-
Μονο η οθονη ειναι ιδια με το gnex , δεν ειναι ακριβως το ιδιο
-
εχει δικιο ο QsisVTS....
το galaxy Premier εχει
~gorilla glass 2
~LTE και πιστεψε με το εχω χρησιμοποιησει και ειδα την τεραστια διαφορα που κανει~sd card.
~καλυτερη GPU
~καλητερη καμερα μπρος πισω
~μεγαλυτερη μπαταρια.αρα μαλλον δεν ειναι και τοσο ασχημο...ισα ισα...
QsisVTS...αν εχει τον ιδιο επεξεργαστη με το δικο σου,δεν σημαινει πως ειναι πιο ευκολο να γινει το porting απο ρομς για Gnex σε αυτο;Αν ειναι ετσι τοτε αποκτα μεγαλο ενδιαφερον αλλα εννοειται κατω απο 350Ε...σταλμενο.
Οσον αφορα το Ν4 που ευαγγελιζεσαι Corsairακο κατσε πρωτα να το βρουμε καπου σε αυτη την τιμη και μετα τα βρισκουμε.
Κατω απο 350Ε το Premier μου αρεσει αρκετα...
Αλλιως παω με την μια σε S3 αλλα οπως λεει και ο QsisVTS αν δεν δωσει η Σαμυ τα binaries του Εξυνος αστα να πανε... -
[ROM][OTA][GSM][JB] Android 4.2 JOP40C: Rooted Busybox Odexed
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1737849
την βαζω τωρα, εντυπωσεις απο την 4.2 αυριο
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
[ROM][OTA][GSM][JB] Android 4.2 JOP40C: Rooted Busybox Odexedhttp://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1737849
την βαζω τωρα, εντυπωσεις απο την 4.2 **αυριο **:)
Αποψε;
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Τελικα πηγα, τα ειδα απο κοντα και δεν πηρα κανενα απο τα 3 της προεπιλογης...
Πηρα ενα Samsung Galaxy S Duos, με δυο SIM και γλιτωσα απο 2 συσκευες και 2 φορτιστες (υποχρεωτικο, γιατι το ενα ειναι της δουλειας).
Εκανε στη Wind 299 €, και το πηρα στο Πλαισιο 299 €, με δωροεπιταγη 50 € (ψωνιζω απο κει συνεχεια αναλωσιμα, οποτε ειναι σαν μειωση τιμης για μενα) και δωρο χαρτες αξιας 30 € (χρειαζομουν ετσι κι αλλιως GPS). H προσφορα ηταν ραμενη για μενα. Η συμβουλη σου ripper να μην εξαργυρωσω την επιδοτηση σε συσκευη, παρα πολυ σωστη. Thanx.Η οθονη ειναι 4' και πολυ ωραια. Η μπαταρια κραταει μεχρι τωρα 1,5 μερα
Η ποιοτητα του ακουστικου πολυ μετρια σε σχεση με το ηρωικο Ν95.
Μου αρεσει μεχρι τωρα, αν και σιχαινομουν τις touch οθονες...Καλή επιλογή. Καινούριο μοντέλο, έχει ανακοινωθεί ότι θα πάρει Jelly bean και εννοείται οτι στα δίκαρτα παίζει μπάλα μόνο του. Καλοδούλευτο.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
[ROM][OTA][GSM][JB] Android 4.2 JOP40C: Rooted Busybox Odexed
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1737849
την βαζω τωρα, εντυπωσεις απο την 4.2 **αυριο **:)
Αποψε;
δεν ειναι και πολλα να πω, υπομονη να το δουλεψω λιγο. Σιγουρα ειναι ενα βημα προς τα εμπρος, αλλα τιποτα σημαντικο σε σχεση με την 4.1 μπορω να πω.
-
Google Nexus 4 Sold Out Within A Few Minutes In US Google Play Store
http://www.valuewalk.com/2012/11/google ... ue+Walk%29
-
λοιπον, εντυπωσεις και εικονες απο την 4.2 στο GN.
ταχυτητα και ομαλοτητα στα ιδια επιπεδα με την 4.1
εχει μπει επιτελους Ελληνικος ορθογραφος, που με το νεο πληκτρολογιο δουλευει σαν swype
εχουν αλλαξει το ρολοι, ξυπνητηρι, χρονομετρο, πιο ομορφα
εχει αλλαξει το μενου κατα την εγκατασηση εφαρμογων
εχει προστεθει το daydream, που σου δειχνει διαφορα κατα την διαρκεια της φορτισης, ομορφο!
εχει προστεθει το 2 finger swipe που σε παει στα πιο σημαντικα settings της συσκευης.
επισης, απο την lock screen μπορεις να δεις συγκεκριμενα widgets, πηγαινοντας την οθονη δεξια ή αριστερα.
νεες καρτελες στο google play.
εχει προστεθει μια εφαρμογη της google που ελεγχει εαν οι εφαρμογες που κατεβαινουν απο το google play ειναι 'καθαρες'.ουσιαστικα εχει γινει ενα καλο ρετουσαρισμα στο λειτουργικο, τουλαχιστον επιφανειακα. Το σημαντικο για αυτους που εχουν GN ειναι οτι δεν υπαρχει λογος να πανε στο Nexus 4.
