-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Αν αυτό εννοείς δωρεάν..
Για must have apps είναι ανάλογα με το χρήστη.. Μπαίνεις στο market πας κορυφαίες δωρεάν εφαρμογές και βάζεις ότι σου αρέσει..
μια χαρα ειναι αυτο.
Αυτό είναι πολύ καλό, το κατέβασα από το market αλλά δεν είναι δωρεάν. Σου δίνει μία βδομάδα free trial. Κάτι άλλο?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αν αυτό εννοείς δωρεάν..
Για must have apps είναι ανάλογα με το χρήστη.. Μπαίνεις στο market πας κορυφαίες δωρεάν εφαρμογές και βάζεις ότι σου αρέσει..
μια χαρα ειναι αυτο.
Αυτό είναι πολύ καλό, το κατέβασα από το market αλλά δεν είναι δωρεάν. Σου δίνει μία βδομάδα free trial. Κάτι άλλο?
δωρεαν δεν ειναι κανενα, απλα το 'αγοραζεις'.
-
Δέχομαι pm
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δέχομαι pmαν και απαγορευεται ( )
στειλε μου πμ με καποιο email για να απαντησω -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δέχομαι pmΣτο γκουχ-γκουχ έχει ένα λίνκ για rapidshare..
-
Το drag racing τα σπάει..
Μπράβο στον mirage που το ανέφερε στο άλλο θέμα..
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Το drag racing τα σπάει..Μπράβο στον mirage που το ανέφερε στο άλλο θέμα..
-
Μετα απο 3 μηνες συμβιωσης με το joy της voda,θελω να το σπασω γιατι πραγματικα ειναι μια αηδια και μιση.Τρομερα αργο ενω η οθονη του τραγικη και στην αφη και στην αναλυση.Το χειροτερο ειναι οτι τις καλες εφαρμογες του android ψιλοκολλαει και δεν τις σηκωνει καλα.Οπως επισης και τα περισσοτερα live wallpapers.Μετα τις πανελληνιες το πεταω και αγοραζω optimus η χ5 η κανενα desire
-
βγήκε η επίσημη 2.2 για το ZTE Blade ...τρέξατε!
http://techblog.gr/mobile/zte-blade-upd ... -2-2-5992/
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
βγήκε η επίσημη 2.2 για το ZTE Blade ...τρέξατε!http://techblog.gr/mobile/zte-blade-upd ... -2-2-5992/
ωραιος! θα τη περασω στην αδερφη το απογευμα να δουμε τι θα γινει
-
δεν διαβαζω παντως και πολυ καλα σχολια και καποιοι το εκαναν τουβλο στη προσπαθεια..
-
Ναι στα comments απο κατω ειναι δυο τρεις που τους βγαζει τ ανθρωπακι κ ειναι νεκρο το κινητο.Οταν γινεται τουβλο,φταιει ο χρηστης η παραμετροι του update ?
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Ναι στα comments απο κατω ειναι δυο τρεις που τους βγαζει τ ανθρωπακι κ ειναι νεκρο το κινητο.Οταν γινεται τουβλο,φταιει ο χρηστης η παραμετροι του update ?αυτο ειναι ενα μεγαλο ερωτημα
πχ και στο δικο μου εχω ακουσει να τα κανουν τουβλα κατα τη διαρκεια (επισημου) update, αλλα εκει σε εναν 2 που διαβασα καταλαβα (απο τη στιγμη που το χω κανει κι εγω) οτι μαλλον βαρεθηκαν να περιμενουν οταν το κινητο μπηκε σε recovery mode, ή απλα τρομαξαν με τη κιτρινη οθονη και τα θαυμαστικα , ή απλα τους φανηκε πολλη η ωρα για τα δικα τους γουστα και ενω το κινητο αναβαθμιζε αυτοι το εβγαλαν απο το usb
δε μπορεις να ξερεις τι μυαλο κουμανταρει ο καθενας , για αυτο ειμαι παντα επιφυλακτικος σε αυτα που διαβαζω απο το internet
επισης τις περισσοτερες φορες δε μπορεσαν να τα επαναφερουν, πραγμα το οποιο ενισχυει το σεναριο της ασχετοσυνης, αφου απο φιλους μου τουλαχιστον ξερω (γιατι εγω ειμαι ψιλονουμπας σε ο,τι αφορα τα πολυπλοκα ζητηματα) οτι ειναι παρα παρα πολυ δυσκολο να κανεις ενα κινητο τελειως τουβλο εφ'οσον ξερεις τι κανεις
δηλαδη εχω δει να επαναφεται galaxy s , το οποιο ειτε ειχε φαει ιο , ειτε οταν εβαλε μια 'υποπτη' εφαρμογη κατι του καθισε στραβα και το οποιο οχι μονο δεν ανοιγε αλλα οταν το εβαζες να ανοιξει αναβοσβηνε η οθονη και δονουταν ασταματητα
ο κατοχος φυσικα δεν ειχε ιδεα τι εκανε και πώς να το φερει στα ισα του, ο αλλος ομως που το ανελαβε το εφτιαξε αμεσως -
Ναταααα οι κινέζοι άρχισαν να αλληλοτρώγονται.
