-
να φερω ντιζελ?? Παμε Βολο
-
την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου δε θα κυκλοφορήσουν τα λεωφορεία από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8 το πρωί και από τις 10 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.
-
δεν αλλάζουμε μέρος καλύτερα να μπορεί να πάει κ αμάξι άνετα;
-
Λοιπόν, αν και η 'πολύ' Δημοκρατία μας έφαγε σε αυτόν τον τόπο, πάμε πάλι:
Τα μέρη που είχαν αρχικά προταθεί για τη συνάντηση, ειναι:
1/ Το kitchen Bar (Μαρίνας Αλίμου)
2/ Το cafe ''Clemente VIII' στη στοά Σπυρομήλιου, κάτω απο το Attica στο Σύνταγμα .
3/ Το cafe 'Il Barreto' στο ισόγειο του Golden Hall.Εγώ και ο y.v είμαστε πρόθυμοι να πάμε και στα 3 , άρα ουδέν πρόβλημα. Οι λοιποί:
** ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΝΑ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙΤΕ 2 ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΡΗ, ΚΥΡΙΟ (πχ. Σύνταγμα) ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ (πχ. Golden Hall),** ώστε να βγεί και η τελική απόφαση.
NEA ΔΙΟΡΙΑ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΒΡΑΔΥ 26 Δεκ 20:00
Δημοκρατικά πάντα ......Άντε να δώ ....
-
- kitchen bar (στην παραλιακή στο παλαιό φάληρο ε)
- golden hall
-
Αν το μετρο λειτουργει κανονικα μεχρι τις 12, ειμαστε οκ κ για συνταγμα!! Αφηνετε το αυτοκινητο στον πιο βολικο σταθμο κ μετα μετρο, δε χρειαζεται να μπλεξουμε με λεωφορεια... Το λεω γιατι μονο η εθελ εχει κηρυξει απεργια.
Οι επιλογες μου λοιπον ειναι
1)Clemente, Συνταγμα
2)Golden hall (σε περιπτωση που δεν υπαρχει μετρο)Η παραλιακη ειναι λιγο για μενα...
-
+1 από εμένα για Σύνταγμα.
-
Εγω για να κατεβω Συνταγμα θελω ενα σπασιαλ λεωφορειο , εκτος και αν παρω μετρο απο πανορμου οποτε παει συνδυασμος και επειδη στις 22:00 ειναι η σταση σταδιακα αποσυρονται απο τις 21:00. Οποτε:
1)Συνταγμα αν γινει λιγο νωριτερα για τους λογους που προανεφερα
2)Golden Hall (Πεφτει και διπλα μου ) -
Μια πληροφορια που μπορει να αλλαξει την ψηφο των αναποφασιστων το Golden hall εχει παρκιν δωρεαν ,ακριβως διπλα στο ΙΑΣΩ κ εχει εντυπωσιακη διακοσμηση
-
-
Golden Hall, με εναλλακτική το Kitchen Bar.
-
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!
Ειχα δεί στο site του Golden Hall ότι έλεγε δωρεάν, αλλά δεν ήξερα αν ήταν επικαιροποιημένο ...
Διαφαίνεται μιά ιδιαίτερη 'προτίμηση' στο χώρο, οπότε.... -
Οκ αποφασισομεν κ διατασσομεν:...
...Golden Hall
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
...Golden HallΑπόψε, στις 20:30 θα εκδοθεί λεπτομερές 'Δελτίο Τύπου'
Προλαβαίνουν να γραφτούν στη λίστα και μερικοί άλλοι......
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
...Golden HallΑπόψε, στις 20:30 θα εκδοθεί λεπτομερές 'Δελτίο Τύπου'
Προλαβαίνουν να γραφτούν στη λίστα και μερικοί άλλοι......
Ν.Μάκρη που έχει και ωραία θάλασσα...
-
Ανακοίνωση Τύπου
Η συνάντηση των 'Εspressάκηδων' (και όχι μόνο...), θα πραγματοποιηθεί:
**Τετάρτη, 29 Δεκ 2010, ώρα 19:00 στο ισόγειο του GOLDEN HALL, στο caffe 'Il Barretto' **
Συμμετοχή έχουν δηλώσει οι :
1/ y.v
2/ dbekos
3/efthymis
4/dmitspan
5/Thomas_C200K
6/Angel !!!
7/kotetsi
8/Thanos
Προσωπικά γνωρίζω τους 'κοκκινισμένους', αλλά αν τυχόν το κρίνετε σκόπιμο, ας γίνει ανταλλαγή τηλεφώνων με pm.Edit: Oσοι ακόμη θα ήθελαν να παρευρεθούν, αλλά πχ λόγω συζύγου-παιδιών, δεν μπορούν να ξεφύγουν ... , ας τους πάρουν μαζί και ας τους ξαμολήσουν στο χώρο, όσο θα διαρκέσει η 'μύηση'.....
Βέβαια το ξαμόλημα σε Εμπορικά Κέντρα, ειναι 'επικίνδυνο' να δημιουργήσει επιπλέον έξοδα..... -
εγώ μόνο τον Θάνο ξέρω από κοντά.
Θάνο, ισχύει το τηλ. σου που τελειώνει σε 41; -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Oσοι ακόμη θα ήθελαν να παρευρεθούν, αλλά πχ λόγω συζύγου-παιδιών, δεν μπορούν να ξεφύγουν ... , ας τους πάρουν μαζί και ας τους ξαμολήσουν στο χώρο, όσο θα διαρκέσει η 'μύηση'.....
Βέβαια το ξαμόλημα σε Εμπορικά Κέντρα, ειναι 'επικίνδυνο' να δημιουργήσει επιπλέον έξοδα.....Για Σύνταγμα δε θα υπήρχε καμία τύχη. Αφού τελικά η συνάντηση θα γίνει στο Golden Hall, υπάρχει μια μικρή (πολύ μικρή όμως) πιθανότητα να περάσουμε μια βόλτα, έστω για ένα 'γεια'.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
...Αφού τελικά η συνάντηση θα γίνει στο Golden Hall, υπάρχει μια μικρή (πολύ μικρή όμως) πιθανότητα να περάσουμε μια βόλτα, έστω για ένα 'γεια'. -
Να υπενθυμίσω ότι, εκτός του καφέ που θα πιούμε και κερνάω, έχω υποσχεθεί και αυτό..... :
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
.......
Και ως ο 'μάγος με τα δώρα' (sic), θα κουβαλήσω στην συνάντηση τον Μotta, που έφερα απο την Ιταλία στο τελευταίο ταξίδι, πριν 1μιση μήνα .
Κατόπιν δοκιμής, θεωρώ ότι ειναι πολύ καλός.
Εχουν μείνει 850 gr σε κόκκους, αφού τον άνοιξα προχθές το Σάβατο και άλεσα ελάχιστον.
Όποιος έχει μύλο και προσέλθει, φέρνει βαζάκι-σακκουλάκι-ταπεράκι και πέρνει 'μερτικό' ......
..... ......Ακόμα και αν κάποιος έχει σκοπό να έρθει και προς το παρόν δεν δήλωσε γιατί ντρέπεται.... , θα έχω μαζί και περίσσευμα σε κόκκους αλλά και έτοιμο αλεσμένο, σε συσκευασία δώρου! .
Οπότε ουδείς χρειάζεται να κουβαλάει 'βαζάκι-σακκουλάκι-ταπεράκι', καθόσον έχει ληφθεί μέριμνα!
Πανελλήνια Συνάντηση 4TF για espresso και κοψίδια