-
και τι θα σου κανει αυτο το εμβολιο?
για να το κοψεις ειναι ή προληπτικο?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
και τι θα σου κανει αυτο το εμβολιο?για να το κοψεις ειναι ή προληπτικο?
Για να έχουν ακόμα μια πηγή εσόδων οι φαρμακευτικές είναι
-
σωωωπα?
εγω νομιζα οτι ειναι τοσο αθωες, ειδικα οταν ηθελαν να σε πλακωσουν στα ψυχοφαρμακα για να το κοψεις
-
Γιατί πρέπει να δαιμονοποιούμε οποιονδήποτε φτιάχνει κάτι καλό με στόχο να γίνει πλούσιος;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Γιατί πρέπει να δαιμονοποιούμε οποιονδήποτε **φτιάχνει κάτι καλό **με στόχο να γίνει πλούσιος; -
Ναι, κατάλαβα το πρόβλημα σου. Δεν μπορείς να αντιληφθείς ότι το να σταματήσει το κάπνισμα σε παγκόσμια κλίμακα μέσα σε 3-4 γενιές είναι κάτι καλό.
-
Ναι, κατάλαβα το πρόβλημα σου. Δεν μπορείς να αντιληφθείς ότι το να σταματήσει το κάπνισμα σε παγκόσμια κλίμακα μέσα σε 3-4 γενιές είναι κάτι καλό.Με αντίστοιχες χημικές ουσίες ε?
Οk , μιας και εσένα σε καλύπτει εγω δεν έχω καμιά αντίρηση. -
Έχεις διαβάσει την φαρμακολογία του συγκεκριμένου εμβολίου (που βρίσκεται ακόμα σε πειραματικό στάδιο) και μπορείς να βγάλεις αυτό το συμπέρασμα;
-
Οτιδήποτε διαβάσουμε, αναφέρει παρενέργειες που σίγουρα δεν είναι επιθυμητές.
-
Αναμφίβολα. Όπως παρενέργειες έχουν και τα εμβόλια κατά ασθενειών που -όπως το κάπνισμα- σκοτώνουν χιλιάδες ανθρώπους που δεν είναι θωρακισμένοι εναντίον τους. Αν σε μια υποψήφια προς εμβολιασμό πληθυσμιακή ομάδα διακινδυνεύσω την υγεία 50 ατόμων για να σώσω 500.000 (όπως συμβαίνει τώρα με τα εμβόλια), κατά πάσα πιθανότητα αξίζει τον κόπο.
Αυτό όμως δεν είναι κάτι που θα κρίνω εγώ -ή εσύ, αλλά οι γιατροί. Και σε περίπτωση που σου διαφεύγει, το κάπνισμα είναι από τα μεγαλύτερα ιατρικά προβλήματα των τελευταίων 2-3 αιώνων.
-
Αναμένουμε και το εμβόλιο κατά της φτώχειας , εφόσον αυτή αποτελεί την πρώτη αιτία θανάτων στον πλανήτη.
-
Κύριοι θεωρώ ότι τό πραγματικό εμβόλιο γία το κόψιμο του τσιγάρου λέγεται ΘΕΛΗΣΗ !!!!
Εάν πραγματικά θέλει κάποιος να κόψει το τσιγάρο,ΤΟ ΚΟΒΕΙ!!! Αρκεί όμως να το θέλει πραγματικά.
Αυτά που γράφω δέν είναι απλά θεωρίες...Στα 16 μου άρχισα απο κακώς εννοούμενη μαγκιά το τσιγαρο.Καπνιζα για 20!!συνεχόμενα χρόνια, τουλάχιστον ένα πακέτο ''βαριά'' τσιγάρα τη μέρα ,ενώ όταν έβγαινα για διασκέδαση ο αριθμός τους στην καλύτερη περίπτωση διπλασιαζόταν (οι καπνιστές μπορούν να το καταλάβουν αυτό ).
Εδώ και 4 περίπου χρόνια το έκοψα μαχαιρι!!επειδή ήθελα!!
