-
ευχαριστώ corsair
-
-
Ο χρήστης vmantas έγραψε:
Χαιρετώ σας.
Είμαι πολύ κοντά στο να πάρω το Note.
Θα ήθελα τη γνώμη όσων το έχουν, αν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα και τέτοια....
Από σεπτέμβρη, οκτώβρη θα βγει το Note II, οπότε το πιο λογικό είναι να περιμένει κανείς μέχρι το Σεπτέμβρη όπου μάλλον θα πέσουν και άλλο οι τιμές. Στο amazon.de το βρίσκω 430, έχει αγοράσει από εκεί κανείς; στέλνουν ελλάδα;Σε ενοχλεί το μέγεθος; Αν όχι πάρτο χθες. Απολαυστικό απλά.
Η πιο απροβληματιστη συσκευή της samsung σύμφωνα με άνθρωπο από το σέρβις της.@ infinity, wannabe: Αναβάθμιση από kies η ΟΤΑ;
-
Ο χρήστης vmantas έγραψε:
Χαιρετώ σας.
Είμαι πολύ κοντά στο να πάρω το Note.
Θα ήθελα τη γνώμη όσων το έχουν, αν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα και τέτοια....
Από σεπτέμβρη, οκτώβρη θα βγει το Note II, οπότε το πιο λογικό είναι να περιμένει κανείς μέχρι το Σεπτέμβρη όπου μάλλον θα πέσουν και άλλο οι τιμές. Στο amazon.de το βρίσκω 430, έχει αγοράσει από εκεί κανείς; στέλνουν ελλάδα;αν δεν θες να περιμενεις να παρεις το ΙΙ ή το Ι σε πιο χαμηλη τιμη, χτυπα το. Απο τις καλυτερες συσκευες που κυκλοφορουν.
(εγω προσωπικα θα περιμενα για το ΙΙ) -
εγώ kies την έκανα. η 4.0.3 μου είχε battery drain αλλά πλέον όλα καλά.
προσωπικά πάρα πολύ ευχαριστημένος.
έπαιζα τις προάλλες με το S3 στο ΜΜ και μπορώ να πω με βεβαιότητα οτι και πάλι το Note θα έπαιρνα.
η οθόνη είναι η βασική διαφορά.πρέπει να διευκρινίσω οτι δεν το χρησιμοποιώ σαν τλφ ιδιαίτερα. η κύρια χρήση του είναι υπολογιστής τσέπης.
γιαυτό προτείνω να το παντρέψεις με το μεγαλύτερο πρόγραμμα data που αντέχεις οικονομικά. -
πρέπει να μου βελτίωσε την αυτονομία η jb 4.1.1 ...
-
εμενα παντως χειροτερη δε μου την εκανε σιγουρα (το πιο βασικο)
πανω κατω τα ιδια..
και η αληθεια ειναι οτι με το hw accelaration και τα 60fps για το smoooooooooooooothness ειχα φοβηθει λιγακι
ενα ομως με χαλασε τελικα στο jb
οταν πηγαινα στην 4.0.4 στο storage (στα settings) , ειχε και κατηγορια misc. την οποια τωρα αρχικα τη δειχνει, ομως μετα το calculating φευγει
και με το misc. εβρισκα σκουπιδοαρχεια απο εφαρμογες που δε τα εβγαζαν μετα την απεκαντασταση τους
θα δοκιμασω καποια στιγμη βεβαια να απεκανταστησω καποια τετοια να δω τι θα γινει.. ελπιζω πλεον να φευγουν μαζι με την εφαρμογη, αν και νομιζω οτι ειναι χαζο-bug που θα φτιαχτει παλι μελλοντικα -
Πάει το Atrix...
Πάλι σε σκέψεις για καινούρια συσκευή τώρα. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Πάει το Atrix...
Πάλι σε σκέψεις για καινούρια συσκευή τώρα.θα σου ελεγα νεξους, γιατι εισαι λογικο παιδι, ομως απο διπυρηνο σε διπυρηνο ? (κι ας εχει καλυτερη οθονη)
-
Και εγώ για Nexus σκεφτόμουν πάντως που το βρίσκω και σε καλή τιμή ελαφρώς μεταχειρισμένο αλλά ίσως αντέξω και περιμένω να πέσουν οι τιμές στα τετραπύρηνα ή στο Note.
Ίσως βέβαια αγοράσω κανένα απλό και περιμένω Krait τετραπύρηνους.
Δύσκολη απόφαση. -
Πάει το Atrix...
Πάλι σε σκέψεις για καινούρια συσκευή τώρα.Galaxy Nexus!
Τι έπαθε το Atrix; Στο έκλεψαν;
-
Όχι ρε συ.
Το είχα τόσο καιρό. Το βαρέθηκα και το πούλησα. -
Και εγώ για Nexus σκεφτόμουν πάντως που το βρίσκω και σε καλή τιμή ελαφρώς μεταχειρισμένο αλλά ίσως αντέξω και περιμένω να πέσουν οι τιμές στα τετραπύρηνα ή στο Note.
