-
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΩ,ΟΤΙ 'ΔΙΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΧΕΙΡΙΣΜΩΝ' ΑΠΑΛΕΙΦΘΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΕ MINIMUM 75 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ !!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΩ,ΟΤΙ 'ΔΙΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΧΕΙΡΙΣΜΩΝ' ΑΠΑΛΕΙΦΘΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΕ MINIMUM 75 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ !!!
'EL-EM'
Πάντα πίστευα καλέ μου φίλε, ότι το χιούμορ σου είναι προηγμένο. Το απέδειξες έμπρακτα παραθέτοντας το, «ΔΙΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΧΕΙΡΙΣΜΩΝ»!!.
Για αυτούς που «ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ», προτείνω να δώσουμε πετσέτες για το ιδρώτα τους.
Είναι σίγουρο σε αυτήν την χώρα, ότι η λέξη ‘αυτονόητο’ έχει χάσει την αξία της.
‘βουκέντρα’ που τους χρειάζεται, μάλιστα ηλεκτρική….
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
'EL-EM'
Πάντα πίστευα καλέ μου φίλε, ότι το χιούμορ σου είναι προηγμένο. Το απέδειξες έμπρακτα παραθέτοντας το, «ΔΙΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΧΕΙΡΙΣΜΩΝ»!!.
Για αυτούς που «ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ», προτείνω να δώσουμε πετσέτες για το ιδρώτα τους.
Είναι σίγουρο σε αυτήν την χώρα, ότι η λέξη ‘αυτονόητο’ έχει χάσει την αξία της.
‘βουκέντρα’ που τους χρειάζεται, μάλιστα ηλεκτρική….
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ.AYTONOHTO-AYTONOHTO AΓΑΠΗΤΕ ΑΝΤΩΝΗ,ΑΛΛΑ ΑΝ Η ΛΕΣΧΗ ΜΑΖΕΥΕ 55 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΟΙ 'ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ' ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ !!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Αφού οι περισσότεροι γνωρίζουν τις ειδικές, δεν τις λέτε και δημόσια?
Να υποθέσω ότι είναι Μαυροσουβάλα, Ευσταθίου και Ριτσώνα?
-
Και δεν υποθετεις ..... τι εχεις να χασεις , μηπως θα τρεξεις ? νιοπαντρος και στο Αττικο χλωμο το βλεπω
Αυτα γινοταν καποτε ..... που με μπιπερ μας ειδοποιουσαν οτι γεναγανε οι γυναικες μας και τρεχαμε στο πλησιεστερο τηλεφωνο
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Και δεν υποθετεις ..... τι εχεις να χασεις , μηπως θα τρεξεις ? νιοπαντρος και στο Αττικο χλωμο το βλεπωΑυτα γινοταν καποτε ..... που με μπιπερ μας ειδοποιουσαν οτι γεναγανε οι γυναικες μας και τρεχαμε στο πλησιεστερο τηλεφωνο
Μην παίρνεις και όρκο....
-
O Καλουδης με το 207 θα τρεξει και στο Αττικο γνωριζει κανενας? ......Μακαρι να δουμε και τον Τσολακιδη με το ΠΟΥΝΤΟ( αν και λεγανε Πουντο το πουντο στην Σαλονικα )!