Huawei: Κατέθεσε αγωγές κατά της ZTE
H Huawei φαίνεται πως ζήλεψε τη δόξα των Apple, Nokia και Samsung, έτσι προχώρησε σε κατάθεση αγωγών για παραβίαση πατεντών της από την κινεζική ZTE.
Η εταιρεία, ισχυρίζεται ότι η ZTE έχει χρησιμοποιήσει παράνομα τεχνολογίες LTE και data card, που αναπτύχθηκαν από την πρώτη, χωρίς να λάβει την συγκατάθεσή της. Οι αγωγές κατατέθηκαν στην Γερμανία, Γαλλία και Ουγγαρία και εν τούτοις η ZTE τονίζει ότι έμεινε έκπληκτη από τις νομικές ενέργειες της Huawei και απορρίπτει τις όποιες κατηγορίες της ασκήθηκαν σχετικά με την παραβίαση τεχνολογικών πατεντών, καθώς ισχυρίζεται πως σέβεται απόλυτα τους διεθνείς νόμους περί προστασίας πνευματικής ιδιοκτησίας και δεν θα παρανομούσε ποτέ.
Ο νομικός σύμβουλος της εταιρείας Huawei, ο κ. Song Liuping είπε: «η Huawei αναγκάστηκε να απευθυνθεί στην νομική αρχή, για να προστατευθούν οι καινοτομίες της και η καταχώρηση της πνευματικής ιδιοκτησίας στην Ευρώπη. Ο στόχος μας είναι να σταματήσουμε την παράνομη χρήση της πνευματικής ιδιοκτησίας και να επιλύσουμε αυτή την διαφωνία μέσω διαπραγματεύσεων, έτσι ώστε η τεχνολογία μας χρησιμοποιείται κατά τρόπο νόμιμο».
Και οι δύο εταιρείες έχουν ανοδική πορεία στον κλάδο των κινητών συσκευών, παρέχοντας χαμηλού κόστους κάρτες δεδομένων, smartphones, tablet και άλλα προιόντα, έτσι η συγκεκριμένη κίνηση της Huawei κατατάσσεται στο «παίχνιδι» εντυπώσεων που παίζεται αυτή τη στιγμή στον κόσμο της mobile τεχνολογίας.
