-
Γεια σε ολουσ ειμαι κατοχος ενοσ skoda fabia 2004 προσφατα τρακαρα τον μπροστινο μοθ με 20 -30 χιλιομετα αποτελεσμα να μου ανοιξη ο αεροσακος οδηγου κια συνοδηγου .ξερη καποιοσ αν ειναι φυσιολογικο. το αυτοκινιτο μου εξοτερικα στον προφηλακτιρα ειναι λιγο κτυπιμενος στο δεξιο μεροσ του
-
Γεια σε ολουσ ειμαι κατοχος ενοσ skoda fabia 2004 προσφατα τρακαρα τον μπροστινο μοθ με 20 -30 χιλιομετα αποτελεσμα να μου ανοιξη ο αεροσακος οδηγου κια συνοδηγου .ξερη καποιοσ αν ειναι φυσιολογικο. το αυτοκινιτο μου εξοτερικα στον προφηλακτιρα ειναι λιγο κτυπιμενος στο δεξιο μεροσ του
-
-
photos or never happened
-
Ναι έχουν παρατηρηθεί κι άλλες τέτοιες περιπτώσεις και είναι φυσιολογικό αν έπεσες με το κατάλληλο τμήμα του αυτοκινήτου σου σε σκληρό αντικείμενο να ανοίξουν οι αερόσακκοι ακόμα και με φαινομενικά αθώα ταχύτητα.
-
ωχ ωχ
-
το χτηπημα στον προφυλακτυρα ειναι τοσο μικρο που δεν αξιζει να φτιαχτη οι αεροσακοι ωμως πρεπη να μπουν.αερσακοι αντηπροσοποιας προεταντηρες κια εγκεφαλος4.500....
-
Έχω ακούσει και εγώ περίπτωση που σε ίμπιζα(=φάμπια) άνοιξαν εύκολα οι αερόσακοι. Οι κατασκευαστές προκειμένου και να έχουν τον ... τους φυλαγμένο αλλά και να έχουν κέρδη από ανταλλακτικά είναι δυνατόν να τους κάνουν περισσότερο ευαίσθητους από όσο ίσως χρειαζόταν.
Υπάρχει η λύση πάντα των μεταχειρισμένων ανταλλακτικών, γιατί το κόστος επισκευής πιθανόν να υπερβαίνει το κόστος της αξίας ενός φάμπία αντίστοιχης ηλικίας.
-
Δεν ειναι ολα τα θεματα παιδικη χαρα[mod]
-
Ο χρήστης progressivetrance έγραψε:
edit modοχι ο προφυλακτιρας του ουτε βαθουλομα ξεκουμποσε λιγο.
-
Κατσε ρε φιλε περιεργα μας τα λες. Χτυπησες με 20-30 χιλιομετρα και το μονο που εγινε ειναι ενα βαθουλωμα;; ΑΝ ειχες χτυπησει με τετοια ταχυτητα τοτε θα ειχες παθει πολυ πολυ μεγαλυτερη ζημια απο αυτο που περιγραφεις. Αυτο που περιγραφεις ειναι 5-8 χιλιομετρα μαγιστο.
-
το πολυ 20-30 ειμουν σε διασταυροση και ερχοταν απο μακρια ενα αμαξι νομιζα οτι ο μπροστα μου θα περναγε αλλα σταματισε και εγω σχεδοω ειχα σταματιση.
-
το βραδυ θα βαλο και φοτο να το δεις/οταν ανοιξαν οι αεροσακοι ειπα οτι το διαλησα το αυτοκηνητο μολισ το ειδα και εγω δεν το πιστεβα
-
Ο χρήστης karavlaxos έγραψε:
Κατσε ρε φιλε περιεργα μας τα λες. Χτυπησες με 20-30 χιλιομετρα και το μονο που εγινε ειναι ενα βαθουλωμα;; ΑΝ ειχες χτυπησει με τετοια ταχυτητα τοτε θα ειχες παθει πολυ πολυ μεγαλυτερη ζημια απο αυτο που περιγραφεις. Αυτο που περιγραφεις ειναι 5-8 χιλιομετρα μαγιστο.να πω τιν αλειθεια δεν κοιταξα το κοντερ εκεινι τι στιγμη γιυτο λεω 20-30
-
Υπαρχει και η επεξεργασια των μυνηματων για να προσθεσεις κατι.Δεν χρειαζεται νεο μυνημα καθε 2 λεπτα.[mod]
-
Στο φορουμ υπαρχουν δυο νηματα με το ιδιο σχεδον θεμα:
Το παρων, οπου ο οδηγος παραπονιεται οτι οι αεροσακοι ανοιξαν αναιτια (κατα τη γνωμη του) και AYTO στο οποιο ο οδηγος παραπονιεται οτι ΔΕΝ ανοιξαν οι αεροσακοι ενω (κατα τη γνωμη του παλι) επρεπε να ανοιξουν.
