-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Κανε εντιτ καλυτερα λεω γω , γιατι θα στο κανουν αλλοιSent from my LG-P500 using Tapatalk
μα δεν σε στέλνει σε πειρατικό software! Το Ποιό να ναι άραγε [Mod] είναι κανονικό πρόγραμμα market με πολλά και διάφορα. Νομικίστικα δεν σφάλουμε πουθενά
-
Μωρε ετσι ελεγα κι εγω για τα κρακ (δεν ειναι παρανομα εφ'οσον εχεις το αυθεντικο παιχνιδι), αλλα το εντιτ μου το χα φαει
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Μωρε ετσι ελεγα κι εγω για τα κρακ (δεν ειναι παρανομα εφ'οσον εχεις το αυθεντικο παιχνιδι), αλλα το εντιτ μου το χα φαειSent from my LG-P500 using Tapatalk
καλά ναι, είναι και ζήτημα αν μπορεί ο μοντεράτορας να διακρίνει την διαφορά μεταξύ παράνομου, νόμιμου, σύνδεσμου και λοιπά. Καλώς η κακώς ακόμα και στα φόρα θα υπάρχει κακοδικία.
-
ωραια νεα απο google, stop στο fragmentation, μαζεμα στα updates καθε εταιρειας.
http://www.engadget.com/2011/05/10/live ... g-keynote/ -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Κατέβασα την 2.3 για το Desire HD. Την έχει εγκαταστήσει κανείς, επειδή έχω ακούσει διάφορα??
τι διαφορα ακουσες? μικροβελτιωσεις διαβασα, δεν υπαρχει καποιο σημαντικο θεμα
εχεις δικιο ως προς τη μπαταρια χωρις ομως οι υπολοιπες προτασεις να ειναι φοβερα καλυτερες...
Άκουσα ότι τρώει κολλήματα στις εγκαταστάσεις. Τελικά βέβαια την έβαλα και είναι όλα οκ και γρηγορότερα....
-
μπα δεν εχει τετοιο θεμα, λιγο ζητημα ειχαν μερικοι με το wifi και την ισχυ αλλα τη βρηκαν την ακρη!
enjoy, καμια σχεση με το παλιο σου κινητο! -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Χτίζει ξανά τις cacheΑυτο επειδη πηγε απο 2.1 σε 2.2?
Γιατι οταν εγω πηγα απο 2.2 σε 2.2.2 δεν παρατηρησα κατι παραξενο να σου πω την αληθεια..
Μηπως επειδη σε μενα ηταν update στην ιδια ουσιαστικα εκδοση?Αν και απο οτι θυμαμαι μολις τελειωσε η διαδικασια εσβησε μονο του και το ανοιξα χειροκινητα
-
Κιούση έχεις κάνει τίποτα για το tap bug ή περιμένεις κι εσύ την 2.3;
Έχει αρχίσει να μου κάθεται στο λαιμό..(δε μπορώ να παίξω angry birds και worms )
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Κιούση έχεις κάνει τίποτα για το tap bug ή περιμένεις κι εσύ την 2.3;
Έχει αρχίσει να μου κάθεται στο λαιμό..(δε μπορώ να παίξω angry birds και worms )
Τιποτα.. περιμενω τη 2.3
Αλλα γενικα αν εξαιρεσεις μερικα παιχνιδακια οπως το angry birds δε με πολυενοχλει
Υπαρχει νομιζω rom ή kernel στο xda που υποτιθεται οτι λυνει το θεμα, αλλα βαριεμαι και αυτη τη περιοδο δεν εχω χρονο για πειραματα, θελω σταθερη συσκευη
ΥΓ για πες μου για το worms..γιατι ρωταγε η γυναικα, αλλα βαριομουν να ψαξω..
-
http://www.pestaola.gr/htc-flyer-androi ... -thoughts/ htc flyer ..τρομερη συσκευη δειχνει
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
http://www.pestaola.gr/htc-flyer-android-tablet-quick-hands-on-and-thoughts/ htc flyer ..τρομερη συσκευη δειχνειΝα με συμπαθάτε φίλτατε, αλλά μαλακία ολκής είναι
-
Σε συμπαθάω...Λογικα δεν κανεις πολλα παραπανω με το flyer απ οτι μ ενα desire αλλα νομιζω πως για συγκεκριμενες συνθηκες και αναγκες ειναι αρκετα καλη συσκευη..ειναι αναλογα τι ζηταει ο καθενας...για παραδειγμα αλλος σου λεει θα εχω ενα ταμπλετ για σερφ κλπ κ ενα φτηνο κινητο μονο για κλησεις..καθε προιον εχει τους αγοραστες του.κ εγω εχω ενα Ipod touch για ιντερνετ εφαρμογουλες κ μουσικη και για κινητο εχω ενα νοκια της κακιας ωρας(το joy δεν το λαμβανω υποψιν γιατι θα φαει πεταμα) ισα ισα για μηνυματα και κλησεις.αρα εμενα διατηρωντας την μπακαφολα μου θα μ'ενδιεφερε το flyer
-
Το Transformer ειναι πολυ πιο ενδιαφερον απο το Flyer και το Xoom μαζί.
