-
Ο χρήστης Babis Koligiannis έγραψε:
Αγαπητε Θεοδωρε,Αν ελπιζεις ...
Επιτέλους ήρθες σε ενα θέμα που γράφουμε ολοι, τουλάχιστον, διοτι στο 'Προτάσεις 2011' Δεν γράφει ούτε αυτός που το ξεκίνησε...Το πυροβολώ και το ξέρει, αλλα με επεισε και τωρα θέλω εργα!
-
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΠΑΜΠΗ BRAVEHEART.I AGREE WITH YOU BUT THIS IS GREECE.
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ 'ΞΕΝΙΚΑ'ΑΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΓΚΡΙΝΙΑΣΟΥ.Θ.Ν.ΚΟΥΛΗΣ -
Ο χρήστης van έγραψε:
Αγαπητε Θεοδωρε,
Αν ελπιζεις ...
Επιτέλους ήρθες σε ενα θέμα που γράφουμε ολοι, τουλάχιστον, διοτι στο 'Προτάσεις 2011' Δεν γράφει ούτε αυτός που το ξεκίνησε...Το πυροβολώ και το ξέρει, αλλα με επεισε και τωρα θέλω εργα!
Δεν ξερω ποιος και γιατι γραφει στο αλλο θεμα.Ενα ειναι σιγουρο πως περιπου καμμια 5 αρια χιλιαδες διαβαζουν και κωφευουν.
Θυμησου ποσοι θα τρεχουν σε λιγο καιρο.
Κριμα
Καμμενη γη να εχουμε και να ευλογαμε τα γενια μας, τιποτα αλλο. -
Ο χρήστης theokoylis έγραψε:
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΠΑΜΠΗ BRAVEHEART.I AGREE WITH YOU BUT THIS IS GREECE.
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ 'ΞΕΝΙΚΑ'ΑΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΓΚΡΙΝΙΑΣΟΥ.Θ.Ν.ΚΟΥΛΗΣΓεια σου και σενα Θοδωρε!
Αγγλικα ξεαγγλικα, Γερμανικα ξεγερμανικα, αν η αληθεια ειναι γκρινια, συγγνωμη ρε φιλε που σου εσπασα την φουσκα σου.
Καλα να περνας στο ονειρο.
Θυμησου μονο πως εχει και ενα γυιο με ονειρα!Καληνυχτα
-
Για δειτε λιγο την εκπομπη το Φωτηνελη για την αναβαση ......γτ μαλλον τελικα δεν φταιγαν τα τσιμεντα
ηταν παρον ο Νεκταριος ......στους αγωνες εγω τουλαχιστον εχω μαθει να αγωνιζομαι κ να πηγαινω τερμα ΟΧΙ σαν ΚΟΤΑ σαν καποιους αλλους
πρωταθλητες που τρεχουν μονοι τους σε κατηγοριες μονο γ αυτους με 2-3 αυτοκινητα
Δημητρης Δεγλερης
-
Για δειτε λιγο την εκπομπη το Φωτηνελη για την αναβαση ......γτ μαλλον τελικα δεν φταιγαν τα τσιμεντα
ηταν παρον ο Νεκταριος ......στους αγωνες εγω τουλαχιστον εχω μαθει να αγωνιζομαι κ να πηγαινω τερμα ΟΧΙ σαν ΚΟΤΑ σαν καποιους αλλους
πρωταθλητες που τρεχουν μονοι τους σε κατηγοριες μονο γ αυτους με 2-3 αυτοκινητα
Δημητρης Δεγλερης
-
Τις προηγουμενες ημερες γραφτηκαν πολλα για το συμβαν τις Πιτιτσας , με τα λαδια , τα τσιμεντα , ποιος εφταιγε κλπ , κλπ.
Εγω θα σας προτρεψω να δειτε ενα βιντακι για το πως καπου αλλου , καποιοι αλλοι οργανωτες προσεχουν την ποιοτητα του οδοστρωματος και γενικως σεβονται καποια πραγματα.
Δηστυχως δεν βρηκα τον τροπο να το κατεβασω και να το παραθεσω.Αξιζει ομως τον κοπο να μπειτε και να το δειτε.
Μπειτε στο http://www.hillclimbfans.com πηγαινετε videos , season 2010 , grouphspecial και παρατηρειστε στο πρωτο λεπτο τι κανουν για να διασχισει ο κοσμος την διαδρομη χωρις να λερωσει με τα ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ και φανταστειτε τι πρεπει να γινεται σε περιπτωσεις που χυθουν λαδια η οτιδηποτε αλλο.Υ.Γ Αν το δειτε δε και ολοκληρο ,κατι που αξιζει τον κοπο, παρατηρειστε και τα εξης
1ον Ουτε ο κοτσιφας ουτε ο τσαλαπετεινος ενοχλουντε που 450 νοματαιοι μπουκαρανε στον εθνικο δρυμο τους και τους τον κανανε ανωκατω
2ον Προσεξτε που καθετε ο κοσμος και οι κριτες και ποσο προστατευμευνοι ειναι, θα δειτε ορισμενους σκαρφαλωμενους μες τα δεντρα, καθως επισης τι σημαιες χρησιμοποιουντε μιας και εγινε σχετικη κουβεντα και γι αυτο, και τελος προσεξτε και την χρηση sicein που και γι αυτο γινεται πολυ κουβεντα και σκεφτειται οτι μιλαμε για αναβαση που τρεχουν αυτοκινητα που εδω μπορει και να τα λεγαμε ντραξτερ οπεν και εγω δεν ξερω τι αλλο....φιλικα Βαγγελης Κοντουζογλου
ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΛΑΤΑΝΙ-ΠΙΤΙΤΣΑ