλά ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου....
Ολα αυτά τα έγραψα απλα και μονο για να βοηθήσω τον φίλο που αγωνιά για το εαν πρεπει να βάλει η οχι τα φώτα AFL ....Προφανώς και για να αγωνιά και για να το ψάχνει, δεν θα εχει την ευχαίρια να προσθέσει άλλα 2 χιλιάρικα στο ποσο που ξοδευει και ενδεχομένως να ζοριστεί με τις επιπλέον δόσεις για τα AFL!!! Ολοι όμως του προτείναμε να τα βάλει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ γιατι το αμάξι που θα τα έχει θα ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΜΑΞΙ !!! Έλεος ρε παιδιά.... Υπάρχουμε και οι οικονομικά ασθενέστεροι που εχουμε το θράσσος να θέλουμε το insignia.....
...τουλάχιστον ο φίλος soch εθεσε μια τεκμηριωμένη και λογική (οικονομικά) πρόταση: Αυτό ή αυτό με τα ιδια περιπου χρήματα... Αυτη ναι, ειναι μια πρόταση που βοηθάει.... -
Ο χρήστης taoma έγραψε:
Ολοι όμως του προτείναμε να τα βάλει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ γιατι το αμάξι που θα τα έχει θα ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΜΑΞΙ !!! Έλεος ρε παιδιά.... Υπάρχουμε και οι οικονομικά ασθενέστεροι που εχουμε το θράσσος να θέλουμε το insignia.....Ναι, γιατί με φώτα xenon και ιδίως τα adaptive είναι πράγματι άλλο αμάξι τη νύχτα
-
Καλησπέρα σε όλους! Είμαι καινούργιος στο φόρουμ και πριν ξεκινήσω να πω 1 μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τις πολύτιμες πληροφορίες. Ενδιαφέρομαι για το Insignia 1,6 Τ. Ξέρει κανείς:
- στο CD 500 έχει καλή πληροφόρηση ο πλοηγός του ή θα βλαστημάω τα λεφτά που έδωσα?
Ας γράψει κάποιος τις εντυπώσεις του από το 800άρι τουλάχιστον, γιατί από ότι κατάλαβα ψιλοπάσχει σε πληροφόρηση όπως τα περισσότερα μαμίσια Navi...για update στα ελληνικά μάλλον ούτε στην Opel θα ξέρουν.. , - αν επιλέξεις το 500άρι, πόσο κοστίζει το μπουτόν στην κεντρική κονσόλα? το ηλ. χειρόφρενο που πάει πακέτο μαζι του είναι + 200 Ε. Σύνολο??
- είναι βέβαια νωρίς ακόμα, αλλά άκουσε κανείς για τίποτα 'παιδικές' ασθένειες στο Insignia? στο εξωτερικό έχει κάτι μήνες που κυκλοφορεί, ως και μεταχειρισμένο το βρίσκεις στο mobile.de (είναι τρελοί αυτοί οι Γερμανοί!!).
Ευχαριστώ Πολύ!
- στο CD 500 έχει καλή πληροφόρηση ο πλοηγός του ή θα βλαστημάω τα λεφτά που έδωσα?
-
Σωστός ο φίλος taoma
Άλλο να κάνεις την υπέρβαση για 1-2 χιλιάρικα (που και αυτά πολλά είναι) και άλλο για 10 και 12. Εξάλλου εγώ το Οπελ το σκέφτομαι λόγω του Value/ money. Αν είχα 35-40 K θα πήγαινα σε BMW.. -
To joystick στην κεντρική κονσόλα είναι διαθέσιμο μόνο για το DVD800 σε συνδιασμό με ηλ. χειρόφρενο.
-
Ρε συ Taoma,coolariσε λιγάκι... ποιός μίλησε για αυτοκίνητα διαφοράς 10000δων? Για τα AFL είπαμε την γνώμη μας, τα οποία είναι και αυτά ένα κομμάτι του αυτοκινήτου,μία λεπτομέρειά του που κάνει την διαφορά. Οσο για το κόστος... ένα θα σου πώ... οι αντιπροσωπείες κανουν ΑΜΑΝ να πουλησουν και κάνουν εκπτώσεις. Και εγώ για το 1.8 ξεκίνησα...αλλά μου έκαναν 1800 ευρώ έκπτωση και πήρα το 1.6Τ στα ίδια λεφτά. Οπότε αν ο φίλος μας πιο πάνω το ψάξει, μπορεί να το πάρει με AFL και να μην το καταλάβει. Και δεν είναι 2000 επιπλέον...1500 είναι ΜΑΖΙ με το Navi CD 500. Αν κάποιος είναι οικονομικά ασθενέστερος, δεν θετει καν το δίλημμα...και παίρνει αυτό που αντέχει η τσέπη του
1.Για το NAVI CD500 δεν μπορούμε να έχουμε πληροφορίες, καθώς δέν έχει μπεί ακόμα σε κανένα αυτοκίνητο από αυτά που έχουν έρθει Ελλάδα. Έχω κάνει τεστ με το DVD800, αλλά μόνο μέσα στον Πειραιά που το οδήγησα.Λογικό ήταν μέσα στην πόλη να έχει καλές πληροφορίες,αλλά για λεπτομέρειες δεν ξέρω. Πάντως δούλευε με Greekglish
2.Για το περιστροφικό χειρηστήριο ρώτησα στην Opel και μου είπαν ότι ΔΕΝ πάει με το 500αρι (ούτε σαν εξτρα υπάρχει στον κατάλογο). Αν ξάρει κανείς άλλος κάτι παραπάνω ας βοηθήσει. Το ηλ.χειρόφρενο δεν έχει σχέση με αυτό. Το δικό μου (1.6T Cosmo) δεν εχει περιστροφικό χειρηστήριο αλλά έχει ηλ.χειρόφρενο.
3.Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να μιλήσουμε για παιδικές ασθένειες ακόμα και στο εξωτερικό πιστεύω μικρή εμπειρία θα έχουν από το αυτοκίνητο!
-
Ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη και κατατοπιστική απάντηση. Πάντως ένα είναι σίγουρο,θέλει παζάρεμα η δουλεία..
Για την ώρα, παρά την κρίση, οι αντιπρόσωποι κανουν τους δύσκολους, ένεκα του ότι είναι καιρνούργιο το αυτοκίνητο. Πιστεύω όμως ότι το καλοκαιράκι, θα είναι ευκολότερο το παζάρι δώρων και εκπτώσεων..
α! έκανα test drive το 1,8 και μου άφησε καλή εντύπωση.Δεν βάζει φωτιά στο δρόμο αλλά η ποιότητα κύλησης είναι έξαιρετική..η ποιότητα είναι εμφανής και στα υλικά, με εξαίρεση το γνωστό τρίξιμο στην πόρτα. Για το navi δεν μπορώ να πώ τίποτα καθότι δεν είχαν περάσει τα δεδομένα από το DVD. το αμάξι δεν είχε τα AFL+ οπότε και εκεί..σκοτάδι. Επειδή είμαι από Γιάννενα, δεν ξέρω τι να περιμένω σχετικά με την ποιότητα πληροφόρησης του Navi.. -
cool ειμαι ούτως ή άλλως οπότε μην αναστατώνεσαι.... κουβέντα κάνουμε και όπως εσύ έτσι κι εγώ είπα τη γνώμη μου Μην το προσωποποιείς επομένως ....