-
Ο χρήστης fontasierraRS500 έγραψε:
O Καλουδης με το 207 θα τρεξει και στο Αττικο γνωριζει κανενας? ......Μακαρι να δουμε και τον Τσολακιδη με το ΠΟΥΝΤΟ( αν και λεγανε Πουντο το πουντο στην Σαλονικα )!Ενας αγωνας και ΤΕΛΟΣ!! Υπαρχει αποκλειστικη δηλωση του εν λογω στο συνεργειο μας στην συνεντευξη του στο Δ.Ε.Θ. Οσο για τον Τσολακιδη υπηρξε προβλημα οικογενειακο και δεν ετρεξε στο Δ.Ε.Θ. Το γνωρίζουμε και το προβλημα αλλα δεν επιτρεπεται να δημοσιοποιηθει κατ απαιτηση του Σωκρατη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟΣ -
Aς σεβαστουμε την επιθυμια του!......Βωβος,Καιτατζης Π. ,Κυρκος Λαμπρος ας ελπισουμε να τρεξουν αντε και στα μακρινα ονειρα Ευσταθιου και Σωτηρχος
-
Ο χρήστης fontasierraRS500 έγραψε:
Aς σεβαστουμε την επιθυμια του!......Βωβος,Καιτατζης Π. ,Κυρκος Λαμπρος ας ελπισουμε να τρεξουν αντε και στα μακρινα ονειρα Ευσταθιου και ΣωτηρχοςΒλεπεις τελικα ομορφα ονειρα..........
-
από μετοχές γνωρίζουμε τίποτα?.
ΑΝΤΩΝΗΣ, -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
ΑΝΤΩΝΗΣ,Αν δεν γνωρίζουμε τις ειδικές, πως θα δηλώσουμε; Γουρούνι στο σακί πάλι; (Αν και 400 χλμ για 50 τόσα χλμ ειδικών, μάλλον για γουρούνι το κόβω....)
-
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
ΑΝΤΩΝΗΣ,Αν δεν γνωρίζουμε τις ειδικές, πως θα δηλώσουμε; Γουρούνι στο σακί πάλι; (Αν και 400 χλμ για 50 τόσα χλμ ειδικών, μάλλον για γουρούνι το κόβω....)
Σε βρίσκω απόλυτα λογικό, καλέ μου φίλε.
Έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Σκέπτεσαι η μετακληθείσα ‘κυρία’, να έχει κληρωτίδα στην εκκίνηση!!!!!......
Ο καλός μου συνάδελφος, πάντα γνωρίζοντας αρκετά, δήλωσε για «74…….και έρχονται»!!!!!.......σκέψου να νομιμοποιηθούν και τα ‘φρουτακια’!!!!.....
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
ενα ραλλυ στην αθηνα ειναι παντα ενδιαφερον και για θεατες αλλα και για οδηγους
αυριο που ληγουν οι συμμετοχες !!!! θα δουμε ποσο περισσοτερο εχει επηρεασει η κριση την αθηνα , σε σχεση με τους επαρχιακους αγωνες ,που εγιναν με σχετικη επιτυχια απο πλευρας συμμετοχων.
οσον αφορα το πληθος απο οτι ακουω ηδη υπαρχουν πανω απο 10 αλλα πιστευω οτι ολοι θα παμε τελευταια στιγμη ( αυτο δε ν το καταλαβα ποτε!!)
Ο καιρος προβλεπεται καλος και ζεστος οποτε παρτε και το μαγιω σας γιατι εχει ωραια παραλια διπλα στο σερβις παρκ!!
blacksouval!!! σουρχομαστε!!! (τεχνικη- ψυχη)
αρχαιο πνευμα αθανατο που καβαλησες τον ...κάλαμο : τεχνικη και καλες (σωστες -οχι πολλες) αναγνωρισεις..
την αλλη την ξερετε ολοι ...στο τελος ευνοει τις τελικες ταχυτητες...
Αντε με τις υγειες σας
dimos
-
Τι να της κάνεις της αναγνωρίσεις στο χωριό σου!!!!!!......
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
..............
-
.
-
Πέρασα πρίν λίγο από εκεί. Μου είπαν ότι μέχρι τώρα είχαν 45 με 50 και δεν ήξεραν τι θα γίνει
-
Ο χρήστης Λιλλής Γιάννης έγραψε:
Πέρασα πρίν λίγο από εκεί. Μου είπαν ότι μέχρι τώρα είχαν 45 με 50 και δεν ήξεραν τι θα γίνει
«και δεν ήξεραν τι θα γίνει».
Καλέ μου Γιάννη, δεν τους φτάνουν? . Έμαθες καθόλου για ονόματα ‘λαγών’?.
Φιλικά
Antonis-team.
ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