-
Τη προηγουμενη βδομαδα οταν αλλαξε το ΔΣ του ΠΣΑΚ γραφανε οι δημοσιογραφοι μπραβο στον Μπουρουση και τον Διαμαντιδη γιατι λεγανε τοτε οτι οι δυο αθλητες παροτι που εχουν εξασφαλισμενα τη θεση τους και τα συμφεροντα τους παιρνουν μερος στον αγωνα.
Οι ιδιοι σημερα δεν ειχανε κανενα δισταγμο να παιξουν και δικιο εχει ο Λαζος οτι τον προδωσανε τα αδερφια του...
Και καλα ο γαυρος δεν τον διεσυρε τον Αρη, ο ΠΑΟ ομως θα μπορουσε να σταματησει καπου στο 85 και οχι να ειναι ασταματητος... -
Η ξεφτίλα και η κατρακύλα δεν έχει όρια.
Οι δύο καταστροφείς του ελληνικού αθλητισμού και του μπάσκετ ειδικότερα για ποιο λόγο κατέβηκαν και με τους Έλληνες παίχτες;
Φοβήθηκαν μη χάσουν κανένα ματς και δεν προλάβουν να σωθούν;
Ας κάνουν ένα πρωτάθλημα μόνοι τους να γίνει ένα σοβαρό πρωτάθλημα με τους υπόλοιπους. Έχει καταντήσει αηδία από όλες τις απόψεις. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Θες να πεις οτι τα 2α του ΠΑΟ ειναι +47 από τους ξενους του ΠΑΟΚ?Εdit: Κομπλεξικός-κομπλεξικός ο Ιωαννίδης, αλλά αυτό που έκανε να παίξει με 3 τότε με την ΤΣΣΚΑ, ο Ομπράντοβιτς δε θα το έκανε, δεν έχει τα @@.
Έτσι. Έχει αποδείξει άπειρες φορές πόσο μικρόψυχος είναι ο Ζοτς.
Πέρυσι με το Μαρούσι ο Διαμαντίδης περπατούσε (και οι άλλοι Έλληνες ήθελαν να το δώσουν) και ο Μπατίστ σκύλιαζε στην άμυνα και έβαζε καλάθι και φάουλ στην επίθεση. Καμιά 30αριά πόντους είχε βάλει σε εκείνο το παιχνίδι; Και ο Ζοτς απέξω χειροκροτούσε.*Την 'έκρηξη' του Βασίλη Σπανούλη προκάλεσε η ερώτηση των εκπροσώπων του Τύπου, γιατί οι παίκτες του Ολυμπιακού αγωνίστηκαν κανονικά στο Αλεξάνδρειο κόντρα στον Άρη.
'Ποιος θα μας έδινε πίσω τους βαθμούς αν χάναμε; Η ΕΟΚ ή ο ΕΣΑΚΕ;' αναρωτήθηκε ο γκαρντ του Ολυμπιακού. Ο διεθνής παίκτης είπε συγκεκριμένα: 'Δεν είναι θέμα στήριξης ή μη της απεργίας. Το πρωτάθλημα δεν είναι Έλληνες εναντίον ξένων. Δεν συμφώνησαν οι ομάδες να κάνουν συνολικά απεργία. Αν χάναμε το σημερινό παιχνίδι, ποιος θα μας έδινε πίσω τους βαθμούς; Ο ΕΣΑΚΕ ή η ΕΟΚ; Δεν ξέρουμε τι γίνεται στο πρωτάθλημα. Τον Ιούνιο κανείς δεν θα θυμάται τι έγινε και γιατί μπορεί να έχασε βαθμούς ο Ολυμπιακός. Συμφωνούμε με όλα τα αιτήματα του ΠΣΑΚ'.*
*Αρχικά ο Παπαλουκάς, είπε: 'Σήμερα έγινε ένα πολύ περίεργο παιχνίδι. Οι Ελληνες παίκτες επιλέξαμε να παίξουμε, διότι ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για την έκβαση του πρωταθλήματος. Τα παιχνίδια γίνονται ή δεν γίνονται, αν ο Ολυμπιακός έχανε, αυτό μπορεί να μας στοίχιζε την πρώτη θέση. Ηταν ένα πολύ περίεργο παιχνίδι, εγώ ήμουν πολύ επηρεασμένος απ' όσα έγιναν και δεν μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα.
