-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Γεια πες κυριε mod τι αλλαξε που εγινε ταυτοποιηση εδω μεσα ?Αν του ριξω αυτα που πρεπει να ακουσει ο ασχετος edit mod που ασχολειτε υποτιθεται και με το σπορ , θα εχω αδικο ?η θα πρεπει σοβαροτητας να υποστω το edit mod ?
Σβηστα ,αλλα απαντησε πρωτα αν οχι , αντε γεια και εσεις και το φορουμ σας .
Λιγη αυτοσυγκρατηση στις εκφρασεις μας δεν κανει κακο.Αν κατι προσβαλει/ενοχλει/ειναι εκτος κανονισμων υπαρχει και το κουμπακι της αναφορας πανω απο το μηνυμα.
Τα απο πανω ισχυουν για ολους μας[mod]δηλαδη μονο με το να προσβαλλεις τον αλλον μπορεις εσυ να διορθωσεις καποιο λάθος που λεει καποιος??
Παρακαλω να μην συνεχιστει αυτη η διαμαχη[mod]
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
δηλαδη μονο με το να προσβαλλεις τον αλλον μπορεις εσυ να διορθωσεις καποιο λάθος που λεει καποιος??
Εσύ λοιπόν που προσπαθείς να κρατήσεις το επίπεδο ψηλά, για πες μας Ποιος και τι είσαι? Είσαι θεατής?Ησουν Θεατής στην Πιτίτσα?Είσαι οδηγός αγώνων? Ράλι-Αναβάσεων- Πίστας-δεξιοτεχνίας - γρήγορου παρκαρίσματος ή χειροφρενάκιας σε κάποιο πάρκινγκ? Αφού λοιπόν εχεις εμπεριστατωμένη άποψη, και είχες και για το Ράλι Αχαιός, για πες μας? Τι προτείνεις?
Αν πάλι είδες το βιντεάκι και κατάλαβες, οπως 'κάποιοι' λένε με επιστολές οτι ο δέγλερης το είχε χάσει απο πρίν, να σου υπενθυμίσω οτι πραγματικά τότε είσαι ασχετος...με το συμπάθειο... Διοτι απλά φίλε μου, ενα αυτοκίνητο δεν γλυστράει μόνο οταν πατήσει τα τσιμεντωμένα λάδια, αλλα και απο την πούδρα που εχει απλωθεί -μεταφερθεί.
Το σκεπτικό λοιπόν, οπως γράφει και η επιστολή του Αοπ, οτι δλδ, 40 αυτοκίνητα δεν βγήκαν, αρα ο οδηγός του 41 φταίει, είναι μια επιστολή για γέλια και μαζί και οποιος αλλος την ασπάζεται για 3 βασικούς λόγους:
1ον Ο οδηγός στην Ανάβαση δεν εχει την πολυτέλεια για αναγνώριση της κατάστασης του δρόμου μετά απο τέτοιο συμβάν.
2ον Λογω της φύσης του αγώνα, ο οδηγός πρέπει να οδηγήσει στο μαξιμουμ των δυνατοτήτων του και της ταχυτητάς του.Ποσο μάλλον σε μια κλάση που γίνεται σφαγή.
3ον και βασικότερον, αλλα είναι λίγο στενάχωρο. Η περίπτωση του μικρού Μακρή. Ηταν ενα επικίνδυνο κομμάτι που 60 αυτοκίνητα το περασαν χωρίς πρόβλημα, αλλα ενα οχι.Φίλτατοι ολοι εσείς της λέσχης αλλα και αλλοι, Το ποιά κομμάτια χαρακτηρίζονται επικίνδυνα είτε απο φύση, είτε απο συνθήκες, δεν χαρακτηρίζονται για την στατιστική. Δλδ το 60% το αγωνιστικών θα περάσει, το 40% οχι, αρα η στροφή ή το λαδωμένο οδόστρωμα, είναι ασφαλές κλπ Τα μέτρα ασφάλειας πέρνονται πρώτα για τον εναν, τον μοναδικό, αυτόν που κινδυνεύει περισσότερο και ύστερα για τους αλλους.Ετυχε σε αυτήν την ανάβαση να ήταν ο Δεγλερης, ο οποίος δεν εχει δημιουργήσει πρόβλημα μέχρι τώρα...Αυριο θα είναι ο κάποιος αλλος...
Τώρα για τα περι ΠολυΠρωταθλητών που αναφέρει η επιστολή... Του χρόνου ας καλέσει λοιπόν στον αγώνα της μόνο τους Πολυπρωταθλητές... τον εξής εναν... και ας κάνει αγώνα μόνη της.
Εγώ θα περίμενα μια αλλη αντιμετώπιση απο τον ΑΟΠ. Πιο διαλακτική και με περισσότερη κατανόηση ως προς τον αγωνιζόμενο. Αλλωστε η απόφαση πάρθηκε απο οτι καταλαβαίνω και με την αντίθετη γνώμη του ΣΟΑΑ...νομίζω!
Οι του ΑΟΠ ξεκαβαλίστε λίγο το καλάμι λοιπόν, εχετε γνώση απο αλλες λέσχες τι έπαθαν - παθαίνουν και φροντίστε τους αγωνιζόμενους που σας στηρίζουν ολα αυτά τα χρόνια. Το οτι διωργανώσατε κάτι με επιτυχία στην πλατεία της Πάτρας, ετυχε...Η ιστορία και το μέλλον δείχνει αν πράγματι συνεχίζετε να είστε καλόί οργανωτές. Οι ευλογίες των γεννιάδων μόνο αποκρουστικές είναι και δεν προσφέρουν. Σεμνά και Ταπεινααααα!Αυτά λοιπόν, με τους ΘΕΟΥΣ-τους Theous13 και τους δαίμονες...
