-
εγω δεν εχω προβλημα, για αυτους που ταλαιπωρουνται το λεω!
επισης, αμα δεις σε λιγο καιρο οτι δε θα ειναι τοσο δεκτικοι οι φιλοι σου για ποδαροδρομο στη διασκεδαση, μη παραξενευτεις! Υπαρχουν 100αδες μαγαζια που μπορεις να πας να πιεις το ποτο σου και να καπνισεις -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Να προσθέσω κάτι ακόμα:
- 4 στους 5 της παρέας ήταν καπνιστές
- καθόλου κάπνισμα=λιγότερο ποτό (διπλό το καλό)
επισης, μπορουσατε να παρετε μπυρες απο το περιπτερο και να καθησετε στο πεζοδρομιο εξω απο το μαγαζι, καμια διαφορα
xaxaxaxa pwnage
Χθες βράδυ πήγαμε να ακούσουμε τη Νατάσσα Μποφίλιου στο χώρο τεχνών (θέατρο) της Βέροιας.
Μιλάμε άνετα για την κορυφαία γυναίκα ερμηνεύτρια που έχω ακούσει από το 90 και μετά που ασχολούμαι ενεργά με τη μουσική. Η γυναίκα είναι απίστευτη. Όπως και χθες που έδωσε ρέστα...
Αλλά χωρίς τσιγάρο και αλκοόλ ήταν ψιλοξενέρωτα. Την είχα ακούσει πέρσι στον Ιανό με τον Απόστολο Ρίζο. Ε πως να το κάνουμε άλλη φάση με τη φιάλη σου, το τσιγαράκι σου. -
Ξενέρωμα μόνο για όσους είναι εθισμένοι στην νικοτίνη και δεν μπορούν να απολαύσουν βασικά πράγματα όταν το συγκεκριμένο χημικό δεν 'μιλάει' στις συνάψεις τους.
pathetic.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ξενέρωμα μόνο για όσους είναι εθισμένοι στην νικοτίνη και δεν μπορούν να απολαύσουν βασικά πράγματα όταν το συγκεκριμένο χημικό δεν 'μιλάει' στις συνάψεις τους.pathetic.
Μια χαρά μπορούμε να απολαύσουμε. Σου μιλάει ένας άνθρωπος που όλο το Σάββατο έκανα το πρώτο τσιγάρο στις 21:00 πηγαίνοντας στο θέατρο και σήμερα όλη μέρα δεν το ακούμπησα. Αύριο και βλέπουμε.
Απλά κάποια πράγματα τα έχουμε μάθει έτσι, μας αρέσουν περισσότερο ως συνδυασμός. Σα να βλέπεις μια ταινία στο σινεμά και να σου απαγορεύεται να έχεις τα ποπκορν και τη κόκα κόλα σου. Προφανώς άμα η ταινία είναι αξιόλογη θα την απολαύσεις αλλά θα πεις 'να χαμε και τα νάτσος μας να μασουλάμε λίγο'.pathetic είναι να μην υπάρχει σε μια πόλη Χ (αρκετά μεγάλο σε αριθμό) χιλιάδων κατοίκων ένα μαγαζί όπου να μπορούμε να συναθροιστούμε και να καταναλώσουμε προϊόντα που πωλούνται (και φορολογούνται) ελεύθερα εντός του κράτους.
-
Φαντάσου να αναγκάζεις τον διπλανό σου να τρώει από το pop corn που πέφτει από το πακετάκι σου και να πίνει από την coca cola που χύνεται από το ποτήρι σου.
Είναι pathetic ακριβώς γιατί δεν καταλαβαίνεις ότι υπάρχει εξάρτηση. Από την στιγμή που δεν μπορείς να απολαύσεις κάποια πράγματα εξίσου χωρίς τσιγάρο για τι συζητάμε;
-
Φαντάσου να αναγκάζεις τον διπλανό σου να τρώει από το pop corn που πέφτει από το πακετάκι σου και να πίνει από την coca cola που χύνεται από το ποτήρι σου.Είναι pathetic ακριβώς γιατί δεν καταλαβαίνεις ότι υπάρχει εξάρτηση. Από την στιγμή που δεν μπορείς να απολαύσεις κάποια πράγματα εξίσου χωρίς τσιγάρο για τι συζητάμε;
._
-
Ξενέρωμα μόνο για όσους είναι εθισμένοι στην νικοτίνη και δεν μπορούν να απολαύσουν βασικά πράγματα όταν το συγκεκριμένο χημικό δεν 'μιλάει' στις συνάψεις τους.pathetic.
Εσυ εισαι εθισμενος στην αδρελινη
-
Ναι, αλλά δε σε δένει μαζί του για μια κατεβασιά στην πούδρα.
-
Φαντάσου να αναγκάζεις τον διπλανό σου να τρώει από το pop corn που πέφτει από το πακετάκι σου και να πίνει από την coca cola που χύνεται από το ποτήρι σου.Είναι pathetic ακριβώς γιατί δεν καταλαβαίνεις ότι υπάρχει εξάρτηση. Από την στιγμή που δεν μπορείς να απολαύσεις κάποια πράγματα εξίσου χωρίς τσιγάρο για τι συζητάμε;
Μα γι αυτό ακριβώς μίλησα, για την ύπαρξη κάποιων μαγαζιών στα οποία να μην ενοχλείται ο άλλος όταν 'εμένα θα μου πέφτει το ποπ-κορν μου επάνω στο παντελόνι του' ή απλά να ξέρει ότι αν μπει σε αυτό το μαγαζί το 'να πιει κάποιος από το ποτήρι σου' είναι αποδεκτό.
