-
Το ξαναγράφω. Είχε υπογραφεί συμβόλαιο με το τύπο για 3 - αν θυμάμαι καλά - χρόνια τα οποία πέρασαν. Μας ενημέρωσε αρκετό καιρό πρίν λήξει το συμβόλαιο ότι δεν θα συνεχίσει να το νοικιάζει, άδειασε τη μάντρα και έφυγε. Έληξε το συμβόλαιο!!! Με προβληματίζει αν πρέπει να γίνει καταγγελία ακόμα και αν έληξε το συμβόλαιο όπως γράφτηκε κάπου.
Ή μήπως δεν κατάλαβα καλά? -
Και ξαφνικά χθές ο 'κύριος' πήρε τηλέφωνο τη μητέρα μου και χωρίς να πεί τους λόγους που είχε αφήσει τα 2 αμάξια, μας ανακοίνωσε ότι εντός των ημερών θα πάρει τα 2 αμάξια απο το οικόπεδο.
Έτσι απλά!!!
Φανταστείτε να τα είχαμε βγάλει απο μόνοι μας. Έλεος ρε γμτ. Το θέμα είναι ότι λόγω υποχρεώσεων είχα σταματήσει να ασχολούμαι με το θέμα. Είχαμε απλά πεί με τους γονείς μου να περιμένουμε λίγο ακομα και αν δεν βγάζαμε άκρη να μιλούσαμε με δικηγόρο.
Τέλος καλό όλα καλά τελικά. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Και ξαφνικά χθές ο 'κύριος' πήρε τηλέφωνο τη μητέρα μου και χωρίς να πεί τους λόγους που είχε αφήσει τα 2 αμάξια, μας ανακοίνωσε ότι εντός των ημερών θα πάρει τα 2 αμάξια απο το οικόπεδο.
Έτσι απλά!!!
Φανταστείτε να τα είχαμε βγάλει απο μόνοι μας. Έλεος ρε γμτ. Το θέμα είναι ότι λόγω υποχρεώσεων είχα σταματήσει να ασχολούμαι με το θέμα. Είχαμε απλά πεί με τους γονείς μου να περιμένουμε λίγο ακομα και αν δεν βγάζαμε άκρη να μιλούσαμε με δικηγόρο.
Τέλος καλό όλα καλά τελικά.Να πληρωσει καποια ρητρα, τζαμπα τα φυλαγατε??
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Έτσι απλά!!!
Τέλος καλό όλα καλά τελικά.**Μετα απο αυτο το post το θεμα μπορει να κλειδωθει,αν υπαρξει κατι αλλο μας ενημερωνεις και το ξεκλειδωνουμε [mod] **
Νόμιμες και παράνομες λύσεις όλα δεκτά!!!