-
Παιδιά καλημέρα
εδώ και 2,5 χρόνια έχω ένα i10...
εδώ και λίγο καιρό παρατηρώ ότι όταν ξεκινάω το αυτοκίνητο και πάω να στρίψω κάνει έναν θόρυβο παράξενο...σαν γρύλισμα....το ίδιο συμβαίνει και όταν παρκάρω και έχω χαμηλές στροφές...το αυτοκίνητο πάλι γρυλίζει...? σαν να μη βρίσκει κάποιος ιμάντας....κάτι τέτοιο.....
τι λέτε να είναι?
κατα τα άλλα στην πορεία του στο δρόμο πάει μια χαρά.....ο θόρυβος παράγεται μόνο σε χαμηλές στροφές όταν γίνονται ελιγμοί για παρκάρισμα...
το αυτοκίνητο είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση...αυτό είναι το θετικό ...αλλά λέω μήπως δεν είναι κάτι σημαντικό....το θόρυβο αυτόν τον έκανε και μερικές φορές με βρόχή...όταν έπεφτα μέσα σε λακούβες με αρκετό νερό...
κάθε άποψη δεκτή...
-
Παιδιά καλημέρα
εδώ και λίγο καιρό παρατηρώ ότι όταν ξεκινάω το αυτοκίνητο και πάω να στρίψω κάνει έναν θόρυβο παράξενο...σαν γρύλισμα....το ίδιο συμβαίνει και όταν παρκάρω και έχω χαμηλές στροφές...το αυτοκίνητο πάλι γρυλίζει...? σαν να μη βρίσκει κάποιος ιμάντας....κάτι τέτοιο.....
τι λέτε να είναι?
κατα τα άλλα στην πορεία του στο δρόμο πάει μια χαρά.....ο θόρυβος παράγεται μόνο σε χαμηλές στροφές όταν γίνονται ελιγμοί για παρκάρισμα...
το αυτοκίνητο είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση...αυτό είναι το θετικό ...αλλά λέω μήπως δεν είναι κάτι σημαντικό....το θόρυβο αυτόν τον έκανε και μερικές φορές με βρόχή...όταν έπεφτα μέσα σε λακούβες με αρκετό νερό...
κάθε άποψη δεκτή...
-
Παιδιά καλημέρα
τι λέτε να είναι?
κάθε άποψη δεκτή...
-
Ιμαντας υδραυλικου τιμονιου????
-
Αφου εισαι στην εγγυηση περνα μια βολτα απο το συνεργειο να δουν τι εχει οτι και να πουμε εικασιες θα ειναι.
-
Μπορεί να ακούγεται και σε μεγαλύτερες ταχύτητες αλλά να 'σκεπάζεται' από το θόρυβο της κίνησης
-
το ι 10 εχει ηλεκτρικο τιμονι αλλα δεν ξερω αν εχει βγει καλο σαν το ΑΤΟΣ.
-
βαλε λιγο WD40 η' παρομοιο σε οτι ιμαντα βλεπεις με τον κινητηρα σε λειτουργια.......μεγαλη προσοχη στα χερια σου!!!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
βαλε λιγο WD40 η' παρομοιο σε οτι ιμαντα βλεπεις με τον κινητηρα σε λειτουργια.......μεγαλη προσοχη στα χερια σου!!!Του λες του ανθρωπου να βαλει υγρο-λαδι πανω σε ιμαντοκινησεις?
θόρυβος από κινητήρα huyndai i10