-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
ενοειται και δεν μπορουμε να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα απο 4 ειδικες..θα ξερουμε σιγουρα οταν τα δουμε και στις 3 επιφανεις..εχουμε ακομα χωμα και ασφαλτο εγω απλα χαιρομαι που δεν ειδα παλι το ιδιο εργο!MHN ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο MIKKO ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΣΟ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Η FORD,ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.
ΟΙ ΔΥΟ SEB,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ,ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ,ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ.
ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ 'ΞΕΚΟΛΗΜΕΝΟΣ' ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ.
ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΤΟΣ.
ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ !ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
To χιόνι είναι πάρα πολύ στις ειδικές και οι Γάλλοι ανοίγουν δρόμο. Ο Loeb δήλωσε στο τέλος της 4ης ss, ότι πρέπει να επιτεθεί στις επαναληπτικές.ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ,ΠΟΣΟ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ !!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Για να καταλαβετε τι εγινε στο πρωτο loop, μια περιγραφη της καταστασης στην 1η Ε.Δ:
''After snow overnight, organisers sent a plough through the stage before the cars but with more snow falling as the crews arrived at the start control, driving conditions were extremely tricky. The temperature was minus four degrees Celsius.''
''Defending champion Sebastien Loeb was first to tackle the stage in his Citroën DS3 WRC and struggled in the worst of the slippery conditions. “I didn’t make any mistakes. I know I’ll lose time today. Nothing I can do,” he shrugged.''
Ελπιζω να ''κλεισει'' η ψαλιδα λιγο πλεον, αν και οι 2 βασικες ομαδες εχουν κανει πολλες δοκιμες εξελιξης μεσα στην προηγουμενη χρονια. Ειδικα οι Γαλλοι εχουν αποδειξει οτι δεν αφηνουν τιποτα στην τυχη.
Βεβαια εμεις....αγαπαμε FORD!!
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ 'ΞΕΚΟΛΗΜΕΝΟΣ' ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ.
Αυτο δε θα αρεσει καθολου στο Loeb!
-
o loeb εφαγε 24 sec στην vargasen απο τον ostberg ειναι η πεμτη ειδικη η οποια ειναι επαναληπτικη αρα ο δρομος ειναι καθαρος.
-
H skoda δεν είχε τόσο καλά αποτελέσματα ούτε την εποχή των octavia!
Πέρα από την πλάκα, μάλλον έχει κλίση η ψαλίδα μεταξύ wrc και s2000... -
o ostberg δηλωνει πως το αυτοκινητο ειναι φανταστικο και του εμπνεει απολυτη εμπιστοσυνη.τωρα μολις ανεβηκε incar του στο wrc.com και παει τεζες!
ο loeb δηλωνει οτι οι συνθηκες ειναι παρα πολυ κακες με το φρεσκο χιονι να εμποδισει τα καρφια να πιασουν προσφυση και στην ουσια κανει σερφινγ πανω στο χιονι.
επισης εκανε ακριβως τον ιδιο χρονο στην 5 ειδικη με τον p.andersson...14:05.0 και οι 2!
η σκοντα μετα απο 100 χρονια ιστοριας στους αγωνες εχει επιτελους ενα απολυτα κορυφαιο και ανταγωνιστικο αμαξι σε μια κατηγορια.τωρα στο πολυ παλιο παρελθον δεν ξερω ποσο καλα τα πηγαινε..
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Πέρα από την πλάκα, μάλλον έχει κλίση η ψαλίδα μεταξύ wrc και s2000...Δεν εχει κλεισει ουτε ανοιξει. Αυτη ειναι η πρωτη συγκριση των νεων wrc, αφου ειναι ο πρωτος τους αγωνας με τα s2000. Αποτι φαινεται οι πολυ καλοι οδηγοι των s2000 πλεον θα ειναι γρηγοροτεροι απο τους wilson, block και al qassimi.
Αυτο το τριο δεν επρεπε να υπαρχει στο παγκοσμιο πρωταθλημα. Το υποβαθμιζουν το σπορ και ειναι κριμα οταν βρισκονται εκτος παγκοσμιου χεραδες οπως ο Andersson ή ο Hanninen αυτοι να τρεχουν ολο το πρωταθλημα με εργοστασιακες ομαδες. Ειδικα o Wilson που τρεχει αρκετα χρονια τι αλλο περιμενει ο πατερας του να κανει. Ενταξει γιος του ειναι και πολλοι στη θεση του το ιδιο θα καναν, θα ικανοποιουσαν το ονειρο του παιδιου τους να τρεχει στο wrc. Αλλα το κακο παραγινε, φετος θα τον ξεφτιλιζουν και τα s2000! -
πεστααααααα αγορι μου!!!νισαφι πια με τον wilson..αφου δεν το εχεις ρε παιδακι μου..ακομα και ο Αθανασουλας ειμαι σιγουρος οτι θα ηταν πιο γρηγρος...
