-
ΒΡΕ BILIOPOULOS KAI GO_FOR POLE,
ΞΕΚΟΛΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ !!!
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΗΤΑΝ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ FIESTA ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟΝΤΑΙ ΤΩΝ DS3!!!!
ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ !!!!!
ΑΜΑΝ ΠΙΑ . ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ CITROEN ΕΧΕΤΕ ???
Ξ Ε Κ Ο Λ Ι Σ Τ Ε ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ,ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ.'EL-EM'
-
Παντως απο πολλους ακουγετε τα τελευταια χρονια οτι η Citroen εχει πλεονεκτημα στο Μεξικο (απο το 2006 και μετα ο Λοεμπ συνεχεια κερδιζει) επειδη εχει βρει καλυτερες ρυθμισεις του κινητηρα για τα μεγαλα υψομετρα του αγωνα.
Γιαυτο πιστευω πως αυτος ο αγωνας λογω των μεγαλων υψομετρικων διαφορων δεν ειναι και ο καλυτερος για να βγουν συμπερασματα. -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ειπα εγω καπου οτι ειναι κακο αυτο που εκανε; Αν ναι δειξτο μου, γιατι αληθινα δεν το εννοουσα!
Ισα ισα, ολοι το ιδιο εκαναν στο τελος για να παλεψουν γι αυτους τους βαθμους και λογικο ετσι οπως το εκαναν.Απλα ειναι κουλο να λεει ο el-em πριν λιγες βδομαδες ποσο αργος θα ειναι φετος ο Loeb (και να περιμενουμε λιγες βδομαδες να το δουμε και τοτε θα τον θυμηθουμε κλπ) και υστερα, οταν ο Loeb εχει κανει ακριβως το αντιθετο να θεωρει στιγμη ενος rally στο οποιο τα DS3 και προφανως ο Loeb εβγαλαν ματια, το οτι ο Hirvonen νικησε την Super Stage.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΟΥ,ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ 'ΜΑΝΤΕΨΩ' ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ.
ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ?
ΜΑΝΤΕΨΕΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ? ΜΕΓΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ HIIRVONEN ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,ΑΠΛΑ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.
ΑΜΑΝ ΠΙΑ !!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ???'EL-EM'
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
δεν ειπε ο ανθρωπος οτι ειναι κακο, αυτο που ειπε ειναι οτι δεν ειναι αποδειξη οτι το Fiesta ειναι καλυτερο του DS3ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ,ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΡΑΛΛΥ.
'EL-EM'
-
Ο χρήστης onthelimit έγραψε:
Παντως απο πολλους ακουγετε τα τελευταια χρονια οτι η Citroen εχει πλεονεκτημα στο Μεξικο (απο το 2006 και μετα ο Λοεμπ συνεχεια κερδιζει) επειδη εχει βρει καλυτερες ρυθμισεις του κινητηρα για τα μεγαλα υψομετρα του αγωνα.
Γιαυτο πιστευω πως αυτος ο αγωνας λογω των μεγαλων υψομετρικων διαφορων δεν ειναι και ο καλυτερος για να βγουν συμπερασματα.ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ.
ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΥΣΙ ?
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ρε γαμωτο, επειδη δεν εκανα προβλεψη κατα των πιθανοτητων ή οτιδηποτε, ειμαι βλακας κι εσυ εισαι μαγκας που εκανες μια προβλεψη που δεν πετυχε δηλαδη; Ειναι λογικη σοβαρου ανθρωπου αυτη;
Τα Fiesta στον συγκεκριμενο αγωνα προφανεστατα υπολειπονταν των DS3. Το οτι νικησε ο Hirvonen την Super Stage δεν αποδεικνυει το αντιθετο.
Και οπως εχουμε πει, οι διαφορες θα ειναι ξεκαθαρες στον επομενο αγωνα. Σε αυτον τον αγωνα απλα ειδα οτι η Citroen ειναι σε σωστο δρομο κι οτι ο Loeb ακομα το εχει. Μεχρι εκει.
Μακαρι στον επομενο αγωνα να εχουμε μεγαλο συναγωνισμο αναμεσα σε DS3 και Fiesta να το χαρουμε.
Μετοχες στην Citroen δεν εχω, εχω βαρεθει να βλεπω τον Loeb να παιρνει το πρωταθλημα καθε χρονο και την γνωμη μου μπορεις να την διαβασεις αν ψαξεις παλιοτερες αναφορες μου σε αυτον. Απλα οσα εχεις πει για την ωρα γι αυτον με βρισκουν αντιθετο και το λεω.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ρε γαμωτο, επειδη δεν εκανα προβλεψη κατα των πιθανοτητων ή οτιδηποτε, ειμαι βλακας κι εσυ εισαι μαγκας που εκανες μια προβλεψη που δεν πετυχε δηλαδη; Ειναι λογικη σοβαρου ανθρωπου αυτη;Τα Fiesta στον συγκεκριμενο αγωνα προφανεστατα υπολειπονταν των DS3. Το οτι νικησε ο Hirvonen την Super Stage δεν αποδεικνυει το αντιθετο.
