-
ναι θα τα κρατησουμε για 3d , για γυναικα το θελω το αλλο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
:rant:....
μου φαινεται φοβερη ευκαιρια
Και μενα με ψησατε προχτες αλλα λογω της απεργιας λεει δεν το ειχανε φερει...δεν ξερω σημερα τι εγινε...Οταν με το καλο ερθει μαλλον θα το τσιμπησω...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Συνφορουμίτης που θέλει να αντικαταστήσει το blade με το χαβάη βρίζει θεούς και δαίμονες, δεν ξέρουν πότε θα το φέρουνo ψορσαιρ ;
http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trks ... Categories
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eγώ σου είπα τι περιμένωΤα 3D δεν ξέρω, δεν μου λένε κάτι. Θα έπρεπε;
φυσικα και θα σου πουνε, ειναι το επομενο βημα για ολες τις εταιριες. (οκ εκτος απο την apple που θα πει οτι το ανακαλυψε το 2016 )
και μονο η αναβαθμιση σε ταχυτητα και μνημη θα αξιζει.δε βλεπω αλλο λογο για να αλλαξεις(-ω) το desire καποια στιγμη.
-
1950 mAh Ούτε καν δίλιτρη να πληρώνει τέλη
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
1950 mAh Ούτε καν δίλιτρη να πληρώνει τέληπεριμενε σου λεω...
-
Eγώ περιμένω, έτσι και αλλιώς την έχω καταβρεί με την HD rom.
Μετά το καλοκαίρι θα κοιτάξω, έχω να πάρω και λάπιτοπ.
-
μου φαινεται φοβερη ευκαιριαΡε πλεονέκτες, αφήστε να το πάρει και κανένας άλλος. Πχ. κάποιοι που έχουμε μείνει ακόμη σε WM6..
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
μου φαινεται φοβερη ευκαιρια
Ρε πλεονέκτες, αφήστε να το πάρει και κανένας άλλος. Πχ. κάποιοι που έχουμε μείνει ακόμη σε WM6..
παρτο γρηγορα τοτε τα wm6 δεν παλευονται
εγω δεν ειμαι πλεονεκτης , το δικο μου ουτε μισο χρονο δεν το εχω και παροτι δε με καλυπτει πληρως τελικα (μιας και το πηρα περισσοτερο για να δω το android για αυτο δεν ξοδευτηκα, αλλα τελικα μου αρεσει πολυ το android ), θα προτιμησω να περιμενω να κανω 'γερη αναβαθμιση' αφου μια χαρα κανω τη δουλεια μου και βγηκε καλο και τιμιο το lg
αυτο το ψηνω για δωρο στη γυναικα , θα της δειξω και το latitude να με παρακολουθει
YΓ
http://www.gsmarena.com/huawei_u8800_ideos_x5-3596.phpβλεπω εδω εσωτερικη μνημη 2 GB
αμα οντως παιζει αυτο και ειναι σαν το galaxy s τοτε κωλομετραει ακομα περισσοτερο αφου δε θα χρειαστει ποτε στη ζωη σου να μετρας τα MB και να βαζεις εφαρμογες στην sd οπως εμεις με τα 200 ΜΒειναι και σκετο android χωρις gay UI , δε θα εχει και παραξενα κλειδωματα οπως ολα τα κινεζικα , οποτε θα βγουν τρελες ρομ για αυτο οπως εχουν βγει και για το zte
θελω ομως να το δω απο κοντα να δω την οθονη του, την αποκριση της οθονης (αν και φαινεται ταχυτατο) , τα ηχεια του και τη ποιοτητα του γενικα
-
παρτο γρηγορα τοτε τα wm6 δεν παλευονταιΌντως είναι λιγάκι ξεφτίλα να είσαι ακόμα με το πενάκι...
-
εγω στο p1 ειχα να δω πολυ καιρο το πενακι μου , καπου μου χε πεσει και το χασα (και το 2ο )
με τα δαχτυλα εκανα καλη δουλεια παντως ή με το πισω μερος καποιου στυλο
περα απο το πενακι ομως τα wm μου φαινονταν υπερβολικα δυσχρηστα , επειδη δεν ειχα ποτε τετοιο κινητο για να τα μαθω (και ημουν της symbian σχολης), οποτε ερχομουν σε επαφη μαζι τους εκνευριζομουν στο 2λεπτο και τα παρατουσα
το android παροτι μπορει να γινει πολυπλοκο και παραμετροποιησιμο (ειδικα σε σχεση με ios) απο την αρχη μου φανηκε αρκετα πιο απλο απο symbian οποτε εσενα που ερχεσαι απο wm θα σου φανει παιχνιδακι
-
Μια χαρα ήταν τα wm.
Δεν τα αγόραζε και ο καθένας να πουλάει μούρη...
-
ηταν για χαρντκοραδες ?
τωρα που τους εβαλαν μεγαλα τετραγωνα για ποιους ειναι?
-
Δεν έχω δει τα καινούρια.
Τώρα έχουμε maemo.
-
μου φαινεται φοβερη ευκαιριαΡε πλεονέκτες, αφήστε να το πάρει και κανένας άλλος. Πχ. κάποιοι που έχουμε μείνει ακόμη σε WM6..
Όντως.
Και κάποιοι με 2g iphone.. -
oι iphone-αδες ειστε premium τυποι τι δουλεια εχετε με αυτα τα διαολια ?
-
-
αξιόπιστo μετρητή δεδομένων για να μην ξεφύγουμε στο σερφάρισμα έχουμε ;
-
Εγω είχα το 3G Watchdog. Δεν είχα παράπονο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αξιόπιστo μετρητή δεδομένων για να μην ξεφύγουμε στο σερφάρισμα έχουμε ;και το ng meter καλο ειναι (περιμενω λογαριασμο να δω και την ακριβεια του)
Περι συσκευών Android...