-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
+1 στον τροπολιτσώτηΤριπολιτσιωτης
-
-
Άσχετο και ...αλλά τα 40 παλλικάρια από τη Λεβαδιά... έφτασαν ποτέ στην Τροπολιτσά;
Χωρίς πλάκα πάντως έχετε ωραία μέρη από εκεί... λατρεύω εκδρομές (ειδικά όταν έχει λίγο κρύο) προς Δημητσάνα (το μουσείο είναι όλα τα λεφτά) και τα γύρω μέρη!
Παιδιά, το ξέρω ότι το ρίσκαρα δίνοντας από την αρχή το αυτοκίνητο...αλλά αν το κράταγα και άλλο θα έμπαινα και άλλο μέσα... μόλις 3 μέρες μετά από την πώλησή του στην έκθεση, η Renault ανακοίνωσε μείωση της τιμής του κατά 3000 περίπου... οπότε...άντε πούλα το μετά...
Τέλος πάντων...την έκθεση αυτή την ξέρω καμιά 25αριά χρόνια τώρα...και έχει και άλλα 2 υποκαταστήματα... Κανόνι τον τελευταίο καιρό βαράνε εκθέσεις μεταχειρησμένων κυρίως και όχι επίσημες αντιπροσωπείες (εξαίρεση στον κανόνα ήταν πολλές εκθέσεις της Renault, μέχρι να κατασταλάξει τελικά το ποιός θα έχει την κεντρική αντιπροσωπεία...)
Ήδομεν -
Ο χρήστης Manos_Insignia έγραψε:
Αν σας είναι εύκολο να μου πείτε με ποιο τρόπο θα το αποπληρώσετε (μετρητοίς ή δόσεις - πόσες;) και το ποσό προκαταβολής που σας ζητήθηκε.Έδωσα 1500€ προκαταβολή. Τα υπόλοιπα μετρητά με τη παράδοση του αυτοκινήτου.
-
Αν σας είναι εύκολο να μου πείτε με ποιο τρόπο θα το αποπληρώσετε (μετρητοίς ή δόσεις - πόσες;) και το ποσό προκαταβολής που σας ζητήθηκε. Όποιος θέλει αναφέρει και την αντιπροσωπεία.Οι πληροφορίες αυτές θα με βοηθήσουν στο να πάρω μια ιδέα γύρω από τις επιλογές αγοράς του αυτοκινήτου.
Ευχαριστώ πολύ!
Καλησπέρα φίλε μου.Εγώ το παράγγειλα στης 10/03 απ'την Mega motors Πειραιά,μου έκαναν 800 ευρώ έκπτωση και το πήρα με 17000 ευρώ προκαταβολή και τα υπόλειπα σε 48 δόσεις με 8.5% επιτόκιο.Εδωσα 3000 ευρώ προκαταβολή επειδή έβαλα πολλα extra!!!Κανονικά μου είπαν πως έπρεπε να δώσω 6000 ευρώ προκαταβολή,επειδή τόση ήταν η αξία των extra μου!!!Επειδή θα ήταν υπερβολικά όμως,μου είπαν να δώσω τα μισά...Εύχομαι να σε βοήθησα!!Με το καλό να το κλείσεις!!!
-
Ο χρήστης panos768 έγραψε:
Αν σας είναι εύκολο να μου πείτε με ποιο τρόπο θα το αποπληρώσετε (μετρητοίς ή δόσεις - πόσες;) και το ποσό προκαταβολής που σας ζητήθηκε. Όποιος θέλει αναφέρει και την αντιπροσωπεία.
Οι πληροφορίες αυτές θα με βοηθήσουν στο να πάρω μια ιδέα γύρω από τις επιλογές αγοράς του αυτοκινήτου.
Ευχαριστώ πολύ!
