-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Συνεχιζοντε οι ανακοινωσεις ..........Τι μου θυμιζει αυτο. Περυσι ειχαν ανακοινωθει τρεις αγωνες και υπολοιποι ηταν να ανακοινωθουν στη συνεχεια, ε ακομα περιμενουμε το συνεχιζονται αλλα οκ, αφου θες να εισαι αισιοδοξος κανενα προβλημα. Για μενα το καλυτερο που παιζει να δεις ειναι μερικες ημερομηνιες στο χαρτι, μεχρι εκει.
-
Ο χρήστης spirosR έγραψε:
Εξακολουθω να μην σε βρε Σπυρακο ....
Πες μας ομως εσυ ,πως ειχες φανταστει και πως θα εξυπηρετουσε (ακριβως ομως οχι φλου) το προγραμμα ενος πληρωματος Ν2 και θα επρεπε στο τελος της χρονιας να στεφτει κυπελουχος στην κλαση του .......
Πιστεύω οτι το έκανα όσο καλύτερα μπόρεσα για ένα κείμενο περιεκτικό αλλά σιγουρα με συζήτηση μπορούμε να το αναλύσουμε περισσότερο .
Με ενδιαφέρει πολύ η γνώμη σας ...
Δεν θα αλλαξει τιποτα αγαπητε μου Σπυρο γιατι το εχει αποκλεισμο απο το μπατζετ σας , και σ'αυτην την περιπτωση εχει απαντησει ηδη ο Νass και συμφωνω κι εγω μαζι του .
Οταν για να κανετε μονον 3 αγωνες ...... τι να πουμε ...δεν νομιζω οτι κανενα προγραμμα μπορει να αλλαξει την κατασταση . -
Μην το προσωποποιούμε ... 'οποιος δεν 'εχει μπάτζετ εννοείτε δεν τρέχει , αλλά με την πρόταση που έκανα , ανα πάσα στιγμή θα μπορούν να μπούν αγωνιζόμενοι( με μπάτζετ) ακόμα και στα μέσα του πρωταθλήματος και θα γίνετε μεχρι τελευταίου αγώνα ... πανικός !!!
-
Βασικό ζητούμενο, είναι να ενεργοποιηθούν αγωνιστικά αυτοκίνμητα και οδηγοί.Δεν είναι απαραίτητα σίγουρο, οτι απο τον πρώτο αγώνα θα φανούν οι αλλαγές και ο 'νέος αέρας'...Αλλα σίγουρα είναι μια καλή βάση και για το μελλον.Πρέπει να σταματήσουμε να κοιτάμε το σήμερα μόνο.Η ΟΜΑΕ και η νέα φιλοσοφία, δείχνουν εναν αλλο αέρα...με φρεσκάδα και σε ιδέες και σε απόψεις και σε ενστικτο...
Πιστεύω οτι το πρόγραμμα δείχνει αλλαγή ρότας.Εδώ ομως είναι το θέμα. Τώρα δεν πρέπει να κάτσει και να εφησυχαστεί.Τώρα πρέπει να δουλέψει, τώρα που είναι αρχή και κατα την διάρκεια που θα εχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα, να αρχίσει τον απολογισμό, ωστε να γίνουν, αν χρειάζεται οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις.Για παράδειγμα, εγώ θα ήθελα απο την ΟΜΑΕ, να μας αναγγείλει οτι απο φέτος, μετά απο κάθε αγώνα, στο site της ή μέσω του rally,gr(αλλα εγώ προτιμώ στον δικό της site), θα εχει 5αλεπτο-10λέπτο απόσπασμα απο τα του αγώνα.Τους 3πρώτους κάθε κλάσης-γενικής και οποιον εχει κάνει πυροτέχνημα κλπ.Αυτό να γίνει κανόνας και σιγά σιγά η ΟΜΑΕ θα δώσει αλλη διάσταση στον χώρο των αγώνων.Επαγγελματίες υπάρχουν γιαυτήν την δουλειά και κάποιος απο αυτούς εχει ποιότητα εφάμιλη με του WRC. Το βασικό λάθος της ΕΛΠΑ ήταν οτι τους αγώνες τους είχε χεσμένους.Μόνο το Ακρόπολης και λιγότερο το Ελπα ήταν το ενδιαφέρον της. Οι υπόλοιποι αγώνες απλά γέμιζαν το ταμείο. Που βέβαια, επειδή δεν το φρόντιζε και δεν εβλεπε μακρυά, ήρθε η κατάντια της και μαζί πήρε και το Ελληνικό MOTORSPORT. Η καταντια δεν ήρθε τώρα λογω κρίσης, αλλα απο το 2006 και μετά...
Ολα αρχίζουν και τελειώνουν στην ΟΜΑΕ.Δυστυχώς η περίοδος που αποφάσισε να αναλάβει είναι η δυσκολότερη. Δεν είναι εποχές που προκύρησε η ΕΛΠΑ ενα Πρόγραμμα και περίμενε να γίνουν αγώνες.Τώρα, τουλάχιστον στην αρχή, χρειάζεται 'ορμα' και 'μπούκα'.
