-
WRC PORTUGAL 2011 TESTING
Youtube Video -
-
SD results
- OGIER. Citroen DS3 WRC. 3:08.5
- LOEB. Citroen DS3 WRC. 3:08.6
- P. SOLBERG. Citroen DS3 WRC. 3:09.2
- LATVALA. Ford Fiesta RS WRC. 3:09.4
- OSTBERG. Ford Fiesta RS WRC. 3:09.6
- HIRVONEN. Ford Fiesta RS WRC. 3:10.8
- H. SOLBERG. Ford Fiesta RS WRC. 3:13.4
- WILSON. Ford Fiesta RS WRC. 3:14.8
- RAIKKONEN. Citroen DS3 WRC. 3:15.1
- VILLAGRA. Ford Fiesta RS WRC. 3:15.6
- BLOCK. Ford Fiesta RS WRC. 3:16.7
- AL QASSIMI. Ford Fiesta RS WRC. 3:17.3
- SOUSA. Ford Fiesta RS WRC. 3:20.5
- KUIPERS. Ford Fiesta RS WRC. 3:20.8
- VAN MERKSTEIJN. Citroen DS3 WRC. 3:21.2
-
ρε καγκουρα block αστο αγορι μου δεν το εχεις..κριμα τα αμαξακια που τα σπας δεν τα λυπασαι αγορι μου?
τραβα σε καμια αλανα να κανεις κανα σουπερ ουαου drift σε ultra slow motion!ουτε shakedown ουτε σ.ε.χ ouτε αγχος ουτε τιποτα!απο οτι καταλαβες το wrc θελει @@ και μαλον εσυ δεν εχεις ουτε το μισο για αυτο το σπορ!
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
ρε καγκουρα block αστο αγορι μου δεν το εχεις..κριμα τα αμαξακια που τα σπας δεν τα λυπασαι αγορι μου?τραβα σε καμια αλανα να κανεις κανα σουπερ ουαου drift σε ultra slow motion!ουτε shakedown ουτε σ.ε.χ ouτε αγχος ουτε τιποτα!απο οτι καταλαβες το wrc θελει @@ και μαλον εσυ δεν εχεις ουτε το μισο για αυτο το σπορ!
+100000000000000000000000000000000000000000000000000
-
ρε καγκουρα block αστο αγορι μου δεν το εχεις..κριμα τα αμαξακια που τα σπας δεν τα λυπασαι αγορι μου?τραβα σε καμια αλανα να κανεις κανα σουπερ ουαου drift σε ultra slow motion!ουτε shakedown ουτε σ.ε.χ ouτε αγχος ουτε τιποτα!απο οτι καταλαβες το wrc θελει @@ και μαλον εσυ δεν εχεις ουτε το μισο για αυτο το σπορ!
Μια χαρά είναι. Άμα ο μοντέρ που του φτιάχνει τα βιντεάκια του κολήσει και αυτή την τούμπα (που είναι πολύ καλή) στις υπόλοιπες μαγκιές θα φτιάξει ένα καινούργιο βίντεο πραγματικά Αμερικάνικο...
-
Ο Ραικονεν βρηκε 'αντιπαλο'.
-
ο ostberg τι επαθε και ειναι τελευταιος?
-
εχασε τροχο μετα απο ακουμπημα σε τσιμεντενιο ζερσευ.
-
There was drama on the stage when Mads Ostberg slid into a concrete retaining wall. The impact resulted in his Fiesta’s front-right becoming detached and Ostberg limped to the end of the stage on three wheels.
Το βαρεσε... Πφφφ...
-
Εχασε ενα λεπτο ο Solberg στη τριτη ειδικη απο λαστιχο ενω ειχε κερδισει τη δευτερη. Κριμα.
-
Δείτε παρακαλώ στο 11.04 με 11.14 (χωρίς να σημαίνει ό,τι δεν αξίζει να δείτε το υπόλοιπο).
-
To MINI σαρωνει...
-
Πραγματικά σαρώνει το μίνι.Αν είναι ανάλογη και η εμφάνιση του wrc τότε βλέπω το wrc να ανεβαίνει επίπεδο.Αμα ξέρεις το άθλημα (prodrive)!!
