-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
=============================================================
πριν ζητησω συγνωμη απο τον mad max geo και ειδικοτερα προς χαριν τριτου
να σε βαλω να μου ζητησεις συγνωμη τωρα μετα απο τοσο μπλαμπλα χωρις καν να εχεις συνηδητοποιησει οτι δεν ανοιξα αυτο το θεμα ?και κατι ακομα που αφορα τους διαχειριστες
αν θεωρειτε οτι αυτο το εικονιδιο προσβαλει ή ειναι ειρωνικο ή οτιδηποτε αλλο καλα θα κανετε να το σβησετεΑν εννοεις αυτο που καταλαβα, σε προλαβα
Δευτερον Θυμιο δεν ειναι ο jimhs( ...) αυτος που ανοιξε το θεμα.
Ναι, δικιο εχεις, συγγνωμη στο φιλο που ανοιξε το θεμα!!
Αναγνωρισα το λαθος μου και απευθυνθηκα εκει που επρεπε. Τωρα για το εικονιδιο, το θεμα δεν ειναι αν θα το χρησιμοποιησεις, αλλα πως. Οταν ερχεσαι να ποσταρεις αυτο μονο, σημαινει πως εχεις διαθεση να προσβαλλεις. Θα μπορουσες να εκφρασεις τη διαφωνια σου κ με λεξεις γιατι πολυ απλα εισαι σε δημοσιο φορουμ κι οχι με την παρεα σου, οπου θα μπορουσες ανετα να πεις στο φιλο σου 'λες μαλακιες'. Χιλια συγγνωμη, αλλα οταν απευθυνομαστε σε αγνωστους προσαρμοζουμε τη συμπεριφορα μας.
Και ναι, προσβληθηκα για χαρη τριτου επειδη πολυ απλα η επιθεση ηταν αναιτια. Αν ειχατε αντιδικια και λεγατε μια κουβεντα παραπανω δε θα ασχολιομουν.
εισαι και χαλας το τοπικ
ενα σχολιο εκανα σε κατι, ομολογουμενος ακυρο, που υποθηκε
αλλα να σου πω την αληθεια εχεις δικιο
οι γνωμες ειναι σαν τις κ@λ#τρυπιδες ολοι εχουν απο μια -
Ενω εσυ με τις χειρονομιες αυτες το ομορφαινεις??!!!
Τελοσπαντων δεν εχω καμια ορεξη να συνεχισω την ανουσια αντιπαραθεση, οποιος καταλαβε καταλαβε. Τελος απο μενα.
Και για να μην ειμαι και οφφ, να πω οτι συμφωνω απολυτα με αυτη την αποψη
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μείνε στο Corolla και από φθινόπωρο ψάξε αξιόπιστο εγκαταστάτη υγραερίου. Προσοχή όμως, να σου κάνουν σωστή δουλειά!
Πάντως, το αυτοκίνητό σου είναι αρκετά οικονομικό, δεν νομίζω πως θα σε ...σώσει η οποιαδήποτε αλλαγή...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μπιτόνια επίσης δεν παίζει.Απαγορεύεται στα σύνορα γιατι θεωρείται σαν εμπόριο
Η πιο λογική μετατροπή λοιπόν είναι να βάλεις ένα έξτρα τεπόζιτο στο αμάξι, κανονικά και με το νόμο, πχ όπως έχουν τα αγωνιστικά. Απλώς θα χάσεις σε χώρο αποσκευών, αλλά θα μπορείς να πας να βάζεις 100 λίτρα τουλάχιστον...
Εντάξει, είναι κομμάτι ακραίο βέβαια, αλλά σκέψου το!
Αυτο δεν γνωρίζω πως γίνεται δεν το έχω ξανακούσει.Που πρέπει να απευθυνθώ?έχει κινδύνους μια τέτοια μετατροπή?
corolla ή opel astra 1.3 cdti