Είναι πολύ εύκολο να κάνεις κριτική όταν είσαι απ' έξω και δεν έχει να επιλέξεις. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον για μένα να δω τι θα έλεγαν οι άνθρωποι του Αρη αν έπαιζαν με τον ΠΑΟΚ. Αν έπαιζε ο Αρης με τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο με τον ίδιο τρόπο θα σκέφτονταν οι παίκτες του Αρη. Με τον Ολυμπιακό ήταν εύκολο να αποφασίσουν'.
Για την απεργία, η άποψή του ήταν η εξής: 'Εγώ είμαι από τους ανθρώπους που είπα ότι δεν συμφωνώ με την απεργία. Βέβαια λέω και ότι πρέπει να δώσουμε λύση στα προβλήματα που υπάρχουν. Αυτό που ζητάει ο ΠΣΑΚ είναι συνταγματικά κατοχυρωμένα. Θέλουμε οι παίκτες να είναι ασφαλισμένοι, μιλάμε για πράγματα που δεν χρειάζεται να μπαίνουμε στη διαδικασία να διαπραγματευόμαστε.Ομως όταν γίνονται διαπραγματεύσεις, πρέπει όλοι να κάνουν ένα βήμα πίσω'.*
-
Πρόσεχε Σπανούλη μη χάσεις κανένα βαθμό.
Άμα χάσει βαθμό ο Ολυμπιακός, πάει καταστράφηκε το μπάσκετ. -
Γιατι σε πειραξε η δήλωση του Σπανούλη και όχι του Παπαλουκά που ήταν παρόμοια?
-
Καταρχην τιμά τον Ζοτς το γεγονος οτι δεν εδωσε το παιχνιδι με το Μαρουσι,αυτο σημαινει πρωταθλητης και ανθρωπος με ηθος,για τα υπολοιπα υπαρχουν πολλοι παραγοντισκοι με μηδενικο σεβασμο στο αθλημα και στην αμιλλα.
Κατα δευτερον ο ΠΣΑΚ αν ηθελε να κανει απεργια θα επρεπε να την οργανωσει καλυτερα και οχι να εχει μιλησει με τους μισους παιχτες.Η απεργια παντως πρεπει να ειναι εσχατο μεσο.
-
ΟΚ, μεγαλος προπονητής ο Ζοτς, κρίνοντας τουλάχιστον από τα αποτελέσματα. Αλλά ήθος? Ήθος? Μην τρελαθούμε τώρα...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
ΟΚ, μεγαλος προπονητής ο Ζοτς, κρίνοντας τουλάχιστον από τα αποτελέσματα. Αλλά ήθος? Ήθος? Μην τρελαθούμε τώρα...Hθος σε οτι αφορα το ματς με το Μαρουσι,γιατι οταν 'δινεις' ενα ματς εισαι ανήθικος και Βικτωρας Μητροπουλος.
Επισης δεν εχει διστασει να μιλησει κατα των πρασινων χουλιγκαν,την ωρα που αλλοι κανουν την παπια ή μιλανε για τον υπεροχο λαο τους.
Σε οτι αφορα τον ΠΑΟΚ,σαφως θα μπορουσε να ριξει λιγο παραπανω τους ρυθμους,εκει δεν αντιλέγω,αλλα απο την αλλη αυτο το ματς καταδικασμενο ηταν εξαρχης και ο ΠΑΟ ηθελε να παιξει κανονικα λογω Ευρωλίγκας. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Επισης δεν εχει διστασει να μιλησει κατα των πρασινων χουλιγκαν,την ωρα που αλλοι κανουν την παπια ή μιλανε για τον υπεροχο λαο τους.