Καλησπέρα φίλε μου.Εγώ το παράγγειλα στης 10/03 απ'την Mega motors Πειραιά,μου έκαναν 800 ευρώ έκπτωση και το πήρα με 17000 ευρώ προκαταβολή και τα υπόλειπα σε 48 δόσεις με 8.5% επιτόκιο.Εδωσα 3000 ευρώ προκαταβολή επειδή έβαλα πολλα extra!!!Κανονικά μου είπαν πως έπρεπε να δώσω 6000 ευρώ προκαταβολή,επειδή τόση ήταν η αξία των extra μου!!!Επειδή θα ήταν υπερβολικά όμως,μου είπαν να δώσω τα μισά...Εύχομαι να σε βοήθησα!!Με το καλό να το κλείσεις!!!
Φίλε καλησπέρα,
Αν επιτρέπεται ποιό μοντέλο πήρες και τί extra έβαλες (καθαρά από περιέργεια )
Επίσης... τί χρόνο παράδωσης σου έδωσαν; Και εγώ από Megamotors έκανα την παραγγελία 16/2... στην αρχή είπαν Μάιο...μετά Ιούνιο... τώρα μου είπαν θα με πάρουν την Πέμπτη για να μου δώσουν περισσότερες πληροφορίες γιατί τα δεδομένα αλλάζουν καθημερινά μετά τις extra βάρδιες που έβαλε η Opel στο εργοστάσιο... -
Φίλε καλησπέρα,
Επίσης... τί χρόνο παράδωσης σου έδωσαν; Και εγώ από Megamotors έκανα την παραγγελία 16/2... στην αρχή είπαν Μάιο...μετά Ιούνιο... τώρα μου είπαν θα με πάρουν την Πέμπτη για να μου δώσουν περισσότερες πληροφορίες γιατί τα δεδομένα αλλάζουν καθημερινά μετά τις extra βάρδιες που έβαλε η Opel στο εργοστάσιο...Καλησπέρα και σε σένα.Το insignia 1.6T σε λευκό,sedan,με 20άρες ζάντες,cd 500 navi,προεγκατάσταση τηλεφώνου με bluetooth,πακέτο ορατότητας(TSQ),ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι εξωτερικά καθρέφτες,ηλεκτρικό χειρόφρενο,σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών,ηλιοροφή,πακέτο άνεσης καθισμάτων 2 και AFL bi-xenon!!!O πωλητής με ρώτησε 5 φορές εάν όντως θέλω όλα αυτά τα extra!!!Τελική τιμή αυτοκινήτου 30867 ευρώ με το κλειδί στο χέρι..Α,αφαίρεσε τα 800 ευρώ της έκπτωσης!!Ελπίζω να βοήθησα την περιέργεια σου .Το παράγγειλα στης 10 Μαρτίου και μου είπαν πως θα έρθει σε 2-2.5 μήνες!!!Και εμένα θα με πάρουν να μου πουν τι νεότερο υπάρχει μετά την αύξηση στης βάρδιες...
-
Φίλε καλησπέρα,
Επίσης... τί χρόνο παράδωσης σου έδωσαν; Και εγώ από Megamotors έκανα την παραγγελία 16/2... στην αρχή είπαν Μάιο...μετά Ιούνιο... τώρα μου είπαν θα με πάρουν την Πέμπτη για να μου δώσουν περισσότερες πληροφορίες γιατί τα δεδομένα αλλάζουν καθημερινά μετά τις extra βάρδιες που έβαλε η Opel στο εργοστάσιο...Καλησπέρα και σε σένα.Το insignia 1.6T σε λευκό,sedan,με 20άρες ζάντες,cd 500 navi,προεγκατάσταση τηλεφώνου με bluetooth,πακέτο ορατότητας(TSQ),ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι εξωτερικά καθρέφτες,ηλεκτρικό χειρόφρενο,σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών,ηλιοροφή,πακέτο άνεσης καθισμάτων 2 και AFL bi-xenon!!!O πωλητής με ρώτησε 5 φορές εάν όντως θέλω όλα αυτά τα extra!!!Τελική τιμή αυτοκινήτου 30867 ευρώ με το κλειδί στο χέρι..Α,αφαίρεσε τα 800 ευρώ της έκπτωσης!!Ελπίζω να βοήθησα την περιέργεια σου .Το παράγγειλα στης 10 Μαρτίου και μου είπαν πως θα έρθει σε 2-2.5 μήνες!!!Και εμένα θα με πάρουν να μου πουν τι νεότερο υπάρχει μετά την αύξηση στης βάρδιες...
