-
και μαλλον δεν θα την ξαναβγαλεις
-
πως αλλαζω το dpi ετσι ωστε να ειανι μικροτερα τα εικονίδια;
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τελικά πέταξα τη parandroid από το gnex γιατί ήταν σάπια και πέρασα slimkat που μου φαίνεται πολύ τίμια για να δούμεΓια να μην χάνεις του χρονο σου... Μείνε με την στοκ ρομ. Άντε να παίξεις με κάναν κερνελ... Σου το λεω εγώ που δοκιμασα όλους τους συνδυασμούς Ρομ κερνελ (τους πιο δημοφιλείς έτσι;).Το σμουθνες της μάνας γκουγκλ δεν μια μπορεί καμιά κουφάλα ντιβελοπερ να το αντιγράψει..
Πετα του γκραβιτυ μποξ και ταπ2γουεικ και είσαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ.Νεξους έχουμε. Κινητο για την ελίτ του παγκόσμιου πληθυσμού. Ασε τους άλλους να ψάχνονται με κινεζιες .
-
@popolaros
https://play.google.com/store/apps/deta ... _dpi&hl=el
με αυτό παίζω κι εγώ τώρα, ψάχνω να δω που με βολεύει το dpi
δε μπορώ ξανά με στοκ, δε παίζει αυτό για μένα
κοίτα μέχρι τη 4.3 ήμουν με φοβερή ρομ, ότι καλύτερο στο κόσμο, βασίζοταν στη στοκ και είχε φοβερή παραμετροποίηση, όμως μόλις σταμάτησε η επίση υποστήριξη σταμάτησαν και αυτοί να την υποστηρίζουν
τώρα με 4.4 ψάχνομαι
επίσης και στο n7 που έχω custom είναι πολύ καλή και ο kernel που έχω ακόμα πιο φοβερός, σε stock νόμιζες ότι η συσκευή είχε πρόβλημα
-
καστομρομολάγνοι
-
τι να πω ρε παιδιά, καθίστε να βλέπετε διαφημίσεις και να μη μπορείτε να κάνετε μια δουλειά με δυό πατήματα
άντε τώρα βγαίνει και νέο γιώτοφων, think about it
-
Mahdi είναι μονοδρονος, δεύτερη μετα η slim σαν πολύ τίμια επιλογή!
Paranoid δεν υπάρχει πλέων στο χαρτί των custom!!
Αγαπάμε custom ελτεο, κ για αυτό αγαπάμε κ android!
Εδώ μετα απο μερικές μέρες συμβίωσης με ενα ιφον5 μπορω να γράψω σεντόνια κ σεντόνια τη με χαλάει αλλά δε μαμεις!! Θα το πασαρω σουλουπομενο στη δικιά μου να δω ποσο θα το κρατήσει πριν γυρισει ξανά σε αντροιντ
Sent from Android L for Loser, Lemon or Lesbian Pie!
-
να ρωτήσω γιατί βαριέμαι να ψάχνω, όλη μέρα ψάχνω
στη slimkat μπορώ να βάλω shortcuts καθώς κάνω unlock; (slide to unlock και ανάλογα να κάνει διάφορα, πχ κλήσεις ή να ανοίγει εφαρμογές;) αν βρω και αυτό θα είμαι 90% ικανοποιημένος
-
Κιουση οτιδήποτε επεμβάσεις αισθητικής και λειτουργικης φύσης θες να κάνεις υπαρχουν ηδη στο gravity box.
Πραγματικα επιασα πόσες φορές δεν ξέρω καιγω τον εαυτό μου να λέει ”αυτο το χα και στο gb' καθε φορά που αλλαζα ρομ.
Αν η Εταιρεία ήθελε λακτα στο νεξους θα την είχε δώσει.
Εκτός και αν αμφισβητεις την Γκουγκλ.Δεν θα το θέλαμε αυτό, έτσι; -
Σπυρο, ρουφαει αρκετη μπαταρια η μου φαινεται;
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
-
Αξιζει για πλακα κανα 2-3 φορες αυτη ή θα το κλαιω το κινητο?
Επισης οσοι εχετε G2,στην πισω μερια στο αριστερο μερος των κουμπιων και της καμερας,σαν κανει καποιο ηχο/τριγμο το κινητο?Δεν εχει πεσει ποτε και παρ'ολ'αυτα κανει εναν ηχο σα να μπαινει λιγο μεσα το πλαστικο οταν το κρατας με δυναμη λιγο πανω απο το φυσιολογικο -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Σπυρο, ρουφαει αρκετη μπαταρια η μου φαινεται;Sent from my LG-D802 using Tapatalk
ρουφαει οπως ολες οι AOSP, περιπου 10-20% παραπανω απο τις 'κλασικες'. Δωσε ομως 1-2 μερες για να το δεις καλυτερα. Για μενα αξιζει τον κοπο, ειδικα αν υπολογισεις και το κερδος σε ταχυτητα/ομαλοτητα.
