-
ειχα βάλει για μερικές μέρες στο x5 pro, καλη ηταν, αρκετα όμορφη αλλά απο battery drain οχι οτι καλύτερο για το χαϊβάνι!
φοβερα themes έχουν ομως, πραγματικά τα αλλαζουν ολα μεσα στο κινητό!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
In Οpera we trustτι προβλημα εχεις ελτεο με 4τφ?
-
Οχι μόνο εγώ και άλλα παιδιά εδώ μέσα (ernani, Alexel κτλ) δεν μπορούμε να κάνουμε log in.
-
ναι ε? στη ταμπλα μια χαρα παει δεν ηξερα οτι επαιζε προβλημα
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ναι ε? στη ταμπλα μια χαρα παει δεν ηξερα οτι επαιζε προβλημαναι εντάξει... το εχουμε καταλάβει οτι έχεις ταμπλέτα. Μπορείς να κοψεις με το show off σου κάποτε....
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ναι εντάξει... το εχουμε καταλάβει οτι έχεις ταμπλέτα. Μπορείς να κοψεις με το show off σου κάποτε....
-
Έχει βγει tapatalk 2 beta, για να δούμε τι ψάρια πιάνει.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
+
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
+
κριμα που δεν μπορω να φαω...
-
Γιατί ο μπακαλίαρος είναι δυσεύρετος στην Ιταλία ή μήπως τελειώσανε τα σκόρδα;
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
http://3.bp.blogspot.com/-mZxF1wuRTyU/T ... anitos.jpg
+
http://www.floridagreek.com/images/food ... rdalia.jpgκριμα που δεν μπορω να φαω...
Γιατί ο μπακαλίαρος είναι δυσεύρετος στην Ιταλία ή μήπως τελειώσανε τα σκόρδα;
Οχι !!
Τον ενοχλεί η μάσκα!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γιατί ο μπακαλίαρος είναι δυσεύρετος στην Ιταλία ή μήπως τελειώσανε τα σκόρδα;βαριεμαι να φτιαχνω... >
Οχι !!
Τον ενοχλεί η μάσκα!
τελικα μετα απο 4 μηνες σχεδον με ICS σκεφτομαι να κανω για πρωτη φορα root και να περασω για πρωτη φορα ROM...
μονο που δεν ξερω κανεναν ασφαλη οδηγο για Mac....
-
Bootcamp -> windows 7 και είσαι έτοιμος. Μη βασανίζεις τον εαυτό σου.
Sent from my Nokia 6310i using milf Tapatalk
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ναι εντάξει... το εχουμε καταλάβει οτι έχεις ταμπλέτα. Μπορείς να κοψεις με το show off σου κάποτε....
είπα εγώ ότι έχω ταμπλέτα? 'ενας γνωστός μου έχει και guess what δεν είσαι εσύ samsung boy or should i say apple new ipad boy
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Bootcamp -> windows 7 και είσαι έτοιμος. Μη βασανίζεις τον εαυτό σου.Sent from my Nokia 6310i using milf Tapatalk
τοτε κατσε να βρω ενα windows 7 αξιοπιστο...
-
πριν καμια ωρα περιπου περασα μια ics cyanogen beta 4 στο μπρικι μου .
Πρωτες εντυπωσεις σχετικα καλες , ωραιο ui , πληροτητα και παραλληλα ευκολια στις ρυθμισεις gps-bt ολα οκ,
μεγαλο μειον ομως οτι δεν παιζει η καμερα,θα δοκιμασω σημερα-αυριο με καποιο app να δω εαν θα λειτουργησει -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Είσαι η προκατάληψη η ιδία. Περα από πλάκα και φυσικά εντελώς εκτός θέματος, βαλε ένα parallels πχ και τσεκαρε μια (αν δεν το έχεις κανει). Ίσως αιφνιδιαστεις. Καλό είναι πάντως να έχεις και τις δυο πόρτες ανοικτές. Θυμάμαι ότι σε κάποια jailbreak που έκανα δούλευαν πιο σωστά και γρηγορα στον μακ.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
-
Έχω κολλήσει άσχημα με το draw something, είναι διασκεδαστικό. Δυστυχώς η οθόνη μου είναι μικρή και δεν μπορώ να ζωγραφίσω σαν φανταστικος καλλιτέχνης που είμαι..
-
http://bluestacks.com/
Δες αν το τρέχει και θα το έχεις στην οθόνη του pc.! -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Είσαι η προκατάληψη η ιδία. Περα από πλάκα και φυσικά εντελώς εκτός θέματος, βαλε ένα parallels πχ και τσεκαρε μια (αν δεν το έχεις κανει). Ίσως αιφνιδιαστεις. Καλό είναι πάντως να έχεις και τις δυο πόρτες ανοικτές. Θυμάμαι ότι σε κάποια jailbreak που έκανα δούλευαν πιο σωστά και γρηγορα στον μακ.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Θα τα κανω καποια στιγμη απλα βαριεμαι οικτρα!
Ομως μελεταω ηδη τις διαφορες ROM....
Περι συσκευών Android...