Λες για τοτε που πηρε την ομαδα και εφυγε απο το γηπεδο;
-
Εχμ, στο ματς αυτό με το Μαρούσι ο Διαμαντίδης, ο Σπανούλης και ο Πέκοβιτς δεν έπαιξαν ενώ ο Τέπιτς και ο Καλάθης βάρεσαν 25λεπτα. Ο Ζοτς ορθότατα ΔΕΝ έδωσε το παιχνίδι, απλώς προφανώς δεν ξεσκίστηκε κιόλας να το κερδίσει. Έπαιξε με τα δεύτερα και εφάρμοσε το πλάνο του, ως όφειλε να κάνει.
Fine by me!
Μετά τα χτεσινά ρεζιλίκια, οφείλουν οι επαγγελματίες παίκτες ΠΑΟ - ΟΣΦΠ να διαγραφούν μόνοι τους από τον ΠΣΑΚ. Αν διαφωνούν με την απεργία είναι δικαίωμα τους και καλά κάνουν. Όταν όμως τόσο καιρό ο Μπουρούσης και ο Τσαρτσαρής μας ζαλίζουν τα @@ με τα δίκαια αιτήματα της Α2, οφείλουν όταν έρθει η ώρα να το στηρίξουν.
Η πλάκα είναι ότι ο Διαμαντίδης είανι και αντιπρόεδρος
Οι δηλώσεις Παπαλουκά και Σπανούλη είναι απαράδεκτες...
Επίσης, ο Ζοτς όντως δεν έχει πάρει ποτέ την ομάδα από το γήπεδο, ίσχύει αυτό, αλλά όπου σταθεί κι όπου βρεθεί κράζει και τους δικούς του φιλάθλους όταν κάνουν αλητείες
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Γιατι σε πειραξε η δήλωση του Σπανούλη και όχι του Παπαλουκά που ήταν παρόμοια?Και του Παπαλουκά με πείραξε απλά πήρα ένα quote από του Σπανούλη.
Θες να κράξω και τον άλλον;Μπράβο ρε Παπαλουκά το κέρδισες το παιχνίδι. Αγκαλιά με το πρωτάθλημα είσαι τώρα. Το σκότωσες το θηρίο τον Μποχωρίδη.
Κάντε τώρα καμιά μεταγραφή τρία κόμμα μύρια ακόμα γιατί η ΑΕΚ έχει ταλαντούχους εφήβους. Τενεκέ.(πήρα φόρα τώρα)
Και εσύ ρε Ιβκοβιτς διαμαρτυρίσου λίγο ακόμα στους διαιτητές. Αγριεμένο τον είδα τον Χρυσικόπουλο. Μπορεί να χάσεις τον κατά ΠαπαΛουκά τελικό.
Ο άλλος ο μπάμιας με τα πράσινα έγινε καμια 2-3 φορές μελιτζανί γιατί δεν πήγε η διαφορά στους 80 με τον ΠΑΟΚ;
Ξεφτίλες. Έχετε κάνει το μπάσκετ μπασκετάκι.
-
Ο Παπαδόπουλος φεύγει από τον ΠΑΟΚ. Οι Δηλώσεις του:
«Χθες το βράδυ το μπάσκετ έκανε έναν τεράστιο αγώνα για να διεκδικήσει τον σεβασμό και την αξιοπρέπεια του απέναντι σε ανθρώπους με δικτατορικές λογικές και συμπεριφορές, οι οποίοι έχουν την απαίτηση να εκτελούμε την όποια εντολή τους ως πειθήνια όργανα ακόμη κι αν αυτό αντιστρατεύεται με βασικά συνταγματικά δικαιώματα μας, όπως αυτό της απεργίας.
Χθες ΟΛΗ η ομάδα του ΠΑΟΚ, είχαμε αποφασίσει να συμπαρασταθούμε σ’ αυτόν τον αγώνα και να δώσουμε τη δική μας μάχη για τα δικαιώματα μας. Μια άλλη «μάχη» έδωσαν και οι διοικούντες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι μπήκαν στα αποδυτήρια και διέταξαν να σκύψουμε τα κεφάλια και να βγούμε αμέσως έξω αν δεν θέλουμε να χάσουμε τα συμβόλαια μας. Επειδή δεν μπορεί να με αναγκάσει κανείς να κάνω οτιδήποτε χωρίς τη θέληση μου κι επειδή δεν θέλω να παίζω μπάσκετ, έχοντας αλυσίδες στο λαιμό μου, δηλώνω πως αποχωρώ από τον ΠΑΟΚ».
