-
Πήγα πάλι σήμερα στην αντιπροσωπεία για να μάθω νεώτερα για τη παραγγελία μου και να πως έχουν τα πράγματα :
-
Το ηλεκτρονικό Διαφορικό Περιορισμένης Ολίσθησης (eLSD) θα τοποθετείται σε όλα τα Insignia που θα έχουν την adaptive 4x4 τετρακίνηση, ασχέτως έκδοσης (Sport, Cosmo κλπ) και ασχέτως αν αυτή (η τετρακίνηση) θα είναι standard (2.8T) ή προαιρετική (2.0Τ). Σε όλες όμως τις άλλες πλην της Sport, θα χρεώνεται με 250€. Αυτό ισχύει για όλες τις ΝΕΕΣ παραγγελίες (εγώ τη γλίτωσα μιας και το έχω ήδη παραγγείλει με 4Χ4).
-
Σε όσα Insignia τοποθετείται η adaptive 4x4 τετρακίνηση, το πλαίσιο θα είναι υποχρεωτικά χαμηλωμένο (πρόχειρα μέτρησα διαφορά περίπου 2 cm). Στο Sport είναι έτσι κι αλλιώς.
-
Το CD500 Navi ΔΕΝ θα έχει χειριστήρια δίπλα στο ηλεκτρικό χειρόφρενο (παρά μόνο το DVD800 Navi). Δεν ρώτησα αν μπορούν να μπουν σαν extra. Ίσως έτσι εξηγείται και η μεγάλη διαφορά στη τιμή αν και προσωπικά δεν το καταλαβαίνω ούτε έτσι.
-
Η ηλιοροφή συνοδεύεται υποχρεωτικά με το 'Πακέτο Άνεσης 2 καθισμάτων....κλπ' με κωδικό A6D και κόστος 250€ ή με το 'Κάθισμα Οδηγού Ηλεκτρικά Ρυθμιζόμενο ...κλπ' με κωδικό AG1 και κόστος 550€ (Σ' αυτό δεν τη γλίτωσα μιας και ήταν εξ αρχής λάθος δικό μου και του πωλητή. Τα φυλλάδια που είχα ήταν κι αυτά λάθος γι αυτό και τα ξαναανέβασα).
Επειδή οι αλλαγές αυτές είναι σημαντικές σε σχέση με αυτά που είχα ποστάρει νωρίτερα, ανέβασα τα σχετικά φυλλάδια στα παρακάτω links :
Εκδόσεις - Κινητήρες : http://img140.imageshack.us/img140/3425 ... orsll7.jpg
Βασικός εξοπλισμός : http://img177.imageshack.us/img177/9941/basicjq5.jpg
Προαιρετικός Εξοπλισμός : http://img299.imageshack.us/img299/5818/optionalic8.jpg
Πακέτα Πρ. Εξοπλισμού : http://img105.imageshack.us/img105/9431 ... etsct0.jpg
Κινητήρες - Επιδόσεις : http://img149.imageshack.us/img149/4026 ... ncefn9.jpg
Τεχνικά Χαρακτηριστικά : http://img187.imageshack.us/img187/72/t ... atatn4.jpgΝα σημειωθεί ότι το επιπλέον κόστος των 250€ για το eLSD σε όλες πλην της Sport εκδόσεις, δεν υπάρχει ακόμα στο παραπάνω link του Προαιρετικού Εξοπλισμού γιατί το σχετικό γράμμα / ανακοίνωση της Opel ήταν πολύ φρέσκο.
-
-
Ο χρήστης salty έγραψε:
- Το CD500 Navi ΔΕΝ θα έχει χειριστήρια δίπλα στο ηλεκτρικό χειρόφρενο (παρά μόνο το DVD800 Navi). Δεν ρώτησα αν μπορούν να μπουν σαν extra. Ίσως έτσι εξηγείται και η μεγάλη διαφορά στη τιμή αν και προσωπικά δεν το καταλαβαίνω ούτε έτσι.
Tο φυλλάδιο της opel λέει ότι έχει
Στα μοντέλα Insignia με συστήματα CD 500 Navi και DVD 800 Navi, ένας ελεγκτής (controller) πολλαπλών λειτουργιών μέσω πίεσης/περιστροφής βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα (σε συνδυασμό με ηλεκτρικό χειρόφρενο). Αυτός είναι μία ιδιαίτερα βολική λύση για ψηλούς οδηγούς που κάθονται πολύ πίσω στο κάθισμά τους. Όλες οι λειτουργίες είναι ίδιες με αυτές που υπάρχουν στο κάτω περιστροφικό κουμπί στη μονάδα του ηχοσυστήματος.
Και μια απορία, στο USB Port εκτος από USB sticks και mp3 players θα είναι δυνατό να συνδεθεί σκληρός δίσκος?