Ίσως βέβαια αγοράσω κανένα απλό και περιμένω Krait τετραπύρηνους.
Δύσκολη απόφαση.Στο ίδιο σημείο είμαι....κόλωσα ένα κλικ πριν την αγορά του Nexus με την σκέψη ότι το φθινόπωρο θα σκάσουν μύτη 4πύρηνα και θα κλαίω...δύσκολη απόφαση
-
εσυ που το εχεις ακομα θα μπορουσες να περιμενεις ειτε για παρουσιαση και κυκλοφορια του επομενου νεξους προς τα τελη του ετους (λογικα θα εχουμε μια βελτιωμενη βερζιον του galaxy s3 ή κατι 4πυρηνο τεσπα ) , ειτε για πτωση τιμης του ιδιου του gs3
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εσυ που το εχεις ακομα θα μπορουσες να περιμενεις ειτε για παρουσιαση και κυκλοφορια του επομενου νεξους προς τα τελη του ετους (λογικα θα εχουμε μια βελτιωμενη βερζιον του galaxy s3 ή κατι 4πυρηνο τεσπα ) , ειτε για πτωση τιμης του ιδιου του gs3Μάλλον προς τα εκεί κλίνω....θα πάρω και το δώρο τότε οπότε θα μπορώ να ανέβω και πιο ψηλά χρηματικά, να δώσω τώρα λίγο περισσότερο από τα μισά λεφτά για τηλέφωνο ενός έτους όταν θα μπορώ με +200-250€ να πάρω ότι πιο σύγχρονο σε λίγους μήνες δεν αξίζει.
-
ε ναι , εγω αλλωστε ειμαι της αποψης οτι καθε τι που αγοραζουμε καλο ή κακο πρεπει να 'βγαζει τα λεφτα του' πριν το αντικαταστησουμε
για αυτο οσο μπορουμε να παιρνουμε future proof συσκευες , ειδικα σε σχεση με αυτες που ειχαμε
το νεξους δεν ειναι η αιχμη της τεχνολογιας, ομως ειναι πολυ καλο και δυνατο και εχει υποστηριξη
σε συναρτηση με τη τιμη του για μενα (που ειχα low end κινητο, το οποιο ομως μετα απο 1.5 χρονο μαλλον δικαιολογησε τη 'τιμια' τιμη του) ηταν λουκουμακι και σιγουρα θα κρατηθει 2ετια , ισως και παραπανω
για καποιον ομως που εχει ηδη διπυρηνο δε νομιζω οτι ειναι και καποια δραματικη αναβαθμιση (περα απο την υποστηριξη που ισως δεν ειναι αρκετη για να δικαιολογησει τη κινηση)
-
Αυτό με την υποστήριξη δεν ξέρω κατά πόσο θα παραμείνει αποκλειστικό προνόμιο του Nexus. Σίγουρα πάντα θα παίρνει πρώτο ότι βγαίνει, αλλά σίγουρα και τα άλλα θα μειώσουν πολύ το χρόνο αναβάθμισης. Ήδη διαβάζω ότι η Sam θέλει να δώσει jelly bean μέσα στον Αύγουστο. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα γίνει σήριαλ πάλι. Από την άλλη έχουν ήδη πουλήσει 10 μύρια S3 σε 3 μήνες οπότε δεν τους παίρνει να δημιουργήσουν τόσους δυσαρεστημένους πελάτες έστω κι αν σε αυτά τα 10 μύρια είναι μερικές 100δες οι hardcore users.
-
Αγοράστηκε σήμερα το Samsung Galaxy S III 32 GB blue από εδώ (εισαγωγής από Γερμανία). Εντυπώσεις από αύριο.
Κάποια στιγμή θα πάω και το σαπάκι στη wind να δω τι θα γίνει (πάντως με ένα πρόχειρο ψάξιμο στο internet διαπίστωσα ότι υπάρχει πρόβλημα με την αφή και όχι μόνο στο συγκεκριμένο μοντέλο). Τουλάχιστον να το έχω σαν δεύτερο.
-
καλοριζικο!
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Αγοράστηκε σήμερα το Samsung Galaxy S III 32 GB blue από εδώ (εισαγωγής από Γερμανία). Εντυπώσεις από αύριο.Κάποια στιγμή θα πάω και το σαπάκι στη wind να δω τι θα γίνει (πάντως με ένα πρόχειρο ψάξιμο στο internet διαπίστωσα ότι υπάρχει πρόβλημα με την αφή και όχι μόνο στο συγκεκριμένο μοντέλο). Τουλάχιστον να το έχω σαν δεύτερο.
αουτς.... 100 ευρώ πάνω απο Γερμανία! Δεν ψάχνετε καθόλου ρε παιδια?
edit: τωρα προσεξα τα GB! My bad...
Περι συσκευών Android...