Καλορίζικο φίλε και με το καλό να έρθει! Μικροδιαφορές έχουμε... εκτός από το χρώμα (μαύρο) εγώ το άφησα με τις 18' αλλά πήρα αυτές του Sport, και δεν έχω ηλιοροφή πακέτο άνεσης καθισμάτων και σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, αλλά έχω πρίζα 220V... για να δούμε με τις παραδώσεις... ελπίζω να τα πάρουμε νωρίτερα...
-
Ρε πανο καταρχην με το καλο να σου ερθει αλλα θελω να σε ρωτησω κατι (με το συμπαθειο κιολας) αλλα δεν νομιζεις οτι οι 20αρες ζαντες ειναι υπερβολικες για τους δρομους της ελλαδος εκτος και αν ζεις εξωτερικο βεβαια.Μπορουν πολυ ευκολα να σου στραβωσουν σε καμια λακουβα και εκτος αυτου οταν ερθει η ωρα να αλλαξεις λαστιχα θα σου στοιχησει ο κουκος αηδονι.Θα παω και εγω σημερα να ρωτησω στην αντιπροσωπεια να δω αν αλλαξαν τα δεδομενα εγω το παραγγειλα 26/01 και θα σας παω το απογευμα τι μου ειπαν.
-
Ο χρήστης stratilatis έγραψε:
Ρε πανο καταρχην με το καλο να σου ερθει αλλα θελω να σε ρωτησω κατι (με το συμπαθειο κιολας) αλλα δεν νομιζεις οτι οι 20αρες ζαντες ειναι υπερβολικες για τους δρομους της ελλαδος εκτος και αν ζεις εξωτερικο βεβαια.Μπορουν πολυ ευκολα να σου στραβωσουν σε καμια λακουβα και εκτος αυτου οταν ερθει η ωρα να αλλαξεις λαστιχα θα σου στοιχησει ο κουκος αηδονι.Θα παω και εγω σημερα να ρωτησω στην αντιπροσωπεια να δω αν αλλαξαν τα δεδομενα εγω το παραγγειλα 26/01 και θα σας παω το απογευμα τι μου ειπαν.Σ'ευχαριστώ φιλαράκι μου..Με το καλό να μας έρθουν τα κουκλιά μας!!!!Εάν το υπολογίσεις με την διάσταση ακούγεται και είναι υπερβολικό,εγώ όμως το υπολόγισα με το 35άρι προφίλ που έχει το οποίο είναι ίδιο με τις 18άρες που είχα στο BMW (225/35/18),οπότε υπολόγισα πως με το insignia θα έχω το ίδιο και λιγότερο κοπάνημα ελέω της sport ρυθμιζόμενης ανάρτησης!!!! Ίδωμεν.......Όσο για το κόστος των ελαστικών έχω ξάδερφο στην Καλαμάτα με μαγαζί ελαστικών και έχω καλές τιμές !!!Περιμένουμε να μας πεις!!!Τα λέμε!!
-
Ρε πανο καταρχην με το καλο να σου ερθει αλλα θελω να σε ρωτησω κατι (με το συμπαθειο κιολας) αλλα δεν νομιζεις οτι οι 20αρες ζαντες ειναι υπερβολικες για τους δρομους της ελλαδος εκτος και αν ζεις εξωτερικο βεβαια.Μπορουν πολυ ευκολα να σου στραβωσουν σε καμια λακουβα και εκτος αυτου οταν ερθει η ωρα να αλλαξεις λαστιχα θα σου στοιχησει ο κουκος αηδονι.Θα παω και εγω σημερα να ρωτησω στην αντιπροσωπεια να δω αν αλλαξαν τα δεδομενα εγω το παραγγειλα 26/01 και θα σας παω το απογευμα τι μου ειπαν.