Όσοι θέλετε να απαλαγείτε από αυτήν τη συνήθεια, αφήστε τα δεν μπορώ ,και τις δικαιολογίες που λέτε στους άλλους , γιατί απλά...ΜΠΟΡΕΙΤΕ !!! -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Αναμένουμε και το εμβόλιο κατά της φτώχειας , εφόσον αυτή αποτελεί την πρώτη αιτία θανάτων στον πλανήτη.Αυτό ήταν το καλύτερο που μπόρεσες να σκεφτείς για να απαντήσεις;
Το κάπνισμα είναι 100% ιατρικό πρόβλημα. Με εξαρτησιογόνες ουσίες όπως η νικοτίνη μόνο μια μικρή μειοψηφία θα καταφέρει να απαγκιστρωθεί με την θέληση και μόνο. Το να γίνονται προσπάθειες να καταπολεμηθεί μια χημική εξάρτηση με επιστημονικό τρόπο είναι όχι απλά λογικό, αλλά απόλυτα θεμιτό. Όταν και αν ένα τέτοιο προϊόν περάσει με επιτυχία όλα τα στάδια κλινικών δοκιμών και δοθεί σε ευρεία χρήση, θα σώσει εκατομύρια ζωές. Θα είναι ίσως μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιατρικής μετά την νίκη κατά της Ευλογιάς.
Θα το δούμε ποτέ; Ποιος ξέρει; Μπορούμε τουλάχιστον να ελπίζουμε.
-
Περίεργο που θεωρείς το κάπνισμα 100% ιατρικό πρόβλημα.
Ο αλκοολισμός , η παχυσαρκία , τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα , ο υποσιτισμός , η κατάθλιψη κλπ είναι και αυτά 100% ιατρικά προβλήματα? -
Σαφέστατα. Έχουν βέβαια μια σημαντική διαφορά που σου διαφεύγει. Δεν προκαλούνται από εξαρτησιογόνες ουσίες.
-
Γιατί πρέπει να δαιμονοποιούμε οποιονδήποτε φτιάχνει κάτι καλό με στόχο να γίνει πλούσιος;γιατι ετσι
-
Οk , απλά έχουμε διαφορετική άποψη.
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Κύριοι θεωρώ ότι τό πραγματικό εμβόλιο γία το κόψιμο του τσιγάρου λέγεται ΘΕΛΗΣΗ !!!!
Εάν πραγματικά θέλει κάποιος να κόψει το τσιγάρο,ΤΟ ΚΟΒΕΙ!!! Αρκεί όμως να το θέλει πραγματικά.
Αυτά που γράφω δέν είναι απλά θεωρίες...Στα 16 μου άρχισα απο κακώς εννοούμενη μαγκιά το τσιγαρο.Καπνιζα για 20!!συνεχόμενα χρόνια, τουλάχιστον ένα πακέτο ''βαριά'' τσιγάρα τη μέρα ,ενώ όταν έβγαινα για διασκέδαση ο αριθμός τους στην καλύτερη περίπτωση διπλασιαζόταν (οι καπνιστές μπορούν να το καταλάβουν αυτό ).
Εδώ και 4 περίπου χρόνια το έκοψα μαχαιρι!!επειδή ήθελα!!
Όσοι θέλετε να απαλαγείτε από αυτήν τη συνήθεια, αφήστε τα δεν μπορώ ,και τις δικαιολογίες που λέτε στους άλλους , γιατί απλά...ΜΠΟΡΕΙΤΕ !!!συμφωνω μαζι σου φιλε μου, οπως τα λες ειναι και ολα τα αλλα ειναι παπαριες
οσοι θελησαν πραγματικα να το κοψουν το εκοψαν, οι αλλοι απλα κοροιδευουν κι εκει βρισκουν πατημα οι απατεωνες με τα τσιροτα και τα εμβολια..
-
Όπως παρενέργειες έχουν και τα εμβόλια κατά ασθενειών που -όπως το κάπνισμα- σκοτώνουν χιλιάδες ανθρώπουςΣα βομβα ενα πραμα... Αλλα και αυτες για καλο τις πληρωνουμε...
-
Συγκρίνεις μια εξαρτησιογόνο ουσία, με... πολεμικά όπλα; Και περιμένεις να ληφθεί ο συλλογισμός σου στα σοβαρά;
Όσοι νομίζουν ότι μπορούν να το κόψουν όποτε θέλουν, μάλλον έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους. Στο φινάλε, κάντε ένα πείραμα: Κόψτε το μαχαίρι για 3 μήνες. Μπορείτε; Και μην ακούσω π@π@ριές του στυλ 'μπορώ αλλά δεν θέλω'. Ναι, κάποιοι μπορούν, η ιατρική μας λέει ότι είναι περίπου το 10% των καπνιστών. Το πρόβλημα είναι το υπόλοιπο 90% που νομίζει ότι ανήκει στο 10%.
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ [#4]