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
- Το CD500 Navi ΔΕΝ θα έχει χειριστήρια δίπλα στο ηλεκτρικό χειρόφρενο (παρά μόνο το DVD800 Navi). Δεν ρώτησα αν μπορούν να μπουν σαν extra. Ίσως έτσι εξηγείται και η μεγάλη διαφορά στη τιμή αν και προσωπικά δεν το καταλαβαίνω ούτε έτσι.
Tο φυλλάδιο της opel λέει ότι έχει
Στα μοντέλα Insignia με συστήματα CD 500 Navi και DVD 800 Navi, ένας ελεγκτής
(controller) πολλαπλών λειτουργιών μέσω πίεσης/περιστροφής βρίσκεται στην κεντρική
κονσόλα ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα (σε συνδυασμό με ηλεκτρικό χειρόφρενο). Αυτός
είναι μία ιδιαίτερα βολική λύση για ψηλούς οδηγούς που κάθονται πολύ πίσω στο κάθισμά
τους. Όλες οι λειτουργίες είναι ίδιες με αυτές που υπάρχουν στο κάτω περιστροφικό κουμπί
στη μονάδα του ηχοσυστήματος.> >Και μια απορία, στο USB Port εκτος από USB sticks και mp3 players θα είναι δυνατό να συνδεθεί σκληρός δίσκος? Τα έγγραφα από το GM Media μην τα διαβάζετε, έχουν πολλές ανακρίβιες πλεον. Ήταν οι πρώτες εκδόσεις και τα πράγματα έχουν αλλάξει από τότε, τσεκαρισμένο αυτό. Αν ο εξωτερικός σκληρός είναι αυτοτροφοδοτούμενος, δεν έχει μπρίζα δλδ και παίρνει ρεύμα από την USB γιατί όχι? Soch
-
Δυστυχώς είναι απόλυτα σίγουρο. Είδα με τα μάτια μου το σχετικό έγγραφο της μαμάς Opel (ελληνικής) προς τις εκθέσεις. Στο ίδιο έγγραφο αναφέρει και τα σχετικά με το eLSD. Όπως επίσης αναφέρει πως στο diesel με τα 190 ps θα είναι standard η τετρακίνηση, όπως και στο 2.8Τ
Κι εδώ μαζί soch
-
Ο χρήστης salty έγραψε:
Δυστυχώς είναι απόλυτα σίγουρο. Είδα με τα μάτια μου το σχετικό έγγραφο της μαμάς Opel (ελληνικής) προς τις εκθέσεις. Στο ίδιο έγγραφο αναφέρει και τα σχετικά με το eLSD. Όπως επίσης αναφέρει πως στο diesel με τα 190 ps θα είναι standard η τετρακίνηση, όπως και στο 2.8ΤΚι εδώ μαζί soch
salty σε διαβάζω stereo, μια εδώ και μια εκεί
Soch
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Δυστυχώς είναι απόλυτα σίγουρο. Είδα με τα μάτια μου το σχετικό έγγραφο της μαμάς Opel (ελληνικής) προς τις εκθέσεις. Στο ίδιο έγγραφο αναφέρει και τα σχετικά με το eLSD. Όπως επίσης αναφέρει πως στο diesel με τα 190 ps θα είναι standard η τετρακίνηση, όπως και στο 2.8Τ
Κι εδώ μαζί soch
salty σε διαβάζω stereo, μια εδώ και μια εκεί
Soch
Έχω χάσει το μπούσουλα.....
-
salty, έχεις καταλάβει τι παίζει με το Driver Information Center (DIC) που (λένε ότι) υπάρχει σε δύο εκδόσεις α) το μεσαιο DIC και β) το επάνω DIC ?
πρώτη φορά το ακούω (οτι υπάρχουν 2) και λέω να το ψάξω...Soch
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
salty, έχεις καταλάβει τι παίζει με το Driver Information Center (DIC) που (λένε ότι) υπάρχει σε δύο εκδόσεις α) το μεσαιο DIC και β) το επάνω DIC ?
Κοίτα αν θέλεις στη προηγούμενη σελίδα. Έχω ένα link για να κατεβάσεις το owner's manual. Αν το διαβάσεις, ίσως καταλάβεις. Εγώ δεν είχα τον καιρό (ακόμα)
-
Ο χρήστης salty έγραψε:
Κοίτα αν θέλεις στη προηγούμενη σελίδα. Έχω ένα link για να κατεβάσεις το owner's manual. Αν το διαβάσεις, ίσως καταλάβεις. Εγώ δεν είχα τον καιρό (ακόμα)
Το έχω...
Προς το παρόν όμως είμαι στο xls που μας έδωσε ο φίλος στο άλλο site, και φτιάχνω τις τιμές των έξτρα, έτσι ώστε να πάρω το Insignia που θέλω σε τιμή που θέλω...Soch
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Προς το παρόν όμως είμαι στο xls που μας έδωσε ο φίλος στο άλλο site, και φτιάχνω τις τιμές των έξτρα, έτσι ώστε να πάρω το Insignia που θέλω σε τιμή που θέλω...