Σ'ευχαριστώ φιλαράκι μου..Με το καλό να μας έρθουν τα κουκλιά μας!!!!Εάν το υπολογίσεις με την διάσταση ακούγεται και είναι υπερβολικό,εγώ όμως το υπολόγισα με το 35άρι προφίλ που έχει το οποίο είναι ίδιο με τις 18άρες που είχα στο BMW (225/35/18),οπότε υπολόγισα πως με το insignia θα έχω το ίδιο και λιγότερο κοπάνημα ελέω της sport ρυθμιζόμενης ανάρτησης!!!! Ίδωμεν.......Όσο για το κόστος των ελαστικών έχω ξάδερφο στην Καλαμάτα με μαγαζί ελαστικών και έχω καλές τιμές !!!!Περιμένουμε να μας πεις!!!Τα λέμε!!
Με βλέπω να σου έρχομαι Καλαμάτα για εκδρομούλα και λαστιχάκια κάποια στιγμή
Καλό 'βύσμα' να έχεις δικό σου 'λαστιχά' -
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Καλό 'βύσμα' να έχεις δικό σου 'λαστιχά'Ευπρόσδεκτος φιλαράκι μου,με την προοπτική όμως να έχω και εγώ άδεια και να βρίσκομαι στην Καλαμάτα!!!Γιατί τώρα ζώ στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Καλλιθέα λόγω δουλειάς.Kαλ΄θτερο ακόμα και από τα βύσματα του στρατού!!!!!! Ελπίζω να τα πούμε και από κοντά σε καμιά συνάντηση του Opel-club!!
-
Καλό 'βύσμα' να έχεις δικό σου 'λαστιχά'Ευπρόσδεκτος φιλαράκι μου,με την προοπτική όμως να έχω και εγώ άδεια και να βρίσκομαι στην Καλαμάτα!!!Γιατί τώρα ζώ στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Καλλιθέα λόγω δουλειάς.Kαλ΄θτερο ακόμα και από τα βύσματα του στρατού!!!!!! Ελπίζω να τα πούμε και από κοντά σε καμιά συνάντηση του Opel-club!!
Χεχε...γιατί όχι! Μας βλέπω κάποια στιγμή να κάνουμε τίποτα ομαδικές εκδρομές όπως κάνουν στο Terios Club ή και στο Jimni Club και να ψαρώνουν όλοι στον δρόμο
-
Καλημέρα σας και καλώς σας βρήκα!
Ειναι το πρώτο μου ποστ εδώ και γενικά το πρώτο ποστ μου σε φόρουμ σχετικό με αυτοκίνητα.
Ομολογώ ότι θα μου ειναι δύσκολο να διαβασω με τη μία 78 σελίδες με ποστ σχετικά με το Insignia, οπότε συγχωρέστε με αν καποια απο τις ερωτήσεις μου έχει απαντηθεί.
