-
Μου αρέσει που πολλές φόρες ξεχνάτε την ‘μούχλα’ σας…..
Εγώ στα ασφαλτινα πάντα ζητώ και παίρνω….
Στο παλλάδιο χρειάστηκε τρις φόρες…..ήμουν στο ‘πηγάδι’. Παρατεταμένη με χιλιόμετρα….πειράζει Βασιλάκη μου?. πειράζει εάν θεωρώ, ότι όλοι πρέπει να περνάτε με της ίδιες συνθήκες?.
ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ για κάποιους εγώ θα συνεχίσω -
Aφού ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ βρε μάστορα, έτσι ήταν τα ράλλυ, έτσι είναι και έτσι θα είναι. Η επόμενη κίνησή σου δηλαδή θα είναι να ζητησεις και να πάρεις μπλε σημαία για να τη δείξεις στον κακομοίρη που είχε ένα τετ-α-κε/λάστιχο/κόψιμο και τον πρόλαβε ο επόμενος στην ειδική; ΕΛΕΟΣ δηλαδή!
-
Ο χρήστης regnartS έγραψε:
Aφού ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ βρε μάστορα, έτσι ήταν τα ράλλυ, έτσι είναι και έτσι θα είναι. Η επόμενη κίνησή σου δηλαδή θα είναι να ζητησεις και να πάρεις μπλε σημαία για να τη δείξεις στον κακομοίρη που είχε ένα τετ-α-κε/λάστιχο/κόψιμο και τον πρόλαβε ο επόμενος στην ειδική; ΕΛΕΟΣ δηλαδή!
Συμφωνώ με αυτά που γράφεις φιλέ μου. σίγουρα δεν προβλέπετε, μα αυτό απέχει από το απαγορεύεται!.
Και σίγουρα οι σημαίες δεν έχουν καμία σχέση.
Στο θέμα ‘σκούπα’, είχα πριν χρόνια σε έναν αγώνα ένα προσωπικό ατύχημα. Χαλίκια του εμπρός, οικόπεδο και τουμπάρισμα…..
Το παίρνω λιπών προσωπικά, προσπαθώντας σε έναν ασφάλτινο αγώνα, όπου τα ελαστικά είναι χαμηλού προφίλ, να διατηρήσω το ‘κομμάτι’ μου, όσο το δυνατόν ασφάλτινο!!...
Και σε ρωτώ, είναι κακό?.
Και σε ρωτώ, είναι αυτό θέμα ειρωνικών σχολίων?.
Και σε ρωτώ, είναι αυτό θέμα αντεγκλήσεων?.
Μα θα σου απαντήσω γιατί δεν γίνετε, δεν προβλέπετε. Γιατί χρειάζεται περισσότερο κόσμο, άρα περισσότερα χρήματα…..μα πονώ όταν βλέπω αυτοκίνητα να σπάνε, (έστω και του αντίπαλου). Σκέπτομαι τον συνάδελφο, που έφαγε τα νύχια του να το φτιάξει…..
Φιλικά
Αντώνης -
….σίγουρα χαλάω την πιάτσα….
Antonis-team.
3o ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΜΠΡΑΛΟΥ 26-27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ από την Α.Λ.Α.Λ