-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ενταξει οχι και να παιξουμε ξυλο για το τσιγαρο.. ελεος..αυτο δεν εχει να κανει με καπνιστες ή αντικαπνιστες, αλλα με ζωα ανεξαρτητως πεποιθησεων
Σαφώς! Το ίδιο τριμάλακας θα ήταν και ο μη καπνιστής που θα έσκαγε μπουκέτο στον καπνιστή επειδή παραβίασε τον νόμο.
-
σου χω πει (ή σου χει πει ο ιδιος) οτι ο κοινος μας φιλος θα μας βαλει να παθουμε πνευμονια στο τελος? οταν ερχεται σε σπιτι φιλου που καθομαστε ανοιγει ολα τα παραθυρα και σε λιγο θα αρχισει να κανει πολυ κρυο..
προχθες με το που μπηκε μεσα χωρις να καπνιζει κανενας τα ανοιγει και μειναμε μ@λακες
ελεγε οτι μυριζε ο χωρος, αλλα δεν καπνιζε κανεναςεσυ τον εκανες ετσι ταλιμπαν? παντα τον ενοχλουσε το τσιγαρο, αλλα πλεον ειναι πολυ μαχητικος και αποφασισμενος
-
σου χω πει (ή σου χει πει ο ιδιος) οτι ο κοινος μας φιλος θα μας βαλει να παθουμε πνευμονια στο τελος? οταν ερχεται σε σπιτι φιλου που καθομαστε ανοιγει ολα τα παραθυρα και σε λιγο θα αρχισει να κανει πολυ κρυο..προχθες με το που μπηκε μεσα χωρις να καπνιζει κανενας τα ανοιγει και μειναμε μ@λακες
ελεγε οτι μυριζε ο χωρος, αλλα δεν καπνιζε κανεναςεσυ τον εκανες ετσι ταλιμπαν? παντα τον ενοχλουσε το τσιγαρο, αλλα πλεον ειναι πολυ μαχητικος και αποφασισμενος
Τώρα και εσύ...
Μιλάς για άνθρωπο που έχει για ήχο κλήσης στο κινητό του αυτό!
-
καλα κι εγω ειμαι ανθρωπος που εχω στο κινητο μου ηχο αυτο
Youtube Video -
καλα κι εγω ειμαι ανθρωπος που εχω στο κινητο μου ηχο αυτο
Youtube VideoEγώ είμαι κουλτουρα να φύγουμε τύπος και έχω αυτόν τον ήχο !
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Οι καλύτερες. Αν ξεπεράσεις το αρχικό ψάρωμα, μετά συνειδητοποιείς ότι αυτό που βλέπεις να βγαίνει από την συσκευή δεν είναι βρομερός καπνός, αλλά ατμός (και μάλιστα μυρωδικός). Δεν ενοχλεί, δεν βλάπτει, μακάρι να το γύριζαν όλοι οι καπνιστές στο ηλεκτρονικό τσιγάρο.Εισαι σιγουρος οτι δε βλαπτει?
-
Όχι. Είμαι σίγουρος όμως ότι το κανονικό τσιγάρο βλάπτει.
-
Πλακα εχει που συνεχιζεται η συζητηση ουσιαστικα ανακυκλωνοντας τα ιδια και τα ιδια...
Καμια πλευρα δεν προκειται να κανει πισω διοτι και οι 2 εχουν τα δικια τους...
Το μονο που θελω να σταθω ειναι το οτι εχουμε μια Ευρωπαικη μανια ξαφνικα με το οτι γινεται εξω ειναι και σωστο...
Αυτο δεν ισχυει παντα.. Η καθε χωρα και λαος εχει τις δικες τις ιδιαιτεροτητες και ετσι πρεπει να εξεταζεται..
Αν ειναι να βαλουμε τα ποτα σε πλαστικα ποτηρια οπως στην Αγγλια επειδη εκει θεωρουν οτι ειναι σωστο...Το οτι ειμαστε μπουρδeλο σαν χωρα και κρατος δεν παει να πει οτι ολοι οι αλλοι ειναι σωστοι η μαλλον λογικοι..
Περι τσιγαρου...
Τα καπνιστηρια στις εταιριες που ακριβως ενοχλουσαν???
Αυτο περασε λιγο στο ντουκου μαλλον διοτι πιο πολυ εξυπηρετει στο να μην χανει το αφεντικο 10λεπτα που θα πηγαινε ο υπαλληλος να καπνισει...Προσωπικα δεν προβληματιζομαι... Μεχρι στιγμης ξερω τα μαγαζακια με σωστο εξαερισμο οπου ποτε δεν κοπηκε το τσιγαρο και ειμαι ευχαριστημενος...
-
Όχι. Είμαι σίγουρος όμως ότι το κανονικό τσιγάρο βλάπτει.Για το ηλ. τσιγαρο νομιζα μιλουσαμε...
Πλακα εχει που συνεχιζεται η συζητηση ουσιαστικα ανακυκλωνοντας τα ιδια και τα ιδια...
Καμια πλευρα δεν προκειται να κανει πισω διοτι και οι 2 εχουν τα δικια τους...
Το μονο που θελω να σταθω ειναι το οτι εχουμε μια Ευρωπαικη μανια ξαφνικα με το οτι γινεται εξω ειναι και σωστο...