-
t
-
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ APR TEAM ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΣΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ 1)ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΝ,ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΟΔΗΓΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ
2)ΟΤΙ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ,ΑΡΑ ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.
3)ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΟΝ ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΜΠΛΕΚΩΝΤΑΣ,ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΑΓΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΡΑΛΛΥ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΞΙΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.
Η ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΣΟΥ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ (PICK) ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ .....ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΩΡΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΕΙΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ.
Ο ΑΟΠ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΕΣΧΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ -
Καλησπέρα και από εμένα καταρχάς να πω κάτι πριν αρχίσω και εγώ το διάγγελμα μου (χιούμορ κάνω) ότι δεν χιάζεται βιογραφικό κάποιος για να πη τη γνώμη του.
Την αποκλειστικότητα των γνώσεων δεν την έχει κανείς όλοι γράφουμε την άποψη μας στραβή κουτσή όπια κι αν είναι χωρίς να θίγουμε κανένα.
Το επίπεδο τον γνώσεων που έχει ο καθένας μας ποικίλη ανάλογα με της γνώσεις την εμπειρία αλλά και την αγάπη που έχει κάποιος βλέπε θεατές και μην υποτιμούμε της γνώσεις μερικών που δεν έτυχε να πιάσουν τιμόνι στο χέρι τους.
Τώρα στο θέμα μας το οποίο είναι η Πιτιτσα αν νομίζετε ότι για να σωθούν οι Ελληνικοί αγώνες δεν πρέπει να ξανά γίνει η Πιτιτσα ή ότι ο ΑΟΠ δεν είναι ικανός να δημιουργήσει έναν ασφαλή αγώνα τότε να μην του ξανά δώσουν αγώνα και να λύσουμε το πρόβλημα εδω και τώρα.
Εγώ δεν πιστεύω αλλά και κανένας άλλος εδω μέσα ότι το πρόβλημα είναι τόσο εύκολο ώστε να λυθεί με μια κίνηση απεναντίας νομίζω ότι είναι πολυδιάστατο και συμπεράσματα έτσι ελαφρά τη καρδία είναι άκυρα αν όχι και επικίνδυνα, τουλάχιστον από ανθρώπους που έχουν γνώσεις.
Τα θέματα παιδείας και καλής συμπεριφοράς που κατά καιρούς όλοι έχετε εντοπίσει αλλά κανένας δεν τόλμησε ποτέ να αγγίξει γιατί έχουν κόστος. Κόστος γιατί διάφορα μαγαζιά θα χάσουν τους πελάτες τους γιατί το πρώτο πράγμα που τους διδάσκουν είναι ότι για ότι γίνεται φταίει κάποιος άλλος τους φταίει το τσιμέντο η φουρκέτα που ήταν στραβή ο καιρός ο κριτής το ΔΝΤ και γενικά της κακής π……… τα μαλλιά της φταίνε, και αντί να εξηγήσουμε σε όλα αυτά τα παιδάκια με τα σειριακά τα βασικά δηλ. Το πως πιάνουμε το τιμόνι τα αφήνουμε να εκτίθενται βγάζοντας διάφορες ανακοινώσεις κάνοντας το κέφι μερικών που θησαυρίζουν κ. Πλατη στης πλάτες αυτών που πραγματικά κάνουν αυτό που αγάπησαν χωρίς κανένα προσωπικό όφελος, και αφήνουν όλους εμάς να διαλέξουμε με ποια ομάδα είμαστε μέσα από ειρωνείες υπονοούμενα κ ΑΠΡ.
Αυτά τα λέω γιατί κάποια στιγμή τα αυτοκίνητα θα πάψου να στρίβουν μόνα τους και τότε θα ψάχνουν μέρος να κρυφτούν αλλά θα είναι πολύ αργά και θα το ρίξουμε όλοι πάλι στην περισυλλογή .Καλή η μάχη που έχει ξεσπάσει στην Α6 αλλά και σε άλλες κλάσης καλές και οι εισπράξεις αλλά όλα έχουν κάποιο όριο στην κονόμα.
Αυτά τα λίγα ,περιμένω τα βόλια σας για να κάνουμε και διάλογο, ευχαριστώ. -
Kαι για να κολησω κι εγω σε αυτα που λεει ο van, οχι μονο παιζει σοβαρο θεμα με την πουδρα και πασης φυσεως (τυπο) ελαστικο αλλα ειναι και εμφανεστατο απο τα βιντεο που κυκλοφορουν..Οχι μονο στην εξοδο του Δεγλερη αλλα απο τα αποτομα και ασχετα ξεκοληματα αυτοκινητων..Απο ποτε αραγε το ατυχημα ειναι αυτο που φανερωνει την κατασταση του οδοστρωματος??? Επισης, εχω την εντυπωση οτι σε καποιο σημειο φαινετε και να σηκωνεται κιολας?? Εκτος και αν εχει χαλικι/χωμα που ειναι και παλι απαραδεκτο...
Ομως, αθληταραδες/εμπειρογνωμονες σαν τον Δεκη που τρεχει μαλιστα κι αυτος με Γαλλικο (αν δεν κανω λαθος), δεν ειναι σε θεση να τα δουν αυτα..Διεγράφη προσωπική-προσβλητική αιχμή. Δεν υπάρχει λόγος για τέτοια προσέγγιση αγαπητέ [Mod]
Αγαπητε, θα επρεπε ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ να ντρεπεσαι για τις αηδιες που λες και για το παιδι αλλα και επειδη αυριο, θα εισαι ΕΣΥ ο επομενος ηλιθιος που θα την πατησει γιατι καποιος δεν εκανε κατι σωστα..