ο al qasimi λογικα αφου ειναι αραβας τρεχει με δικα του λεφτα ετσι δεν ειναι?αν πλερωνει μαγκια του που τρεχει..ασχετα αν ειναι κουλαδι..και εγω αν ειχα τοσα λεφτα ενοιεται θα εκανα το κεφι μου στο wrc γιατι οχι..
αλλα οταν χαραμιζεις εργοστασιακες θεσεις για αμπαλους και καθονται οδηγαρες σπιτι τους ειναι εξοργιστικο...
-
πεστααααααα αγορι μου!!!νισαφι πια με τον wilson..αφου δεν το εχεις ρε παιδακι μου..ακομα και ο Αθανασουλας ειμαι σιγουρος οτι θα ηταν πιο γρηγρος...ο al qasimi λογικα αφου ειναι αραβας τρεχει με δικα του λεφτα ετσι δεν ειναι?αν πλερωνει μαγκια του που τρεχει..ασχετα αν ειναι κουλαδι..και εγω αν ειχα τοσα λεφτα ενοιεται θα εκανα το κεφι μου στο wrc γιατι οχι..
αλλα οταν χαραμιζεις εργοστασιακες θεσεις για αμπαλους και καθονται οδηγαρες σπιτι τους ειναι εξοργιστικο...
ΣΩΣΤΟΟΟΟΣ !!!!!!!
-
Μην ξεχνάμε ό,τι το ραλλυ Σουηδίας είναι ένα γρήγορο ραλλύ με μεγάλες ΜΩΤ όπου η ροπή δεν παίζει και πολύ μεγάλο ρόλο οπότε τα S2000 μπορούν (λόγω και των μικρότερων μοτέρ των 'μεγάλων') να είναι κοντά στα WRC.
Σε κλειστά ορεινά ραλλυ τύπου Ακρόπολις με πολλά 'σταμάτα-ξεκίνα' δεν νομίζω να είναι τόσο κοντά στα WRC. -
Θυμίζω για τους νεότερους ό,τι και ο μπαμπάς Wilson προσπαθούσε χρόνια και ζαμάνια να κερδίσει το RAC και δεν το μπορούσε. Του είχε γίνει τόσο μεγάλη εμμονή που θυμάμαι δήλωνε τότε ό,τι δεν θα αποσυρθεί από τους αγώνες αν δεν κερδίσει κάποια στιγμή το RAC. Όμως δε μπορείς να τον πεις κουλάδι, ήταν ένας κορυφαίος οδηγός εθνικού επιπέδου, καλός και για το παγκόσμιο αλλά όχι κορυφαίος εκεί. Ο υιός μάλλον δεν το έχει. Όσο για τον Block η άποψη μου είναι και την έχω ξαναπει, ό,τι είναι ένας καλός ακροβάτης με καλούς άριστους συνεργάτες σκηνοθέτες και μοντέρ που τον δείχνουν στα βίντεο να κάνει πράγματα και θάματα. Φυσικά οι αγώνες είναι άλλο πράγμα.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Υπάρχει μια προπορεία στην εξέλιξη του fiesta έναντι του Citroen λόγω ό,τι το fiesta υπήρχε ένα χρόνο πριν σαν S2000 και έχει εξελιχθεί σε πραγματικές συνθήκες αγώνα σε σχέση με το citroen και η εξέλιξη αυτή νομίζω ό,τι βγαίνει στην πράξη.
Δεν με εκπλήσει η μέχρι τώρα πορεία του αγώνα, αν και είναι νωρίς. Το περίμενα για την FORD.Ο τεχνικός διευθυντής της citroen όμως δεν είναι ο ίδιος με της peugeot στο irc (olivier quesnel); Ένα μέρος τεχνογνωσίας απ'το 207 s2000 αποκλείεται να μην έχει χρησιμοποιηθεί για την εξέλιξη του DS3.
-
πεστααααααα αγορι μου!!!νισαφι πια με τον wilson..αφου δεν το εχεις ρε παιδακι μου..ακομα και ο Αθανασουλας ειμαι σιγουρος οτι θα ηταν πιο γρηγρος...ο al qasimi λογικα αφου ειναι αραβας τρεχει με δικα του λεφτα ετσι δεν ειναι?αν πλερωνει μαγκια του που τρεχει..ασχετα αν ειναι κουλαδι..και εγω αν ειχα τοσα λεφτα ενοιεται θα εκανα το κεφι μου στο wrc γιατι οχι..
Ο AL QASSIMI,ΑΓΑΠΗΤΕ FABIAWRC,ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ FORD,ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΤΡΟΝΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ABU DHABI !!!