ΚΑΙ ΤΟ DS3 KAI O LOEB ΥΠΟΛΟΙΠΟΝΤΑΝ ΤΩΝ FIESTA ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ. ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ?
Και οπως εχουμε πει, οι διαφορες θα ειναι ξεκαθαρες στον επομενο αγωνα. Σε αυτον τον αγωνα απλα ειδα οτι η Citroen ειναι σε σωστο δρομο κι οτι ο Loeb ακομα το εχει. Μεχρι εκει.
Μακαρι στον επομενο αγωνα να εχουμε μεγαλο συναγωνισμο αναμεσα σε DS3 και Fiesta να το χαρουμε.
ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ MOY POST ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΡΑΨΑ. ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ HIIRVONEN (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ LOEB KAI TON SOLBERG) ΣΤΗΝ POWER STAGE (ΕΥΤΥΧΩΣ) ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΚΑΙ ΠΕΣΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΦΑΤΕ !!!
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΕΣ ΤΩΡΑ,Η ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΑΛΙ ?????Μετοχες στην Citroen δεν εχω, εχω βαρεθει να βλεπω τον Loeb να παιρνει το πρωταθλημα καθε χρονο και την γνωμη μου μπορεις να την διαβασεις αν ψαξεις παλιοτερες αναφορες μου σε αυτον. Απλα οσα εχεις πει για την ωρα γι αυτον με βρισκουν αντιθετο και το λεω.
-
Απλα ο Loeb ειναι πιο αργος στο χιονι απο τους Σκανδιναβους και το ξερουμε.
Κι ομως νικησε διαδρομες την 2η μερα που ειχε πιο καθαρο δρομο μπροστα του στην Σουηδια.
Και τα DS3 επισης νικησαν πολλες διαδρομες στην Σουηδια.
Αρα δεν ηταν τελειως εκτος ρυθμου.
Τα Fiesta απλα ηταν εκτος ρυθμου στο Μεξικο αλλα και παλι αυτο λογω παραδοσης ισως εξηγειται.
Αλλα η νικη του Hirvonen σε μια ειδικη δεν σημαινει οτι αποδειξε την ανταγωνιστικοτητα του αυτοκινητου.
Αν πουμε οτι στην Σουηδια ηττηθηκαν κατα κρατος σε επιπεδο ταχυτητας τα DS3, στο τετραγωνο συνεβη αυτο για τα Fiesta στο Μεξικο. Αυτο θελω να πω...Ωραία, τώρα που εξηγηθήκατε μπορούμε να πάμε παρακάτω ? Και να λείψουν στο εξής οι προσωπικές κόντρες ? Ευχαριστώ [Mod]
-
Με τον Αλ Αττίγια τι παίχτηκε και αποκλείστηκε?
-
Παράνομος αερισμός δεξαμενής καυσίμου
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Παράνομος αερισμός δεξαμενής καυσίμουΑΥΤΟΣ, ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΜΥΑΛΟ.
ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΨΑΞΟΥΝ, 'ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗΣ' ΒΓΑΙΝΕΙ.
TOΣΑ FIESTA ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 'ΕΤΥΧΕ' ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ? ΚΑΤΙ ΘΑ 'ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ' ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ.
ΚΑΙ ΤΟ TUAREG ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΘΑ ΗΤΑΝ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο SAINZ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΑΝΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Θα ρωτήσω τι ακριβώς έγινε γιατί αν είναι αυτό που κατάλαβα δεν έχει καμία σημασία για την απόδοση (ή, αν μη τι άλλο, έχει μικρότερη σημασία από τα παράθυρα των Focus στην Πορτογαλία πριν 3 χρόνια)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Θα ρωτήσω τι ακριβώς έγινε γιατί αν είναι αυτό που κατάλαβα δεν έχει καμία σημασία για την απόδοση (ή, αν μη τι άλλο, έχει μικρότερη σημασία από τα παράθυρα των Focus στην Πορτογαλία πριν 3 χρόνια)Λογω μεγαλων θερμοκρασιων και υψομετρου στο Μεξικο διμιουργουνται παραπανω αερια εξατμισης της βενζινης.Το ρεζερβουαρ με τις ομολογκε βαλβιδες εξαερωσης προφανως δεν μπορει να προλαβει να βγαλει εξω απο το ρεζερβουαρ ολες τις αναθυμιασεις με αποτελεσμα μερος αυτων να εισερχεται στην αντλια βενζινης και να μενει το αυτοκινητο.Συμφωνα με τους Στιουαρτς η βαλβιδα αναθυμιασεων ηταν ''λαθος''
Αυτο με τις αναθυμιασεις στο Μεξικο ειναι γνωστο προβλημα,και λεγεται οτι και του Kruuda το fabia ειχε το ιδιο προβλημα. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΥΤΟΣ, ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΜΥΑΛΟ.
TOΣΑ FIESTA ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 'ΕΤΥΧΕ' ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ? ΚΑΤΙ ΘΑ 'ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ' ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ.