-
να μην βαλω κανεναν dorimanx kernel να στρωσει το θεμα;
-
Ο χρήστης dum έγραψε:
Τα ερωτήματα:
Χρησιμοποιεί κανείς κάποιο από τα προαναφερθέντα handsfree; Τι του αρέσει και τι όχι;
Το SBH52 μήπως είναι overkill τελικά;Εχω το SBH52 και δεν ειναι ντιπ overkill.Ειναι φοβερο εργαλειακι και σου λυνει τα χερια ειτε με τα ακουστικα σαν κλασσικο μπλε δοντι ειτε σαν μινι τηλεφωνακι.
Βλεπεις κλησεις,μηνυματα,ειδοποιησεις χωρις καν να ανοιξεις το κινητο σου.Το ηχειο αψογο οπως και το μικροφωνο του.
Το εχω με το Xperia Z Ultra και για μενα αυτη την στιγμη ειναι ο ιδανικος συνδυασμος.το μικρόφωνο είναι μονο στο κυρίως σώμα η και τα παρεχόμενα ακουστικά έχουν μικρόφωνο?
sent from my cave with smoke signals
-
για δοκιμασε και πες
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Επισης οσοι εχετε G2,στην πισω μερια στο αριστερο μερος των κουμπιων και της καμερας,σαν κανει καποιο ηχο/τριγμο το κινητο?Δεν εχει πεσει ποτε και παρ'ολ'αυτα κανει εναν ηχο σα να μπαινει λιγο μεσα το πλαστικο οταν το κρατας με δυναμη λιγο πανω απο το φυσιολογικο
σε μένα δεν το κάνει (310) αλλά έχει αναφερθεί πολλές φορές στο myphone. Όσοι έβαλαν θήκη, δεν ξανασχοληθηκαν, ενώ άλλοι πιο τολμηροί το άνοιξαν και έβαλαν ενα κομμάτι χαρτάκι απο μέσα. Βέβαια μπορείς να περάσεις και μια βόλτα απο την αντιπροσωπεία αν δεν βαριέσαι.
-
εβαλα dori,
αι να δουμε τι θα δουμε
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Τα ερωτήματα:
Χρησιμοποιεί κανείς κάποιο από τα προαναφερθέντα handsfree; Τι του αρέσει και τι όχι;
Το SBH52 μήπως είναι overkill τελικά;Εχω το SBH52 και δεν ειναι ντιπ overkill.Ειναι φοβερο εργαλειακι και σου λυνει τα χερια ειτε με τα ακουστικα σαν κλασσικο μπλε δοντι ειτε σαν μινι τηλεφωνακι.
Βλεπεις κλησεις,μηνυματα,ειδοποιησεις χωρις καν να ανοιξεις το κινητο σου.Το ηχειο αψογο οπως και το μικροφωνο του.
Το εχω με το Xperia Z Ultra και για μενα αυτη την στιγμη ειναι ο ιδανικος συνδυασμος.το μικρόφωνο είναι μονο στο κυρίως σώμα η και τα παρεχόμενα ακουστικά έχουν μικρόφωνο?
sent from my cave with smoke signals
Συγνωμη για την αργοπορημενη απαντηση αλλα δεν ειχα νετ 3 μερες
Επειδη εχω και εγω αρκετα ακουστικα οτι και να του εχω βαλει επανω εχει δουλεψει αψογα ειτε με μικροφωνο στα ακουστικα ειτε χωρις.Τα παρεχομενα εχουν τα οποια ακυρωνουν αυτο της συσκευης.Αν δεν εχουν δουλευει αυτο του δοντιου.Αν και εγω γενικα το χρησιμοποιω χωρις γιατι μου την σπανε τα καλωδια και στην τελικη εχεις ενα σχεδον πληρες μινι τηλεφωνακι στα χερια σου ενω το μεγαλο αναπαυετε στην τσεπη η στο τσαντακι. -
Όλοι εσείς που έχετε τον άπλετο χρόνο και όρεξη να περνάτε κάθε βδομάδα και άλλη rom, κερδίζετε κάτι ουσιαστικό; Εννοώ δεν είναι iphone που πρέπει να του κάνεις jailbreak για να έχεις πρόσβαση στα πάντα, εδώ τα περισσότερα δουλεύουν κι έτσι, άντε μόνο για κανά usb stick να χρειαστεί root. Μπορούν να υπάρξουν αξιοσημείωτες διαφορές; Και μιλάμε για απλή χρήση (browsing κλπ, όχι gaming )
-
ποιος είπε ότι έχουμε άπλετο χρόνο; εγώ ήμουν 6 μήνες με την ίδια γιατί δεν είχα χρόνο
απλά προσπαθούμε να κάνουμε πιο αποτελεσματικά τα εργαλεία μας, προφανώς και κερδίζουμε κάτι
Περι συσκευών Android...