ΟΜΩΣ..Σε αυτον τον κωλοχωρο που ολοι νοιαζονται ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ και ας φωναζουν με ολη τους τη δυναμη σε καθε ευκαιρια, ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ...Τη σαπιλα που αναθρεψαν...Τρεξτε λοιπον να δηλωσετε συμμετοχη στον επομενο αγωνα, που θα σας περιμενει ο Μανωλιος (με καινουργια ενδυμασια) και αφου τα λουστειτε καλα καλα, επιστρεψτε στο φορουμ να ακουσουμε τι μ@λακια εκανε ο Χ και ο Ψ γιατι η κουπιτσα και ο μεγα τιτλος του πρωταθλητη, τους κανει ολους να σφυρανε αδιαφορα.....Ναι, ναιιι, υπαρχουν οι εξαιρεσεις, το ξερω....Και θα υπηρχαν κι αλλοι να στηριξουν ΕΑΝ...δεν κυνηγουσαν τους υπολοιπους ...
Οσο για τις λεσχες, το θεμα αγαπητοι δεν ειναι πως θα την κανετε λαμογιο απο τα σχολια..Αλλα να λαβετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σοβαρα υποψην οτι ο μαλακας που πληρωνει για να αμοληθει στο βουνο, θα πρεπει να γυρισει και σπιτι του..Αμα λοιπον ο καθε κουκουρουκος δεν συγκεντρωνει συμμετοχες=λεφτα, δεν εχει ατομα, θα του φυγουν ασθενοφορα/πυροσβεστικη εαν καθυστερησει ή πρεπει να παραδωσει τον δρομο σε συγκεκριμενη ωρα υπο πιεση ΔΕΝ μπορει να ανταπεξελθει, σημαινει οτι δεν μπορει και να παρεχει τα αυτονοητα....
Πρωτου λοιπον ξανα αμολυθει οι καθε ανοητος που θα χαρακτηρισει τον εναν και τον αλλο και πρωτου κανα εκδοθει γελοιο δελτιο τυπου σε στυλ 'αμα ειμουν εγω θα το 'σωνα', καλυτερα να κοιταξετε πως θα γινεται καλυτεροι μπας και σωθειτε....Μιλαω για την περιπτωση που λογο κρισης, στροφαρουν λιγακι διαφορετικα μερικα κεφαλια..
Σε παρακαλώ να προσπαθήσεις για πιο κόσμιο τρόπο έκφρασης [Mod]
-
Θα σου απαντήσω λοιπόν ξεχωριστά σε ενα ενα θέμα που θέτεις!
Ο χρήστης andreasdekis έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ APR TEAM ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΣΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ 1)ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΝ,ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣωστά! Αλλα ομως η λέσχη δεν είναι σε θέση να κρίνει την ικανότητα ενος οδηγού, αλλα ούτε και πρέπει, διοτι απλά δεν είναι η δουλειά της αυτή.Η δουλειά της είναι να οργανώνει ΑΣΦΑΛΕΙς ΑΓΏΝΕΣ
2)ΟΤΙ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ,ΑΡΑ ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.
'Επικύνδυνος' είναι ο κάθε οδηγός που κινείτε σε αγωνιστικούς ρυθμούς.Είτε είναι Πρωταθλητής, οπως ο κος ΔΕΓΛΕΡΗΣ, είτε είναι β,γ,δ Εθνική οδηγός.Γιάυτό λοιπόν ερχετε και πάλι η λέσχη και οργανώνει ασφαλείς αγώνες.Φροντίζει για την σωματική ακαιρεότητά ολων εμας που είμαστε θεατές και βλέπουμε κάτι επικύνδυνο.Αυτός είναι ο σκοπός της.Πέρνει απο το κράτος την εξουσιωδότηση ουσιαστικά να φροντίσει για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων κλπ Αλλιώς δεν χρειάζεται καμία λέσχη.Αν τα πράγματα είναι χύμα, γιατι να μην μαζευτούνε καμιά 50αρια φίλοι και να αρχίσουν να ανεβοκατεβαίνουν την Πιτίτσα? Επειδή δεν θα εχουν επίσημη χρονομέτρηση? ε και? Δεν είναι ετσι ομως και το γνωρίζεις... Ολα τα μέτρα ασφάλειας που λαμβάνονται ειναι ακριβώς για την ασφάλεια...ΘΕΑΤΩΝ-ΟΔΗΓΩΝ-ΦΥΣΗΣ κλπ.
3)ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΟΝ ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΜΠΛΕΚΩΝΤΑΣ,ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΑΓΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΡΑΛΛΥ.
Νέος ναι, απειρος οχι. είχε τρέξει τουλάχιστον 5 αγώνες... σύν την παιδεία που είχε απο το σπίτι του.Και δεν κατάλαβα φίλε μου, που με λές και άσχετο, Εστω οτι ο κος Δεγλερης ήταν πρωτοετής και είχε ακριβώς το ιδιο συμβάν, τοτε τι θα λέγαμε? Οτι ήταν νέος και γιάυτό? Και αν χτύπαγε και μερικούς εκεί που κάθονταν, τοτε τι θα λέγαμε πάλι? Αν γνωρίζεις φίλε μου, που μάλλον δεν γνωρίζεις, για να συμμετάσχει κάποιος νέος οδηγός σε οποιονδήποτε αγωνιστικό θεσμό, πρέπει να εχει πρώτα δύο τερματισμούς σε αναβάσεις και μετά σε ράλι σπρίντ.Αρα λοιπόν στην θέση του οποιοδήποτε ΔΕΓΛΕΡΗ θα μπορούσε να είναι ο οποιοςδήποτε νεός-'επικίνδυνος', οπως τον ονομάζεις...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΞΙΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.