Λογικα, οι αεροσακοι ανοιγουν οποτε πρεπει και οχι οποτε νομιζει ή θελει ο οδηγος.
Επισης, μια καλη λυση θα ηταν ο stathis1980 να αγορασει το Yaris του tzav24 (στο οποιο οι αεροσακοι δεν ανοιγουν ευκολα, και ο tzav24 να παρει το fabia του stathis1980 του οποιου οι αεροσακοι ανοιγουν με το παραμικρο.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Στο φορουμ υπαρχουν δυο νηματα με το ιδιο σχεδον θεμα:Το παρων, οπου ο οδηγος παραπονιεται οτι οι αεροσακοι ανοιξαν αναιτια (κατα τη γνωμη του) και AYTO στο οποιο ο οδηγος παραπονιεται οτι ΔΕΝ ανοιξαν οι αεροσακοι ενω (κατα τη γνωμη του παλι) επρεπε να ανοιξουν.
Λογικα, οι αεροσακοι ανοιγουν οποτε πρεπει και οχι οποτε νομιζει ή θελει ο οδηγος.
Επισης, μια καλη λυση θα ηταν ο stathis1980 να αγορασει το Yaris του tzav24 (στο οποιο οι αεροσακοι δεν ανοιγουν ευκολα, και ο tzav24 να παρει το fabia του stathis1980 του οποιου οι αεροσακοι ανοιγουν με το παραμικρο.
συμφωνο αλλα τοσο ευκολα και χωρις να παθη κατι αλλο το αυτοκηνητο μου?στα καλλα καθουμενα ζιμια απο το τηποτα
δηλ οταν πας να μπης στο παρκιν σου και βρης λυγο πρεπει να ανοιξουν?καλο το χιουμορ.... -
Ο χρήστης stathis1980 έγραψε:
Στο φορουμ υπαρχουν δυο νηματα με το ιδιο σχεδον θεμα:
Το παρων, οπου ο οδηγος παραπονιεται οτι οι αεροσακοι ανοιξαν αναιτια (κατα τη γνωμη του) και AYTO στο οποιο ο οδηγος παραπονιεται οτι ΔΕΝ ανοιξαν οι αεροσακοι ενω (κατα τη γνωμη του παλι) επρεπε να ανοιξουν.
συμφωνο αλλα τοσο ευκολα και χωρις να παθη κατι αλλο το αυτοκηνητο μου?στα καλλα καθουμενα ζιμια απο το τηποτα
δηλ οταν πας να μπης στο παρκιν σου και βρης λυγο πρεπει να ανοιξουν?καλο το χιουμορ....Στο συστημα του αεροσακου δεν παιζει ρολο η ταχυτητα που κινείσαι αλλα ποσο αποτομη ειναι η επιβραδυνση.
-
το χτηπημα στον προφυλακτυρα ειναι τοσο μικρο που δεν αξιζει να φτιαχτη οι αεροσακοι ωμως πρεπη να μπουν.αερσακοι αντηπροσοποιας προεταντηρες κια εγκεφαλος4.500....Καταλάβατε τώρα γιατί η μικτή ασφάλεια είναι φτηνή;
Υ.Γ. Συγνώμη για το , αλλά δεν μπορούσα να βρω το σχετικό με τις ασφάλειες θέμα.
Παρακαλώ αν μπορεί κάποιος mod να το μεταφέρει.
Ευχαριστώ. -
συμφωνω αλλα τοσο ευκολα και χωρις να παθει κατι αλλο το αυτοκινητο μου? στα καλα καθουμενα ζημια απο το τιποταΣτα καλα καθουμενα δεν ειναι, αφου υπηρξε συγκρουση.
Τι ηθελες να παθει?Εδω καποιος ,πηγαινοντας για τσιγαρα, εσπασε τα δοντια του οδηγωντας με μολις 20-30χλμ...
καλο το χιουμορ....
Δεν ειναι χιουμορ. Παρεθεσα την αλλη πλευρα του θεματος για βγαλεις και εσυ το οποιο συμπερασμα...
Η λειτουργεια του αεροσακου βασιζεται σε αρκετους αισθητηρες που λαμβανονται και επεξεργαζονται συγκεκριμενα (πολλα) δεδομενα σε καθε διαφορετικη περιπτωση προσκρουσης.
ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ ΑΠΟ TO FABIA 2004