Αυτο δεν ισχυει παντα.. Η καθε χωρα και λαος εχει τις δικες τις ιδιαιτεροτητες και ετσι πρεπει να εξεταζεται..
Αν ειναι να βαλουμε τα ποτα σε πλαστικα ποτηρια οπως στην Αγγλια επειδη εκει θεωρουν οτι ειναι σωστο...Το οτι ειμαστε μπουρδeλο σαν χωρα και κρατος δεν παει να πει οτι ολοι οι αλλοι ειναι σωστοι η μαλλον λογικοι..
Περι τσιγαρου...
Τα καπνιστηρια στις εταιριες που ακριβως ενοχλουσαν???
Αυτο περασε λιγο στο ντουκου μαλλον διοτι πιο πολυ εξυπηρετει στο να μην χανει το αφεντικο 10λεπτα που θα πηγαινε ο υπαλληλος να καπνισει...Προσωπικα δεν προβληματιζομαι... Μεχρι στιγμης ξερω τα μαγαζακια με σωστο εξαερισμο οπου ποτε δεν κοπηκε το τσιγαρο και ειμαι ευχαριστημενος...
+1
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Όχι. Είμαι σίγουρος όμως ότι το κανονικό τσιγάρο βλάπτει.
Για το ηλ. τσιγαρο νομιζα μιλουσαμε...
Ναι. Έχω να διαλέξω ανάμεσα σε κάτι που δεν ξέρω αν βλάπτει και σε κάτι που σίγουρα βλάπτει. Στην παρούσα φάση διαλέγω το πρώτο με κλειστά τα μάτια. Αν αλλάξει κάτι στο μέλλον, το ξαναβλέπουμε.
-
Δοκίμασα εχθές το μεσημέρι τον πρώτο μου καφέ χωρίς τσιγάρο.....
Χάλια γεύση!
Σε μαγαζί με 25 τραπέζια ήταν γεμάτα τα 4. Ρώτησα αν μπορώ να καπνίσω και ο σερβιτόρος σχεδόν περίλυπος απάντησε 'ισχύει η απαγόρευση...να ρωτήσω όμως το αφεντικό'.
Φεύγει και επιστρέφει με ένα πεντακάθαρο τασάκι και την παρότρυνση 'αν παραπονεθεί κανείς μην ανάψετε'. Παρατηρώ τους πελάτες , δεν μου έκανε κάποιος για 'ρουφιάνος' ή εύθικτος πολίτης. Τελικά συγκρατήθηκα και δεν έκανα τσιγάρο , ώστε να μην φέρω σε δύσκολη θέση κανέναν (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου που θα μου κόστιζε ο καφές 53,00€).Σε αναζήτηση λοιπόν πλέον καφέ και εστιατορίων που υποτροπιάζουν ακόμα και τις λίγες φορές που βγαίνουμε !
ΥΓ:Πάντως όλοι οι πελάτες έσκαγαν από υγεία απ ότι είδα...τόσα χρόνια παθητικού καπνίσματος δεν κατάφεραν να τους εξοντώσουν...
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
ΥΓ:Πάντως όλοι οι πελάτες έσκαγαν από υγεία απ ότι είδα...τόσα χρόνια παθητικού καπνίσματος δεν κατάφεραν να τους εξοντώσουν...Κάνε μια βόλτα από το Σωτηρία, θα δεις πολλούς που είναι στα πρόθυρα της εξόντωσης, απλά έχουν μουλαρώσει και δεν θέλουν να αφήσουν τα κρεβάτια τους.
-
ΥΓ:Πάντως όλοι οι πελάτες έσκαγαν από υγεία απ ότι είδα...τόσα χρόνια παθητικού καπνίσματος δεν κατάφεραν να τους εξοντώσουν...
Κάνε μια βόλτα από το Σωτηρία, θα δεις πολλούς που είναι στα πρόθυρα της εξόντωσης, απλά έχουν μουλαρώσει και δεν θέλουν να αφήσουν τα κρεβάτια τους.
-
Κάνε μια βόλτα από το Σωτηρία, θα δεις πολλούς που είναι στα πρόθυρα της εξόντωσης, απλά έχουν μουλαρώσει και δεν θέλουν να αφήσουν τα κρεβάτια τους.
Υπερβολικός όπως πάντα...
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Υπερβολικός όπως πάντα...
Mακάρι να 'ταν υπερβολικός...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
χθες σε εστιατοριο ατμιζα κανονικα
καμια παρατηρηση φυσικα, εκτος απο το βλεμμα καποιων που μαλλον ειχαν σκασει για τσιγαροκαπνιζεις ακομα και κανονικα τσιγαρα; επισης, ποιο ηλεκτρονικο τσιγαρο εχεις; ψηνομαι να παρω κι εγω αλλα ψαχνοντας στο ιντερνετ εχω χασει τη μπαλα..
-
Ο χρήστης VLASSIS έγραψε:
τι εγινε ρε μαγκες,ο νομος τηρηται;Εκει που βγαίνω εγώ, ναι...
-
φοβουνται μαλλον.Μπα, απλά έχω σήμα καμπάνα...
-
αμεσος δραση;ασε μας ρε ιταλάκια...
-
Χρηστο, λυσε μου μια απορια: εχεις παει στο Σωτηρια για να διαπιστωσεις τις συνεπειες του καπνισματος?
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ [#3] (Το τσιγάρο το τελευταίο...)