μαζί σου! Αλλα και ο κος Δέγλερης, επειδή δεν το ξέρεις, συμμετείχε (καρτ) και συμμετέχει (αγώνες ταχύτητας και αναβάσεων)σε θεσμούς και πρωταθλήματα πάρα πολλά χρόνια με αρκετούς τίτλους...Απλά 'ετυχε' να μην εχει ΜΙΤΣΟ και WRC!Γιάυτό μάλλον δεν τον ξέρεις...
Η ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΣΟΥ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ (PICK) ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ .....ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΩΡΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΕΙΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ.
Ο ΑΟΠ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΕΣΧΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙΔεν υπάρχει καμία ειρωνική διάθεση...Οποιος εχει την μύγα...
Αντίθετα φίλε μου, η εμπειρία μας και γνώση μας, μας λέει να κρατάμε πάντα μια 'πισινή', διοτι οργανώσεις-πυροτεχνήματα εχουμε δεί απειρα σε αυτόν τον χώρο... Αλλα μετά απο μερικές φορές...άνθρακας, ο θυσαυρός! Να σου θυμίσω το AUTOFESTIVAL? Πολλές οργανώσεις πετυχημένες...ετσι ελεγαν και με εβριζαν που δεν πήγαινα το αγωνιστικό μου εκεί! Αποτέλεσμα? Να θρινήσουμε θύματα...Και εδώ είμαι ασχετος?Το παρελθόν του ΑΟΠ, 'μάλλον' το γνωρίζω καλύτερα απο εσένα.Το παρόν το ζω και αρχίζει και με χαλάει...Για το μέλλον δεν ξέρω, αλλα ελπίζω... Τωρα, εσύ πως εισαι τόσο σίγουρος....
Το αν ο ΑΟΠ δεν είναι μια σφραγίδα, οταν μιλάμε για την ασφάλεια ΟΔΗΓΩΝ-ΘΕΑΤΩΝ, εμένα προσωπικά μου είναι αδιάφορο.Υπάρχουν λέσχες με περισσότερο κόσμο απο τον ΑΟΠ που η οργάνωσή τους είναι για κλάμματα...Υπάρχουν και σφραγίδες-λέσχες-εταιρείες, που η οργανωσή τους είναι ΄πολύ καλή, διοτι παλαιότερα εχει καεί η 'γούνα' τους... Εκεί θέλει να φτάσει και ο ΑΟΠ? Δεν νομίζω...
Και για να τελειώνει το θέμα με την εμπάθεια που λές, θα σου πώ το εξής...Μπορεί οντως να είμαστε πιο αυστηροί (αλλα ΟΧΙ ΕΜΠΑΘΕΙΣ) με τον ΑΟΠ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΆ ΜΕΡΙΚΆ ΒΑΣΙΚΆ ΣΤΕΛΈΧΟΙ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΩΝΩΝ, με τους οποίους εγώ 'μεγάλωσα' και κάποια στιγμή είχα την τύχη να τους συναγωνιστώ.Αυτό που ενοχλεί λοιπόν, είναι οτι οταν πήραν και την 'καρέκλα' της οργάνωσης ξέχασαν πως είναι οδηγοί αγώνων και ξέχασαν αυτά για τα οποία φώναζαν και αυτοί σε αλλες αντίστοιχες οργανώσεις με τέτοια λάθη... ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΠΑΘΕΙΣ!
-
-
Ο χρήστης AND.TZORTZ έγραψε:
Το επίπεδο τον γνώσεων που έχει ο καθένας μας ποικίλη ανάλογα με της γνώσεις την εμπειρία αλλά και την αγάπη που έχει κάποιος βλέπε θεατές και μην υποτιμούμε της γνώσεις μερικών που δεν έτυχε να πιάσουν τιμόνι στο χέρι τους.
Τώρα στο θέμα μας το οποίο είναι η Πιτιτσα αν νομίζετε ότι για να σωθούν οι Ελληνικοί αγώνες δεν πρέπει να ξανά γίνει η Πιτιτσα ή ότι ο ΑΟΠ δεν είναι ικανός να δημιουργήσει έναν ασφαλή αγώνα τότε να μην του ξανά δώσουν αγώνα και να λύσουμε το πρόβλημα εδω και τώρα.Πονάει χέρι-κόβει χέρι? Ε οχι δεν νομίζω!
Εγώ δεν πιστεύω αλλά και κανένας άλλος εδω μέσα ότι το πρόβλημα είναι τόσο εύκολο ώστε να λυθεί με μια κίνηση απεναντίας νομίζω ότι είναι πολυδιάστατο και συμπεράσματα έτσι ελαφρά τη καρδία είναι άκυρα αν όχι και επικίνδυνα, τουλάχιστον από ανθρώπους που έχουν γνώσεις.