Στην ταμπακιέρα τώρα:
προτείνεις να αγοράσει το αυτοκίνητο με AFL για περισσότερη ασφάλεια; Την ασφάλεια αυτή που θα του κοστίσει ας πούμε το χειριστήριο στην κονσόλα; Μα πόσο ασφαλές θα είναι να τεντώνεται κάθε τρεις και λίγο για να αλλάξει σταθμό ή τραγουδάκι στο cd (γιατί το dvd το ξεχνάμε κι ας φτάσαμε στο 2009!). Φαντάσου μάλιστα όταν προσπαθεί να πετύχει το σωστό κουμπί ανάμεσα στα 40τόσα που υπάρχουν.... Πόσο χρόνο θα αποσπά την προσοχή του από το δρόμο για να το κάνει αυτό; Και όλο αυτό γιατί; Για να τον ακολουθούν τα φώτα του όταν αυτός στρίβει;!!! Για να φαίνεται πιο εντυπωσιακό το αμάξι του στους εμπρός και στους απέναντι οδηγούς το βράδυ; Γιατί με τα χρήματα του AFL χραιώνεσαι όλο το πακέτο και όχι απλώς τα φώτα xenon (για τα οποία συμφωνούμε πως βελτιώνουν αρκετά την ορατότητα κατα το βράδυ και άρα είναι πιο ασφαλή). Βλέπεις φίλε μου, αυτό ρώτησε ο εν λόγω φίλος και μάλιστα δήλωσε πως ειναι στριμωγμένος οικονομικά και γι αυτό θέλησε την γνώμη μας. Μην ξεχνάμε όμως πως η κύρια διαφορά του insignia από τα άλλα της κατηγορίας είναι τα 'χλιδάτα' χαρακτηριστικά kai oi 'ανέσεις' που δίνει με λιγότερα χρήματα από ότι θα χρειαζόμαστε με οποιαδήποτε άλλη αγορά: ηλεκτρικά χειρόφρενα, ηλεκτρικά καθίσματα, dvd, navi, κ.α. και μάλιστα με τα χειριστήριά τους παντού, στο ταμπλώ, στο τιμόνι, στην κονσόλα. Αν τα θυσιάσεις αυτά; Τι μένει αλήθεια; Το τούρμπο; αυτό είναι το χαρακτηριστικό του insignia που το ξεχωρίζει από τα άλλα; (Αλήθεια με τον 1.6Τ κινητήρα μέχρι πόσα κιλά τρέϊλερ θα μπορεί κανείς να τραβήξει εφόσον το χρειαστεί; ) Βλέπεις λοιπόν φίλε μου πως υπάρχουν πολλές οπτικές γωνίες από τις οποίες θα μπορούσε κανείς να κοιτάξει το θέμα..... Θα μπορούσαμε να προτείνουμε στον φίλο να βάλει τα απλά φώτα xenon έπειτα και να μην τα χρυσοπληρώσει μαζί με τους μηχανισμούς που τα στρίβουν. (Αυτό το λέω χάριν της συζήτησης και δεν το προτείνω προσωπικά, εννοείται). Κι όσο για το θέμα της τιμής και του παζαρέματος, ένα έχω να πω: όταν μας πει κάποιος συγκεκριμένη χαμηλή τιμή που πέτυχε τότε το συζητάμε.... Για τα 1000κάτι euros το ξέρουμε και ισχύει σε όλα τα insignia... ότι και να παραγείλεις.... Αλλά αυτά είναι σταθερά σε όλα τα moter και από όλους τους αντιπρόσωπους... Το insignia είναι σε φούλ πωλήσεις και δύσκολα θα γίνει κάτι καλύτερο στις τιμές του... Δεν έχει κανένα λόγο η εταιρεία να χάσει κάποιο μέρος των κερδών της οσο πουλά σαν τρελό... Για το vectra ή άλλο αλλαζει το θέμα. Είναι πολύ καλή στιγμή και να το αγοράσει κανείς εάν το θέλει αλλά και να παζαρέψει και κάτι περισσότερο.... τους έχουν μείνει ανεκταιλώνηστα αρκετά και θέλουν δια καώς να τα διώξουν.... -
