-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Επεισή σε γενικές γραμμές δεν ξέρει κανείς κανέναν , μήπως να κρεμάσουμε στο στήθος μας μία κάρτα με nickname και όνομα ?
Μπορούμε να φτάξουμε και ταμπελάκια για τα τραπέζια με τα nickname, οπότε έτσι εύκολα να εντοπίζουμε και να αναγνωρίζουμε το μέλος.
Πάντως, εχω τη γνώμη ότι ανά 3-4 (και παραπάνω) άτομα, αρκετά μέλη γνωρίζονται μεταξύ τους και έχουν νούμερα απο κινητά.
Αν κάποιος δεν γνωρίζει κανένα άλλο μέλος του forum, απο αυτά που θα συμμετάσχουν στη συνάντηση, ας στείλει pm να ανταλλάξουμε αριθμούς κινητών.
@ sv2 : Έχεις pm .Aπό Σάββατο ποιοί θα είναι;
Σωστό. Όποιος είναι, ας ξαναεπαληθεύσει με ένα post.
Απο αύριο είναι εργάσιμες ημέρες και ο χρόνος μετρά αντίστροφα. -
Υπάρχει μια πιθανότητα να ανέβω από Σάββατο. Θα εξαρτηθεί και από τη σημερινή απογευματινή συνάντηση.
Όσο για τα διακριτικά, εγώ θα φέρω ένα καναρίνι μαζί μου.
-
Πιστεύω θα με καταλάβετε από την μύτη ----------------------------------------------------------------------->
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πιστεύω θα με καταλάβετε από την μύτη -----------------------------------------------------------------------> -
Θα ξεχωρίζω από τα ... αυτάκια!!!
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
βάλτε κ μένα στη λιστα ..............Δεν διαβασα όλα τα ποσταρίσματα, τελικα οι περισσότεροι θα ειναι με γυναίκα η Σόλο? Τέλος επιδη βλέπω πως η λιστα είναι μεγάλη δεν παίζει να κάτσουμε όλοι μαζι σε ένα χώρο και πόσο μάλλον να εξυπηρετηθούμε αν δεν τον έχουμε κλείσει νωρίτερα!
Υπάρχει συμφορουμιστής απο Βόλο 'ωστε να κανονιστεί κάτι ή τουλαχιστον να το κανονίσουμε τηλεφωνικά?Εισαι μέσα (έγινε επεξεργασία του χθεσινού post-λίστας). Το 80% θα είναι 'σόλο'.
Οσο για το χώρο, δεν χρειάζεται να στηθεί 'τραπέζι χωριάτικου γάμου', (όλοι σε ένα μεγάλο-στη σειρά ), αλλά να μπορέσουμε να καθήσουμε σε 3-4 παρέες, όμως στο ίδιο μαγαζί.
Ο** κυριότερος-για μένα- σκοπός της συνάντησης, είναι να γνωριστούμε μεταξύ μας και να συζητήσουμε-γελάσουμε-χαρούμε, και όχι να 'ξεκοιλιαστούμε' στο φαγητό**. 2-3 μεζέδες αρκούν, η παρέα είναι το ζητούμενο.Αν είναι να αρχίσουμε τα 'που μας φέρατε, δεν ήταν καλό το φαγητό, ήταν αργό το service κλπ', τότε ......
Αν και σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα εμφανίζονται δυσαρεστημένοι, και ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ .Πάντως, δεν είναι ότι καλύτερο να κάνουμε οι περισσότεροι 600 χλμ και στο τέλος να αποχωριστούμε θυμωμένοι
Προυπόθεση είναι η ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ!!!**Πρόταση: **Μήπως κάποιοι απο όσους πάνε απο την προηγούμενη ημέρα (διανυκτέρευση), μπορουν απο κοινού να ρίξουν μια επιτόπια ματιά και να κλείσουν απο το Σάβατο σε ένα μαγαζί της Πορταριάς , 3 τραπέζια 15άρια για τις 13:00 της Κυριακής 3/4? (υπολογίζω ότι 45 άτομα θα μαζευτούμε τελικά).....
Συμφωνώ στα περισσότερα απο όσα ποστάρεις αλλά πέραν του ζητούμενου που είναι η καλή διάθεση και η παρέα αν δεν υπάρξει και μια Α' οργάνωση η δυσάρεστη διάθεση δεν θα εκλείψει, και αυτό δεν θα υπάρξει μόνο σε αυτούς που δεν ασχολήθηκαν με την διοργάνωση.
Δεν φαντάζομαι ένα ενιαίο τραπέζι σαν νησιώτικο γάμο άλλα προτείνω να κλειστεί ένας χώρος που θα είναι κ προετοιμασμένος να μας δεχτεί.
Σκεφτείτε να σκάσουμε με τη μια σε μια ταβέρνα και να έχουμε την πεποίθηση ότι θα μας εξυπηρετήσουν άμεσα
Έχω δουλέψει σε τέτοιους χώρους κ ξέρω τι λέω.
Σαφώς αυτοσκοπός δεν είναι να αυξήσουμε την χοληστερίνη κ τα τριγλυκερίδια μας άλλα το το τερπνών παίζει μείζονα ρόλο σε τέτοιες περιπτώσεις.
Προτείνω όσοι βρεθούν εκεί το Σάββατο να κανονίσουν για έναν χώρο.
Αυτό κατά την ταπεινή μου άποψη καλό θα ήταν να γίνει κ αν πάλι δεν γίνει με καλή διάθεση και θετικότητα θα παρευρεθώ στη συνάντηση. -
Πολύ αισιόδοξοι είστε για τραπέζι 45 ατόμων και παρκάρισμα 10-15 αυτοκινήτων μέσα στην πορταριά και μάλιστα Κυριακή.