Κατ αρχήν είναι η πρώτη φορά που ενδιαφέρομαι για κάποιο μοντέλο της Opel. Τα προηγούμενα αυτοκίνητά μου ήταν ένα Renault 9 1400cc (1985-1993), μία Citroen Xanthia 1800cc (1993-2001) και το Rover 75 1800cc που έχω απο το 2001 μέχρι σήμερα (η στατιστική μου λεει ότι...αλλάζω αυτοκίνητο κάθε 8 χρόνια και το 2009 κλείνω την οκταετία!). Αυτό που με ενδιαφέρει πρώτα απο όλα στα αυτοκίνητα είναι η άνεση και η κύλιση στο δρόμο, οι χώροι και το καλό design, εξωτερικό και εσωτερικό με κάποια έμφαση στην πολυτέλεια και καθόλου προς το σπορ. Γενικά θεωρώ ότι η σχέση με τα αυτοκίνητα είναι αντίστοιχη με αυτή με τις γυναίκες...θα πρέπει να το ερωτευθείς απο την αρχή για να το φροντίσεις σωστά (αυτό δεν ειχε συμβει ποτέ με το πρώτο μου αυτοκίνητο πάντως, αλλά ισχυσε για τα άλλα δύο) Το προηγούμενο αυτοκίνητο που μου έκανε 'κλικ' ήταν το Lancia Thesis, πλην όμως ήταν πανάκριβο για τα οικονομικά μου δεδομένα και πλέον σταμάτησε να παράγεται, ενω μου αρέσει εμφανισιακά και το νέο Citroen C5 αλλά τσαντίστηκα που δίνουν την υδροπνευματική μόνο στα 2000cc. Και ενω δεν περίμενα ποτε να μου αρέσει κάποιο Opel ήρθε το Insignia και...ερωτεύτηκα ξανά!
Πηγα στον τοπικό αντιπρόσωπο πριν λίγες μέρες και το είδα και περιμένω να με φωνάξουν για τεστ drive. Με ενδιαφερει βεβαια κυρίως η έκδοση 1600 turbo και δευτερευόντως η 1800 με ατμοσφαιρικό (που νομίζω πως ίσως ειναι λίγο ψόφια με το βαρος του αυτοκινήτου).
Τα βασικά μου ερωτήματα είναι:
1.Πως τα παει στον τομέα της άνεσης; (Εννοείται πως θα το πάρω με τις μικρότερες δυνατές ζαντες, 16αρες ή το πολύ 17αρες, το Ροβερ 75 που έχω εσκεμμένα το πήρα με 15αρες). Ο λόγος που ποτε ως τώρα δεν κοιταξα γερμανικά αυτοκίνητα ήταν γιατι ειναι γενικά πολύ σκληρά σε αναρτήσεις και καθίσματα!
2.Ποιά ειναι η γενική πολιτική της Opel σχετικά με τις αγορές παλαιών αυτοκινήτων υποψηφίων πελατών; Στο σημείο αυτό έκανα...την βλακεία να κάνω ένα χοντρό σερβις στο Ροβερ75 στις αρχές του χρόνου (συνολικα 2000 ευρώ) που σίγουρα δεν πρόκειται να πάρω ποτέ πίσω, γι αυτό και ετσι κι αλλιώς δεν βιάζομαι για αγορά, αλλά το βλέπω με ορίζοντα ενός χρόνου και μόνο αν πετύχω σωστή τιμή για το παλιό αυτοκίνητο θα το επιδιώξω νωρίτερα
Ευχαριστώ εκ των προτέρων! -
Φίλε καλησπέρα και καλά ποσταρίσματα...
Θα ξεκινήσω ανάποδα σε σχέση με αυτά που γράφεις...
Ειδικά αυτή την εποχή, καλή τιμή για το αυτοκίνητο που έχεις...ξέχνα την... (αν και εξαρτάται από το τί θεορείς εσύ καλή τιμή). Όλα τα μεταχειρισμένα έχουν πέσει κατακόρυφα, πόσο μάλλον το δικό σου που είναι μιας εταιρείας η οποία δεν υπάρχει καν.