Ο χρήστης taoma έγραψε:
Και όλο αυτό γιατί; Για να τον ακολουθούν τα φώτα του όταν αυτός στρίβει;!!! Για να φαίνεται πιο εντυπωσιακό το αμάξι του στους εμπρός και στους απέναντι οδηγούς το βράδυ; Γιατί με τα χρήματα του AFL χραιώνεσαι όλο το πακέτο και όχι απλώς τα φώτα xenon (για τα οποία συμφωνούμε πως βελτιώνουν αρκετά την ορατότητα κατα το βράδυ και άρα είναι πιο ασφαλή). ....Το να στρίβουν τα φώτα όταν στρίβεις το τιμόνι είναι εξαιρετικό βοήθημα. Τα περί εντυπωσιασμού στους εμπρός και στους απέναντι πολύ απλά δεν είναι επιχείρημα σοβαρό. Όταν οδηγήσεις ένα αυτοκίνητο που φέρει φώτα xenon και οδηγήσεις μετά άλλο αυτοκίνητο με απλές λάμπες πυρακτώσεως πολύ απλά θα νομίζεις ότι γυρνάς 100 χρόνια πίσω. Η νυχτερινή οδήγηση και η ασφάλεια που αυτή απαιτεί με αυτά τα φώτα μετάφερεται έτη φωτός μπροστά.
-
φιλε taoma
ειναι αλήθεια ότι στο insignia φαίνεται ότι πέρα από ένα (υποκειμενικά) όμορφο αμάξι, παίρνεις 'περισσότερο αυτοκίνητο για τα λεφτά που δίνεις'. Οι ανάγκες μας είναι ίσως λιγότερες από αυτές που μας κάνουν να νομίζουμε ότι έχουμε. Από την άλλη, η τεχνολογία προχωράει και αυτό που σήμερα μας φαίνεται περιττό έξτρα, αύριο είναι στάνταρ. Κάθε μικρό γκατζετάκι που σε λίγο ή περισσότερο καιρό θα το βαρεθείς, είτε γιατί το συνήθισες είτε γιατί το βαρέθηκες είτε γιατί βγήκε κάτι καλύτερο, δίνει τις μικροχαρές στη ζωή μας..και όσο και να προσπαθούμε να το κρύψουμε, όλοι μας έχουμε μια μικρή ή μεγάλη ματαιοδοξία,να θέλουμε καλύτερο σπίτι, καλύτερο αμάξι, καλύτερη γκόμενα από αυτά που έχουμε..είναι μάλλον στην ανθρώπινη φύση μας να είμαστε αχόρταγοι. Πιστεύω όμως ότι τη χαρά στη ζωή δεν τη δίνουν τα απαραίτητα, αλλά τα περιττά..Ο καθένας κάνει τις επιλογές του ανάλογα με το τι του αρέσει και μέχρι που φτάνει το χέρι του.. -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Και όλο αυτό γιατί; Για να τον ακολουθούν τα φώτα του όταν αυτός στρίβει;!!! Για να φαίνεται πιο εντυπωσιακό το αμάξι του στους εμπρός και στους απέναντι οδηγούς το βράδυ; Γιατί με τα χρήματα του AFL χραιώνεσαι όλο το πακέτο και όχι απλώς τα φώτα xenon (για τα οποία συμφωνούμε πως βελτιώνουν αρκετά την ορατότητα κατα το βράδυ και άρα είναι πιο ασφαλή). ....
Το να στρίβουν τα φώτα όταν στρίβεις το τιμόνι είναι εξαιρετικό βοήθημα. Τα περί εντυπωσιασμού στους εμπρός και στους απέναντι πολύ απλά δεν είναι επιχείρημα σοβαρό. Όταν οδηγήσεις ένα αυτοκίνητο που φέρει φώτα xenon και οδηγήσεις μετά άλλο αυτοκίνητο με απλές λάμπες πυρακτώσεως πολύ απλά θα νομίζεις ότι γυρνάς 100 χρόνια πίσω. Η νυχτερινή οδήγηση και η ασφάλεια που αυτή απαιτεί με αυτά τα φώτα μετάφερεται έτη φωτός μπροστά.