Soch
Άντε, με το καλό και να τα πάμε μαζί βόλτα !
-
Ο χρήστης salty έγραψε:
Προς το παρόν όμως είμαι στο xls που μας έδωσε ο φίλος στο άλλο site, και φτιάχνω τις τιμές των έξτρα, έτσι ώστε να πάρω το Insignia που θέλω σε τιμή που θέλω...
Soch
Άντε, με το καλό και να τα πάμε μαζί βόλτα !
ΟΚ, αν δεχθούν στην Opel την ΔΙΚΗ μου έκδοση του τιμοκαταλόγου...
Soch
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
ΟΚ, αν δεχθούν στην Opel την ΔΙΚΗ μου έκδοση του τιμοκαταλόγου...
Soch
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Αν ο εξωτερικός σκληρός είναι αυτοτροφοδοτούμενος, δεν έχει μπρίζα δλδ και παίρνει ρεύμα από την USB γιατί όχι?Soch
τότε ένας WD 160 GΒ είναι must
http://www.pixmania.com.cy/cy/gr/935666 ... eecnu.html -
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Αν ο εξωτερικός σκληρός είναι αυτοτροφοδοτούμενος, δεν έχει μπρίζα δλδ και παίρνει ρεύμα από την USB γιατί όχι?
Soch
τότε ένας WD 160 GΒ είναι must
http://www.pixmania.com.cy/cy/gr/935666 ... eecnu.htmlΥπερβολή νομίζω, ειδικά από τη στιγμή που δεν μπορείς να δεις DVD.
Ένα USB stick 4-8 GB χωράει χιλιάδες τραγούδια, εκατοντάδες άλμπουμ για να ακούς σε ταξίδια...Soch
-
Με την τιμή που έχει δεν είναι καθόλου υπερβολή
-
Nα ειστε καλά για τη συνεχή ενημέρωση Και κανα δυο απορίες ακόμα για τους γνωρίζοντες.
1.Στο σύστημα ALC αναφέρεται και η αναγνώριση τουνελ.Στον πίνακα όμως του προαιρετικού εξοπλισμού,στο πακέτο ορατότητας γράφει ''...σύστημα αυτόματου φωτισμού με αναγνώριση τούνελ...''Αν είναι ήδη βασικός εξοπλισμός λόγω ALC τότε γιατι αναφέρεται πάλι?
2.Στο manual διάβασα για daytime running light.Μαλλον θα πρόκειται γα αυτά :
Ξέρει κανείς αν πρόκειται για φώτα LED ή απλοί λαμπτήρες αλογόνου? -
-
-
Ο χρήστης Astrahan έγραψε:
Nα ειστε καλά για τη συνεχή ενημέρωση Και κανα δυο απορίες ακόμα για τους γνωρίζοντες.
1.Στο σύστημα ALC αναφέρεται και η αναγνώριση τουνελ.Στον πίνακα όμως του προαιρετικού εξοπλισμού,στο πακέτο ορατότητας γράφει ''...σύστημα αυτόματου φωτισμού με αναγνώριση τούνελ...''Αν είναι ήδη βασικός εξοπλισμός λόγω ALC τότε γιατι αναφέρεται πάλι?
2.Στο manual διάβασα για daytime running light.Μαλλον θα πρόκειται γα αυτά :
Ξέρει κανείς αν πρόκειται για φώτα LED ή απλοί λαμπτήρες αλογόνου?Το πακέτο ορατότητας (TSQ) συμπεριλαμβάνει την αναγνώριση τούνελ.
Automatic headlight activation
During poor light conditions the
headlights are switched on. The
system has a tunnel detection.Ο προσαρμοζόμενος εμπρόσθιος φωτισμός AFL (TTS) με B-xenon κλπ, προαπαιτεί την ύπαρξη του πακέτου ορατότητας και έχει την αυτόματη ρύθμιση της μικρής-μεγάλης σκάλας.
High Beam Assist
This feature allows high beam as
main driving light by night and when
vehicle speed is faster than 40 km/h
(25 mph). It switches to low beam
when the camera in the windscreen
detects the lights of oncoming or
preceding vehicles, in urban areas, if
the vehicle speed is slower than
20 km/h (12 mph), or if it is foggy or
snowy. If there are no restrictions
detected, the system switches back
to high beam. -
Ο χρήστης salty έγραψε:
Τα φώτα ημέρας δεν είναι αλογόνου, είναι led και γι αυτό έχουν μηδενική κατανάλωση ρεύματος.
Led δεν έχουν τα AFL φανάρια και W5W λαμπτήρες τα απλά?
Opel Insignia