-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
μιλάω για την 'μεγάλη κυρία των υπολογιστών'...οι μεγαλύτεροι καταλαβαίνουν!
Κι εγώ καταλαβαίνω αλλά για μένα ο καλύτερος υπολογιστής στον κόσμο δεν έχει φτιαχτεί ακόμα. Έχει πλάκα πάντως που βρίσκεται αυτός ο επεξεργαστής σήμερα
φυσικά μιλώ για την εποχή του και τις αλλαγές που έφερε στον χώρο των υπολογιστών! Όροι όπως multitasking, multimedia, και πόσα ακόμα...τώρα για τον επεξεργαστή προφανώς και πλέον είναι απαρχαιωμένος...εγώ τον έχω σε μια υλοποίηση 68030 στα 50mhz πάντως λειτουργικότατο με εναν 68020 στα 14 να 'κοιμάται' δίπλα!
Σταματώ εδώ γιατί χαλάω άθελα μου το θέμα... -
Amstrad CPC?
-
εκείνος είχε z80a της zilog στα 4mhz
-
Σωστά... και ο Commodore 128 νομίζω ήταν κλώνος του. Πέρασαν τόσα χρόνια, τα έχω ξεχάσει. Anyway, είμαστε πολύ off-topic.
-
Ορίστε... πάντα το έλεγα πως αυτά τα Apple πέραν των εγκεφαλικά νεκρών χρήστων, είναι και για τον φουτσο καβάλα... και ιδου η αποδειξη:
http://gizmodo.com/5878901/confirmed-fl ... u-can-bone
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Χρυση μετριοτητα ειναι, δεν το προτεινε κανεις για το uber κινητο. To θεμα ειναι εσυ τι έχεις να προτεινεις εχοντας υποψιν σου οτι κάνει 220 ευρω....VS
Για το hp touchpad στα 99$:Really man? Tablet without 3G? really? Tablet with wrong aspect ratio? Really?
-
Άρη σε λίγο θα προτείνεις και κινέζο dual sim με αναλογική τηλεόραση και wifi, πρόσεχε.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ι was making a different point
-
παίδες αν και εν μέρει ξέρω την απάντηση θέλω απλά να την επιβεβαιώσουμε...
όταν παίρνεις μια νέα κάρτα sd για το κινητό αρκεί η μεταφορά του περιεχομένου της παλιάς σε ένα φάκελο του πισι και στην συνέχεια ένα φορμάρισμα με φατ32 στην νέα κάρτα και paste τα δεδομένα;
Θα έχω κάνα παρατράγουδο με απώλεια δεδομένων ή κρασάρισμα της συσκευής;
Επίσης πως μπορώ να μεταφέρω εξαρχής μια εφαρμογή στην sd δίχως αυτή να καταλαμβάνει χώρο στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής; Με άλλα λόγια να εκτελείται μόνιμα από την sd; -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
παίδες αν και εν μέρει ξέρω την απάντηση θέλω απλά να την επιβεβαιώσουμε...
όταν παίρνεις μια νέα κάρτα sd για το κινητό αρκεί η μεταφορά του περιεχομένου της παλιάς σε ένα φάκελο του πισι και στην συνέχεια ένα φορμάρισμα με φατ32 στην νέα κάρτα και paste τα δεδομένα;
Θα έχω κάνα παρατράγουδο με απώλεια δεδομένων ή κρασάρισμα της συσκευής;Επίσης πως μπορώ να μεταφέρω εξαρχής μια εφαρμογή στην sd δίχως αυτή να καταλαμβάνει χώρο στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής; Με άλλα λόγια να εκτελείται μόνιμα από την sd;
οπως τα λες το κανεις, κανενα προβλημα
λογικα μεσα απο το μενου των ρυθμισεων γινεται αυτο. Θα στο πει καποιος που εχει ηδη τη συσκευη.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
απορω τι βρισκεται σε αυτη τη χρυση μετριοτητα που λεγεται defy(+) και το αναφερετε συνεχεια..
Ασε που ειναι και πεθαμενο..Εγώ έχω μετοχές στην Motorola.
εγώ έχω μετοχές στον mirage
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
απορω τι βρισκεται σε αυτη τη χρυση μετριοτητα που λεγεται defy(+) και το αναφερετε συνεχεια..
Ασε που ειναι και πεθαμενο..Εγώ έχω μετοχές στην Motorola.
Σώθηκες
-
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Σώθηκες
Εγώ έχω σορτάρει στον mirage....
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Σώθηκες
Εγώ έχω σορτάρει στον mirage....
Παρομοίως
-
εγώ έχω πάρει naked cds mirage
τι διάολο, κάποια στιγμή θα πέσει κούρεμα.
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Χρυση μετριοτητα ειναι, δεν το προτεινε κανεις για το uber κινητο. To θεμα ειναι εσυ τι έχεις να προτεινεις εχοντας υποψιν σου οτι κάνει 220 ευρω....
VS
Για το hp touchpad στα 99$:Really man? Tablet without 3G? really? Tablet with wrong aspect ratio? Really?
Παλικάρι μου, δεν έκανες κανενα different point! Απλά προσπαθείς εναγωνίως να γίνεις ΙΚΕ στην θέση του ΙΚΕ... Guess what... δεν τον φτάνεις, γιατί τουλάχιστον αυτος ξερει τι λεει. Εσύ οχι .-
I ll give u 3, for trying though
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
εγώ έχω πάρει naked cds mirageτι διάολο, κάποια στιγμή θα πέσει κούρεμα.
Κούρεμα η ξύρισμα στον μιράζ αποκλείεται.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Υπάρχει επίσημη 2.3 για το HTC Wildfire (σκέτο) ; Tώρα φορά 2.2.1.
Mε έχει φάει η κοπέλα μου...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Υπάρχει επίσημη 2.3 για το HTC Wildfire (σκέτο) ; Tώρα φορά 2.2.1.Mε έχει φάει η κοπέλα μου...
σε έχει φαει κοπέλα να φορεσει gingerbread στο κινητό της???
αν δεν εχει δοθει επισημα απο την HTC (το τσεκαρεις μεσα απο το τηλέφωνο), τοτε πας χειροκινητα και unofficial.
Περι συσκευών Android...