-
Θέλω να συζητήσω για την προέλευση των οχημάτων εδώ στο forum. Δε βρήκα τέτοιο topic και αποφάσισα να φτιάξω εγώ ένα. Προτείνω να λέμε για την προέλευση των αυτοκινήτων και πια οχήματα ξεχωρίζουν ανα κατηγορία και γιατί.
Οι χώρες που έχουν εταιρίες αυτοκινήτων να προέρχονται από εκεί είναι
GERMANY (VW, Porsche, Audi, Mercedes, BMW, Opel)
ITALY (Fiat, Alfa Romeo, Ferrari, Maserati, Lamborghini, Lancia)
SPAIN (Seat)
ROMANIA (Dacia)
CZECH REPUBLIC (Skoda)
RUSSIA (Lada, Volga)
UNITED KINGDOM (Lotus, Jaguar, Land Rover, Vauxhall, Bentley, Aston Martin, Rover [rip])
SWEDEN (Volvo, Saab)
FRANCE (Peugeot, Renault, Citroen, Pagani [δεν είμαι σίγουρος])
USA (Buick, Mercury, Ford, Jeep, Dodge, Chrysler, Cadillac, Chevrolet, Lincoln, Corvette, GMC, Pontiac, Hummer, Saturn, Plymouth, Oldsmobile [rip])
JAPAN (Mazda, Mitsubishi, Toyota, Subaru, Honda, Lexus, Infiniti, Acura, Daihatsu, Scion,)
SOUTH KOREA (Hyundai, Kia, Suzuki, Daewoo)
CHINA (Brilliance, Lifan, Και γενικά άπειρες άλλεσ που μόνο αντιγράφουν)
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ (Ssangyong, Bugatti, Artega, AIM, Datsun [την είχε πάρει η Nissan], NSU, Rolls Royce, Mini, Holden, Aura)
Σίγουρα ξέχασα κάποιες. Θυμίστε μου ή αν έκανα λάθος διορθόστε με. Φιλικά και θέλω απόψεις. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΑΛΛΟ ΤΕΤΟΙΟ TOPIC. ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -
Θέλω να συζητήσω για την προέλευση των οχημάτων εδώ στο forum. Δε βρήκα τέτοιο topic και αποφάσισα να φτιάξω εγώ ένα. Προτείνω να λέμε για την προέλευση των αυτοκινήτων και πια οχήματα ξεχωρίζουν ανα κατηγορία και γιατί.
SPAIN (Seat)
ROMANIA (Dacia)
CZECH REPUBLIC (Skoda)
RUSSIA (Lada, Volga)
UNITED KINGDOM (Lotus, Jaguar, Land Rover, Vauxhall, Bentley, Aston Martin, Rover [rip])
SWEDEN (Volvo, Saab)
USA (Buick, Mercury, Ford, Jeep, Dodge, Chrysler, Cadillac, Chevrolet, Lincoln, Corvette, GMC, Pontiac, Hummer, Saturn, Plymouth, Oldsmobile [rip])
JAPAN (Mazda, Mitsubishi, Toyota, Subaru, Honda, Lexus, Infiniti, Acura, Daihatsu, Scion,)
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ (Ssangyong, Bugatti, Artega, AIM, Datsun [την είχε πάρει η Nissan], NSU, Rolls Royce, Mini, Holden, Aura)
Σίγουρα ξέχασα κάποιες. Θυμίστε μου ή αν έκανα λάθος διορθόστε με. Φιλικά και θέλω απόψεις. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΑΛΛΟ ΤΕΤΟΙΟ TOPIC. ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -
SPAIN (Seat)
ROMANIA (Dacia)
CZECH REPUBLIC (Skoda)
RUSSIA (Lada, Volga)
SWEDEN (Volvo, Saab)
Η Mclaren πήγε βόλτα. Η Pagani δεν παίζει να είναι από τη Γαλλία. Δεν ξέρω από που είναι. Η Daihatsu δεν νομίζω να είναι ιαπωνική. Ά και την Peroduo δεν την έβαλες. Στην Μαλαισία είναι και ανήκει στην Toyota νομίζω.
-
Ο χρήστης george621 έγραψε:
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ (Ssangyong, Bugatti, Artega, AIM, Datsun [την είχε πάρει η Nissan], NSU, Rolls Royce, Mini, Holden, Aura)Από αυτά:
Ssangyong από Κορέα
Bugatti απ' ότι ξέρω ξεκίνησε σαν Γαλλική εταιρία
Datsun [την είχε πάρει η Nissan] από Ιαπωνια
Rolls Royce στην Αγγλία
Mini στην Αγγλία
Holden εξαρχής θηγατρική της GM στην ΑυστραλίαΗ Daihatsu δεν νομίζω να είναι ιαπωνική.