-
(το joy δεν το λαμβανω υποψιν γιατι θα φαει πεταμα)σου χει γινει εφιαλτης το συγκεκριμενο
τουλαχιστον εδωσες λιγα λεφτα , σκεψου αυτους με τα τσιμπημενα se x10 mini
απαραδεκτη κλοπη -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
ωραια νεα απο google, stop στο fragmentation, μαζεμα στα updates καθε εταιρειας.
http://www.engadget.com/2011/05/10/live ... g-keynote/αντε μπας και δουμε ασπρη μερα, γιατι ειναι πολυ κουραστικο να περιμενεις τη καθε εταιρεια να σου βγαλει update
θα ηθελα παντως περισσοτερη υποστηριξη απο τον 1.5 χρονο.. αλλα ειναι και αυτο μια αρχη και βελτιωση σε σχεση με το τωρα οπου πραγματικα μπορει να δωσεις ενα καρο λεφτα και να παρεις τα @@
η se πώς και συμφωνησε σε αυτο?
-
(το joy δεν το λαμβανω υποψιν γιατι θα φαει πεταμα)
σου χει γινει εφιαλτης το συγκεκριμενο
τουλαχιστον εδωσες λιγα λεφτα , σκεψου αυτους με τα τσιμπημενα se x10 mini
απαραδεκτη κλοπη80 ευρω το πηρα μιας ημερας μεταχειρισμενο γ αυτο δεν το λυπαμαι καθολου.τωρα που ειπες για το μινι εχω τουλαχιστον τρεις γνωστους που το εχουν κ εκτος απ τον σχεδιασμο που ειναι οτι να ναι εχουν και το 1.6 τους λυπαμαι πραγματικα.
Εχω την αισθηση ομως οτι η google θα επρεπε να ειναι πιο προσεκτικη στο που δινει το android ειδικα στα low end κινητα.Π.χ πιστευω πως ατομο με ελαχιστες γνωσεις γυρω απο τα κινητα παιρνοντας το joy δυσκολα θα παρει ενα ακριβοτερο android αργοτερα.Ειναι σαν δυσφημηση
-
δε νομιζω οτι η google μπορει να εμποδισει καποιον απο το να χρησιμοποιησει το android αφου ειναι ανοικτο λειτουργικο
τουλαχιστον αυτοι δεσμευτηκαν να δινουν τις αναβαθμισεις τους αμεσα και να σε υποστηριζουν για 18 μηνες.. ειναι και αυτο κατι ειδικα για μερικους οπως τη samsung και την se που ειναι πιο αργες και απο το θανατο στις αναβαθμισεις
-
δε νομιζω οτι η google μπορει να εμποδισει καποιον απο το να χρησιμοποιησει το android αφου ειναι ανοικτο λειτουργικοτουλαχιστον αυτοι δεσμευτηκαν να δινουν τις αναβαθμισεις τους αμεσα και να σε υποστηριζουν για 18 μηνες.. ειναι και αυτο κατι ειδικα για μερικους οπως τη samsung και την se που ειναι πιο αργες και απο το θανατο στις αναβαθμισεις
Δηλαδη μια εταιρια για να βαλει android σε συσκευη της δεν δινει λογο στη google?δεν το ηξερα
-
Σε συμπαθάω...Λογικα δεν κανεις πολλα παραπανω με το flyer απ οτι μ ενα desire αλλα νομιζω πως για συγκεκριμενες συνθηκες και αναγκες ειναι αρκετα καλη συσκευη..ειναι αναλογα τι ζηταει ο καθενας...για παραδειγμα αλλος σου λεει θα εχω ενα ταμπλετ για σερφ κλπ κ ενα φτηνο κινητο μονο για κλησεις..καθε προιον εχει τους αγοραστες του.κ εγω εχω ενα Ipod touch για ιντερνετ εφαρμογουλες κ μουσικη και για κινητο εχω ενα νοκια της κακιας ωρας(το joy δεν το λαμβανω υποψιν γιατι θα φαει πεταμα) ισα ισα για μηνυματα και κλησεις.αρα εμενα διατηρωντας την μπακαφολα μου θα μ'ενδιεφερε το flyerκαι επειδή με συμπαθάς θα εξηγηθώ καλύτερα Το μαλακία ολκής δεν πάει στην ιδέα του Tablet, αλλά στην συγκεκριμένη συσκεύη, που θα σου ζητήσει 5 κατοσταρικάκια στην ψύχρα για να σου δώσει ταμπλέτα με 2.2 ενώ πλέον έχει βγεί το 3. Δεν σου δίνει Tegra, δε σου δίνει USB Host, δε σου δινει HDMI, εεε γιατί να χρυσοπληρώσω ένα παλιό προιόν; Γιατί να μην πάρω κοψοχρονιά το Samsung Galaxy Tab που έχει και καλύτερη υποστήριξη απο τους developers;
Αν ζητάς tablet --> Galaxy Tab (7ιντσο), Acer Iconia, Moto Xoom αυτά και μόνο για την ώρα.
-
Δηλαδη μια εταιρια για να βαλει android σε συσκευη της δεν δινει λογο στη google?δεν το ηξερα
αυτο δεν το ξερω, αλλα δε βλεπω και λογο να υπαρχει καποιο κολλημα αφου η google διαθετει το ανοικτο λειτουργικο της δωρεαν, δεν ειναι σαν το ios ή τα windows
αυτο που σιγουρα ισχυει ειναι οτι μεχρι τωρα δεν της εδιναν λογο για το ποιες εκδοσεις και τι updates θα χει η καθε συσκευη, γιατι προκειμενου να προωθησουν τη νεα τους συσκευη καποιοι ειτε καθυστερουσαν ειτε δεν εκαναν απολυτως τιποτα και αυτο δε νομιζω οτι το θελει η google αφου αυτο αποτελει δυσφημιση για το λειτουργικο της
Περι συσκευών Android...