-
Ο χρήστης thanosziozias έγραψε:
Συμφωνώ με τον 'Go_For_Pole'!!!!
Ο LOEB είναι η κορυφή μακράν...
Ειναί αστείο να πιστεύουμε πως δεν μπορεί να οδηγήσει τα νέα WRC...αλλά πολύ αστείο όμως...
δηλαδή στις δοκιμές τι έκαναν.
Και τέλος πάντων τι σχέση έχει το χιόνι με το χώμα όταν ΧΙΟΝΙΖΕΙ (ως προς την καθαριότητα του δρόμου.Και στο 2ο loop πάλι τον δρόμο καθάριζε...)
Αύριο που θα ξεκινάει 9ος θα γελάσουμε...(δεν πιστεύω ότι θα κερδίσει βέβαια, ούτε το εύχομαι...αλλά μην τρελαθούμε...)ΤΟΣΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ GO FOR POLE ΣΦΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ.
ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ,ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ 'ΜΑΛΛΟΝ' ΚΑΙ 'ΘΑ ΔΟΥΜΕ'. ΕΣΑΣ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ.
ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ Ε.Δ. ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ 9 ΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟΣ !!! ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΗΜΑΡΤΟΝ !!!!
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Μετά την 1η ειδική της 2ης ημέρας, φαίνεται να αποκαθίσταται η 'τάξη'...
Ο Loeb κέρδισε την ειδική (σχεδόν Χ με τον Πέτρο), τα Ford πολύ κοντά (φαίνονται αξιόμαχα) και τα S2000 στην απόσταση που αναμενόταν από τα WRC...
Ωραίος αγώνας!!!!
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Μετά την 1η ειδική της 2ης ημέρας, φαίνεται να αποκαθίσταται η 'τάξη'...Ο Loeb κέρδισε την ειδική (σχεδόν Χ με τον Πέτρο), τα Ford πολύ κοντά (φαίνονται αξιόμαχα) και τα S2000 στην απόσταση που αναμενόταν από τα WRC...
Ωραίος αγώνας!!!!
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΡΕ ΤΗΝ 8Η Ε.Δ. ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ 9ΟΣ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ 9Η Ο OSTBERG ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΡΩΤΟΣ(ΟΠΩΣ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΕΧΘΕΣ !!!) ,ΤΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ !!!
ΑΥΤΑ, ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΠΕΡΥΣΙ,ΕΝ ΤΕΛΕΙ. -
o πετρος πηρε την ενατη ειδικη αλλα ο αδερφος του τουμπαρε και εκανε αρκετη ζημια στο αμαξι αλλα αυτος και η συνοδηγος του ειναι οκ..
θα γινει μεγαλη σφαγη με osberg και hirvonen...ποιος θα το πιστευε οτι πληρωμα της stobart παιζει για την νικη!αν και δεν νομιζω να αντεξει..λετε να εχουμε team orders???μακαρι να δουμε πολλες εκπληξεις φετος!ο loeb ειναι εκτος 2,5 λεπτα πισω απο τον ostberg και 1.17 απο τον επομενο ogier οποτε δεν νομιζω να φαει τον ogier...
οντως Λωρη ο κοντος δεν νομιζω οτι μπορει κατι παραπανω..τωρα διαβασα οτι ο κοντος εκανε ενα λαθος και εκανε μικρη ζημια στο μπροστινο μερος...ο ostberg παρολο που καθαριζει σημερα κανει εξαιρετικους χρονους και παλι!
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
.ο ostberg παρολο που καθαριζει σημερα κανει εξαιρετικους χρονους και παλι!Οταν εχεις στην ουσια μαθει να οδηγεις απο 10 χρονων σε τετοιες επιφανειες, έχεις αποκτησει εμπειριες παγκοσμιας κλασης και εχοντας αποδειξει το ταλεντο σου με υποδεεστερα αυτοκινητα (βλεπε Impreza) ειναι σχεδον αναμμενομενο οτι μολις σου δωθει First Class οχημα οτι θα πρωταγωνηστησεις.