-
Qsis καταλαβα τι λες,και μαλλον ισχυει οτι τις πιο πολλες φορες οι χρηστες δεν ειναι συνηθισμενοι σε τετοιες διαδικασιες. Π.χ φιλος μου ειχε συνηθησει οποτε τα επαιζε το 5800 του,να το παει στη νοκια για αναβαθμιση και σε μια μερα να του ειναι καινουριο,ε δοκιμασε πριν λιγες μερες στο blade του να ξεκλειδωσει τη ram και δεν ξερω τι σκατα εκανε αλλα ακομα τουβλο το εχει στο συρταρι του.Ειδικα με το android δινεται μεγαλη ελευθερια κινησεων σε ατομα με λιγες εως ελαχιστες γνωσεις και μαλλον εκει την πατανε γιατι μου φαινεται απιθανο η wind να δωσει ''ελαττωματικο'' update
-
εμενα με κυνηγανε οι φιλοι μου να ξεκλειδωσουν τη μνημη στο zte και να βαλουν gingerbread , αλλα εγω τους λεω οτι ειναι της αδερφης μου και αν ειναι διατεθημενοι να τη καλυψουν σε περιπτωση τουβλοποιησης ευχαριστως
κανουν ομως τις κοτες μιας και σε αυτα τα πραγματα δε μπορεις να εισαι ποτε σιγουρος , ειδικα αν δεν την εχουν ξαναδουλεψει τη συσκευη
ενω για παραδειγμα desire και galaxy s που τα εχουν λιωσει (και τους αλλαζουν kernel και rom καθε λιγο και λιγακι, ο αλλος χθες μου λεγε οτι εβαλε 2.3.4 ακομα δε προλαβε να βγει ) , οσο πανακριβα κι αν ειναι εγω θα τους τα εμπιστευομουν με κλειστα ματια
στο δικο μου παντως ειμαι αρκετα ικανοποιημενος με τις rom της lg, σιγουρα θα μπορουσε να ειναι καλυτερο το κινητο με μια αλλη rom , αλλα για αυτο που θελω εγω τη συγκεκριμενη συσκευη ειναι μια χαρα αξιοπρεπεις , ειδικα η τελευταια του που περα απο αισθητα πιο γρηγορη ειναι και παρα πολυ σταθερη (γιατι out of the box ειχε θεματακια)
βγαζεις και το launcher της lg που σουρνεται , βγαζεις και τα χαζα εφφε και εχεις ενα σχετικα γρηγορο τηλεφωνακι (δεδομενου οτι ειναι low προς mid end , δεν εχει καμια επαφη με τα μεγαλα ) να κανεις ευκολα και σχετικα ικανοποιητικα το 90% των πραγματων που θελει καποιος απο το android
-
Ψαχνομαι κ εγω να βρω τιποτα για το joy αλλα δεν βρισκω κατι αξιολογο.Πραγματικα σερνεται
-
οταν αλλαξεις ομως θα σου προτεινα να μην πας σε ημιμετρα σαν το δικο μου, περιμενε αν χρειαστει και πηγαινε σε δυνατη συσκευη μια και καλη
βεβαια και το χ5 φαινεται φοβερο παρα το χαμηλο κοστος του
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εμενα με κυνηγανε οι φιλοι μου να ξεκλειδωσουν τη μνημη στο zte και να βαλουν gingerbread , αλλα εγω τους λεω οτι ειναι της αδερφης μου και αν ειναι διατεθημενοι να τη καλυψουν σε περιπτωση τουβλοποιησης ευχαριστωςκανουν ομως τις κοτες μιας και σε αυτα τα πραγματα δε μπορεις να εισαι ποτε σιγουρος , ειδικα αν δεν την εχουν ξαναδουλεψει τη συσκευη
ενω για παραδειγμα desire και galaxy s που τα εχουν λιωσει (και τους αλλαζουν kernel και rom καθε λιγο και λιγακι, ο αλλος χθες μου λεγε οτι εβαλε 2.3.4 ακομα δε προλαβε να βγει ) , οσο πανακριβα κι αν ειναι εγω θα τους τα εμπιστευομουν με κλειστα ματια
στο δικο μου παντως ειμαι αρκετα ικανοποιημενος με τις rom της lg, σιγουρα θα μπορουσε να ειναι καλυτερο το κινητο με μια αλλη rom , αλλα για αυτο που θελω εγω τη συγκεκριμενη συσκευη ειναι μια χαρα αξιοπρεπεις , ειδικα η τελευταια του που περα απο αισθητα πιο γρηγορη ειναι και παρα πολυ σταθερη (γιατι out of the box ειχε θεματακια)
βγαζεις και το launcher της lg που σουρνεται , βγαζεις και τα χαζα εφφε και εχεις ενα σχετικα γρηγορο τηλεφωνακι (δεδομενου οτι ειναι low προς mid end , δεν εχει καμια επαφη με τα μεγαλα ) να κανεις ευκολα και σχετικα ικανοποιητικα το 90% των πραγματων που θελει καποιος απο το android
-
Λατρευω την οθοναρα του galaxy 2 αλλα ειναι πολλα τα λεφτα .Παντως προς κατι mid end θα προσανατολιστω γιατι αλλαζω συχνα κινητα και δεν μπορω να διαθετω 400 ευρω καθε φορα.Ψιλοασχετο αλλα μιλησα με τον κολλητο μου πριν και η μανα του εβαλε για πλυσιμο ενα τζιν του ενω κοιμοταν και μαζι με το τζιν επλυνε το n900 του και το hero του. θα την σκοτωσει
Περι συσκευών Android...