-
Φυσικα, να ευχαριστησουμε κ δημοσια το Δημητρη για το κερασμα της εξοδου αλλα και της 'πρωτης υλης'
Thanks!!
edit ορθογραφια
-
Το οτι η μπύρα μου, συστεγάζονταν εις τον ιδιον χώρον με το μιξεράκιον του εσπρέσσο; Δεν παίζει κανένα ρόλο; ε; ε; ε;
-
Να ευχαριστησω και εγω με τη σειρα μου τον Δημητρη για το κερασμα!!!!
Περασαμε παρα πολυ ωραια και ζητω συγγνωμη που εφυγα νωρις αλλα καποιες υποχρεωσεις με αναγκασαν να γυρισω σπιτι!!
Καλη χρονια να εχουμε και παμε βουρ για την επομενη!!!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Το οτι η μπύρα μου, συστεγάζονταν εις τον ιδιον χώρον με το μιξεράκιον του εσπρέσσο; Δεν παίζει κανένα ρόλο; ε; ε; ε;... Τι ειναι αυτό?
Φταίω εγώ που σε άφησα να παραγγείλεις μπύρα και τώρα να τα αποτελέσματα ====> -
... Τι ειναι αυτό?
Φταίω εγώ που σε άφησα να παραγγείλεις μπύρα και τώρα να τα αποτελέσματα ====>
α) Μιξεράκι του φραππέ + Μηχανή του εσπρέσσο.
β) Ο συνδιασμός του αποπάνω.
γ) Στην καθαρεύουσα.Πάντως ωραίο μαγαζί, να δέσουμε εκεί!!!!!1111
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
....να δέσουμε εκεί!!!..... -
Pipinos team χα!
-
Λοιπόν δεν έφαγα κλήση τελικά...
Για την 1 1/2 ώρα που έφαγα στο τιμόνι σημειωτόν μεχρι να φθασω δεν μιλάω, γιατι αποζημιώθηκα πολλαπλώς από την πολύ καλή παρέα.
Βεβαια η περισσότερη συζήτηση μόνο για εσπρεσο δεν ήταν γιατί θυμήθηκα παλαιότερα πάθη τα οποία βγήκαν στην επιφάνεια
Να είναι καλά ο Δημήτρης για το κέρασμα και τα δείγματα που μας προσέφερε.Πάντως τώρα που το σκέπτομαι 1 1/2 ώρα κάνω μέχρι το Ναύπλιον. Μήπως να δίνουμε εκεί ραντεβού, ή έστω στο Λουτράκι για συντομότερα απο το Μαρούσι;
-
Ναι, μια συναντηση καπου εδω γυρω θα ηταν ωραια
Να ευχαριστησω και εγω δημοσια τον Δημητρη για το κερασμα
Υ.Γ. μολις γυρισα σπιτι μετα απο μια σουβλακοκατανυξη -
Το Λουτρακι ειναι ωραια ιδεα, αν και πιο φυσιολογικες μερες -χωρις απεργιες κλπ- βολευει κ το μετρο
-
Οχι στον Προαστιακο, ναι στο ΚΤΕΛ
-
Για πηγαινε στο θεμα ΟΣΕ να τα πεις αυτα..
-
Δυστυχώς δεν κατάφερα να έρθω αφού...... με πήρε ο ύπνος....
-
αν εξαιρέσουμε την ταλαιπωρία, αφού έφτασα 8, αρχικά μπέρδεψα το golden hall με το avenue , μετά έβαλα στο GPS κηφισίας 37 αλλά δε το έπαιρνε κανένα πρόγραμμα, και αφού έκανα μία πάνω κάτω τη Κηφισίας είδα ότι είναι δίπλα στο Avenue από την πίσω πλευρά οπότε έκανα άλλο ένα πάνω κάτω για να μπω στην είσοδο , τότε όλα καλά
η επιλογή του cafe ήταν άψογη αφού δε μ'ενοχλούσε καπνός επειδή όμως είχα πιει νωρίτερα έναν la margarita capuccino είπα να πάρω χυμό
η παρέα καλή, ευχαριστούμε τον Δημήτρη για το κέρασμα και τους κόκκους καφέ -
Αγαπητοι μου φιλοι,
Νομιζω πως μετα την πρωτη επιτυχη συναντηση των καπουτσινακιδων και εσπρεσσακιδων και μετα απο ευλογο χρονικο διαστημα, ειναι καιρος νομιζω να ριξω στο τραπεζι την προταση για μια Πανελληνια συναντηση η οποια θα μπορουσε να λαβει χωρα μια Κυριακη , πχ 6 Μαρτιου ουτως ωστε να μπορεσουν και οσοι δουλευουν το Σαββατο να παρευρεθουν.
Το σημειο συναντησης μπορει και βολευει πιστευω να ειναι ο Βολος και ακομα καλυτερα θα ελεγα το χωριο Πορταρια οπου εχει υπεροχη θεα.... (δεκτες βεβαια προτασεις).
Καλυτερη ωρα πιστευω ειναι το μεσημερι ουτως ωστε να εχουμε το χρονο να γυρισουμε σπιτι ...... -
+1
-
...., αλλά:
Μήπως επειδή 5,6,7/3 ειναι το τριήμερο της Αποκριάς (ακολουθεί Κ.Δευτέρα), να το κανονίσουμε εντός Μαρτίου, αλλα λίγο αργότερα???
Ο Βόλος ειναι αποδεκτός, ακριβές σημείο (μέσα στο Βόλο, Πορταριά κλπ...) το συζητάμε.
Ας πέσουν και άλλες προτάσεις, καθώς και συμμετοχές, μήπως και η πρόταση συνάντησης για espresso εξελιχθεί σε Πανελλήνια συνάντηση του Forum, ξεκινώντας με τον καφέ των espressάκηδων ( xωρίς να τίθεται παρεξήγηση για όσους παραγγείλουν τσάι, σοκολάτα ή φραπεδούμπα ) και καταλήγοντας στις .... .... σούβλεςΒέβαια, διαπιστώνεται μια καθυστέρηση στις αντιδράσεις των μελών και στις δηλώσεις συμμετοχής ....
αλλά 'η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία'. -
Εγω θετικοτατος ειμαι, αλλα δεν ξερω αν θα ειμαι σε θεση να ανταπεξελθω γι΄αυτο δεν εγραψα ακομα!
Παντως η διευρυμενη συναντηση με βρισκει συμφωνο (το λεγαμε κ στο θεμα των ιστορικων με καποια παιδια, ειναι και οι 'μπραβιστι' κοντα οποτε ) για να γινει μεγαλυτερο 'τζερτζελο'!!
-
Λοιπον επειδη 6 του μηνα θα λειπει κοσμος για το 3ημερο της Κ.Δευτερας καποια αλλη ημερομηνια και μαλλον θα δηλωσω . Καιρο εχει να ξεμπουκωσει και το αμαξι .
-
Aν βολέψουν οι ημερομηνίες, εννοείται μέσα.
(Ο δολοφόνος επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος 2 χρόνια μετα, ιστορίες Γ. Πολίτη κτλ )
Sent from my Tab using a pigeon.
Πανελλήνια Συνάντηση 4TF για espresso και κοψίδια