-
Σκέφτομαι να πάρω ένα μεταχειρισμένο εως 2000Ε (ξέρω είναι λίγα)
Βασικά θέλω κάτω από 1300κ.εκ. για να μήν πληρώνω πολύ βενζίνη και τα σχετικά και όσο το δυνατόν ποιό αξιόπιστο και λιγότερο ζημιάρικο!!Να μπορώ να πάω και 1 ταξιδάκι 300χλμ !!
Σε κάτι αγγελιές στο καρ.γρ είδα κάτι ίμπιζα που μου φάνηκαν καλά !!
Για πείτε γνώμες!! -
Σκέφτομαι να πάρω ένα μεταχειρισμένο εως 2000Ε (ξέρω είναι λίγα)
Βασικά θέλω κάτω από 1300κ.εκ. για να μήν πληρώνω πολύ βενζίνη και τα σχετικά και όσο το δυνατόν ποιό αξιόπιστο και λιγότερο ζημιάρικο!!Να μπορώ να πάω και 1 ταξιδάκι 300χλμ !!
Σε κάτι αγγελιές στο καρ.γρ είδα κάτι ίμπιζα που μου φάνηκαν καλά !!
Για πείτε γνώμες!! -
παρε το Κορσακι αν ειναι σε καλη κατασταση.
ειχα το ιδιο μεχρι πριν 3 χρονια που με τρακαρε ενας απο πισω κ ειχε φτασει στα 250.000 χλμ χωρις προβληματα.
κ αντεχε κ αλλο.
ηταν το παλιο της μητερας μου κ μολις εβγαλα διπλωμα το πηρα εγω με 120.000 χλμ,οπου κ το εφτασα μεχρι τις 250κ σε 6 χρονια.
μακρια απο αντιπροσωπειες για τα σερβις του.βρες εναν μαστορα που να τον εμπιστευεσαι η εναν τιμιο εξουσιοδοτημενο κ πηγαινε το εκει.οσο ηταν στην αντιπροσωπεια εβγαζε συνεχως προβληματα,σε βαθμο που νομιζαμε οτι ηταν ελαττωματικο τελικα.μολις βρηκαμε αλλο συνεργειο,ως δια μαγειας το αυτοκινητο εγινε τερας αξιοπιστιας.
τα σερβις του κυμαινονται σε λογικα πλαισια (οι τιμες εννοω).ανταλλακτικα υπαρχουν + οτι μπορεις να βαζεις κ απομιμησεις που ειναι στη μιση τιμη κ μερικες φορες η μονη τους διαφορα ειναι οτι τα μεν γραφουν Οπελ επανω κ τα δε οχι.απο οσο ξερω κ τα σταρλετ εκεινης της χρονιας ηταν εξισου αξιοπιστα.εμεις ειμασταν αναμεσα σε αυτα τα 2 κ απλα ετυχε κ πηραμε το Κορσα.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Πρωτος δεν το γραψα??
Απο το να χαλας χρηματα για αμαξι προτεινω BMWΣωστός ο νέος
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Πρωτος δεν το γραψα??
Απο το να χαλας χρηματα για αμαξι προτεινω BMWΣωστός ο νέος
-
Ο χρήστης alex-tj97 έγραψε:
παρε το Κορσακι αν ειναι σε καλη κατασταση.+1
Πέρασαν δυο Corsa-B από την οικογένειά μου, και τα δύο πολύ αξιόπιστα. Δεν καταλαβαίνουν τιποτα .
Μεταχειρισμένο μέχρι 2000E!