+100
και όπως είπα και πιο πάνω, πρίν το παραγγείλω το οδήγησα βράδυ και με τα afl και χωρίς. Στην αρχή λόγω budget και επειδή δεν ειχα ξαναοδηγήσει αυτοκίνητο με xenon δεν τα είχα στα υπ'όψιν μου (και εγώ ένας απλός μισθωτός είμαι και με μωρό 4ων μηνών μάλιστα), μόνο και μόνο όμως η αίσθηση της ασφάλειας που μου έδωσαν όταν τα δοκίμασα, καθώς το 80% των διαδρομών μου είναι στο σκοτάδι με έκαναν να...σφίξω λιγάκι το ζωνάρι και να τα βάλω. Το Navi ούτως ή άλλως θα το έβαζα, οπότε με 900 ευρώ παραπάνω έβαλα και τα AFL... Σε aftermarket πόσο νιμίζεις θα έχουν. Και ΔΕΝ θα είναι τα εργοστασιακά, και ΔΕΝ θα έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά .Και ΔΕΝ θα είναι μέσα στην εγγύηση του αυτοκινήτου. Για το 3ο χειρηστήριο που λές στην κονσόλα,από πλευράς ασφάλειας μικρό το κακό... υπάρχει και 2ο πάνω στο τιμόνι... (προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια...δεν αφήνεις το τιμόνι για να ψάξεις για τραγουδάκια) -
...άρα; δεν βλέπω να διαφωνείς κάπου μαζί μου, κι εσύ θα ήθελες το ηλεκτρικό χειρόφρενο έτσι; κι εσύ θα ήθελες το χειριστήριο δίπλα του έτσι; κι εσύ θα ήθελες να έχεις τη μουσική σου σε dvd και όχι σε cd, κι εσύ θα ήθελες τα χειριστήρια στο τιμόνι, κι εσύ θα ήθελες τα φώτα xenon και μάλιστα να στρίβουν(!) κι εσύ θα ήθελες το αμάξι σου να διαβάζει τις πινακίδες με τα όρια ταχύτητας στο δρόμο και να σε προειδοποιεί όταν κοιμάσαι και ξεφεύγεις από τη λωρίδα σου.........
ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ!! Μα το θέμα είναι τι από όλα αυτά θα θυσιάσεις προκειμένου να αποκτήσεις το πολυπόθητο αυτοκίνητο και να ξοδέψεις όσα διαθέτεις και όχι παραπάνω...... Αυτό συζητάμε..... -
μην μπερδεύεις το χειριστήριο στο τιμόνι με αυτό της κονσόλας...κάνουν διαφορετικά πράγματα φίλε μου...
Οταν με το καλό πάρεις το αμάξι θα το δεις... Όσο για το εάν ψάχνεις ή όχι τραγουδάκια είναι αστείο να λέει κάποιος πως δεν το κάνει.... Μην λέμε πράγματα μόνο και μόνο για υποστηρίξουμε την γνώμη μας.... Ακόμα κι αν το κάνεις πραγματικά δεν είσαι ο κανόνας αλλά από τις εξαιρέσεις φίλε μου.... Το να στρίβουν τα φώτα όταν στρίβεις το τιμόνι είναι εξαιρετικό βοήθημα και συμφωνούμε.... μα μεγαλύτερο βοήθημα είναι να 'ξέρει' το αυτοκίνητο το εάν υπερέβεις το όριο που ορίζει ο δρόμος και να σε ειδοποιεί όταν αποκοιμιέσαι και αλλάζεις άθελά σου λωρίδα! Δεν άκουσα κανέναν όμως να επιμένει στην αγορά του opeleye.....που τόσο κόπτεστε για την ασφάλεια.... Παραδεχτείτε πως επιμένετε στο AFL και λίγο επηρεασμένοι από την επικρατούσα 'μόδα'. Οχι βέβαια πως είναι κακό αλλά απλώς να ξέρουμε για τι ακριβώς μιλάμε... -
Από όλα όσα ανέφερες,μόνο το opel eye δεν θα έχω... (Cosmo), για το Dvd έχεις δίκιο, αλλά αν ήθελα dvd στο αυτοκίνητο δεν θα το έβαζα εμπρός (όπως και να το κάνουμε, μπορεί να είναι ωραίο...αλλά είναι ένα μείον στο θέμα σφάλειας καθώς μπορεί άνετα να απόσπάσει την προσωχή του οδηγού!), αλλά για τους πίσω επιβάτες (κυρίως για τα παιδιά!),γι'αυτό έβαλα πρίζα 230v στην πίσω κονσόλα...εκεί θα μπορούμε να συνδέσουμε ότι θέλουμε (laptop, tv, dvd).