Τα θέματα παιδείας και καλής συμπεριφοράς που κατά καιρούς όλοι έχετε εντοπίσει αλλά κανένας δεν τόλμησε ποτέ να αγγίξει γιατί έχουν κόστος. Κόστος γιατί διάφορα μαγαζιά θα χάσουν τους πελάτες τους γιατί το πρώτο πράγμα που τους διδάσκουν είναι ότι για ότι γίνεται φταίει κάποιος άλλος τους φταίει το τσιμέντο η φουρκέτα που ήταν στραβή ο καιρός ο κριτής το ΔΝΤ και γενικά της κακής π……… τα μαλλιά της φταίνε, και αντί να εξηγήσουμε σε όλα αυτά τα παιδάκια με τα σειριακά τα βασικά δηλ. Το πως πιάνουμε το τιμόνι τα αφήνουμε να εκτίθενται βγάζοντας διάφορες ανακοινώσεις κάνοντας το κέφι μερικών που θησαυρίζουν κ. Πλατη στης πλάτες αυτών που πραγματικά κάνουν αυτό που αγάπησαν χωρίς κανένα προσωπικό όφελος, και αφήνουν όλους εμάς να διαλέξουμε με ποια ομάδα είμαστε μέσα από ειρωνείες υπονοούμενα κ ΑΠΡ.
Αυτά τα λέω γιατί κάποια στιγμή τα αυτοκίνητα θα πάψου να στρίβουν μόνα τους και τότε θα ψάχνουν μέρος να κρυφτούν αλλά θα είναι πολύ αργά και θα το ρίξουμε όλοι πάλι στην περισυλλογή .Καλή η μάχη που έχει ξεσπάσει στην Α6 αλλά και σε άλλες κλάσης καλές και οι εισπράξεις αλλά όλα έχουν κάποιο όριο στην κονόμα.
Αυτά τα λίγα ,περιμένω τα βόλια σας για να κάνουμε και διάλογο, ευχαριστώ.Δεν εχεις άδικο σε αυτά που γράφεις. Η παιδεία είναι ενα αλλο καφάλαιο.Δεν μπορώ ομως, να ανεχτώ και την επιστολή του ΑΟΠ, οτι δλδ εμείς ειμαστε ΟΡΓΑΝΩΣΑΡΑ και οτι αφού δεν είχαν εξοδο οι Πολυπρωταθλητές μας, αλλα κάποιοι αλλοι ασχετοι και τυχαίοι(που παρεπιπτόντως εχουν κερδίσει και 10 αγώνες στην ζωή τους), διωργανώσαμε τελικά την πιο τέλεια ανάβαση...Ε οχι!
Για τα παερι παιδείας ομως και πάλι δεν είναι αρμόδιος ο ΑΟΠ, αλλα και κανένας ΑΟΠ. Υπάρχουν ειδικοί ανθρωποι σε κάθε αγώνα, να κρίνουν και να αποφασίσουν αν χρειαστεί. Προφανώς τον κο Δεγλερη δεν τον εκριναν επικίνδυνο, οπως κάποιος τον ονόμασε, διοτι απλά εχει ενα αγωνιστικό παρελθόν και ισως οδηγική παιδεία περισσότερη απο πολλούς αλλους σε αυτό τον χώρο.! -
Ο χρήστης miz έγραψε:
Kαι για να κολησω κι εγω σε αυτα που λεει ο van,...Δεν γνωρίζω, αλλα δεν με ενδιαφέρει κιολας, αν ο κος andreasdekis είναι αργός ή γρήγορος, πρωταθλητής ή οχι, αλλα με ενοχλεί που δεν μπαίνει στην θέση του οποιουδήποτε ΔΕΓΛΕΡΗ και που δεν μπορεί να καταλάβει οτι αυριο μπορεί να είναι αυτός σε αυτήν την θέση...
Παρόλα αυτά ομως εχει άποψη για τον Μακρή, τον Κολιοπάνο, τον Δαρα, τα παιδιά απο την Ριτσώνα...Είναι κρίμα!
-
ΗΡΕΜΗΣΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΤΥΧΕΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ .
ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΑ .
Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΘΕΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΔΗΓΟ .
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ -
Ο χρήστης andreasdekis έγραψε:
ΗΡΕΜΗΣΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΤΥΧΕΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ .
ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΑ .
Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΘΕΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΔΗΓΟ .
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ'Φίλε' μου δεν επικαλούμε-παραδείγματα φέρνω.Παραδείγματα που στοίχισαν ζωές... Και που απο τύχη καθαρή δεν εχουμε θύματα σε οποιαδήποτε αλλη οργάνωση γίνετε.Βλέπεις ο καλός θεός των αγώνων μας αγαπάει λίγο...
Αυτά τα παιδιά δυστυχώς 'εβαλαν το σώμα τους και την ψυχή τους' ωστε ολοι εμείς να μπορούμε να εχουμε ασφαλέστερους αγώνες και καλύτερες οργανώσεις.Τις οποίες απολαμβάνεις εσύ και ο κάθε κονιόρδος οδηγός που βλέπει με το δικό σου βλέμμα τους αγώνες.Το δυσάρεστο είναι οτι οι αγώνες δεν εγιναν ασφαλέστεροι επειδή οι οργανωτές και οι λεσχιάρχες το κατάλαβαν, αλλα αναγκαστικά για να μην βρεθούν στην 'ψηρού' οι καλοντυμένοι πρόεδροι με τους αυλικούς τους. Αλλωστε αυτό ευκολα διακρίνετε, αφού πάντα σε κάθε οργάνωση γίνετε το μινιμουμ των κανονισμών ασφαλείας που προβλέπεται... Βρε ουτε ενας να κάνει την διαφορά! Φτάσαμε να λέμε οτι το τρίτο ασθενοφόρο θεωρείται πολυτέλεια...150-200 Ευρώ στοιχίζει το κάθε ασθενοφόρο στο ρεπό του... Αρα τόσο κστολογείται και μια ζωή...Για μένα η ζωή μου είναι μονο αγώνες.Ειναι κακό? διοτι είναι η δουλειά μου, είναι η ζωή μου, είναι το πάθος μου και θέλω το παιδάκι μου μεθαύριο να επιστρέφει σπίτι του αρτιμελές. Χωρίς να εχω και τον φόβο της μ@λ@κίας του κάθε καραγκιοζάκου οργανωτή και τον αυλικών του, που τους ενδιαφέρει το ταμείο- και το φαγοπότι με δημάρχους και υπουργούς.