'It's the most difficult gravel rally of the season, '(βλ. autosport.com) said Latvala,για το ράλι πορτογαλίας.Μάλλον προσπαθεί να δικαιολογηθεί για ένα ράλι που δεν τα πάει καλά,γιατί αν δεν κάνω λάθος το σκληρότερο ράλι είναι το δικό μας.χιχιχιχιχι
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Δείτε παρακαλώ στο 11.04 με 11.14 (χωρίς να σημαίνει ό,τι δεν αξίζει να δείτε το υπόλοιπο).ΑΠΟΡΙΑ??Ο οδηγός στην αρχή του αγώνα ξεκινά παίρνοντας σήμα από τον κριτή.Οσες φορές έχω βρεθεί σε εκκίνηση οι οδηγοί ξεκινούν με ηλεκτονικό χρονόμετρο εδω τι γίνεται??????
-
+1000
-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
Δείτε παρακαλώ στο 11.04 με 11.14 (χωρίς να σημαίνει ό,τι δεν αξίζει να δείτε το υπόλοιπο).
.................................ΑΠΟΡΙΑ??Ο οδηγός στην αρχή του αγώνα ξεκινά παίρνοντας σήμα από τον κριτή.Οσες φορές έχω βρεθεί σε εκκίνηση οι οδηγοί ξεκινούν με ηλεκτονικό χρονόμετρο εδω τι γίνεται??????
Μιας και ειναι η υπερειδικη και ειναι ας το πουμε κατι σαν φιεστα,ισως για να κρατησουν την παραδοση χρησιμοποιουν τον παλιο καλο τροπο.
-
Στην 9η ειδικη, λαστιχο ο Χιρβονεν!
Το αλλαξε στην μεση της διαδρομης και προλαβε να ξεκινησει πριν περασει ο Λεμπ,
ο οποιος μετα εχασε περιπου μισο λεπτο στην σκονη του Φινλανδου!
Μεγαλη ανατροπη στα δεδομενα αυτη, αφου ο Λεμπ τωρα πρεπει να καλυψει περιπου
μισο λεπτο για να βρεθει κοντα στον Λατβαλα ως το τελος της ημερας.
Πολυ δυνατος ο Λατβαλα στην διαδρομη αυτη, δεν εχασε πολυ χρονο.Στην 10η παντως τα Citroen πανε πολυ γρηγορα...
-
Απο wrc.com: At the end of stage stop control Loeb nudged the bumper of Hirvonen’s car with his before telling WRC TV that Hirvonen had “destroyed” his race.
“He has a puncture and started eight seconds in front of me and didn’t let me pass to protect Latvala,” said Loeb, who is now 32.5s adrift of Latvala. “He destroyed my race. He had the puncture not me. We can play for third only. It’s finished.”
Ο Λοεμπ νευριασμενος αφου ηταν αναγκασμενος να ακολουθει τον Μικο που αλλαξε λαστιχο στην ειδικη χτυπησε με το αυτοκινητο του το Ford στο τελος της ειδικης . Αυτο πρεπει να το δουμε! Βεβαια ηταν υπερβολικος που ειπε οτι τωρα ειναι εκτος αγωνα, 32δευτ καλυπτονται σε μιαμιση μερα και με καλη θεση εκκινησης.
Παντως μετα απαυτο πιθανον να χαλασουν και οι σχετικα καλες σχεσεις που ειχαν οι δυο οδηγοι. -
Μπα, δεν νομιζω. Μολις τελειωσει ο αγωνας και χαλαρωσουν δεν νομιζω οτι θα υπαρξει περαιτερω θεμα.
Παντως ο Λεμπ, αν συνεχισει να πιεζει στο 2ο λουπ θα ερθει κοντα στον Λατβαλα. Το θεμα ειναι τι θα επιλεξει ο Οζιε να κανει. Αν αφησει τον Λατβαλα μπροστα του στο τελος, θα εχει πιθανοτατα τον Λεμπ παρα πολυ κοντα αυριο. Αν συνεχισει να πιεζει, πρεπει να φτιαξει μια ικανη διαφορα για να ειναι χαλαρος αυριο. Να δουμε.
WRC 2011 (All Rounds)