Tελικά αυτό που θυσίασα, ήταν ένα κομμάτι από την οικονομική μου 'άνεση' και όχι τόσο από τα αξεσουάρ του αυτοκινήτου. Το opel eye, δεν σκέφτηκα καν να το βάλω, γιατί αν δείς τις πινακίδες, αλλά και την διαγράμιση των δρόμων από τα σημεία που περνάω καθημερινά... θα καταλάβεις...θα το τρελάνουμε το αμάξι -
...τα θανατηφόρα ατυχήματα γίνονται κυρίως στις εθνικές όπου οι σημάνσεις είναι αν μη τι άλλο ανεκτές....
Αλλά αναλώσαμε πολύ χρόνο και χώρο σε αυτό το θέμα, δεν νομίζεις; Εδω βρίσκομαι κυρίως για να μάθω περισσότερα για το νέο μου αμάξι που το καμαρώνω πραγματικά.... Οτι και να βάλει ο καθένας τελικά ελπίζω να να είναι το καλύτερο δυνατό για αυτόν και να χαρεί το αυτοκίνητο όσο το χαίρομαι (πραγματικά) κι εγώ.... -
....και για να πούμε και κάτι πραγματικά χρειστικό, έχουμε και λέμε:
όσοι ζητήσουν το dvd800 να ζητήσουν και το κιτ bluetooth (300 ευρώ) γιατί δεν υποστηρίζει τη σύνδεση με το κινητό σας παρόλα τα χειριστήρια.....
το προστατευτικό του καπώ έρχεται σίγουρα (πλέον) και με το 1.8 (σε εμένα το έχει) οπότε μην το ζητάτε extra... (ίσως το κάνουνε για το θόρυβο του κινητήρα που είναι λιγάκι παραπάνω έντονος μέσα στην καμπίνα από ότι ενδεχωμένως να περίμενε κανείς) -
(τελευταία παρένθεση...η σήμανση στην Αθηνων-Πατρών...είναι άστα να πάνε!Και εκεί γίνονται τα περισσότερα ατυχήματα αν δεν κάνω λαθος!)
Λοιπόν φίλε...καλώς να μας έρθει η αμαξάρα να είναι καλοτάξιδη και να το ευχαριστηθούμε όσο μπορούμε με αυτούς που αγαπάμε! Και το ίδιο ισχύει για όποιον έχει παραγγείλει καινούριο αμάξι, είτε είναι το Insignia,είτε οποιοδήποτε άλλο! -
...εγώ το έχω εδώ και κάποιες μέρες (βλέπε την υπογραφή μου) και πετάωωω...
-
Ο χρήστης taoma έγραψε:
...εγώ το έχω εδώ και κάποιες μέρες (βλέπε την υπογραφή μου) και πετάωωω...Τυχεράκια... εγώ θα το έχω τον Ιούνιο! (και μέχρι τότε θα έχω το...Almera 8ετίας της θείας μου... αύριο παραδίδω το Megane CC... )
Opel Insignia