-
Επαναφέρω το θέμα...για τα δικίνητα:
Fiat Sedici / Suzuki SX4 ...
Είναι τα μοναδικά δύο σε τιμές από 15000euro έως 18000euro ή υπάρχουν και άλλα σε αυτή την κατηγορία;
-
Kia Soul
Nissan Juke στη βασική έκδοση
-
Τίποτα το ιδιαίτερο δηλαδή.
Το Soul δεν το θεωρώ και πολύ crossover από την άλλη το Juke χάνει σε κάποια θέματα...Το δίδυμο SX4/Sedici αλωνίζει σε αυτή τη κατηγορία...
-
Όπως το βλέπει κανείς.
Εγώ SX4/Sedici δε θα αγόραζα ποτέ. Αντίθετα θα αγόραζα άνετα κάποιο από τα άλλα 2.
-
Πράγματι, όπως το βλέπει ο καθένας...
Ωστόσο ίσως αξίζει να δώσει κάποιος ένα ποσό παραπάνω και να πάρει το ASX... Θεωρώ ότι είναι ποιο ολοκληρωμένο αυτοκίνητο.
-
Seat Altea Freetrack 1.4TSi/122ps από 17990e και μάλλον παίζει και κάποια έκπτωση...
Καλό και αυτό αν και κάπως μεγάλο σε μήκος...
-
Παιδες 'ανακαλυψα' χθες αλλο ενα crossover που δεν εχει αναφερθει, απο τη subaru αυτη τη φορα. Impreza xv λεγεται, με 2λιτρο 150 ιππων, πληρεστατο εξοπλισμο, ακομα και 'αργη' σχεση απ'οτι λεει!! Στα 24Κ ολα αυτα, ευκαιρια μπορει να μην ειναι, αλλα μου φαινεται πολυ ολοκληρωμενο 'πακετο'
-
Όλα καλά και όμορφα με την Subaru αλλά οι κινητήρες δεν λένε και πολλά.
Ειδικά ο δίλιτρος είναι ντεμοντέ αυτή τη περίοδο στην Ελλάδα... -
Τωρα το ειδα αυτο!
Ενταξει ενα διλιτρο ατμοσφαιρικο με 150 αλογα φοραει, μια χαρα τον βρισκω για το χαρακτηρα του. Ενδιαφερουσα κατ'εμε επιλογη για κινηση σε δυσκολες συνθηκες, χωρις να ανεβουμε πολυ σε υψος απο το εδαφος, ουτε να φθασουμε τα 30Κ που θελει ενα οκταβια σκαουτ
-
Δύσκολες οι εποχές φίλε Ευθύμιε!...!
Εγώ πάντως έχω βάλει όριο τα 16000euro πλέον.
Τέρμα οι σπατάλες σε αυτοκίνητα και αυτοκινητάκια...άνευ λόγου και αιτίας.Και αφού σε κροσοβεράκι δεν έχω βρει τίποτα το ιδιαίτερα...κοιτάω πλέον στα γνωστά μου μονοπάτια.
Σταθερές αξίες...υ.γ. κάποιος γνωστός μου ανέφερε ότι σταματά η παραγωγή SX4/Sedici; Είναι γεγονός αυτό;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
υ.γ. κάποιος γνωστός μου ανέφερε ότι σταματά η παραγωγή SX4/Sedici; Είναι γεγονός αυτό;Οχι ακόμα. Σύμφωνα με το product plan που ανακοίνωσε πέρσι η Fiat θα σταματήσει το Sedici το 2012 ενώ κάπου τότε η Suzuki θα ακολουθήσει τον δρόμο της προς VW μεριά.
Σε κάποια ... ινδικά sites λένε και για το επόμενο Bravo ότι θα είναι πλέον Crossover απέναντι στο Qashqai. -
Γεια χαρά!!
Κανένα νέο μοντελάκι; Κανένα νέο από τα Crossovers;
Περιμένουμε τίποτα καινούριο; -
Σήμερα είδα το -έτσι το λένε- νέο 'crossover' της Chevrolet το Orlando. Περισσότερο σε MPV δείχνει παρά σε Crossover. Αν σε ένα Zafira ή μια C4 Picasso βάλουν ασημί ποδιές εμπρός και πίσω δεν θα γίνει crossover!!!
