-
Ζητείται συνοδηγος για αγώνες ραλλυ. Ο οδηγός ειναι ιατρός οικογενειάρχης και ιδιαίτερα συνετος με το δεξί πόδι. Μονή προϋπόθεση η ύπαρξη λισανς και ο απαιτούμενος εξοπλισμός ασφαλείας ( το Hans δεν ειναι απαραίτητο ) καθώς και η αγάπη για τους αγώνες και τις ωραίες ταβέρνες της ελληνικής επαρχιας
Πληροφορίες 6972600026 Χρηστος -
Ζητείται συνοδηγος για αγώνες ραλλυ. Ο οδηγός ειναι ιατρός οικογενειάρχης και ιδιαίτερα συνετος με το δεξί πόδι. Μονή προϋπόθεση η ύπαρξη λισανς και ο απαιτούμενος εξοπλισμός ασφαλείας ( το Hans δεν ειναι απαραίτητο ) καθώς και η αγάπη για τους αγώνες και τις ωραίες ταβέρνες της ελληνικής επαρχιας
Ο χρήστης bericocker έγραψε:
Πληροφορίες 6972600026 ΧρηστοςΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤEΙΝΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.
ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ,ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ευχαριστω κύριε Λωρη! Δυστυχώς δεν έχω το τηλέφωνο σας!
-
Ο χρήστης bericocker έγραψε:
Ευχαριστω κύριε Λωρη! Δυστυχώς δεν έχω το τηλέφωνο σας!ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕ Ρ.Μ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Μερικοι φιλοι που διαβασαν την αγγελια διατυπωσαν αντιρησεις για το 'ιδιατερα συνετος με το δεξι ποδι'. Ισως να παρασυρθηκα απο τους διαλογους, που συχνα πυκνα εχω με τη συζυγο μου, οπου αυτη ισχυριζεται οτι τρεχω ενω εγω επιμενω οτι οδηγω με συνεση και προσοχη το οικογενειακο μας 9αρι.
-
Γιατρε ....οσο και να πιστευεις οτι εισαι ..... αν σαν αρχη εχεις 300αλογα και 1200 κιλα ......παλι επικινδυνος θα εισαι , και καλα λενε οι φιλοι σου .........οσο κι αν σου φαινεται .....υπερβολικο
Πες μας οτι δεν θα ειναι ετσι να αρχισουμε να σε θαυμαζουμε απο τωρα !
-
Κυριε Χρηστο μπορουμε να αφησουμε τις φλυαριες και να βοηθησουμε λιγο την κατασταση? Εχω τα παντα πληρωμενα και κανονισμενα στην Κρητη και δεν εχω συνοδηγο! Οταν κανουν κουμαντο οι γυναικες...
Γι΄αυτο αν ξερετε καποιον για το Παλλαδιο τωρα πια... -
Στο edit mod υπαρχει ενας συνετος συνοδηγος που θα ετρεχε (αλλα δεν τρεχει στην Κρητη) οποτε .... μαλλον σου κανει doc μιας κι εχει κανει οσους αγωνες εχουμε κανει ολοι μαζι εδω στο φορουμ
Ειναι και .... δασκαλος εγγυηση για την συζηγο οτι θα εισαι σε καλα χερια !!!
Στοιχεια οπως τα κινητα τηλεφωνα καλο ειναι να δινονται μεσω πμ[mod]
-
Στο εστειλα με πμ ,να κανουμε και το χαντηρι του εσουρου
Ζητείται Συνοδηγός για αγώνες ραλλυ