-
Σκεφτομαι να παρω αμαξι για καινουργιο εχω βρει πιο με καλυπτει στα πιο πολλα σημεια............. Αλλα σε περιπτωση που δεν θελω να δωσω 20.000ε και να παρω μεταχειρα με 10.000ε ποιο να ηταν αυτο δεν ξερω, εχω σκεφτει για Α4 1.8τ του 2004 με γυρω στα 75.000κλμ. Εχει κανεις καμια καλητερη ιδεα.?
Για καινουργιο με εξυπηρετει το Υετι 1.4τσι με 20.000ε
η ενναλακτικη μεταχειρισμενο μεχρι 10.000ε καθε Σαβατο βολτα παραλιακη , καθημερινες εχω την μηχανη , Θελω να ειναι φαν του ντραιβ , να εχει χωρους γιατι παω για οικογενεια , να ειναι ωραιο για κανα ταξιδακι , να ειναι ομορφο , να εχει γκαζακι , ετσι κατεληξα στο 1.8τ Audi , τωρα για το 1.6 με 110 αλογα δεν ξερω αν αξιζει. -
Σκεφτομαι να παρω αμαξι για καινουργιο εχω βρει πιο με καλυπτει στα πιο πολλα σημεια............. Αλλα σε περιπτωση που δεν θελω να δωσω 20.000ε και να παρω μεταχειρα με 10.000ε ποιο να ηταν αυτο δεν ξερω, εχω σκεφτει για Α4 1.8τ του 2004 με γυρω στα 75.000κλμ. Εχει κανεις καμια καλητερη ιδεα.?
Για καινουργιο με εξυπηρετει το Υετι 1.4τσι με 20.000ε
η ενναλακτικη μεταχειρισμενο μεχρι 10.000ε καθε Σαβατο βολτα παραλιακη , καθημερινες εχω την μηχανη , Θελω να ειναι φαν του ντραιβ , να εχει χωρους γιατι παω για οικογενεια , να ειναι ωραιο για κανα ταξιδακι , να ειναι ομορφο , να εχει γκαζακι , ετσι κατεληξα στο 1.8τ Audi , τωρα για το 1.6 με 110 αλογα δεν ξερω αν αξιζει.
Τι αμαξι να παρω , καμια συμβουλη???????