-
Λοιπον τα πραγματα εχου ως εξης: την προηγουμενη Πεμπτη πηγα το αμαξι μου, ενα Χιουνται Ματριξ ενος ετους το οποιο το πηρα ολοκαινουριο τελος Ιουλιου '09 απο την αντιπροσωπεια, στο Φανοποιειο της Χιουνται στην Καλυφτακη καθοτι με ειχαν τρακαρει και θα το εφτιαχνα.
Οταν πηγα να το παρω την Τριτη μετα δηλαδη 5 ημερες, το ελεγξα, μου εδωσαν τα κλειδια και παω να πατησω να ανοιξω οι πορτες... νεκρο το αμαξι.
Φωναζω τον επικεφαλη, μου λεει θα εχει χαλασει η μπαταρια στο κουτακι του αυτοματου.
Οκ παω να ξεκλειδωσω με το κλειδι, δεν λειτουργει το κεντρικο κλειδωμα... το αμαξι οχι απλα να μην παιρνει μπρος, να μην εχει αρκετη ενεργεια ουτε τα φωτακια στο ταμπλο να αναψουν.Γινομαι εξαλλη... φωναζω (ηρεμα) παλι τον επικεφαλη ο οποιος στελνει δυο μαστορες με μαι φορητη μπαταρια και το βαζουν μπρος.
Γυρναει ο μαστορας και μου κανει 'Καταλαβατε τι συνεβει?' και του απαντω φυσικα, Ναι μου αδειασατε την μπαταρια.Τελος παντων, το παιρνω. Απο την Τριτη αργα το μεσημερι που το πηρα μεχρι σημερα να φανταστειτε εχει κανει 200 χλμ με καθημερινη χρηση (δουλεια, σπιτι, ψωνια...) Σημερα δεν επαιρνε μπρος!
Παιρνω αμεσως την Χιουνται και μιλαω με τον επικεφαλη του εξηγω ποια ειμαι (με θυμαται) και απαιτω μπαταρια καινουρια... μου λεει ελατε απο Δευτερα να σας την φορτισω.Τελος παντων βαζω μπρος με καλωδια χρησιμοποιωντας το δευτερο μας αμαξι... ε απο εκεινη την στιγμη αν κλεισεις την μηχανη εστω και ενα τεταρτο το αμαξι δεν ξαναπαιρνει... Το πηγα με 100 μεχρι την Βαρυμπομπη (απο Κεντρο) δυο φορες και γυρισα... η μπαταρια... dead ... δεν φορτιζει με τιποτα...
Εγω τους παρεδωσα ενα αμαξι με μικροζημιες στον προφυλακτηρα και πηρα πισω ενα νεκρο αμαξι... και τους εσκασα και 1000 Ευρω!!!
Ειμαι εξαλλη εννοειται συν οτι οντας κορη μηχανικου αυτοκινητων 10 πραγματακια ξερω... ενταξει ειδικος δεν ειμαι αλλα δεν ειμαι και ασχετη...
Τωρα θα δουμε αν ειναι ανοικτο αυριο καποιο συνεργειο της Λαμδα θα παω και θα γινει καυγας... εχω δυο μικρα παιδια με ειδικες αναγκες, δεν θα μεινω χωρις αμαξι γιατι καποιος ^%&*()@#! μου διελυσε την μπαταρια. ευτυχως εχω μαρτυρες!
Φυσικα τα σχολια σας ευπροσδεκτα! -
Λοιπον τα πραγματα εχου ως εξης: την προηγουμενη Πεμπτη πηγα το αμαξι μου, ενα Χιουνται Ματριξ ενος ετους το οποιο το πηρα ολοκαινουριο τελος Ιουλιου '09 απο την αντιπροσωπεια, στο Φανοποιειο της Χιουνται στην Καλυφτακη καθοτι με ειχαν τρακαρει και θα το εφτιαχνα.
Οταν πηγα να το παρω την Τριτη μετα δηλαδη 5 ημερες, το ελεγξα, μου εδωσαν τα κλειδια και παω να πατησω να ανοιξω οι πορτες... νεκρο το αμαξι.
Φωναζω τον επικεφαλη, μου λεει θα εχει χαλασει η μπαταρια στο κουτακι του αυτοματου.
Οκ παω να ξεκλειδωσω με το κλειδι, δεν λειτουργει το κεντρικο κλειδωμα... το αμαξι οχι απλα να μην παιρνει μπρος, να μην εχει αρκετη ενεργεια ουτε τα φωτακια στο ταμπλο να αναψουν.Γινομαι εξαλλη... φωναζω (ηρεμα) παλι τον επικεφαλη ο οποιος στελνει δυο μαστορες με μαι φορητη μπαταρια και το βαζουν μπρος.
Γυρναει ο μαστορας και μου κανει 'Καταλαβατε τι συνεβει?' και του απαντω φυσικα, Ναι μου αδειασατε την μπαταρια.Τελος παντων, το παιρνω. Απο την Τριτη αργα το μεσημερι που το πηρα μεχρι σημερα να φανταστειτε εχει κανει 200 χλμ με καθημερινη χρηση (δουλεια, σπιτι, ψωνια...) Σημερα δεν επαιρνε μπρος!
Παιρνω αμεσως την Χιουνται και μιλαω με τον επικεφαλη του εξηγω ποια ειμαι (με θυμαται) και απαιτω μπαταρια καινουρια... μου λεει ελατε απο Δευτερα να σας την φορτισω.Τελος παντων βαζω μπρος με καλωδια χρησιμοποιωντας το δευτερο μας αμαξι... ε απο εκεινη την στιγμη αν κλεισεις την μηχανη εστω και ενα τεταρτο το αμαξι δεν ξαναπαιρνει... Το πηγα με 100 μεχρι την Βαρυμπομπη (απο Κεντρο) δυο φορες και γυρισα... η μπαταρια... dead ... δεν φορτιζει με τιποτα...
Εγω τους παρεδωσα ενα αμαξι με μικροζημιες στον προφυλακτηρα και πηρα πισω ενα νεκρο αμαξι... και τους εσκασα και 1000 Ευρω!!!
Ειμαι εξαλλη εννοειται συν οτι οντας κορη μηχανικου αυτοκινητων 10 πραγματακια ξερω... ενταξει ειδικος δεν ειμαι αλλα δεν ειμαι και ασχετη...
Τωρα θα δουμε αν ειναι ανοικτο αυριο καποιο συνεργειο της Λαμδα θα παω και θα γινει καυγας... εχω δυο μικρα παιδια με ειδικες αναγκες, δεν θα μεινω χωρις αμαξι γιατι καποιος ^%&*()@#! μου διελυσε την μπαταρια. ευτυχως εχω μαρτυρες!
Μπορει να μην ειναι η μπαταρια αλλα δυναμο
-
Και μετά το πόστ εκτόνωσης μήπως να το κλειδώσω;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και μετά το πόστ εκτόνωσης μήπως να το κλειδώσω;Μια απορια, γιατι οποτε γινεται κατι αρχιζουν ολοι και λενε πως εχουν μικρα παιδια, ηλικιωμενους κ.οκ??
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Μια απορια, γιατι οποτε γινεται κατι αρχιζουν ολοι και λενε πως εχουν μικρα παιδια, ηλικιωμενους κ.οκ??Μάλλον από απόγνωση γιατί η ταλαιπωρία τους είναι τριπλή
-
Μια απορια, γιατι οποτε γινεται κατι αρχιζουν ολοι και λενε πως εχουν μικρα παιδια, ηλικιωμενους κ.οκ??
Μόνο που λέει ότι έχει μικρά παιδιά με ειδικές ανάγκες, εκτός και εάν εννοεί ότι επειδή είναι μικρά παιδιά χρήζουν γενικότερα ειδικής μεταχείρισης.
Όπως και να'χει δε βλέπω το λόγο να την κοροϊδέψει κάποιος
-
Εχεις σκεφτει την πιθανοτητα να την αντικατεστησαν με καποια χαλασμενη ιδιου τυπου?
-
Μια απορια, γιατι οποτε γινεται κατι αρχιζουν ολοι και λενε πως εχουν μικρα παιδια, ηλικιωμενους κ.οκ??
Γιατί μπορεί να είναι αλήθεια
Εγώ πχ... ειμαι ο μόνος οδηγός στο σπιτι... με μια μητέρα και με μια γιαγιά... αν γίνει κάτι, πρέπει να υπάρχει ενα αμάξι εκεί. Δεν μπορώ να μείνω χωρίς αμάξι...
Συν οτι είναι και εργαλείο της δουλειας μου... αλλα αυτό είναι δεύτερο εμπρός στο άλλο. -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Γιατί μπορεί να είναι αλήθεια
Εγώ πχ... ειμαι ο μόνος οδηγός στο σπιτι... με μια μητέρα και με μια γιαγιά... αν γίνει κάτι, πρέπει να υπάρχει ενα αμάξι εκεί. Δεν μπορώ να μείνω χωρίς αμάξι...
+1 σε αυτό ακριβώς. Το αυτοκίνητο πλέον είναι είδος πρώτης ανάγκης.
-
Ο χρήστης Chocoholix έγραψε:
Φυσικα τα σχολια σας ευπροσδεκτα!
Να σου αλλαξουν μπαταρια μεσα στην εγγυηση.
-
Δεν ειναι ακριβως ποστ εκτονωσης. Ειναι ενα ακριβο συνεργειο, στην κεντρικη μαντρα της Λαμδα, δεν ειναι ενα τυχαιο του κυρ Μαστορα της γειτονιας. Εαν εκεινοι κανουν ζημια δεν πρεπει να το ξερουν και αλλοι?? Μου ετυχε κατι κακο δεν πρεπει να προειδοποιησω και αλλους?
Οχι τα παιδια μου δεν εχουν ειδικες αναγκες επειδη ειναι μικρα. Εχουν ειδικες αναγκες γιατι ηταν προωρα γιατι ο γιος μου εχει εγκεφαλικη βλαβη γιατι ο αλλος εχει διαγνωστει με ΔΕΠΥ και γιατι για εμενα το αμαξι ειναι εργαλειο. Γιατι τα τρεχω στις θεραπειες (εργο, λογο και κινησιοθεραπεια)3 φορες την εβδομαδα... γιατι ο γιος μου δεν περπαταει καλα και παμε με το αμαξι παντου. Για παραδειγμα σημερα πρεπει να παω να παρω τα καινουρια γυαλια του, το παιδι ειναι χωρις μια βδομαδα τωρα... ξερετε ποσο με δυσκολευουν και με ταλαιπωρουν να παρω ενα παιδι με ειδικες αναγκες σε ταξι και να τρεχω???
Δεν ειναι ολοι τρολλ εδω μεσα.. ξερετε μερικοι εχουν οντως αληθινα παραπονα ή και προβληματα. Και φυσικα εγραψα γιατι ισως σε καποιον εχει συμβει κατι παρομοιο και ισως να εχει να μου πει τι συνεβει σε αυτον πχ. μου αλλαξαν την μπαταρια ή μην χαλας την μερα σου, δεν θα στην φτιαξουν θα το παιξουν παπιες.
ΑΝ ειναι το δυναμο, μπλεξαμε... αλλα ισως καλυτερα γιατι τοτε σιγουρα θα αναγκαστουν να το φτιαξουν, ειναι μεσα στην εγγυηση (ενω με την μπαταρια λιγο παιζει).
Και ενω δεν ειναι αδυνατον το βρισκω λιγο τραβηγμενο να μου αλλαξαν την μπαταρια με μια αλλη... γιατι!?
Τεσπα παρολο που το κανω με πολυ βαρια καρδια, πηρα την οδικη και ερχονται να με βαλουν μπρος για να παω στο μπαταριαδικο εδω πιο πανω να παρω αλλη... την Δευτερα θα φορεσω την μπαταρια καπελο στην Χιουνται, δεν θα την γλιτωσουν.. ΑΦΟΥ ελεγξουν και το δυναμο! (καλου κακου αν και πιστευω οτι ειναι απλα η μπαταρια )Ευχαριστω
-
Αφου το αμαξι ειναι στην εγγυηση ειναι και η μπαταρια.Βεβαια αν δεν μπορεις να κανεις υπομονη,απολυτα κατανοητο με την αναγκαιοτητα για μετακινηση,θα την πληρωσεις απο την τσεπη σου και θα τους μουτζωσεις .
Αληθεια εσυ πως πιστευεις οτι χαλασαν την μπαταρια;
Δυο τροποι υπαρχουν κατα την γνωμη μου:
α)δεν την αποσυνδεσαν και με τις πορτες ανοιχτες δουλευε η πλαφονιερα και αδειασε.
β)παλι δεν την αποσυνδεσαν και δουλεψαν με ηλεκτροκολληση που εβρασε την μπαταρια(η μικροτερη ζημια αν εκαναν τετοια βλακεια) -
Είτε πρόκειται για αυτοκίνητο εργαλείο, πρώτης ανάγκης, είτε αυτοκίνητο βόλτας και φιγούρας το ίδιο κάνει.