Και να δεν θεοποιώ το Νεκτάριο φίλε μου, αντίθετα, πιστεύω οτι εχει και αυτός μερίδιο ευθύνης.Ποιο? Το οτι ακουσε εκείνον τον Μ@λ.. της οργάνωσης που του λέει στην εκκίνηση οτι ολα είναι τέλεια και να προσέξει μόνο το flying.Μάλιστα του δείνει και συμβουλή για το ποιά γραμμή να ακολουθήσει...Εκεί εχει ευθύνη ο οδηγός.Μόνο εκεί.Περαστικά μας!
-
ΟΠΑ ΜΕΓΑΛΕ andreasdekis ΚΟΨΕ ΟΧΙ ΛΙΓΑΚΙ ΤΕΛΙΩΣ !!!!!!!!
Εσυ τι εισαι στη λεσχη?
Εισαι 100% οτι κανατε σωστο κ ασφαλες αγωνα?Ολα αυτα ο Van τα λεει για να μην χασουμε κ αλλους φιλους ειτε θεατες ειτε οδηγους συναθλητες, στην περιπτωση μου πατερα, αδερφια, ανιψιο!!!! ναι γιατι εμεις ειματσε κ πολλοι ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ
μαθε αυτα που σου εστειλα στο πμ σου κ θα τα ξαναπουμε ......Δεγλερης Δημητρης
-
Καλησπέρα και πάλι , να ξαναπώ ότι το πρώτο πράγμα που για εμένα παίζει σημαντικό ρόλο είναι η παιδία που λαμβάνουμε κατά την ενηλικίωση μας αλλά και ο χαρακτήρας που διαμορφώνουμε σαν άνθρωποι και κατ’επέκταση και σαν αγωνιζόμενοι σαν επαγγελματίες και γενικά ότι κάνουμε στην υπόλοιπη ζωή μας έχει άμεση σχέση με αυτή τη διαδικασία.
Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν το παράδειγμα του καρτ αλλά και της πίστας που αναφέρεις VAN είναι λίγο άκαιρο τουλάχιστον για την ελληνική πραγματικότητα γιατί του λείπει αυτό που αναφέρω πιο πάνω ελπίζω να καταλαβαίνεις δεν χρειάζονται παραδείγματα, πριν λίγο καιρό είχαμε πάλι επιστολές από Τρίπολη αλλά και από τον Βόλο, προσοχή τον κ.Δεγλερη δεν τον ξέρω προσωπικά και δεν αφήνω κανένα υπονοούμενο για αυτόν την νοοτροπία θέλω απλός και μόνο να θίξω.
Τώρα μια ερώτηση, μήπως η έλειψη πίστας (σχολείου για μικρούς αλλά και για μεγάλους) είναι ένα από αυτά που λείπουν για να διαμορφώσουν χαρακτήρες και παιδεία της οποίες της βλέπουμε μόνο όταν πάμε στο εξωτερικό σαν αγωνιζόμενοι αλλά και σαν θεατές και αυτοί θέλουν μόρφωση και οι οργανωτές δεν θα διαφωνήσω, αλλά ποιος θα τους διδάξει το σωστό ποιος θα διδάξει συμπεριφορά, δεν γεννηθήκαμε κάπως έτσι μεγαλώσαμε.
Ας αφήσουμε τους κανονισμούς λίγο στην άκρη κακά τα ψέματα οι δημόσιοι δρόμοι ΔΕΝ είναι πίστα αυτό πρέπει να το καταλάβουμε , δεν έχουμε κερμπ και αμοπαγιδες έχουμε γκρεμούς και δέντρα στην έξοδο εκεί έχει λάθος ο κ.Δεγλερης αλλά και τα αλλά παιδιά.
Και να πω και κάτι άλλο καλός ή κακός αυτήν την έλλειψη καλείται να την καλύψει ο κάθε αοπ και το ότι στα διοικητικά του αοπ υπάρχουν και δυο τρεις αγωνιζόμενοι και μάλιστα της παλιάς σχολής πιστέψτε με μόνο καλό μπορεί να κάνει, τώρα όσο αναφορά της εκρήξεις καμιά φορά είναι δικαιολογημένη γιατί ο πόλεμος που δέχεται τον τελευταίο καιρό είναι μεγάλος.
Ας προσπαθήσουμε να αλλάξουμε λίγο το ύφος τον γραπτών μας για να μην υπάρχει αμφιβολία στο αν έχουμε ή όχι εμπάθεια ο ένας για τον άλλον και ας μας ξεκαθαρίσει ο κ. Δέγλερης τον χαρακτήρα της επιστολής τους για να μην βγάζει ο καθένας με το μυαλό του διάφορα σενάρια αλλά και εσύ VAN εξήγησε μας αν δεν είναι εμπάθεια αυτό, το ενδιαφέρον σου για του αγώνες του αοπ . Δεν λέω ότι είναι αλλά το ύφος σου αυτό αφήνει να εννοηθεί και μην μου πεις ότι ενδιαφέρεσαι γενικά για ασφαλείς αγώνες και τέτοια γιατί δεν νομίζω να σου έχουν δώσει κάποιο δικαίωμα τα παιδία στην πάτρα, λάθη ναι έχουν γίνει κριτική καλοπροαίρετη ναι όχι εν βρασμό και για να έχεις και μια ποιο σφαιρική άποψη για το τι έγινε γιατί δεν ήσουν κάτω αν δεν κάνω λάθος ξέρει άτομα από την λέσχη παίρνεις τηλ. αν σε ενδιέφερε τόσο πολύ και μάθαινες και κάποιες λεπτομέρειες που σίγουρα θα σε έκαναν να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα.