ΓΙΑ ΤΟΝ MATHIEW, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Πέρα από την πλάκα, μάλλον έχει κλίση η ψαλίδα μεταξύ wrc και s2000...ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ,ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΕΣ ΜΕΣΕΣ ΩΡΙΑΙΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ,ΟΠΟΥ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ 30-35 ΑΛΟΓΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ.
ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ, ΤΑ S-2000 ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 26-27 ΚΙΛΑ ΡΟΠΗΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ WRC ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ 55-58 ΚΙΛΑ.
ΤΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΩΝ S-2000 ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ,ΟΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΜΙΑ 5Η Η 6Η ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ Ε.Δ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΤΑ S2000 ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ,ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΥΣ 'ΠΙΤΣΙ',ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ (ΝΟΡΒΗΓΟΙ-ΣΟΥΗΔΟΙ) ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ,'ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΕΣΕΙ' ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ,ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΥΟ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ (MADS OSTBERG KAI PETER SOLBERG) ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ (ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ HIIRVONEN,ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ). ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ PETER ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ LOEB ΗΤΑΝ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ, Ο QUESNEL ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΡΕΛΛΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΥΟ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ (MADS OSTBERG KAI PETER SOLBERG) ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ (ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ HIIRVONEN,ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ). ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ PETER ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ LOEB ΗΤΑΝ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ, Ο QUESNEL ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΡΕΛΛΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Λώρη να το πάω αλλού εγώ. Μήπως τώρα το αυτοκίνητο του SOLBERG είναι μπροστά από τα επίσημα;
Αν και είναι καινούργια τα αυτοκίνητα μήπως σε αυτό του SOLBERG δοκιμάζουν κάτι άλλο που διστάζουν να το κάνουν σε επίσημο;
Μην ξεχνάμε ό,τι στην ιστορία του WRC έχουμε πολλά παραδείγματα που που ανεπίσημο αυτοκίνητο ήταν 'μπροστά' από το επίσημο για λόγους δοκιμής κάποιας άλλης λύσης. -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΥΟ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ (MADS OSTBERG KAI PETER SOLBERG) ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ (ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ HIIRVONEN,ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ). ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ PETER ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ LOEB ΗΤΑΝ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ, Ο QUESNEL ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΡΕΛΛΟ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Λώρη να το πάω αλλού εγώ. Μήπως τώρα το αυτοκίνητο του SOLBERG είναι μπροστά από τα επίσημα;
Αν και είναι καινούργια τα αυτοκίνητα μήπως σε αυτό του SOLBERG δοκιμάζουν κάτι άλλο που διστάζουν να το κάνουν σε επίσημο;
Μην ξεχνάμε ό,τι στην ιστορία του WRC έχουμε πολλά παραδείγματα που που ανεπίσημο αυτοκίνητο ήταν 'μπροστά' από το επίσημο για λόγους δοκιμής κάποιας άλλης λύσης.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ. ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ? ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙ ΒΡΕ ΘΟΔΩΡΗ ΜΟΥ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!!
ΣΤΟΥ OSTBERG ΟΜΩΣ ?
ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ?
ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ωραίο το ανακάτεμα
Ο πρώτος αγώνας είναι πάντοτε ο καλύτερος, γιατί είναι γεμάτος σενάρια, υποθέσεις, προβλέψεις και εκτιμήσεις
Η δικιά μου παρατήρηση-εκτίμηση είναι ότι είναι οι πιθανόν 3 καλύτεροι οδηγοί, οδηγούν το πιο αδύναμο αυτοκινητο. Δηλαδή κόλαση -
Θα το πω τωρα που η κατασταση ειναι αναποδη: κακως ελπιζετε γιατι οι Γαλλοι εχουν το καλυτερο μπατζετ και το καλυτερο ταλεντο πισω απο το τιμονι (πιθανως επι δυο φετος). Αργα ή γρηγορα θα κουνησουν μαντηλι στη Φορντ ακομη και αν (που αμφιβαλω) το Φιεστα γεννηθηκε καλυτερο. Εξαλλου η μια ομαδα ειναι εργοστασιο και η αλλη εμπορος αγωνιστικων, καμια σχεση.
-
Συμφωνώ με τον 'Go_For_Pole'!!!!
Ο LOEB είναι η κορυφή μακράν...
Ειναί αστείο να πιστεύουμε πως δεν μπορεί να οδηγήσει τα νέα WRC...αλλά πολύ αστείο όμως...
δηλαδή στις δοκιμές τι έκαναν.
Και τέλος πάντων τι σχέση έχει το χιόνι με το χώμα όταν ΧΙΟΝΙΖΕΙ (ως προς την καθαριότητα του δρόμου.Και στο 2ο loop πάλι τον δρόμο καθάριζε...)
Αύριο που θα ξεκινάει 9ος θα γελάσουμε...(δεν πιστεύω ότι θα κερδίσει βέβαια, ούτε το εύχομαι...αλλά μην τρελαθούμε...)
WRC 2011 (All Rounds)