-
Για σας. Είμαι καινούριος εδώ και θέλω να ζητήσω τη βοήθεια σας και τη αποψή σας. Στην οικογένεια θάλουμε νέο αυτοκίνητο για μένα και αποφάσισα να πάρω sedan μεσαίας κατηγορίας. Αυτό που με νιάζει κυρίως είναι ο εξοπλισμός και η εμφανιση μα πάνω από όλα η μοναδικότητα. Θέλω να είμαι από τους ελάχιστους που θα έχουν αυτό το αμάξι!!! Γι'αυτό απέκλισα ήδη κάποια. Τα οποία είναι: Opel Insignia, VW Passat, Ford Mondeo, Toyota Avensis, Skoda Octavia.
Ενώ πιο ενδιαφέρον μου φένονται τα παρακάτω:
VW Jetta
Alfa Romeo 159
Dodge Avenger
Chrysler Sebring
Kia Magentis
Skoda Suberb
Volvo S60
Mazda 6
BMW 3
Lexus IS (Φοβάμαι μην έχει πάνω από 40000€)
Renault Laguna
Peugeot 407
Saab 9-3
Ποιο είναι καλύτερο μέχρι 35000€; Αν ξέχασα κάπιο πέιτε μου το! Σας παρακαλώ βοηθήστε!!! Κανένα περιοδικό δεν τα συγκρίνει όλα μαζί!! Όποια βοήθεια θα είναι ευχάριστη!!! -
Για σας. Είμαι καινούριος εδώ και θέλω να ζητήσω τη βοήθεια σας και τη αποψή σας. Στην οικογένεια θάλουμε νέο αυτοκίνητο για μένα και αποφάσισα να πάρω sedan μεσαίας κατηγορίας. Αυτό που με νιάζει κυρίως είναι ο εξοπλισμός και η εμφανιση μα πάνω από όλα η μοναδικότητα. Θέλω να είμαι από τους ελάχιστους που θα έχουν αυτό το αμάξι!!! Γι'αυτό απέκλισα ήδη κάποια. Τα οποία είναι: Opel Insignia, VW Passat, Ford Mondeo, Toyota Avensis, Skoda Octavia.
Ενώ πιο ενδιαφέρον μου φένονται τα παρακάτω:
VW Jetta
Alfa Romeo 159
Dodge Avenger
Chrysler Sebring
Kia Magentis
Skoda Suberb
Volvo S60
Mazda 6
BMW 3
Lexus IS (Φοβάμαι μην έχει πάνω από 40000€)
Renault Laguna
Peugeot 407
Saab 9-3
Ποιο είναι καλύτερο μέχρι 35000€; Αν ξέχασα κάπιο πέιτε μου το! Σας παρακαλώ βοηθήστε!!! Κανένα περιοδικό δεν τα συγκρίνει όλα μαζί!! Όποια βοήθεια θα είναι ευχάριστη!!!
ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΣΕΝΤΑΝ