-
καλησπερα σας ,
εχω ενα πολυ σοβαρο προβλημα...εδω και μηνες...τρακαρα στο καπακι της βενζινης(ενα ροβερ 214 τριθυρο ειναι) στραβωσε...το πηγα στον λαμαρινα ολα καλα τα εφτιαξε,αλλα μολις το παρελαβα και πηγα να βαλω βενζινη δεν εκλεινε με τιποτα η ταπα!γυριζω στον μηχανικο μου το στελνει στον λαμαρινα οκ τωρα και ανοιγω και κλεινω την ταπα....ομως με ανοιχτα παραθυρα ειναι αδυνατον να οδηγησεις βρωμαει απιστευτα βενζινη...με κλειστα παραθυρα κανενα απολυτως προβλημα! το πηγα και στην express στα κεντρικα για ελεγχο δεν ειδαν απο πουθενα διαρροη...μια φορα εβαλα βενζινη το φουλαρα δηλαδη και επειδη το παρκαρα σε λιγη ανηφορα ειχε κανει λιμνη βενζινης κατω...εσταζε απο το καπακι,την ταπα δηλαδη..δεν ξερω πραγματικα τι να κανω στον μηχανικο το χω παει 3 φορες και αυτος αδυνατει να βρει λυση...χρειαζεται απο οτι καταλαβαινω απολυτη εφαρμογη της ταπας βενζινης με τον σωληνα του ρεζερβουαρ..αλλα παντοτε δεν επιτυγχανεται διοτι γινεται στο κουτουρου προφανως...την μια φορα που το πηγα η μυρωδια περιοριστηκε αλλα οταν το ξαναπηγα για να λυθει ολοκληρωτικα επανηλθε δριμυτερη(το προβλημα γινεται εντονοτατο οταν οδηγαω στην ανηφορα)..τι να κανω ρε παιδια!! πειτε μου καμια λυση... -
καλησπερα σας ,
εχω ενα πολυ σοβαρο προβλημα...εδω και μηνες...τρακαρα στο καπακι της βενζινης(ενα ροβερ 214 τριθυρο ειναι) στραβωσε...το πηγα στον λαμαρινα ολα καλα τα εφτιαξε,αλλα μολις το παρελαβα και πηγα να βαλω βενζινη δεν εκλεινε με τιποτα η ταπα!γυριζω στον μηχανικο μου το στελνει στον λαμαρινα οκ τωρα και ανοιγω και κλεινω την ταπα....ομως με ανοιχτα παραθυρα ειναι αδυνατον να οδηγησεις βρωμαει απιστευτα βενζινη...με κλειστα παραθυρα κανενα απολυτως προβλημα! το πηγα και στην express στα κεντρικα για ελεγχο δεν ειδαν απο πουθενα διαρροη...μια φορα εβαλα βενζινη το φουλαρα δηλαδη και επειδη το παρκαρα σε λιγη ανηφορα ειχε κανει λιμνη βενζινης κατω...εσταζε απο το καπακι,την ταπα δηλαδη..δεν ξερω πραγματικα τι να κανω στον μηχανικο το χω παει 3 φορες και αυτος αδυνατει να βρει λυση...χρειαζεται απο οτι καταλαβαινω απολυτη εφαρμογη της ταπας βενζινης με τον σωληνα του ρεζερβουαρ..αλλα παντοτε δεν επιτυγχανεται διοτι γινεται στο κουτουρου προφανως...την μια φορα που το πηγα η μυρωδια περιοριστηκε αλλα οταν το ξαναπηγα για να λυθει ολοκληρωτικα επανηλθε δριμυτερη(το προβλημα γινεται εντονοτατο οταν οδηγαω στην ανηφορα)..τι να κανω ρε παιδια!! πειτε μου καμια λυση... -
καλησπερα σας ,
Εχεις διαρροη και πρεπει να βρεις που ειναι αυτη πριν γινεις παρανάλωμα του πυρος .Αν νομιζεις οτι ειναι η ταπα τοτε πρεπει να την αλλαξεις ή να δεις τι εχει ο λαιμος και δεν εφαρμοζει σωστα.
-
στον μηχανικο το πηγα 3 φορες και δεν εκανε τιποτα...η express παλι τιποτα...τι να κανω δεν ξερω!
-
Να βάλεις εμφανείς πινακίδες ΜΗ ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ πάνω στο αμάξι.
Αν τρέχει λίγο βενζίνη, εξατμίζεται και δεν φαίνεται εύκολα. Μυρίζει όμως αρκετά (και παίρνει φωτιά).
-
ΕLEAZAR Ξεχνα την βενζινη φιλαρακο ! Καντο Υγραεροφυσαεριο ! OK ...OK ....Tερμα η πλακα ο BILL33 σου ειπε σωστα , αλλα εχε και εναν πυροσβεστηρα μαζι σου για καλο και για κακο .
-
το αμαξι για ενα χρονο δεν την προλαβαινει την αποσυρση!!τα αποσυρμενα ειναι μεχρι το 98 το δικο μου ειναι 99
οποτε δεν εχω ιδεα τι να κανω..ηθελα να παρω καινουριο...θα μου πεις για χιλια ευρω κανεις ετσι;ε ενταξει ...λιγα ειναι; θα το σκεφτω τελος παντων...αλλα και τα χιλια ευρω ηταν καλο μπονους...θα δω αν το θελει ο μηχανικος μου για ανταλλακτικα...
αντ ο μετετρεπα σε υγραεριο υπηρχε περιπτωση να σταματησει αυτη η μποχα;αλλα μαθαινω πως και σε αυτην την περιπτωση παλι θα χει και την βενζινη...και οταν αναβει η μηχανη πρωτα με βενζινη παιρνει μπρος
υποψιν τελευταια εγινε κατι αλλο.που αρχιζω και υποθετω πως ισως εκει ειναι ολο το προβλημα...οι υδρογονανθρακες βγηκαν πολυ πανω απ το κανονικο στο ρελαντι!
εχω 202 χιλιαδες χιλιομετρα... -
Αν η κατανάλωση έχει αυξηθεί τότε μπορεί να έχεις διαρροή και ίσως να μην είναι από πίσω.
Αν όχι τότε μπορεί κάποιο σωληνάκι για τις αναθυμιάσεις που ίσως να πήγαινε σε κανένα ειδικό φίλτρο ή θάλαμο ή και όχι έχει αποσυνδεθεί και δεν κάνει τη διαδρομή που πρέπει. -
απο ταπα λιγο δυσκολο να ειναι ολα εχουν και βαλβιδα ανεπιστροφης καυσιμου αν ανοιξεις την ταπα και το δεις,για να εχει εντονη μυρωδια θα εχει καποιο σκισιμο η τσιμουχα που ενωνει το ρεζερβουαρ με το 'λαιμο'
το οτι εχεις αυξημενους υδρογονανθρακες 2 ειναι οι αιτιες η απο καταλυτη η καιει αντιψυκτικο μεσα στο θαλαμο καυσης, με τοσα χιλιομετρα θα αρχισει ολα να τα βγαζει θα το πληρωσεις διπλα απο οτι αξιζει και θα ειναι ενα παλιο αυτοκινητο με 10λιτρα στα 100χλμ για 1.4, η καλυτερη λυση θα ηταν να παρεις ενα καινουριο με χαμηλους ρυπους, περνα απο διαφορες αντιπροσωπειες θα σου βρουν λυσεις και στο θεμα της αποσυρσης -
r200 ειχα τρακαρει στην ταπα και μπροστα γι αυτο ελεγα μηπως ειναι αυτο το προβλημα...
αλλα απο την αλλη υποψιαζομουν αυτο που λεγες,το χα διαβασει και εδω μεσα...
μηπως δηλαδη λογω παλαιοτητας καιει μεσα ή ειναι ο καταλυτης κτλ κτλ...οποτε γι αυτο πηγαινα για νεο αμαξι...
παιδια εχω αλλαξει και την ταπα..και το ρεζερβουαρ...και τον λαιμο...και φυσικα ολα τα 'σωληνακια' και συνεχιζει να βρωμιζει...παω για καινουριο ευχαριστω για τις συμβουλες σας..
προβλημα με αναθυμιασεις βενζινης