Καληνύχτα γιατί αύριο έχει και δουλειά προσγείωση στην πραγματικότητα. -
Ο χρήστης van έγραψε:
δηλαδη μονο με το να προσβαλλεις τον αλλον μπορεις εσυ να διορθωσεις καποιο λάθος που λεει καποιος??
Εσύ λοιπόν που προσπαθείς να κρατήσεις το επίπεδο ψηλά, για πες μας Ποιος και τι είσαι? Είσαι θεατής?Ησουν Θεατής στην Πιτίτσα?Είσαι οδηγός αγώνων? Ράλι-Αναβάσεων- Πίστας-δεξιοτεχνίας - γρήγορου παρκαρίσματος ή χειροφρενάκιας σε κάποιο πάρκινγκ? Αφού λοιπόν εχεις εμπεριστατωμένη άποψη, και είχες και για το Ράλι Αχαιός, για πες μας? Τι προτείνεις?
αν και το στυλ σου δεν μου αρεσει σου απανταω απλα για να δεις οτι δεν υπαρχει καποια συνομωσια πισω απο οτι λεω
1)θεατης ειμαι απλα και δεν ειχα ουτε εχω σχεση με καμμια λεσχη και κανεναν αγωνιζομενο.
2)δεν πηρα θεση για το δεγλερη, και αν φταει η λεσχη καλα κανει και διαμαρτυρεται ο αγωνιζομενος και παντα πρεπει να το κανουν ολοι και αν μπορει η αρμοδια αρχη να κοψει αναβασεις αμα δεν μπορουν να ανταπεξελθουν ουτε στα βασικα. εγω δεν ημουν σε εκεινη τη στροφη αλλα και να ημουν δε θα ειχα αποψη γιατι ο οδηγος ξερει πολυ καλυτερα.αν λεει αυτος οτι γλιστρησε ξερει καλυτερα απο μενα.[/quote]Αυτά λοιπόν, με τους ΘΕΟΥΣ-τους Theous13 και τους δαίμονες...[/quote]
αν επιασα τη σποντα σου παει για τον κ Θέο που κατι ειναι στον ΑΟΠ. εγω ειμαι ο Θοδωρης και απο κει βγαινει το νικ και το κυριο δεν τον ξερω.ελπιζω να σε καλυψα αν οχι δεν με νοιαζει.
Αυτα με τα van και τα suv
-
Η μεθοδος απομακρυνσης των λαδιων εδω και πολλαααα χρονια ειναι η ριψη τσιμεντου και το σκουπισμα ωστε να δημιουργηθει μια κρουστα τσιμεντου-λαδιου, που θεωρειται αποκατασταση του προβληματος.
Αφου λοιπον αυτη ειναι η μεθοδος που εφαρμοζεται και κρινεται ανεπαρκης, και δεν υπαρχει εναλλακτικη, μηπως θα επρεπε να υπαρξει μια νεα προδιαγραφη απο την ΕΘΕΑ, που να εφαρμοζεται υποχρεωτικα απο τις λεσχες που διοργανωνουν τις αναβασεις? -
Aυτο ακριβως που λεει ο s3..
Αλλα επειδη δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει ξαφνικα η επιφοιτηση στην εθεα, ας φροντισει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ η καθε λεσχη να ενημερωσει τους κριτες της οτι δεν το ριχνουμε με τους 'κουβαδες' για να πετυχουμε σωστο αποτελεσμα..Ακομα και αυτη η πρωτογονη μεθοδος, εχει τον τροπο της..
Διαφορετικα, μηπως στο ονομα της ευκολιας θα ηταν πιο ασφαλες να καταργηθουν και τα σλικ..
Kαι μια επισημανση..Το βιντεο που ειδα εγω, ηταν αυτο εδω http://www.youtube.com/watch?v=B7_DrIdK ... ture=share
-
Ο χρήστης miz έγραψε:
Kαι για να κολησω...
Ομως, αθληταραδες/εμπειρογνωμονες σαν τον Δεκη που τρεχει μαλιστα κι αυτος με Γαλλικο (αν δεν κανω λαθος), δεν ειναι σε θεση να τα δουν αυτα..Διεγράφη προσωπική-προσβλητική αιχμή. Δεν υπάρχει λόγος για τέτοια προσέγγιση αγαπητέ [Mod]Σε παρακαλώ να προσπαθήσεις για πιο κόσμιο τρόπο έκφρασης [Mod]
Δεν κατάλαβα κύριε mod, γιατι τα σβήσατε....Με ποιο δικαίωμα λογοκρίνετε και διαγράφετε τα λεγόμενα του άλλου?
Σας πείραξε το ' τάκος κάτω απο το δεξί πεντάλ'? Και ολοι οι υπόλοιποι χαρακτηρισμοί που αναφέρονται παλαιότερα ή και απο εμένα? Επειδή δεν γνωρίζεται τις λέξεις 'κονιόρδος' κλπ και αλλα? Μήπως τελικά θα επρεπε να το γράψει ο miz στη καθαρεύουσα για να το αφήσετε? Δλδ 'Συμπαγές κυτίων, οπίσθια του πεντάλ βενζίνης κλπ'?