Πιστευω οτι έχει πολλά να δείξει ο μικρός αυτή τη χρονιά!
-
σωστος!ειναι αμπαλοι οι οδηγοι εκει!δειτε το βιντεο!
τεζες!!!επικινδυνα πολυ ομως με πολιτικο αμαξι..
o ostberg δεν θα αντεξει την πιεση του miko..η διαφορα πηγε στο 0.4!οποτε λογικα στην επομενη τον εχει..
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
σωστος!ειναι αμπαλοι οι οδηγοι εκει!δειτε το βιντεο!τεζες!!!επικινδυνα πολυ ομως με πολιτικο αμαξι..
o ostberg δεν θα αντεξει την πιεση του miko..η διαφορα πηγε στο 0.4!οποτε λογικα στην επομενη τον εχει..
Είναι σίγουρος ό,τι είναι από την Σουηδία αυτός, γιατί παρόμοια βίντεο με τον ίδιο 'ήρωα' (καταπληκτικός) υπήρχαν και για το MONTE CARLO και αν θυμάμαι καλά και για άλλα ραλλυ. Άμα ψάξεις θα τα βρεις.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Συμφωνώ με τον 'Go_For_Pole'!!!!
Ο LOEB είναι η κορυφή μακράν...
Ειναί αστείο να πιστεύουμε πως δεν μπορεί να οδηγήσει τα νέα WRC...αλλά πολύ αστείο όμως...
δηλαδή στις δοκιμές τι έκαναν.
Και τέλος πάντων τι σχέση έχει το χιόνι με το χώμα όταν ΧΙΟΝΙΖΕΙ (ως προς την καθαριότητα του δρόμου.Και στο 2ο loop πάλι τον δρόμο καθάριζε...)
Αύριο που θα ξεκινάει 9ος θα γελάσουμε...(δεν πιστεύω ότι θα κερδίσει βέβαια, ούτε το εύχομαι...αλλά μην τρελαθούμε...)ΤΟΣΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ GO FOR POLE ΣΦΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ.
ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ,ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ 'ΜΑΛΛΟΝ' ΚΑΙ 'ΘΑ ΔΟΥΜΕ'. ΕΣΑΣ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ.
ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ Ε.Δ. ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ 9 ΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟΣ !!! ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΗΜΑΡΤΟΝ !!!!
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Λώρη με την άδεια σου θα προσέθετα ό,τι δεν βρίσκω πουθενά να υπάρχει κείμενο που κάποιος φίλος να λέει ό,τι ο LOEB δεν μπορεί να οδηγήσει τα καινούργια WRC. Η δική σου τοποθέτηση παραπάνω μιλάει ίσως για πιθανή αλλαγή οδηγικού στυλ, όχι για ανικανότητα!
Θα τα πούμε και αργότερα. -
Γιατι βρισκεις κατι στο post του Θανου ή στο δικο κατι το φανατικο υπερ του Loeb; Το να πει κανεις οτι ο χ ειναι ο καλυτερος οδηγος, κατι που αλλωστε κανει μπαμ με γυμνο ματι στον αγωνιστικο στιβο ειναι φανατισμος; Οκ λοιπον δε θα πω τιποτα παραπανω απο το οτι αυτος ειναι ενας πολυ ενδιαφερος ορισμος του φανατισμου.
-
απλα ο Λωρης διεκρινε οτι ειπατε οτι και καλα ο λεμπ ειναι οδηγαρα και οτι αυριο που δεν θα ανοιγει το δρομο θα κανει παπαδες γιατι ειναι ο λεμπ!και σας λεει περιμενετε να δειτε πρωτα τι θα κανει και μετα μιληστε..και φυσικα ο λεμπ δεν κανει τιποτα σημερα
-
Αν αυτο διεκρινε λοιπον...
-
Δε το βαζει κατω ο Solberg! 11 δευτ. πηρε απο το Hirvonen μειωνοντας τη διαφορα στα 31 δευτ. και εχουμε ακομα σε επαναληψη τις τεσσερις ειδικες και την αυριανη μερα. Για να δουμε!!!
