-
Ο χρήστης dimos έγραψε:
δηλαδη......
ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΑΤΑΡΑΣ ???!!!!!!
με νονο τον Πλατη και γονεις την ΕΛΕΤΑ?καλο ακουγεται....
dimos
Τσεκάρουμε αρκετές εναλλακτικές λύσεις.
Το βάρος της προσπάθειας είναι όμως να ''μείνουμε Δωδώνη''.
Για τη ... βάπτιση θα δούμεΑποστόλης.
-
Τσεκάρουμε αρκετές εναλλακτικές λύσεις.
Το βάρος της προσπάθειας είναι όμως να ''μείνουμε Δωδώνη''.
Για τη ... βάπτιση θα δούμεΑποστόλης.
Και σίγουρα αυτά που μου είπες χτες με έπεισαν.
Μα ξέχασες ότι έχει και την καλύτερη φεταααααααα!.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΜΟΡΦΕΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΝΕΙΡΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΄΄΄΄΄΄΄΄
-
Ο χρήστης andreasdekis έγραψε:
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΜΟΡΦΕΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΝΕΙΡΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΄΄΄΄΄΄΄΄
….καλέ μου φίλε, μας κατάντησαν να γράφουμε «ΟΝΕΙΡΙΚΕΣ» ΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ.
40 χρόνια εμπλοκής σε ενημερώνουν, ότι είναι απλό αν υπάρχει διάθεση, και φίλαθλο πνεύμα.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης andreasdekis έγραψε:
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΜΟΡΦΕΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΝΕΙΡΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΄΄΄΄΄΄΄΄Καλε μου ανθρωπε, μην παρεις τον δρομο τον δικο μου, γιατι θα σου κολησει η ρετσινια και...καηκες
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Καλε μου ανθρωπε, μην παρεις τον δρομο τον δικο μου, γιατι θα σου κολησει η ρετσινια και...καηκες
Καλέ μου άνθρωπε, να πάρεις τον δικό μου δρόμο τον άγριο , θα σου κολλήσουν την ρετσινιά …..μα εάν γίνουμε πολλοί…..καϊκανε .
Γιατρούλι μου…..
ΑΝΤΩΝΗΣ.
ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