Τουλάχιστον η ΟΜΑΕ είναι ικανή και εχει πρόσωπο πλέον, ωστε να βρεί μερικούς χορηγούς να βοηθήσουν τα σχέδιά της. Εστω και λίγα, αλλα για αρχή καλά είναι. Οι παλιές εποχές της ΕΛΠΑ, που μόλις την ακουγαν οι εταιρείες εκλειναν την πόρτα, τελείωσαν.Ελπίζω η ΟΜΑΕ να μην κάνει τα ίδια λάθη και να ακούσει τους κατεξωχήν 'σπονσορές της', τους οδηγούς.
Είναι προτιμότερο να μην πάει κάποιος ΟΜΑΕ-ΕΠΑ ενα ταξιδάκι σε WRC για ενημέρωση - σεμινάρια και τα λεφτά αυτά να δωθούν για ενα βιντεάκι μετά απο κάθε αγώνα...Είναι και αυτό μέρος της αναβάθμισης. -
Πολυ σωστα!!!
πχ. http://www.ffsa.org
kai http://www.ffsa.tv -
...
-
και οχι μονο, εχουν και οι ιταλοι κατι αναλογο στο acisportitalia.it
Ο χρήστης van έγραψε:
Οι παλιές εποχές της ΕΛΠΑ, που μόλις την ακουγαν οι εταιρείες εκλειναν την πόρτα, τελείωσανΑυτο μενει να αποδειχθει, η δικια μου αισθηση δεν ειναι ακριβως αυτη. Απο εκει και περα ειναι προφανες οτι απο τη στιγμη που τα εσοδα της ομοσπονδιας δε θα φευγουν στο Ακροπολις, το ΕΛΠΑ, το Ιστορικο, το προϊστορικο και τις λοιπες διοργανωσεις της ΕΛΠΑ (που παρεπτιτοντως συμφωνα με το Πρωτο Θεμα της προηγουμενης Κυριακης χρωσταει στο κρατος μολις 5 εκ ευρω), θα προκυψει για πρωτη φορα ταμειο. Τωρα ποσο θα ειναι και πως θα αξιοποιηθει, ειναι κατι που θα εχει ενδιαφερον.
-
Έχουμε καινούριο πρόγραμμα
-
Ο χρήστης chala13 έγραψε:
Ιστορικό Ακρόπολις 2011Εχει και νυχτερινές !!!!
Επειδή, ως γνωστό, οταν η ηλικία ξεπερνάει τα ...ήντα, μειώνεται, λέει, η μυωπία και αυξάνεται η γεροντική άνοια(αρα τα βλέπετε ολα καθαρά και ΤΕΖΑ...), το κατάλαβαν οι οργανωτές και σας εδωσαν και 'βραδάκι' για παιχνίδι...
Βέβαια μάλλον απο οτι ακουσα θα απαγορευτεί η συμμετοχή στους Βάζελους... -
Ο χρήστης van έγραψε:
Επειδή, ως γνωστό, οταν η ηλικία ξεπερνάει τα ...ήντα, μειώνεται, λέει, η μυωπία και αυξάνεται η γεροντική άνοια(αρα τα βλέπετε ολα καθαρά και ΤΕΖΑ...), το κατάλαβαν οι οργανωτές και σας εδωσαν και 'βραδάκι' για παιχνίδι...
Βέβαια μάλλον απο οτι ακουσα θα απαγορευτεί η συμμετοχή στους Βάζελους...Καλά , καλά .... τα λές στη νύφη για να τ'ακούει η πεθερά (πούχε και γεννέθλια.... ) .
Εγώ πάντως σούχω και τα προγνωστικά των νικητών απο τις νυχτερινές :
http://www.youtube.com/watch?v=BFK3qHap ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=qBqxMKGm ... re=related
Οσο για το τελευταίο , άσε μην απαντήσω με το χθεσινό ανέκδοτο ( )γιατί θάμαστε
-
Αντιγράφω από το πρόγραμμα αγώνων 2011 :
47ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΛΛΥ
Για την τελική κατάταξη κάθε αγωνιζόμενος θα υπολογίζει όλους τους αγώνες που συμμετείχε.Έχω την εντύπωση ότι αυτή η διάταξη ευνοεί τους έχοντες, τους μέτριους και τους τριτοτέταρτους, που έχουν την δυνατότητα να λάβουν μέρος σε όλους τους αγώνες του Πρωταθλήματος.
Νεαρά παιδιά με ταλέντο Πρωταθλητή, αλλά με στεγαστικό δάνειο ληξιπρόθεσμο, μάλλον πρέπει να κοιτούν προς το Κύπελλο και αυτό με προϋποθέσεις ...
Υ.γ. Προτιμώ το forum ζωντανό με τον καθένα μας να λέει ότι του κατέβει, παρά την απουσία που προκαλείται από την αδιαφορία και την απαξίωση του χώρου μας …
-
Μας βραχυκυκλωσες περισσοτερο απ'οτι ειμαστε , αγαπητε μου Μιχαηλ .....
Παντα ισχυε αυτο , εκτος των εποχων που οι γελαδιτσες μας ηταν παχουλες και υπηρχαν αρκετοι που το προγραμμα τους περιελαμβανε ολους τους αγωνες , αλλα ΚΑΙ που δεν διεθεταν ολοι τα αναλογα συνολακια (αυτοκινητο,ομαδα,ταλεντο)οποτε δεν ειδαμε και σπουδαιες εκπληξεις !
....δανεια προσγειωμενα ? , δεν νομιζω οτι εχουν προγραμματισει κατι τετοιο ! το 2011
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2011