Ενδεικτικά θα σου πώ πως το δικό μου (Megane CC MY2005) το πήραν 14.000 και πολλά ήταν, καθώς υπήρξε και έκθεση που μου το ζήτησε με 10.500 (από έκθεση σε έκθεση βρίσκεις αρκετές διαφορές). Για τις ζάντες που λές... 15αρες-16αρες ξέχνα τες... στην πιο απλή έκδοση το αυτοκίνητο ξεκινάει με 17αρες (εκτός και αν ΔΕΝ θέλεις αλουμινίου)... Για την άνεση πίστεψέ με, δεν υπάρχει πρόβλημα με τις 18αρες, καθώς το αυτοκίνητο και οι αναρτήσεις του γι'αυτές ακριβώε έχει φτιαχτεί. Το αμάξι είναι πολύ άνετο και δεν θα έλεγα ότι 'χτυπάει'.Οι αναρτήσεις είναι άψογες και αν πάρεις και flexride ρυθμίζονται για sport, cruise ή normal οδήγηση. Τα καθίσματά του έχουν πάρει βραβείο! Το 1800 είναι πράγματι λίγο 'βαρύ' το 1.6Τ θα είναι σίγουρα πολύ καλύτερο (αυτό έχω παραγγείλει και περιμένω)...και αφού ψάχνεις για άνεση και πολυτέλεια, σίγουρα θα πάρεις την έκδοση Cosmo -
Με μια μικρή επιφύλαξη έχω την εντύπωση ότι μόνο τα εργονομικά καθίσματα της έκδοσης sport έχουν πάρει βραβείο.Στις υπόλοιπες εκδόσεις είναι προαιρετικά.
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, το ξέρω φυσικά ότι οι τιμές στα μεταχειρισμένα έχουν πέσει πολύ και ειδικά για αμάξι εταιρείας που δεν υπάρχει πλέον (παρόλο που δεν υφίσταται κάποιο πρόβλημα ανταλλακτικών). Ομως ...όλα έχουν μία τιμή και σίγουρα δεν θα αγοράσω αυτοκίνητο απο κάποιον που δεν θα μου δώσει ούτε μία τιμή! (Το προηγούμενο το ειχα δώσει χερι-χέρι αλλά απέρριψα απο πριν εμπόρους που δεν έδιναν ούτε καν μία τιμή, σε τελική θα καρπωθούν τόσα λεφτά απο τα service και ειδικά στην επαρχία ο αντιπρόσωπος ειναι ένας και σ αυτόν θα πας έτσι κι αλλιώς) Απλά ήθελα να ξέρω ποιά ειναι η γενική πολιτική της Opel σ αυτό το θέμα (εκτός κι αν ειναι καθαρά θέμα τοπικού εμπόρου).
Σχετικά με τις ζαντες, πραγματι η μικρότερη αλουμινίου ειναι η 17αρα, όταν το οδηγήσω σε τεστ ντραιβ θα έχω μία εικόνα σ αυτόν τον τομέα (θα μπορούσα ακόμη να πάρω και μία τετράδα σιδερένιες 16αρες για να βάζω χειμωνιάτικα λάστιχα, που ειναι γενικά καλύτερα τον χειμώνα αφού παίρνει και στενότερο λάστιχο, στην Καστοριά που βρίσκομαι οι περισσότεροι βάζουμε χειμωνιάτικα λάστιχα απο Νοέμβριο μέχρι Απρίλιο) -
Ο χρήστης filip58 έγραψε:
Καλημέρα σας και καλώς σας βρήκα!
Ειναι το πρώτο μου ποστ εδώ και γενικά το πρώτο ποστ μου σε φόρουμ σχετικό με αυτοκίνητα.
Ομολογώ ότι θα μου ειναι δύσκολο να διαβασω με τη μία 78 σελίδες με ποστ σχετικά με το Insignia, οπότε συγχωρέστε με αν καποια απο τις ερωτήσεις μου έχει απαντηθεί.