Ιαπωνική είναι. Θηγατρική της Toyota.
Αυτά όμως είναι πολύ γενικά και ως προς τις μάρκες αφού πλέον συγκεκριμένα οχήματα δεν κατασκευάζονται πάντα στην χώρα που προέρχεται η εταιρία αλλά έχουν εργοστάσια κατασκευής οχημάτων σε διάφορες άλλες χώρες.
-
Pagani Ιταλία, Bugatti Γαλλία, Artega Γερμανία, NSU Γερμανία
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Από αυτά:
Ssangyong από Κορέα
Bugatti απ' ότι ξέρω ξεκίνησε σαν Γαλλική εταιρία
Datsun [την είχε πάρει η Nissan] από Ιαπωνια
Rolls Royce στην Αγγλία
Mini στην Αγγλία
Holden εξαρχής θηγατρική της GM στην ΑυστραλίαΗ Daihatsu δεν νομίζω να είναι ιαπωνική.
Ιαπωνική είναι. Θηγατρική της Toyota.
Αυτά όμως είναι πολύ γενικά και ως προς τις μάρκες αφού πλέον συγκεκριμένα οχήματα δεν κατασκευάζονται πάντα στην χώρα που προέρχεται η εταιρία αλλά έχουν εργοστάσια κατασκευής οχημάτων σε διάφορες άλλες χώρες.
Καλά φυσικά και είναι γενικά. Ως προς την καταγωγή είναι ταξινομημένα. Τώρα όλα φτιάχνονται εκεί που οι μισθοί είναι χαμηλοί. π.χ Κίνα άλλα και πολλες άλλες χώρες
-
Ωραίο topic με ενδιαφέρον θέμα
Επίσης GAZ from mother Russia with love
edit και η Zastava που λειτουργεί ακόμα από Σερβία μεριά -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Επίσης GAZ from mother Russia with loveΤην ξέχασα την GAZ. Νομίζω σε αυτήν ανήκει η Lada.
-
Επίσης GAZ from mother Russia with loveΤην ξέχασα την GAZ. Νομίζω σε αυτήν ανήκει η Lada.
Επίσης ξέχασες τα έξυπνα αυτοκίνητα της Mercedes-Benz (Smart)
-
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Υπάρχουν μερικές εταιρίες που δεν έχετε γράψει ακόμαΠω πω ατέλιωτες είναι
-
Εγω προσπαθω να καταλαβω το νοημα του θεματος
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Υπάρχουν μερικές εταιρίες που δεν έχετε γράψει ακόμαΦυσικά και υπάρχουν και άπειρες άλλες. Προσπάθησα να βάλω τις πιο αναγνωρισμένες. Τώρα την Smart την ξέχασα επίσης. Αν και τα πιο εξοτικά οχήματα των περασμένων δεκαετιών ανήκουν στις μάρκεσ που δεν έγραψα. Αν τις έγραφα όλες θα ήθελα 2 σελίδες
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγω προσπαθω να καταλαβω το νοημα του θεματοςΑφορά την προέλευση των οχημάτων. Όχι που βρίσκεται το εργοστάσιο. Είναι γενικό Θέμα για το πια χώρα ας πουμε ανέδειξε τα καλύτερα οχήματα ever
-
Αφορά την προέλευση των οχημάτων. Όχι που βρίσκεται το εργοστάσιο. Είναι γενικό Θέμα για το πια χώρα ας πουμε ανέδειξε τα καλύτερα οχήματα ever
-
Θέμα για το πια χώρα ας πουμε ανέδειξε τα καλύτερα οχήματα everΟ 3ος παγκοσμιος πολεμος ξεκιναει δηλαδη;
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Αφορά την προέλευση των οχημάτων. Όχι που βρίσκεται το εργοστάσιο. Είναι γενικό Θέμα για το πια χώρα ας πουμε ανέδειξε τα καλύτερα οχήματα ever
Renault is the best from France.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Θέμα για το πια χώρα ας πουμε ανέδειξε τα καλύτερα οχήματα ever
Ο 3ος παγκοσμιος πολεμος ξεκιναει δηλαδη;
Κάτι τέτοιο μάλλον
-
Renault is the best from France.
Μη τα λες αυτά γιατί θα έχουμε και εμφύλιο
AMERICA vs ASIA vs EUROPE