Αλλη μια φορά απροστατευτος και απογοητευμένος καταναλωτής, άλλη μια φορά κακό εταιρικό aftersales, άλλοι μια φορά ανευθυνοι, αδιάφοροι, ανίδεοι υπάλληλοι/επαγγελματίες, άλλη μια φορά πελάτης να πείσει ότι δεν είναι ελέφαντας και άλλη μια φορά αγανάκτηση, θυμός, σχόλια κλπ και άλλη μια φορά ... μακάρι να βρεθεί λύση!Λίγο αφελές και 'ερασιτεχνικό'. Όσες φορές έτυχε να αποσυνδεθει η μπαταρία σε σέρβις αυτοκινήτου μου (έτσι καταλάβαινα ότι την έβγαλαν/αποσύνδεσαν) μετά στην παραλαβή ... είχα κλειδωμένο το εργοστασιακό ηχοσύστημα που χρειάζεται κωδικό για να ξεκλειδωθεί.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Μπορει να μην ειναι η μπαταρια αλλα δυναμοΑν ηταν δυναμο, τοτε μετα που θα τραβαγε τα καλωδια φορτισης τοτε θα εσβηνε επι τοπου.
-
Και μετά αναρωτιούνται οι εξουσιοδοτημένοι γιατί δεν πατάει κανείς στα συνεργεία τους.
Για αυτό δεν έκανα κι εγώ επέκταση εγγύησης, για να μην τους φάω στην μάπα αυτούς, την νοοτροπία τους και τις τιμές τους.Chocoholix κάνεις υπομονή και χωρίς νεύρα και φωνές ΑΠΑΙΤΕΙΣ αποκατάσταση της φθοράς ΟΠΟΙΑ και αν είναι αυτή.
-
Λοιπον παιδες ηρθε η Ιντεραμερικαν και με εβαλε μπρος και το πηγα στο μπαταριαδικο εδω πιο πανω που με ξερει πια ο αμοιρος ο νεαρος μια με το Σουζουκι μια με το Ρενω, πηρα μια αλλη. Μου την μετρησε και η μπαταρια ειναι βραχυκυκλωμενη..
Οποτε μαλλον κατι επαιξε (και φυσικα εξηγει γιατι δεν φορτισε τοσα χιλιομετρα που εκανα).
Εννοειται πως την Δευτερα θα κανω καυγα... δεν θα τους αφησω ετσι γιατι τους αφηνουμε τους αφηνουμε και να τι μας κανουν... γκρρρρρ
Παω τωρα να παρω τα γυαλια του παιδιου και να με κερασω ενα Σταμπακς με πολλη σαντιγυ να μου φυγουν τα νευρα
Και την Δευτερα καποιος στην Λαμδα θα φοραει μια 12βολτη καπελο....Αν ηταν δυναμο, τοτε μετα που θα τραβαγε τα καλωδια φορτισης τοτε θα εσβηνε επι τοπου
Σωστο και αυτο συν οτι γιατι να το παθει ΤΩΡΑ ενα μηνα μετα το σερβις του και αφου το πηρα απο το φαναρτζιδικο?
Μου εχει ξανασυμβει στο Σουζουκι, το πρωτο μου αμαξι 20 χρονων τοτε, με τρακαραν το αφησα στην Σουζουκι και παει η μπαταρια μου τους επιασα να ακουνε ραδιο οσο δουλευαν στο αμαξι -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Φυσικα τα σχολια σας ευπροσδεκτα!
Να σου αλλαξουν μπαταρια μεσα στην εγγυηση.
Το αμαξι απ οτι διαβασα ειναι 7ος 2009. Εχουμε 10ο 2010. Εχω την εντυπωση οτι η μπαταρια δεν ακολουθει την εγγυηση του αυτοκινητου αλλα εχει δικη της 1 ή 2 ετη. Αν εμπιμπτει στο 1 ετος τοτε δυστυχως επεσες σε μαπα μπαταρια και πληρωνεις καινουργια. Οπως λεει πολυ σωστα και ο Bill33 αν καναν ηλεκτροκοληση χωρις αποσυνδεση ή γειωση τοτε στην καταστρεψανε και τωρα κανουνε την παπια. Αντε να αποδειξεις οτι δεν ειναι ελεφαντας...
-
Πάντως ξέχωρα από όλα τα άλλα δεν νομίζω ότι αξίζει η ταλαιπωρία σου για 60 ευρώ που κοστίζει μια νέα μπαταρία.
Το συνεργειο μου κατεστρεψε την μπαταρια!!