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ο Παπαδόπουλος φεύγει από τον ΠΑΟΚ. Οι Δηλώσεις του:«Χθες το βράδυ το μπάσκετ έκανε έναν τεράστιο αγώνα για να διεκδικήσει τον σεβασμό και την αξιοπρέπεια του απέναντι σε ανθρώπους με δικτατορικές λογικές και συμπεριφορές, οι οποίοι έχουν την απαίτηση να εκτελούμε την όποια εντολή τους ως πειθήνια όργανα ακόμη κι αν αυτό αντιστρατεύεται με βασικά συνταγματικά δικαιώματα μας, όπως αυτό της απεργίας.
Χθες ΟΛΗ η ομάδα του ΠΑΟΚ, είχαμε αποφασίσει να συμπαρασταθούμε σ’ αυτόν τον αγώνα και να δώσουμε τη δική μας μάχη για τα δικαιώματα μας. Μια άλλη «μάχη» έδωσαν και οι διοικούντες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι μπήκαν στα αποδυτήρια και διέταξαν να σκύψουμε τα κεφάλια και να βγούμε αμέσως έξω αν δεν θέλουμε να χάσουμε τα συμβόλαια μας. Επειδή δεν μπορεί να με αναγκάσει κανείς να κάνω οτιδήποτε χωρίς τη θέληση μου κι επειδή δεν θέλω να παίζω μπάσκετ, έχοντας αλυσίδες στο λαιμό μου, δηλώνω πως αποχωρώ από τον ΠΑΟΚ».
Εικόνα σου είμαι κοινωνία και σου μοιάζω...
Μπράβο στο Λάζαρο, που μπορεί να μην είναι η συμπάθεια μου αλλά ξέρει να τιμά αυτά που λέει και το δείχνει έμπρακτα!
Οι άλλοι, οι βολεμένοι, οι κάνω τη δουλειά μου και δεν ενοχλώ, οι πρωταθληταράδες, οι refuse to lose θα πάθαιναν τίποτα αν πίεζαν λίγο για την υπεράσπιση στοιχειωδών δικαιωμάτων λιγότερο προνομιούχων συναδέλφων τους? -
Και εμένα μου φάνηκε κάπως άσχημο το χθεσινό ΠΑΟ - ΠΑΟΚ. Ίδια μλκ είχε γίνει και πέρυσι στο Πανιώνιος - ΑΕΚ, όταν η ΑΕΚ κατέβηκε χωρίς ξένους. Δεν άντεξα να δω πολύ. Γενικότερα η έναρξη του πρωταθλήματος ήταν .
@@τος ο Ιωαννίδης που έβγαλε τους 2 παίκτες με τη ΤΣΣΚΑ, αφού είχε καθαρίσει το ματσάκι νωρίτερα (μη σου πω και μια μέρα νωρίτερα ...), όταν οι ρουσκι έπαιζαν με 4 !!!
Όπως κέρδισε πέρσι το Μαρούσι ο Ζοτς, χωρίς να πολυσκοτιστεί, έτσι έκανε και με τη Παρτιζάν. Που ναι το κόλλημα;
Ο Ζοτς πάντως καλά θα κάνει όταν τα χώνει να μην απειλεί και με αποχώρηση από το γήπεδο αφού δε το χει κάνει ποτέ του. Λες και δε του δόθηκαν ευκαιρίες.
Ή μήπως αν το κάνει θα εξαλειφθεί η αλητεία απ' τα γήπεδα; Βεβαίως! -
Ο χρήστης VATANEN έγραψε:
Μπράβο στο Λάζαρο, που μπορεί να μην είναι η συμπάθεια μου αλλά ξέρει να τιμά αυτά που λέει και το δείχνει έμπρακτα!
