-
Του Ideos Χ5 είναι 340ΜΒ αν δεν κάνω λάθος.
Το έφτιαξα το Wifi, έκανα επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις από το μενού των ρυθμίσεων.
Το root έμεινε βέβαια.
Ξανά πέρασμα μια μια 100 εφαρμογές με το Titanium, ξανά app2sd (μήπως έχω χάσει κάποια επιλογή; ).Αυτό το smartkeyboard που στο καλό το βρίσκω;
-
σκύλε έχεις πμ.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
θα περιμένεις να πας σπίτι σου και θα βαλεις τον κωδικό από το δικό σου δίκτυο, μη ξοδέψεις τα μεγκα που έχεις!Λοιπόν μάγκες χίλια συγνώμη αν δεν το πώ θα σκάσω.
Σκατά κι απόσκατα. Ανάθεμα με κι αν ξέρω τί κωδικό να βάλω και πού? Γαμώ την ασχετοσύνη μου ούτε τα byte δεν μπορώ να πώ σωστά και μου τη λέει και ο elteo.
Ήθελα και Android τρομάρα μου!!! -
Σου την λέει ΚΑΙ ο elteo?
Mάγκα μου σε πουλάω και σε αγοράζω και δεν παίρνεις χαμπάρι.
-
τι λογια... ειπες σκ@τα...
αμα εισαι σπιτι σου ή καπου που να εχει ασυρματο δικτυο (wifi) θα πας ρυθμισεις-ασυρματα δικτυα-δικτυα wifi η καπως ετσι, θα ψαξεις να βρεις το δικτυο σου, θα πατησεις συνδεση πανω του και θα βαλεις τον κωδικο αν το εχεις κλειδωμενο...
τοτε θα σου δειξει οτι εισαι συνδεδεμενος και θα πατησεις να κανεις την αναβαθμιση που σου στειλανε...μπραβο! τα καταφεραμε μαζι με κοινη προσπαθεια σε πεισμα του ελτεο που κινηθηκε εναντιον μας!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σου την λέει ΚΑΙ ο elteo?Mάγκα μου σε πουλάω και σε αγοράζω και δεν παίρνεις χαμπάρι.
Δεν θυμάμαι να είπα εγώ το αντίθετο, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα.
Στο 'ΚΑΙ' κόλησες εσύ? -
Μισό να βρω το σχετικό ποστ, ξέρει ο ελτεό ποιό.
-
ο elteoς είναι παρεξηγησιάρης κατά το drdino ευαγγέλιο.
οπότε πρόσεχε τι του γράφεις
-
Nα το
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εσύ και ο ελτεό είστε από τους πιο εύκολα παρεξηγησιάρηδες του φόρουμ, αμάν βρε! -
AΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΔΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΑΠ!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Nα τοΕσύ και ο ελτεό είστε από τους πιο εύκολα παρεξηγησιάρηδες του φόρουμ, αμάν βρε!
Μάλλον είναι περιτό να το επιβεβαιώσω κι εγώ αυτό τώρα ε?
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Είναι generic, από την ίδια τη Huawei κι έχει μέσα ελληνικά, και στα μενού και στο πληκτρολόγιο.
Από εδώ:
http://www.huaweidevice.com/worldwide/t ... =3791&tb=0κατεβάζεις το Normal Gingerbread (2011-12-28).
πολυ ωραιο μενου απεκτησε η συσκευη!
-
αλλάξτε κωδικούς στα ρουτερ!!! το penetrate τα εχει για πλακα
(τελικα ο περισσοτερος κοσμος δεν αλλαζει το κωδικο για το ασύρματο)
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
αλλάξτε κωδικούς στα ρουτερ!!! το penetrate τα εχει για πλακα(τελικα ο περισσοτερος κοσμος δεν αλλαζει το κωδικο για το ασύρματο)
Ωστε εσυ εισαι απο αυτους που χαλαν την πιατσα!!
sent from my amazing Defy+
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
αλλάξτε κωδικούς στα ρουτερ!!! το penetrate τα εχει για πλακα(τελικα ο περισσοτερος κοσμος δεν αλλαζει το κωδικο για το ασύρματο)
ποια ακριβως εφαρμογη εννοεις?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αλλάξτε κωδικούς στα ρουτερ!!! το penetrate τα εχει για πλακα
(τελικα ο περισσοτερος κοσμος δεν αλλαζει το κωδικο για το ασύρματο)
ποια ακριβως εφαρμογη εννοεις?
Την έχουν βγάλει από το appstore...
-
Και από το market να φανταστώ, σωστά?
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Και από το market να φανταστώ, σωστά?Με κυνηγάει το iOS...
-
-
Το είχα κατεβάσει πριν 2 εβδομάδες γκουγκλάρωντας, εκτός market. Με λιγο ψάξιμο θα το βρεις.
Τα περισσότερα δεν τα σπαει όμως.
Περι συσκευών Android...