-
Παιδιά καλησπέρα.
Χτές όπως καθόμουν στο αυτοκίνητο και ήταν αναμένο είχα το πόδι μου πάνω στον συμπλέκτη και ενιώσα μικροτριγμούς να χαϊδευόυν το πόδι μου.Τί παίζει???Τα φτύνει το δισκοπλατό???
-
Παιδιά καλησπέρα.
Χτές όπως καθόμουν στο αυτοκίνητο και ήταν αναμένο είχα το πόδι μου πάνω στον συμπλέκτη και ενιώσα μικροτριγμούς να χαϊδευόυν το πόδι μου.Τί παίζει???Τα φτύνει το δισκοπλατό???
-
Παιδιά καλησπέρα.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα.Χτές όπως καθόμουν στο αυτοκίνητο και ήταν αναμένο είχα το πόδι μου πάνω στον συμπλέκτη και ενιώσα μικροτριγμούς να χαϊδευόυν το πόδι μου.Τί παίζει???Τα φτύνει το δισκοπλατό???
Δεν φοραγες παπουτσι;
Ειναι λαθος να ξεκουραζεις το ποδι πανω στο πενταλ
-
Το πεντάλ είναι συνήθως από νερά , σκόνες και τα σχετικά εμένα που μου έκανε το ίδιο το λάδωσα και του πέρασε .
-
Φορείς κανονικά παπούτσι συγκεκριμένα ήμουν σε φανάρι και περιμενα να πρασινισει.Άρα δεν έχει φαγωθεί ο συμπλεκτης;Να ανησυχώ;Σήμερα που το έβαλα μπρος και ήταν κρύο δε το ξαναπαρατηρησα.
Τριγμός στον συμπλέκτη