-
Καλησπέρα! Χρειάζομαι όλες τις απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές για το σχεδιασμό μιας πίστας αγώνων παρόμοιας κλίμακας με αυτή των Σερρών, καθώς έχω σαν θέμα της διπλωματικής μου το σχεδιασμό μιας τέτοιας πίστας.. γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω ακριβή στοιχεία πάνω σε αυτό το θέμα?? (πχ ακτίνες καμπυλότητας στροφών και πως καθορίζονται, μίνιμουμ μήκη ευθειών, πλάτος δρόμου σε κάθε σημείο, μήκος διαδρομής, απόσταση μεταξύ στροφών, πως καθορίζεται η φορά, ελάχιστη απόσταση από άλλες οδικές αρτηρίες, βοηθητικοί δρόμοι, κλίσεις, κ.α.) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Καλησπέρα! Χρειάζομαι όλες τις απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές για το σχεδιασμό μιας πίστας αγώνων παρόμοιας κλίμακας με αυτή των Σερρών, καθώς έχω σαν θέμα της διπλωματικής μου το σχεδιασμό μιας τέτοιας πίστας.. γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω ακριβή στοιχεία πάνω σε αυτό το θέμα?? (πχ ακτίνες καμπυλότητας στροφών και πως καθορίζονται, μίνιμουμ μήκη ευθειών, πλάτος δρόμου σε κάθε σημείο, μήκος διαδρομής, απόσταση μεταξύ στροφών, πως καθορίζεται η φορά, ελάχιστη απόσταση από άλλες οδικές αρτηρίες, βοηθητικοί δρόμοι, κλίσεις, κ.α.) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
-
Στο site της FIA ειναι σχεδον σιγουρο οτι εχει ολες τις προδιαγραφες για τις πιστες ολων των κλασεων, με λιγο ψαξιμο θα βρεις αυτο που ψαχνεις. Παλια που εψαχνα για πιστα dragster ειχα βρει τα παντα σε μια μερα, οποτε πρεπει να ειναι ευκολο
-
Thanks!! Κοιτάω εδώ και τώρα!
-
Mην ξεχάσεις όταν τελειώσεις την εργασία σου να την παραδώσεις στο αρμόδιο υπουργείο μήπως γίνει και πράξη... τα επόμενα 200 χρόνια.
Δε στη λέω, την ελληνική πραγματικότητα καυτηριάζω.
-
στην ελλαδα δεν ειχε περασει ενας ηλιθιος νομος επι ΝΔ που ελεγε οτι για να γινει μεγαλη πιστα στην ελλαδα θα πρεπει να ειναι μακρια απο κατοικημενες περιοχες, αλλα να υπαρχει προσβαση σε νοσοκομειο , ελικοδρομιο και ξενοδοχειο?
(δηλαδη τετοια περιοχη δεν υπαρχει, απλα ηθελαν να αποκλεισουν το ελληνικο για να μην ενοχληθουν οι αδερφαρες που μενουν εδω τριγυρω)
-
LOOOOL...!! Στην Ελλάδα όλα γενικά είναι όπως δεν θα πρεπε κι αυτά που θα πρεπε δε γίνονται.. Τελικά οκ. πάντως, βρήκα ο,τι χρειαζόμουν! thanks!
-
ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ: ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ Η ΑΚΤΙΝΑ ΚΑΜΠΥΛΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΣΤΡΟΦΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ??
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΠΙΣΤΑ ΑΓΩΝΩΝ