ΚΑΙ ΤΟ TUAREG ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΘΑ ΗΤΑΝ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο SAINZ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΑΝΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Λωρη του Καταριανου τα αυτοκινητα τα τελευταια χρονια(εκτος ελαχιστων αγωνων) εχει η autotek (Ken Skidmore) Δεν νομιζω να εχει υπαιτιοτητα ο Καταριανος,μιας και η παραβαση αυτη εχει να κανει με θεμα αξιοπιστιας και οχι επιδοσεων.Οχι πως δεν ειναι παραβαση βεβαια που δεν πρεπει να τιμωρηθει.....
Ειπαν οτι το αυτοκινητο αγοραστηκε απο αλλο αγωνιζομενο που ειχε τρεξει στο Ιορδανιας περσυ(Κοσιουκο) και δεν κοιταξαν/ελεγξαν την συγκεκριμενη βαλβιδα.Το αυτοκινητο ειχε αγοραστει τρακαρισμενο μετα απο εβγα στο Ιορδανιας. -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
ΑΥΤΟΣ, ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΜΥΑΛΟ.
'EL-EM'
Λωρη του Καταριανου τα αυτοκινητα τα τελευταια χρονια(εκτος ελαχιστων αγωνων) εχει η autotek (Ken Skidmore) Δεν νομιζω να εχει υπαιτιοτητα ο Καταριανος,μιας και η παραβαση αυτη εχει να κανει με θεμα αξιοπιστιας και οχι επιδοσεων.
ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗΣ.
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ. Ο ΣΤΡΟΦΑΛΟΣ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ Η ΕΠΙΔΟΣΗΣ ?Οχι πως δεν ειναι παραβαση βεβαια που δεν πρεπει να τιμωρηθει.....
Ειπαν οτι το αυτοκινητο αγοραστηκε απο αλλο αγωνιζομενο που ειχε τρεξει στο Ιορδανιας περσυ(Κοσιουκο) και δεν κοιταξαν/ελεγξαν την συγκεκριμενη βαλβιδα.Το αυτοκινητο ειχε αγοραστει τρακαρισμενο μετα απο εβγα στο Ιορδανιας.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΤΕΙΑ !!!!! -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
δεν ειπε ο ανθρωπος οτι ειναι κακο, αυτο που ειπε ειναι οτι δεν ειναι αποδειξη οτι το Fiesta ειναι καλυτερο του DS3
ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ,ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΡΑΛΛΥ.
'EL-EM'
Eτσι ετσι πες του τα ..... και κατι απο πολο ξερει , που δεν μας ενδιαφερει καθολου ομως την στιγμη που δεν εχει σκονιστει (βασικο αυτο) σε μπακετ
Βεβαια εσυ ξερεις να ξεχωριζεις τον στροφαλο απ'την σουβλα την πασχαλινη , οποτε μπορεις να γραφεις και να σου απαντανε ....ολοι
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΥΤΟΣ, ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΜΥΑΛΟ.
'EL-EM'
Λωρη του Καταριανου τα αυτοκινητα τα τελευταια χρονια(εκτος ελαχιστων αγωνων) εχει η autotek (Ken Skidmore) Δεν νομιζω να εχει υπαιτιοτητα ο Καταριανος,μιας και η παραβαση αυτη εχει να κανει με θεμα αξιοπιστιας και οχι επιδοσεων.
ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗΣ.
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ. Ο ΣΤΡΟΦΑΛΟΣ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ Η ΕΠΙΔΟΣΗΣ ?Οχι πως δεν ειναι παραβαση βεβαια που δεν πρεπει να τιμωρηθει.....
Ειπαν οτι το αυτοκινητο αγοραστηκε απο αλλο αγωνιζομενο που ειχε τρεξει στο Ιορδανιας περσυ(Κοσιουκο) και δεν κοιταξαν/ελεγξαν την συγκεκριμενη βαλβιδα.Το αυτοκινητο ειχε αγοραστει τρακαρισμενο μετα απο εβγα στο Ιορδανιας.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΤΕΙΑ !!!!!Συμφωνω,απλα τα ανεφερα ετσι για την ιστορια.
-
ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΗΣΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΜΕ ΤΟΝ MANAGER TOY PETER SOLBERG, ΤΟΝ ΦΙΛΟ KEN REES.
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ,ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ.
ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ,ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΞΕ Η ΑΝΤΛΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ,ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ,ΑΠΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ SERVICE ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ, (ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ SERVICE ΧΩΜΑΤΝΟΥ ΑΓΩΝΑ) ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΞΑΝΑ,ΜΑΓΚΩΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΩΔΙΑΚΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ,ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ !!!
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΛΑΘΟΣ, ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ, ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
σε λιγο θα αρχισουν να βγαινουν κασσετες του κεσνελ που σε ρολο μπεου θα λεει στους μηχανικους του σολμπεργκ να παιξουν 52 48
-
Malcolm,ψάξου...
WRC 2011 (All Rounds)