-
Έχει βάλει κανείς C7 hboot σε Desire;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχει βάλει κανείς C7 hboot σε Desire;δοκιμασα αλλη hboot και παραλιγο να το παρω στο χερι
δοκιμασε να μας πεις
-
Ποιά δοκίμασες; Βασικά θέλω να βάλω την Rcmix με sense 3 και ginger και προβληματίζομαι για ποιάν έκδοση να διαλέξω. Η απλή ap2sd θα έχει θέμα χώρου, η data2sd θέλει C7 αν κατάλαβα καλά.
Γιαυτό σου λέω, άσε με να πάρω άτριξ
-
Το νεο tablet της ASUS Eee με Android που θα κυκλοφορησει το εχει δει κανεις????? αν αξιζει.... περιπου 500 δολαρια το 32GB
Αυτο εδω...δλδ. http://www.bhphotovideo.com/c/buy/Asus/ ... /16688/N/0
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ποιά δοκίμασες; Βασικά θέλω να βάλω την Rcmix με sense 3 και ginger και προβληματίζομαι για ποιάν έκδοση να διαλέξω. Η απλή ap2sd θα έχει θέμα χώρου, η data2sd θέλει C7 αν κατάλαβα καλά.Γιαυτό σου λέω, άσε με να πάρω άτριξ
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ποιά δοκίμασες; Βασικά θέλω να βάλω την Rcmix με sense 3 και ginger και προβληματίζομαι για ποιάν έκδοση να διαλέξω. Η απλή ap2sd θα έχει θέμα χώρου, η data2sd θέλει C7 αν κατάλαβα καλά.Γιαυτό σου λέω, άσε με να πάρω άτριξ
δε θυμαμαι, ενα γνωστο απο xda.
δοκιμασε δεν εχεις να χασεις κατι.
αλλα μετα καλο θα ειναι να πας σε CM7 or gingervillain, οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη. -
sense-addict είμαι, εδώ πέρασα sense theme στο launcherpro του tab
O τζιντζερκακός έχει βγει με sense;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
sense-addict είμαι, εδώ πέρασα sense theme στο launcherpro του tabO τζιντζερκακός έχει βγει με sense;
ναι απο leedroid.
και μενα μου αρεσε το σενσε, αλλα πλεον ειναι αδιαφορο.
-
η totally gay homescreen μου
βρηκα προγραμματακι να τραβαω screenshots και χαρηκα
-
Τώρα το βρηκες ρε συ;
Γιατί δε ρωταγες;
-
πως βαζω tapatalk για το φορουμ;
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
η totally gay homescreen μουβρηκα προγραμματακι να τραβαω screenshots και χαρηκα
βαλε ενα σκουρο wallpaper να γουσταρεις...
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
πως βαζω tapatalk για το φορουμ;βαλε την εφαρμογη και βαλε στο search : androkratoum .. εεε 4tforum και απο κει και περα ειναι τα τυπικα
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Τώρα το βρηκες ρε συ;Γιατί δε ρωταγες;
Το ηξερα αλλα νομιζα οτι πρεπει να ρουταρω ,απλα στη συσκευη μου δουλευει κι ετσι
@σπυρος , τοσο καιρο μες στη μαυριλα ημουν
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Τώρα το βρηκες ρε συ;
Γιατί δε ρωταγες;
Το ηξερα αλλα νομιζα οτι πρεπει να ρουταρω ,απλα στη συσκευη μου δουλευει κι ετσι
@σπυρος , τοσο καιρο μες στη μαυριλα ημουν
και επειδή μπούχτισες το «μαύρο» λες δεν γίνομαι gay ... ...fair enough!
-
-
Γειαααααα .
Πήρα το Ideos X5 και ήρθα να σας πρήξω.
Ένας φίλος έχει το Wildfire και μια από τις αρχικές οθόνες του είναι το μενού των μηνυμάτων του. Δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά το Χ5 δεν έχει skin από την εταιρία, είναι το απλό android.
Δηλαδή κάνει αριστερό scroll και μπαίνει κατευθείαν στα εισερχόμενα του. Προσπαθώ να το κάνω και εγώ,
αλλά το μόνο που καταφέρνω είναι να βάλω συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.
Το ίδιο προσπαθώ να κάνω και με το ρολόι και το mp3 player (να τα βάλω σε δική τους οθόνη αναμονής δηλαδή), ώστε να εμφανίζεται σαν του QsisVTS, με τα ίδια αποτελέσματα.Κάτι άλλο, οι χάρτες του Ndrive δεν έχουν κωδικό (τουλάχιστον εγώ δεν έβαλα πουθενά τίποτα).
Μπαίνεις στο μάρκετ, κάνεις αναζήτηση Npromo, κάνεις εγκατάσταση και τρέχεις το πρόγραμμα για να κατεβάσει τις ενημερώσεις και τους χάρτες. Δοκιμάστε το να δείτε μήπως μπορείτε να το πάρετε τσάμπα και εσείς. Το κακό είναι οτι δεν έχει pinch to zoom ή πως το λένε αυτό με τα 2 δάχτυλα.Γενικά, με εκνευρίζει .