Όλοι έχουμε τα πάθη μας Χρήστο. Και την φασολάδα μου, μου αρέσει να την τρώω με μπόλικο ψωμί και τουρσί. Χωρίς αυτά είναι ένα απλά ωραίο φαγητό. Μαζί τους όμως απογειώνεται η γαστριμαργική αυτή εμπειρία.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Και την φασολάδα μου, μου αρέσει να την τρώω με μπόλικο ψωμί και τουρσί. Χωρίς αυτά είναι ένα απλά ωραίο φαγητό. Μαζί τους όμως απογειώνεται η γαστριμαργική αυτή εμπειρία.Αρκεί μετά να μην πας σε μαγαζί, είτε 'καπνισμένο', ειτε άκαπνο.
-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Και την φασολάδα μου, μου αρέσει να την τρώω με μπόλικο ψωμί και τουρσί. Χωρίς αυτά είναι ένα απλά ωραίο φαγητό. Μαζί τους όμως απογειώνεται η γαστριμαργική αυτή εμπειρία.
Αρκεί μετά να μην πας σε μαγαζί, είτε 'καπνισμένο', ειτε άκαπνο.
Παραδόξως δεν με πειράζει η φασολάδα, με τα κρεμμύδια στο στιφάδο όμως υπάρχει θέμα...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Εσυ εισαι εθισμενος στην αδρελινηΠολύ πιθανό.
Αλλά η διαφορά είναι ότι ο Λάππας μπορεί να κάνει παρά-τέταρτο και extreme nude snowboarding ( ) χωρίς να με αναγκάζει να κάνω κι εγώ με το ζόρι.
Αντί-αντίλογος: είδα την αντικαπνιστική διαφήμιση του Σεφερλή και πραγματικά μου έρχεται να καπνίσω...
-
Δεν ξέρω τι ισχύει στα αστικά κέντρα, στην επαρχία δεν δείχνει να έχει αλλάξει τίποτα απολύτως. όλες οι καφετέριες εξακολουθούν να είναι τεκέδες. Προχθές το βράδυ έρχεται μια γλυκιά σερβιτόρα και ρωτάει 'Καπνίζετε;' για να εισπράξει ένα 'Και τι ρόλο παίζει;', το οποίο μάλλον της προκάλεσε εγκεφαλικές διαταραχές...
Ωστόσο για όλο αυτό μην κατηγορούμε κανέναν ελεγκτικό μηχανισμό: θέμα παιδείας είναι, πώς να το κάνουμε; Κι απ τη στιγμή που οι μη καπνιστές δεν αντιδρούμε, δεν πρόκειται να φτιάξει η κατάσταση.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Εσυ εισαι εθισμενος στην αδρελινη
Αντί-αντίλογος: είδα την αντικαπνιστική διαφήμιση του Σεφερλή και πραγματικά μου έρχεται να καπνίσω...
Χάλι το κλιπάκι
-
Υπάρχει καμία μελέτη ή έρευνα που να δείχνει ποιες κοινωνικές ομάδες είναι φανατικοί καπνιστές ή που να κατηγοριοποιεί τους καπνιστές με εισοδηματικά κριτήρια?
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Υπάρχει καμία μελέτη ή έρευνα που να δείχνει ποιες κοινωνικές ομάδες είναι **φανατικοί καπνιστές **ή που να κατηγοριοποιεί τους καπνιστές με εισοδηματικά κριτήρια?Οι γιατροι
Για τα ναρκωτικα, μια ερευνα που ειχε πεσει στα χερια μου κατερριπτε τον μυθο οτι τα παιδια που προερχονται απο κατωτερα οικονομικα στρωματα πεφτουν πιο ευκολα στη κοκα -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Υπάρχει καμία μελέτη ή έρευνα που να δείχνει ποιες κοινωνικές ομάδες είναι **φανατικοί καπνιστές **ή που να κατηγοριοποιεί τους καπνιστές με εισοδηματικά κριτήρια?
Οι γιατροι
Για τα ναρκωτικα, μια ερευνα που ειχε πεσει στα χερια μου κατερριπτε τον μυθο οτι τα παιδια που προερχονται απο κατωτερα οικονομικα στρωματα πεφτουν πιο ευκολα στη κοκαΛογικό , είναι 'σπορ' της 'υψηλής' κοινωνίας.
-
τα ναρκωτικα και οι εθισμοι δεν εχουν να κανουν με κοινωνικες ταξεις, ισα ισα που πιο επιρρεπη θεωρω τα πιο πλουσια ατομα , ασχετα με το τι θελουν να πιστευουν μερικοι
το μονο που αλλαζει ειναι το ειδος/ποιοτητα
-
Στην τελική ευθεία το πρώτο εμβόλιο κατά του καπνίσματος
Χορηγία ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων έδωσε το Εθνικό Ίδρυμα Κατάχρησης Ουσιών (NIDA) των ΗΠΑ σε μία φαρμακευτική εταιρεία, για να αρχίσει το τελικό στάδιο των κλινικών μελετών του πρώτου εμβολίου εναντίον του καπνίσματος.
Η εταιρεία λέγεται Nabi Biopharmaceuticals, εδρεύει στο Ρόκβιλ του Μαίρυλαντ και θα αρχίσει άμεσα την φάση ΙΙΙ των κλινικών δοκιμών του εμβολίου της που λέγεται NicVax.
http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8&ct=4&articleID=7739&la=1
Από τον Οκτώβριο του 09 ακόμα το ψάχνουν
Καλές μπίζνες κάνουν και αυτοί http://www.nabi.com/pipeline/pipeline.php?id=3 μαζί με την Pfizer
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ [#4]