Θα επαναφέρω την ιδέα για τσιπουράδικο στο Βόλο.
-
Βασικά ο Tractioner έχει δίκιο.Μήπως να πάρουμε κανένα τηλέφωνο να κλείσουμε κανένα μαγαζί?
Ή τα παιδιά που θα πάνε το Σάββατο να βρουν κάποιο καλό και να μιλήσουν με τον μαγαζάτορα -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
ΠρότασηΕπεισή σε γενικές γραμμές δεν ξέρει κανείς κανέναν , μήπως να κρεμάσουμε στο στήθος μας μία κάρτα με nickname και όνομα ?
Αυτό το σκέφτηκα κι εγώ να σου πω την αλήθεια!
-
Ρε σεις δεν ειμαστε προϊοντα σε ραφι!!
Σιγα το πραγμα, θα συστηθουμε οσοι δε γνωριζομαστε κι αν ξεχαστουμε ξανασυστηνομαστε!Οποιος θελει να δει τη φατσα μου παντως, αρκει ενα κλικ στην υπογραφη
-
Θα βγουμε μια αναμνηστική φωτό όπως οι ομάδες και θα την ποστάρουμε εδώ.
Απο κάτω θα γράψουμε με τι σειρα τα nick names
Tελικά οι Σαββατιανοι ποσοι κ ποιοι είναι? -
Efthymis είσαι εδώ;
Έχεις ΡΜ.
-
got it!!
-
Επειδή στο club που είμαι, έχουμε κάνει συνάντηση στον Βόλο, το προτιμότερο θα ήταν να κανονίσετε από τώρα μέρος αρχικής συνάντησης και ταβέρνα/τσιπουράδικο, ώστε να έχει κοντά μεγάλο parking και μη ψάχνεστε σε στενάκια κτλ.
Αν υπάρχει κάποιο μέλος από τον Βόλο, καλό θα είναι να τον 'αγγαρέψετε', αλλιώς ξεκινήστε την έρευνα σας με τηλέφωνα και ψάξιμο στο net.
Το τσιπουράδικο που πρότεινε κάποιος παραπάνω, είναι πολύ καλή λύση για μέσα στο Βόλο. Τα περισσότερα είναι προσεγμένα και περιποιημένα. Όσοι πάνε από το Σάββατο, δε θα προλάβουν να ψάξουν πολλά μαγαζιά, μιας και παίρνει πολλή ώρα και θα χάσουν πολύ χρόνο. Κρίμα που δε θα μπορέσω να έρθω... Εύχομαι να περάσετε τέλεια
-
Επίσης στα τσιπουράδικα ακριβώς απέναντι έχει μεγάλο parking (περίπου €1/h).
-
Γενικά σαν πλάνο μετά το σημείο συνάντησης τι υπάρχει? Διαδρομή και φαγητό προς την Πορταριά και καφές στον Βόλο ή κάτι άλλο?
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Ξανα-μοστράρω τη λίστα συμμετοχής, για .........................................
Βόλο, Κυριακή 3 Απρ 2011, ώρα 11:00, συνάντηση εδώ και συνέχεια για Πορταριά, όπως παρακάτω:
1/ dbekos
2/ Thomas_C200K
3/ Orestisren
4/ Κωνσταντίνος
5/ blinkys
6/ efthymis
7/ InFiNiTy
8/ cosneo
9/ funkyreverend (Σάββατο και με κυρία funky)
10/ Ernani
11/ coupeas
12/ sakaflias
13/ REALZEUS
14/ y.v
15/ sv2
16/ drdino
17/ aris07
18/ leftgalan
19/ jtblaster
20/ nikospappas
21/ Αρης
22/ kotesti
23/ elvet
24/ Nick-K
25/ Taurus
26/ Focusman91
27/ egobrain
28/ velissarios
29/ Scotch (Ίσως.....)
30/ bibendum ( ?????????? )
31/ QsisVTS ( ??????)
32/ Vasgti (????)
33/ VolvoZeus ( ?????? )
34/ Angel!!! ( ???????? )
35/ dmitspan ( ?????????? )
36/ nomikosas (???????)
37/ tonimer (??????)
38/ tractionerΜπήκαν και οι έξτρα πληροφορίες που ρωτάνε μερικοί, τουλάχιστον για μένα.
-
@ funkyreverend
Έκανες αυτό που άλλοι περιμένουν απο κάποιους άλλους να κάνουν.
Τέσπα. Υπομονήηηηηηηηη .....
Εκανα ήδη αναδρομή στις σελίδες, έχω ετοιμάσει τη λίστα διανυκτέρευσης όσων μελών δήλωσαν πρόθεση (για συζύγους δεν ανακατεύομαι.... ) και θα την ποστάρω αργότερα, αλλά .... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Γενικά σαν πλάνο μετά το σημείο συνάντησης τι υπάρχει? Διαδρομή και φαγητό προς την Πορταριά και καφές στον Βόλο ή κάτι άλλο?Προς το παρόν, μόνο 'ντουφεκιές' ακούω (να πάμε εδώ, να κάνουμε εκεί, κλπ) και ερωτήσεις βλέπω.
Αυτός που πρωτο-πρότεινε τη συνάντηση, κάνει την πάπια σχεδόν 2 μήνες τώρα ........
Τώρα, επι της ερωτήσεώς σου απαντώντας, έτσι δείχνει, αλλά προς το παρόν: 'Η επιστήμη ερευνά .......' -
Για το ... >και συνέχεια για Πορταριά
ρωτάω!
Πάμε Πορταριά για ... καφέ? φαγητό? μάζεμα αγριολούλουδων ή σαλιγκαριών?, συγκομιδή μήλων?
Πανελλήνια Συνάντηση 4TF για espresso και κοψίδια