-
Δεν έχω καμία διάθεση για αντιπαράθεση με κανέναν...και συγγνώμη εάν ήμουν επιθετικός ή προσβλητικός.
Όμως θα περίμενα μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη από το 'δεν μπορεί να προσαρμοστεί...', ' δεν ξέρει να τα τοποθετεί από πριν και δεν κάνει και τίποτα με το τιμόνι...'...ποιος ο LOEB...
Έχουμε πληροφόρηση για το αν χιονίζει;
-
Ο χρήστης thanosziozias έγραψε:
Δεν έχω καμία διάθεση για αντιπαράθεση με κανέναν...και συγγνώμη εάν ήμουν επιθετικός ή προσβλητικός.Όμως θα περίμενα μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη από το 'δεν μπορεί να προσαρμοστεί...', ' δεν ξέρει να τα τοποθετεί από πριν και δεν κάνει και τίποτα με το τιμόνι...'...ποιος ο LOEB...
Έχουμε πληροφόρηση για το αν χιονίζει;
ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ,ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΟΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΡΩΤΑ WRC.
ΑΝ, ΤΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ 2,5 ΛΕΠΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΝΑΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ,ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΣΕ,ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ.
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ,ΜΑΛΛΟΝ Η ΠΛΑΣΤΙΓΓΑ ΓΕΡΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Μόλις βγήκαν από την 5η ειδική και ο Loeb είπε ότι στην δεύτερη χτύπησε ένα snowbank και έιχε κάποια ζητήματα στις υπόλοιπες του loop.Την 5η την πήρε άνετα και έριξε στον Ostberg 24.6...για να δούμε...
-
Χθες την Παρασκευη στις επαναλαμβανομενες ειδικες συνεχιζαν να βελτιωνουν τους χρονους τους 30-40 δευτερα απο το 1ο περασμα, δειγμα του ποσο χιονι ειχε. Σημερα μεχρι στιγμης οι περισσοτεροι κανουν αργοτερο χρονο απο το 1ο περασμα, βγηκε χωμα στις γραμμες και στην επομενη ειδικη (SS14) μαλλον ολοι πανε για αλλαγη 2 ελαστικων.
-
Δειτε στο 1:27 το τουμπαρισμα που ειχε ο Henning με πολλα χιλιομετρα, το πρωι στην 8η ειδικη!
http://www.youtube.com/watch?v=WzMoYDz5 ... ture=feedu -
Οι πρωτοι 5 σε 28 δευτερα μια ειδικη πριν το τελος (εξω η σουπερ ειδικη)!!! Και κανενας δεν θα θελει να ανοιγει τον δρομο αυριο!!! Ο Μαλκολμ θα εχει δυσκολο εργο να βολεψει τους Μικκο-Γιαρι με τον Πεττερ στα ποδια τους και τον Ογιερ να καιροφυλακτει, ενω τον Οστμπεργκ μαλλον θα τον γαμ... ε θυσιασουν για το καλο της εργοστασιακης ομαδας.
-
Μαλλον θα κοψει ο Hirvonen και θα ξεκιναει αυριο παλι ο Ostberg πρωτος. Για να δουμε!!
-
πολυ καλος ο αγωνας της σουηδιας!την τουμπα του h.solberg θα θελα πολυ να την δω απο incar..
επισης δεν μου αρεσουν οι καμερες που εχουν βαλει στο εσωτερικο των αυτοκινητων..λιγο πανω απο τον συνοδηγο και διαγωνια δεν φενεται καλα μωρε..βαλε ενα ευρυγωνιο και βαλτην κεντρο ολο το ταβανι βλεπουμε και το κρανος του συνοδηγου..
ο ηχος μεσα και εξω ομως ειναι απολαυση..πορωμενος απο τα αλυσοπριονα s2000 τα wrc εχουν και αυτα τωρα πιο ξυστο ηχο
μακαρι το πρωταθλημα να παρει φωτια και να εχουμε ανταγωνισμο να γραφουμε 10+σελιδες για καθε αγωνα οπως τον παλιο καλο καιρο!
WRC 2011 (All Rounds)