Οι άλλοι, οι βολεμένοι, οι κάνω τη δουλειά μου και δεν ενοχλώ, οι πρωταθληταράδες, οι refuse to lose θα πάθαιναν τίποτα αν πίεζαν λίγο για την υπεράσπιση στοιχειωδών δικαιωμάτων λιγότερο προνομιούχων συναδέλφων τους?+1
@@τος ο Ιωαννίδης που έβγαλε τους 2 παίκτες με τη ΤΣΣΚΑ, αφού είχε καθαρίσει το ματσάκι νωρίτερα (μη σου πω και μια μέρα νωρίτερα ...), όταν οι ρουσκι έπαιζαν με 4 !!!
Δεν αποδείχτηκε ποτέ...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Δεν αποδείχτηκε ποτέ...
Nτόπα και αλκοόλ=εκρηκτικό κοκτέιλ μερικές φορές.
Το ματσακι δικαίωμά του να το καθαρίσει, όπως δικαίωμα και του Ομπράντοβιτς. Άλλο όμως 'καθαρίζω το ματς' και άλλο 'ξεφτιλίζω τον ημιθανη αντίπαλο'. -
Ο χρήστης VATANEN έγραψε:
+1
Το παλικάρι δε λογάριασε τη λαμπρη καριέρα πρώην μπασκετμπολίστα που έχει μπροστά του και τα κλότσησε όλα χωρίς να επιδιώκει κανένα προσωπικό όφελος. Μπράβο του.Nτόπα και αλκοόλ=εκρηκτικό κοκτέιλ μερικές φορές.
ή αλλιώς 'ο καθένας είναι πρόθυμος να πιστέψει οτι του αρέσει'
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
+1
Το παλικάρι δε λογάριασε τη λαμπρη καριέρα πρώην μπασκετμπολίστα που έχει μπροστά του και τα κλότσησε όλα χωρίς να επιδιώκει κανένα προσωπικό όφελος. Μπράβο του. -
Το αστειο που ακριβως ειναι??
Μιλαμε για εναν παιχτη που εχει βγαλει πολλα λεφτα κανοντας απλα το χομπυ του και που μπορουσε να βγαλει αρκετα ακομα! Αντ'αυτου αποφασισε να σηκωσει το κεφαλι απεναντι σε ολους αυτους που νομιζουν οτι οτι αποτελουν το ελληνικο μπασκετακι και μπορουν οπως νομιζουν να απειλουν θεους και δαιμονες!
Δυστυχως ομως δεν εχουν καταλαβει οτι ΜΠΑΣΚΕΤΑΡΑ χωρις προεδρους ΥΠΑΡΧΕΙ!!! Αρκει να παρακολουθησει καποιος εναν αγωνα Β' η Γ' Εθνικης! Μπασκεταρα χωρις αθλητες ουδεποτε υπηρξε!!!
Κατι 'παλικαρια' οπως οι Διαμαντιδιδες, Σπανουληδες, Μπουρουσηδες και Παπαλουκαδες αν και εχουν βγαλει ακομα περισσοτερα εσκυψαν το κεφαλι σαν δουλοι αποδεικνυοντας περιτρανα οτι με μερικα μηδενικα παραπανω εξαγοραζονται κανονικοτατα...Αφησαν κατι ζουμπαδες Γιαννακοπουλους, κατι αληθορους Αγγελοπουλους και κατι χοντρους Βασιλακοπουλους να πιστευουν οτι αυτοι ειναι το ελληνικο μπασκετ χωρις ομως να θυμουνται οτι αν δεν ηταν το ελληνικο μπασκετ κανεις δεν θα ασχολιοταν μαζι τους...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Nτόπα και αλκοόλ=εκρηκτικό κοκτέιλ μερικές φορές.
ή αλλιώς 'ο καθένας είναι πρόθυμος να πιστέψει οτι του αρέσει'
Και εγώ πιστεύω στους ΕΛ, στα Νεφελιμ και στα chemtrails.
Α! Και σ' αυτό!
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2010-1)