Παρόλ' αυτά μ' αρεσε γενικά σε εμφάνιση. Δείχνει ογκώδες (και είναι). Λίγο μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος να είχε! 1, 2 δάχτυλα πιο ψηλό από το Cruze είναι η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος και αυτό διότι έχει μεγάλες ζάντες και ψηλό προφίλ στα λάστιχα.
Ενα θέμα που έχω με την Chevrolet είναι οι ζάντες τους σε όλα τα μοντέλα. Από στοκ προηγούμενης 10ετίας πρέπει να ψωνίζουν! -
Το Orlando ε; Ενδιαφέρον.
Πως σου φάνηκε ο όγκος του; Μεγάλο είναι;
-
Ογκώδες. Παραδίπλα του ήταν ένα Qashqai+2 και το Orlando μου φάνηκε μεγαλύτερο (μακρύτερο και ψηλότερο). Οι ευθείες γραμμές που δείχνουν mpv. Χαρακτηριστικά crossover είδα μόνο σε κάποια λεπτά μαυρα προστατευτικά περιμετρικά και τις ασημί ποδιές εμπρός και πίσω που έχει αλλά είναι χαμηλό.
-
ωχ! κατάλαβα! και το orlando τεράστιο...
Εχω στην εργασία μου δύο συναδέλφους με Qashqai. Ο ένας έχει το Qashqai+2.
Τα έχω επεξεργαστεί και τα δύο... Και τα δύο μου φαίνονται τεράστια...
Το Orlando θα μου φαίνεται τεράστιο...Γιατί τα κάνουν τόσο ογκώδη;
Δύσκολη κατηγορία... Λίγες οι επιλογές. Ελάχιστες.
-
Τωρα που βλέπω στο νετ τις διαστάσεις του ...
Μήκος 4652 mm
Πλάτος 1836 mm
Υψος 1633 mmΔεν το λές μικρό και compact.
Όταν το QQ+2 έχει
Μήκος 4541
Πλάτος 1780
Υψος 1645
Και τα δύο είναι 7θέσια. -
Εμένα μου έχει κάτσει πολύ άσχημα που ποτέ δεν κατάφερα να αποκτήσω ένα Grand Vitara μοντέλο 2004, 3θυρο...
Το προηγούμενο... Μου άρεσε πολύ... Υπερβολικά πολύ.
Το καινούριο (του 2006) δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε ιδιαίτερα.Αν εντοπίσω κάποιο croossover ή suv με μήκος μέχρι 4,30 μέτρα και 5θυρο τότε θα το δω σοβαρά θέμα.
Μέχρι στιγμής έχω εντοπίσει το SX4/Sedici και το Yeti. Δεν έχω βρει κάποιο άλλο.Ειδικά το Yeti στην έκδοση Experience προσφέρει και το:
Σύστημα πλοήγησης Amundsen: Ραδιόφωνο με σύστημα πλοήγησης CD και
ενσωματωμένο αναγνώστη καρτών μνήμης SD και MMC για αναπαραγωγή
CD ήχου και αρχείων ήχου MP3, σύνδεση μονάδας αλλαγής CD, υποστήριξη
μηνυμάτων TMC για πληροφορίες οδικής κυκλοφορίας, δυνατότητα ελέγχου
μέσω έγχρωμης οθόνης αφής (TFT) 5' (AAN 800 002)Πολύ καλό... αλλά και με τσιμπημένη τιμή...
-
Δεν έχεις λόγο να βιαστείς. Στα επόμενα χρόνια θα εμφανιστούν και άλλα.
Από Seat κάτι σε φτηνότερο Tiguan, από Peugeot/Citroen τα ξαδέρφια του ASX παραλληλα με την DS4, Renault τα αντίστοιχα με Juke/QQ, από την Ford κάποιο που θα φέρνει σε Fiesta SUV, Mazda CX5 κλπ.
Και εγώ πάντως πέρα από το QQ ξεχωρίζω το Yeti ή σαν 2κίνητο με τον 1,4 ή ακόμα καλύτερα σαν 4κίνητο με τον 1,8. Αλλά στην έκδοση με τα 'πολλά' ούτε η απόσυρση βοηθάει στην τιμή! -
Υποχρεωτικά θα περιμένω ΦΙΛΕ COSNEO!...!
Είσαι ο σύμβουλός μου...!... Θα περιμένω να δω τι μοντέλα θα έρθουν...
Περιμένω και από Κορέα (ΚΙΑ/Hyundai) κάτι CROSS μοντελάκια...
SUV/Crossovers Forum