κριμα οι κατασκευαστες να πουλανε πλεον συσκευες με 4.0.4 οταν υπαρχει κατι τοσο πληρες. Αλλαζει σημαντικα η εμπειρια χρησης. Αυτο ειναι ενα πολυ σοβαρο θεμα που πρεπει να σκεφτουν οι αγοραστες. -
Το nexus s όμως το παράτησαν , οπότε η Google μάλλον υποστηρίζεις αυστηρά το 18μηνο που έλεγε κάποτε
-
εστω 18μηνο ρε συ!
εδω βγαζουν ακομη συσκευες με 400€, εχουν 4.0.4 και περιμενεις κανα χρονο για αναβαθμιση, αν γινει ποτέ...θα πει ο nass οτι δεν ειναι τοοοοσο σημαντικο να εχεις την τελευταια εκδοση εαν με την προηγουμενη κανεις την δουλεια σου. Οκ, αλλα σε ενα λειτουργικο που ακομη ειναι νεαρο σε ηλικια και συνεχως εξελισεται, καλο ειναι να εχεις την επιλογη.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
εχει δικιο ο QsisVTS....
το galaxy Premier εχει
~gorilla glass 2
~LTE και πιστεψε με το εχω χρησιμοποιησει και ειδα την τεραστια διαφορα που κανει~sd card.
~καλυτερη GPU
~καλητερη καμερα μπρος πισω
~μεγαλυτερη μπαταρια.αρα μαλλον δεν ειναι και τοσο ασχημο...ισα ισα...
QsisVTS...αν εχει τον ιδιο επεξεργαστη με το δικο σου,δεν σημαινει πως ειναι πιο ευκολο να γινει το porting απο ρομς για Gnex σε αυτο;Αν ειναι ετσι τοτε αποκτα μεγαλο ενδιαφερον αλλα εννοειται κατω απο 350Ε...σταλμενο.
Οσον αφορα το Ν4 που ευαγγελιζεσαι Corsairακο κατσε πρωτα να το βρουμε καπου σε αυτη την τιμη και μετα τα βρισκουμε.
Κατω απο 350Ε το Premier μου αρεσει αρκετα...
Αλλιως παω με την μια σε S3 αλλα οπως λεει και ο QsisVTS αν δεν δωσει η Σαμυ τα binaries του Εξυνος αστα να πανε...ειναι αλλο το SoC (TI 4460 εγω 4470 το premier) , για αυτο λεω οτι ειναι αλλο κινητο περα ισως απο την οθονη
λογικα ιδιο επεξεργαστη εχουμε διαφορετικα χρονισμενο
(YΓ και το gnex εχει lte , αλλα δουλευει σε συγκεκριμενα δικτυα με συγκεκριμενα firmware)
-
Κατεβασα το Angry Birds Star Wars! Δεν με ξετρελανε τοσο οσο το Space (ισως κι επειδη δεν εχω ιδεα απο τη σειρα Star Wars) αλλα εχει κι αυτο τη φαση του.. Ωστοσο μερικες φορες που το ανοιγα, η οθονη δεν υπακουγε καθολου!
-
Είναι πιο βαρύ από τα προηγούμενα , αισθητά πιο βαρύ
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Είναι πιο βαρύ από τα προηγούμενα , αισθητά πιο βαρύβρε με δουλευεις;
Στη σακαρακα μου δεν μου εχει κολλησει ουτε μια φορα...
εδω παιζω ανετα asphalt!!!!! -
Είναι πιο βαρύ από τα προηγούμενα , αισθητά πιο βαρύΑν εννοεις τον χρόνο για φορτωμα.... νομιζω πως ισως εχεις δικιο. Κατα τα αλλα ειναι smooth...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
βρε με δουλευεις;
εδω παιζω ανετα asphalt!!!!!Δεν είπα ότι κολλάει ,απλά είναι πιο βαρύ
-
βρε με δουλευεις;
εδω παιζω ανετα asphalt!!!!!Δεν είπα ότι κολλάει ,απλά είναι πιο βαρύ
οχι αισθητα ομως
-
καλα δεν ειναι και σαν κατι fps , αλλα για τα δεδομενα της σειρας μου φανηκε οτι το βαρυναν
-
Σπυρο επειδη τη 'παλια' sd τη βαζει η 4.2 σε ξεχωριστο φακελο της τραβηξα ενα μαζικο σβησιμο και καθαρισα απο τα σκουπιδια
πλακα πλακα αυτο ηταν πολυ καλη ιδεα
edit
Καλά έχω πορωθεί με το sphere , ανυπομονώ να το δοκιμάσω σε εξωτερικό χώρο
-
Εμένα μου ήρθε η ΟΤΑ αλλά δεν πέτυχε. Αυτά κάνουν τα πειράματα με την stock rom...
Δοκίμασα να φλασάρω το .zip μόνος μου, αλλά τίποτε... Οπότε όπως το βλέπω, θα παίξει Titanium Backup και φλασάρισμα ξανά του image.
Εκτός αν υπάρχει κάποιο άλλο κόλπο που μου διαφεύγει.(Nexus + Tapatalk)
Περι συσκευών Android...