Δε καταλαβαίνω τα μηνύματα πως τα τακτοποιεί (που είναι τα εισερχόμενα, εξερχόμενα, πρόχειρα, αναφορές παράδοσης -με ώρα- γμτ;) -
λοιπον απενεργοποιησε τις ειδοποιησεις στο στοκ προγραμμα για μηνυματα και κατεβασε το handcent
αυτο σου επιτρεπει να στελνεις 160 ελληνικους χαρακτηρες και στα κανει ολα κεφαλαια ωστε να τα διαβαζουν ολα τα κινητα
σε περιπτωση που θες εχει και widget για να βαλεις στη κεντρικη σου οθονη το οποιο ειναι ετσι και μπορεις να βλεπεις απευθειας τα εισερχομενα σου
(με τα βελακια πας πανω κατω, αν και γω δε το χρησιμοποιω να σου πω την αληθεια υπαρχει και το widget του στοκ προγραμματος μηνυματων αυτο μαλλον ειδες )για να λαμβανεις αναφορες μπαινεις μεσα στις ρυθμισεις του προγραμματος, receive message settings και τικαρεις το delivery reports
καθε φορα που θα στελνεις μηνυμα σε καποιον θα σκαει ενα πρασινο τικ διπλα στο μηνυμα οταν λαμβανει
το προγραμμα των μηνυματων ειναι πολυ απλο , χωριζει σε thread τις συνομιλιες σου αναλογα με την επαφη με την οποια συνομιλεις και δειχνει και τα μηνυματα που στελνεις εσυ σε αυτη την επαφη, αλλα και αυτα που σου στελνει το καθε ατομο
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Γειαααααα .
Πήρα το Ideos X5 και ήρθα να σας πρήξω.
Ένας φίλος έχει το Wildfire και μια από τις αρχικές οθόνες του είναι το μενού των μηνυμάτων του. Δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά το Χ5 δεν έχει skin από την εταιρία, είναι το απλό android.
Δηλαδή κάνει αριστερό scroll και μπαίνει κατευθείαν στα εισερχόμενα του. Προσπαθώ να το κάνω και εγώ,
αλλά το μόνο που καταφέρνω είναι να βάλω συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.
Το ίδιο προσπαθώ να κάνω και με το ρολόι και το mp3 player (να τα βάλω σε δική τους οθόνη αναμονής δηλαδή), ώστε να εμφανίζεται σαν του QsisVTS, με τα ίδια αποτελέσματα.Κάτι άλλο, οι χάρτες του Ndrive δεν έχουν κωδικό (τουλάχιστον εγώ δεν έβαλα πουθενά τίποτα).
Μπαίνεις στο μάρκετ, κάνεις αναζήτηση Npromo, κάνεις εγκατάσταση και τρέχεις το πρόγραμμα για να κατεβάσει τις ενημερώσεις και τους χάρτες. Δοκιμάστε το να δείτε μήπως μπορείτε να το πάρετε τσάμπα και εσείς. Το κακό είναι οτι δεν έχει pinch to zoom ή πως το λένε αυτό με τα 2 δάχτυλα.Γενικά, με εκνευρίζει .
Δε καταλαβαίνω τα μηνύματα πως τα τακτοποιεί (που είναι τα εισερχόμενα, εξερχόμενα, πρόχειρα, αναφορές παράδοσης -με ώρα- γμτ;)Βαλε Launcher Pro. Εχει widgets για μηνύματα και αλλα κολπα. Δεν θα το μετανοιώσεις
Οσον αφορά το Npromo, έχω την εντύπωση πως εχει δοθεί σειρά απο IMEI των X5 στην Ndrive τα οποια μάλλον περνουν αυτόματα licence. Δεν παίρνω βεβαια όρκο. Απλά το υποπτεύομαι.
-
ΥΓ
για να βαλεις widget στην οθονη κανεις το εξης
πατας με τη δαχτυλουμπα σου την οθονη
σου βγαινει μια επιλογη που λεει : add to home screen
η τεταρτη επιλογη με το γραναζι (στα ελληνικα δεν ξερω πώς ειναι) λεει widgets
το επιλεγεις και σου βγαζει τη λιστα με τα εγκατεστημενα widgets ωστε να βγαζεις οποια θες στις κεντρικες οθονες σου
θυμισου τις 3 συμβουλες που σου δωσα
'οταν θες να κανεις κατι σε κατι πιεσε το ωστε να βγουν επιλογες'σοφα λογια
Ο χρήστης tallyho έγραψε:
Οσον αφορά το Npromo, έχω την εντύπωση πως εχει δοθεί σειρά απο IMEI των X5 στην Ndrive τα οποια μάλλον περνουν αυτόματα licence. Δεν παίρνω βεβαια όρκο. Απλά το υποπτεύομαι.
ετσι ειναι με imei πανε οι αδειες
οσο για τον launcher pro ειναι ο πιο γρηγορος, αλλα ο adw (που χρησιμοποιω εγω) ειναι πιο παραμετροποιησιμος και κλειδωνει και την οθονη ωστε να μην μετακινουνται και εξαφανιζονται πραγματα κατα λαθος
Περι συσκευών Android...