Κατ αρχήν είναι η πρώτη φορά που ενδιαφέρομαι για κάποιο μοντέλο της Opel. Τα προηγούμενα αυτοκίνητά μου ήταν ένα Renault 9 1400cc (1985-1993), μία Citroen Xanthia 1800cc (1993-2001) και το Rover 75 1800cc που έχω απο το 2001 μέχρι σήμερα (η στατιστική μου λεει ότι...αλλάζω αυτοκίνητο κάθε 8 χρόνια και το 2009 κλείνω την οκταετία!). Αυτό που με ενδιαφέρει πρώτα απο όλα στα αυτοκίνητα είναι η άνεση και η κύλιση στο δρόμο, οι χώροι και το καλό design, εξωτερικό και εσωτερικό με κάποια έμφαση στην πολυτέλεια και καθόλου προς το σπορ. Γενικά θεωρώ ότι η σχέση με τα αυτοκίνητα είναι αντίστοιχη με αυτή με τις γυναίκες...θα πρέπει να το ερωτευθείς απο την αρχή για να το φροντίσεις σωστά (αυτό δεν ειχε συμβει ποτέ με το πρώτο μου αυτοκίνητο πάντως, αλλά ισχυσε για τα άλλα δύο) Το προηγούμενο αυτοκίνητο που μου έκανε 'κλικ' ήταν το Lancia Thesis, πλην όμως ήταν πανάκριβο για τα οικονομικά μου δεδομένα και πλέον σταμάτησε να παράγεται, ενω μου αρέσει εμφανισιακά και το νέο Citroen C5 αλλά τσαντίστηκα που δίνουν την υδροπνευματική μόνο στα 2000cc. Και ενω δεν περίμενα ποτε να μου αρέσει κάποιο Opel ήρθε το Insignia και...ερωτεύτηκα ξανά!
Πηγα στον τοπικό αντιπρόσωπο πριν λίγες μέρες και το είδα και περιμένω να με φωνάξουν για τεστ drive. Με ενδιαφερει βεβαια κυρίως η έκδοση 1600 turbo και δευτερευόντως η 1800 με ατμοσφαιρικό (που νομίζω πως ίσως ειναι λίγο ψόφια με το βαρος του αυτοκινήτου).
Τα βασικά μου ερωτήματα είναι:
1.Πως τα παει στον τομέα της άνεσης; (Εννοείται πως θα το πάρω με τις μικρότερες δυνατές ζαντες, 16αρες ή το πολύ 17αρες, το Ροβερ 75 που έχω εσκεμμένα το πήρα με 15αρες). Ο λόγος που ποτε ως τώρα δεν κοιταξα γερμανικά αυτοκίνητα ήταν γιατι ειναι γενικά πολύ σκληρά σε αναρτήσεις και καθίσματα!
2.Ποιά ειναι η γενική πολιτική της Opel σχετικά με τις αγορές παλαιών αυτοκινήτων υποψηφίων πελατών; Στο σημείο αυτό έκανα...την βλακεία να κάνω ένα χοντρό σερβις στο Ροβερ75 στις αρχές του χρόνου (συνολικα 2000 ευρώ) που σίγουρα δεν πρόκειται να πάρω ποτέ πίσω, γι αυτό και ετσι κι αλλιώς δεν βιάζομαι για αγορά, αλλά το βλέπω με ορίζοντα ενός χρόνου και μόνο αν πετύχω σωστή τιμή για το παλιό αυτοκίνητο θα το επιδιώξω νωρίτερα
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!Μιας και προτεραιότητά σου είναι η άνεση και δεν βιάζεσαι, γιατί δεν περιμένεις να δεις και την C5 όταν με το καλό βγει με τον 1.6 turbo; Και θα έχεις και επιλογή για υδροπνευματική...
-
Παιδιά καλησπέρα! Μια που λέτε για μεταχειρισμένα και τις πωλήσεις τους, έχω μια ερώτηση. Εγώ έχω ένα Hyundai Accent του 2002. Επειδή κι εγώ έχω καψουρευτεί τρελά το Insignia και θέλω να το παραγγείλω, υπάρχει περίπτωση κανένας αντιπρόσωπος Opel να μου αγοράσει το Hyundai, και αν ναι περίπου σε τί τιμή νομίζετε;
Ευχαριστώ!
-
Να στο αγοράσουν, ναι. Να ικανοποιηθείς από το τίμημα, μάλλον όχι. Μιλάμε φυσικά για ένα αυτοκίνητο 7ετίας με αρχική τιμή κάπου 10Κ σωστά; Εσύ πόσα θα ήθελες να πάρεις;
Opel Insignia