Απο που και ως που κρινετε εσείς κυριε mod οτι ο miz αναφέρεται επι προσωπικού και στο κάτω κάτω σε τι σας ενοχλει?
Αμαν πια με τις λογοκρισίες και τα επίπεδα και τις προσωπικές μάχες...Φτάνει πια με τις δήθεν προσοχές και τις δήθεν παρατηρήσεις...
Αν θέλαμε να μιλάμε περι γενικών και ανέμων και υδάτων τότε δεν θα γράφαμε στο FORUM κύριε Mod...Θα τα λέγαμε σε καφενεία...Εδώ ο καθένας λέει την αποψή του και κρίνετε γιάυτήν.Και πρέπει να δέχεται και κριτική.
Αν πάλι τόσο σε ενοχλεί να διαβάζεις προσωπικες αντιπαραθέσεις, και τις κρίνεις αντιδεοντολογικές, τοτε να αναλάβεις τα FORUM του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΚΚΕ!Αν και πολύ αμφιβάλω οτι και εκεί δεν πέφτουν μπινελίκια...!Υπεύθυνος για το πως γράφει ο καθένας είναι μονο αυτός και ο δασκαλός του στο σχολείο...Εσύ είσαι εκεί απλά για προσέχεις την καλή λειτουργία του FORUM. Οχι για να μας το παίζεις ΕΣΥΕΑ...Κατάλαβες!
ΥΓ: Ολα αυτά αναφέρονται στον χθεσινοβραδυνό moderator... Αλλα εγκαθιστώ την προσοχή και για τους πρωινομεσημεριανούς...
Όταν εγγράφεσαι στο παρόν φόρουμ, συμφωνείς με τους κανονισμούς για να συμμετάσχεις. Τους έχεις διαβάσει ποτέ? Όταν παραβαίνονται οι κανονισμοί επεμβαίνουν οι διαχειριστές. Αν δεν συμφωνείς με αυτό, τότε να απευθυνθείς στους ιδιοκτήτες του φόρουμ που τους θέσπισε ή να τα πείτε στο καφενείο.Οι διαχειριστές βρίσκονται εδώ για να εφαρμόζουν ΜΟΝΟ τον κανονισμό και δε δέχονται υποδείξεις από μέλη για τα καθήκοντα τους. Αν και η παρούσα δημοσίευση έπρεπε να διαγραφεί, παραμένει, αλλά επόμενες παρόμοιες δημοσιεύσεις θα διαγράφονται. Τέλος τα εκτός θέματος.-[mod]
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
αν και το στυλ σου δεν μου αρεσει σου απανταω απλα για να δεις οτι δεν υπαρχει καποια συνομωσια πισω απο οτι λεω
1)θεατης ειμαι απλα και δεν ειχα ουτε εχω σχεση με καμμια λεσχη και κανεναν αγωνιζομενο.
2)δεν πηρα θεση για το δεγλερη, και αν φταει η λεσχη καλα κανει και διαμαρτυρεται ο αγωνιζομενος και παντα πρεπει να το κανουν ολοι και αν μπορει η αρμοδια αρχη να κοψει αναβασεις αμα δεν μπορουν να ανταπεξελθουν ουτε στα βασικα. εγω δεν ημουν σε εκεινη τη στροφη αλλα και να ημουν δε θα ειχα αποψη γιατι ο οδηγος ξερει πολυ καλυτερα.αν λεει αυτος οτι γλιστρησε ξερει καλυτερα απο μενα.Αυτά λοιπόν, με τους ΘΕΟΥΣ-τους Theous13 και τους δαίμονες...
αν επιασα τη σποντα σου παει για τον κ Θέο που κατι ειναι στον ΑΟΠ. εγω ειμαι ο Θοδωρης και απο κει βγαινει το νικ και το κυριο δεν τον ξερω.ελπιζω να σε καλυψα αν οχι δεν με νοιαζει.Φίλε μου εσένα σε πήρε η μπάλα απο το αλλο θέμα με το ράλι Αχαιός...Εκεί που πάλι είπες την αβάσιμη κακία σου...και σου απέδειξα με αριθμούς και αυτοκίνητα οτι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.Παρόλα αυτά ομως δεν μπορείς να καταλάβεις πότε κάποιος είναι αγανακτισμένος...Εδώ κολλάνε τα λεγόμενά μου για το σχόλιό σου περι προσβολών. Αν κάποιος θεωρεί οτι προσβάλλοντας διωρθώνει και εσένα δεν σου αρέσει, τότε μην τον διαβάζεις...
Με τον Theo της λέσχης δεν σε εμπλεξα... (απο οτι μου λές και το δέχομαι)
Αυτα με τα van και τα suv
Καλό αυτό.Δεν το είχα σκεφτεί...
-
Aγαπητε moderator..
Το προσωπικο-προσβλητικο σχολιο του adreasdekis προς το προσωπο του Ν.Δεγλερη περι μπαριεροφονεα, συνεχιζει να υφισταται και να ενοχλει.......
Θελω να πιστευω οτι δεν εχει πεσει στην αντιληψη σου............
**Δεν γίνεται να παρακολουθούμε τα πάντα. Γι' αυτό υπάρχει η αναφορά της δημοσίευσης (το κουμπάκι με το θαυμαστικό πάνω δεξιά) να θέματα που παραβαίνουν τον κανονισμό. Αν προσβάλει ή όχι θα το κρίνουμε εμείς. [mod]. **
ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΛΑΤΑΝΙ-ΠΙΤΙΤΣΑ